پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   سوالات و رفع اشکال (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=46)
-   -   سوال و جواب و رفع اشکال (ویندوز) (http://p30city.net/showthread.php?t=63)

elahe84 09-02-2010 03:41 PM

سوال در مورد ریکاوری

با سلام
میخواستم بدونم اگه یک فایل از مموری attach کنیم به ایمیل و کپی نکرده باشیم رو کامپیوتر،یعنی اینکه به جای اینکه اول فایلمونو از مموری کپی کنیم رو سیستم بعد از اون ایمیل کنیم واسه کسی،بطور مستقیم از مموری attach کنیم این فایل اگه سیستم ریکاوری بشه تو حافظه کامپیوتر هست یا نه؟ممنون میشم جواب منو بدید

دانه کولانه 09-02-2010 03:55 PM

سوالت حرفه ای و جالبه خوشحال شدم از دیدن این سوال .

به طور قاطع بهت نمیگم چون مطمئن نیستم اما به نظر من ریکاوری نمیشه

من احساس میکنم هیچ وقت روی سیستم توسط سیستم عامل کپی موقت نمیشه و بعد توسط همون سیستم عامل پاک بشه احساس میکنم به طور مستقیم اپلود میشه

ولی در مورد مشابهی مثل این که شما یه سی دی که حاوی دیتاست رو روی سی دی رامتون میذارین و یه سی دی خام توی سی دی رایتر و اون رو مستقیم رایت میکنین قطعا اولا این دیتا روی هارد میاد توسط نرم افزار در پوشه های موقتی و بعد رایت میشه و اون فایلها پاک میشه
اما حتی شاید اینها هم ریکاوری نشن چون هیچ وقت کل دیتا به طور کامل و یک جا نمیاد روی هارد
بلکه مثلا 2مگ 2 مگ از جاهای مختلفی از اون روی هارد میاد بنابراین بر فرض ریکاور شدن اون فایلها ما با مجموعه ای از فایلهای نامعلوم سر و کار داریم ...

پیشنهاد میکنم توی منابع فارسی دنبال سوالت نباش حتما از منابع اصلی جستجو کن جوابش رو هم به بنده اگر وقت کردی بده

در واقع سوالت این باشه که ما میدونیم وقتی یه فایلی از نت دانلود میشه روی سیستم اول از پوشه فایلهای موقتی اینترنت میگذره
اما اگر فایلی از سیستم ما اپلود بشه ایا به طور مستقیم از روی اون درایو و پوشه ای که الان توشه وارد نت میشه یا به پوشه ی فایلها موقتی اینترنت میره اول ؟

مضافا اینکه میدونین اگر قرار باشه ریکاور بشه چه سواستفاده هایی ازش میشه
بنابراین به نظر میرسه مهندسین نرم اقزار و سخت افزاری که سیستم عامل رو طراحی میکنند شاید به این نکته توجه کرده باشند .

سوالت رو هم به بخش مربوطه منتقل میکنم.

مهدی 09-02-2010 08:52 PM

من بدلایلی این کار رو کردم البته نه تو ایمیل از فلش به مموری کارت و بالعکس
بعد با چندین ریکاوری تست کردیم چیزی بدست نیامد.
بعید بنظر میاد تو ریکاوری بیاد وگرنه برام مشکل بوجود میومد.
قبلا از کافی نت میخواستم فایل بفرستم از تو مموری دوربین یا فلش میفرستادم
پیش نیومده اون فایلها رو کسی پبدا کنه تا حالا.
اینم تجربه من

alidehban 09-03-2010 12:01 PM

پاسخ...

با سلام...

اینکه با ریکاوری چیزی بدست نمیاد دلیلش اینه که این نرم افزارا دارن هارد رو بررسی میکنن و روی هارد معمولا تو این شرایط چیزی کپی نشده مگر اینکه مقداری فضا بصورت رم مجازی تعریف کرده باشید (virtual memory ) که در شرایطی خاص که لحظه ی کپی کردن رم اصلیه سیستم دیگه واقعا فضا نداشته باشه سیستم عامل میاد ازین فضا بطور موقت استفاده میکنه و بعد از ریکاوری حتما یه چیزایی توش پیدا میشه....
اما ازون مهمتر اینه که ما داریم همش هارد رو جستجو میکنیم، اگر در زمانی که کپی انجام شده و تا وقتی که سیستم روشنه و کار بزرگ دیگری که رم رو کاملا احاطه کنه انجام نشده باشه و ما بتونیم رم رو که حافظه ی موقته ریکاوری کنیم حتما یه چیزایی توش پیدا میشه...

خوشبختانه این اتفاقاتی که گفتم خیلی نادره و با وجود اینکه رم ها ی استاتیک هم دیگه کم کم از بازار خارج شدن و جاشون رو به رم های دینامیک دادن تقریبا احتمال ریکاوری به این صورت در حد ناچیزه مگر اینکه واقعا یکی در کمین اون اطلاعات باشه....

مهرگان 02-06-2011 02:04 AM

سلام
من با دستای خودم لپ تاپ نازنینم رو خراب کردم:20:و وین سون خوشکلشو به هم ریختم:20:

یه سی دی از آهنگ های قدیمی توش گذاشتم (که خود سی هم خیلی قدیمی بود و در واقع تمیز نبود) بعد از نصبش یه خورده از سی دی رو خوند یه هو قفل شد... منم سی دی رو در آوردم اما بعدش سایز صفحه نمایش نصف شده و تنطیمات مربوط به صفحه نمایش هم شبیه وین ایکس پی شده...
ممنون میشم بگید چکار کنم که درس بشه.

مهدی 02-06-2011 03:17 PM

نقل قول:

صفحه نمایش نصف شده و تنطیمات مربوط به صفحه نمایش هم شبیه وین ایکس پی شده

مهرگان گرامی مشکل خاصی نیست
به کنترل پنل برو و گزینه display رو انتخاب کن
در صفحه جدید سمت چپ بالا 5 گزینه پشت سر هم هستند
سومین گزینه Change display settings رو انتخاب کن
وقتی وارد صفحه شدی زیر مستطیلی که داخلش شکل مانیتور هست
اولین گزینه اسم مانیتور هست
دومین گزینه هم رزولوشن هستش که بسته به مانتیور تنظیم میکنی
معمولا مانیتور 17 اینچ 1280 در 768 هستش مگر مانیتور واید داشته باشی که وضوح تصویر بالاتر میره.

امیدوارم مشکلت حل بشود

مهرگان 02-06-2011 09:19 PM

ممنونم آقا مهدی

با تنظیم 1366*768 درست شد. باورم نمیشه!

{شیت شدن}

KHatun 09-08-2011 06:23 PM

من تازه ویندوز سون 7 نصب کردم. بعد الان میگه this copy of windows is not genuine
هیچ اتفاق وحشتناکی نیفتاده، ولی میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد بعدا؟
یه مدت هم هست خود به خود ری استارت میشه. به خصوص وقتائی که رو ستند بای باشه...:confused:

hossein 09-08-2011 07:34 PM

بعضی از ویندوز های به حساب اکتیو شده بعد از چند هفته ::: 30 روز ::: اکتیوشون میپره و ویندوز حالت Copy پیدا میکنه ...
راح حل:
کامپیوتر رو ری استارت کن.
قبل از بالا اومدن از سیف مود بیا بالا
به درایو C برو
از پوشه WINDOWS فایل Dll ای به نام Activation.dll رو ایجاد کن .
کامپیوتر رو ری استارت کن.

hossein 09-08-2011 07:40 PM

اگر وینندوز رو آپدیت کرده باشین باز هم به این مشکل بر میخورید .
ماکروسافت اخیرا یک اپدیت گذاشته که یک سری از کرک ها رو از بین میبره .

برای کرک میتونید از این لینک هم استفاده کنید

http://www.mediafire.com/?njokmwmmmjy

موفق باشید....

اکنون ساعت 04:43 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.