پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

hamed95 10-19-2009 01:18 PM

سلام تاری دور روز نبودم بازهم دور ورداشتی این پدر معنوی سایتو(آریانا)اینقدر اذیت نکن دخترش برگرده پوست از سرت میکنه حالا من گفته باشم :21:

تاري 10-19-2009 01:22 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hamed95 (پست 76518)
سلام تاری دور روز نبودم بازهم دور ورداشتی این پدر معنوی سایتو(آریانا)اینقدر اذیت نکن دخترش برگرده پوست از سرت میکنه حالا من گفته باشم :21:

براكم تونيش كه هي بلدي بگي منيش دو روژ نودم دور برداشتي اخه براكم ارا ايقدوگرد تاري سر جنگ داري روله بيا صلح و صفائي دوستي و مرامي مگه اي اريانا نود كه همش حالته ميگرفت اخه بري چي ايقد دشمن پرستي خجالتي بكيش جاي قدردانيو تشكرته ها در ضمن دختر او اول كه دختر او باشه ابجي منه تو دي ارا ايجور قسه كي

hamed95 10-19-2009 01:34 PM

ناراحت نشو تاری براکم اگه تو نباشی وگرد کی شوخی بکنم اذیت کی بکنم
با مرام با صفا صلح جواویش تشکر

آريانا 10-19-2009 01:35 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76487)
عجب راننده اي هستين شما !!!!!! :21:

پس خوبه خودتونو لو دادين كه شما هم با رانندگي ماهرانتون يكي از علل بوجود اومدن ترافيك هستيد پيشنهاد ميكنم حتما واژه صادرات رو تو رانندگي ياد بگيريد البته در استاد بودن شما شكي نيست ولي بد نيست مروري داشته باشيد تا اجزاء داخل اطاق ماشين يادتون بياد :21:

فرگل به نكته خوبي اشاره كردي عزيزم ..واقعا در استاد بودن من شكي نيست ..ديروز پول نقد نداشتم .. هر چي زدم تو عابر بانك گفت no ris panch to paging مجبور شدم برم زير ماشين خودم روغن ماشينو عوض كنم واقعا جذاب بود يه دنيايي زير ماشين ..پيچ اولو كه وا كردم نمي دونستم روغن مي ريزه.. همه روغنا ريخت رو سرم فكر نمي كردم
روغن تا اين حد روون باشه ..

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76498)
آرياناي عزيز مجددا" سلام
اي بابا! همه كه ميدونن من "مهدي" هستم.
راس ميگي يكي از دوستان منو خانم صدا كرد كه حق هم داشت. اسم هيوا ناشناخته س.
دمت گرم، آره ، خداييش دعا كنين تا رفتنم جور بشه.
پشت سر مردم حرف نزنيم، اينجا بد نداريم.

مهدي من با اين تاري مزاح ميكنم انصافا بچه گليه ...شايد بعد از من يكي از كاربراي نمونه باشه از در عقب..

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76506)
سلام به همه بچه هاي خوب اميدوارم همتون خوب باشيد الا اين ارياناي كلاهبردار راستي اعتيادت و گذاشتي كنار معتاد
خدا به همتون خير عاجل عطا فرمايد الا آريانا كه ميخوام وقتي پاش رو داشبورد يكي از پشت بزنه بهش همون پا بره قاطي زبون كوچيكش بشه البت بل نسبت شوخي ميكنم

سلام تاري ..ديروز داشتم از روزنامه مي خوندم به آمار عجيبي برخوردم نوشته بود 78 درصد مردم ايران اعتياد دارن ..زنگ زدم به مسئول روزنامه گفتم اين چه چرنديه نوشتين ..دختر بنده خدا فكر كرد من از وزارت اطلاعاتم گفت قربان من اينجا هيچ كارم ..اين آماريه كه به ما دادن ..خلاصه منم گفتم فردا بياين دادگاه خانواده تا به وضعيت روزنامتون رسيدگي بشه ...با هزار التماس و خواهش گفتم سري آخرتون باشه چنين مطالبي ميزنين ..كلا داستان بي سر و تهي بود

رزیتا 10-19-2009 01:36 PM

سلام
اومدم سلامی بدم خدمت همشهریهای گلم و احوالتونو بپرسم
گشت خاصین الحمدالله؟

آريانا 10-19-2009 01:37 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hamed95 (پست 76527)
ناراحت نشو تاری براکم اگه تو نباشی وگرد کی شوخی بکنم اذیت کی بکنم
با مرام با صفا صلح جواویش تشکر

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76521)
براكم تونيش كه هي بلدي بگي منيش دو روژ نودم دور برداشتي اخه براكم ارا ايقدوگرد تاري سر جنگ داري روله بيا صلح و صفائي دوستي و مرامي مگه اي اريانا نود كه همش حالته ميگرفت اخه بري چي ايقد دشمن پرستي خجالتي بكيش جاي قدردانيو تشكرته ها در ضمن دختر او اول كه دختر او باشه ابجي منه تو دي ارا ايجور قسه كي

تورو به خدا يه جور حرف بزنين منم بفهمن
يه ساعت دارم هي مي خونم هيچي نمي فهمم...واي بچه ها امروز روز خيلي توپي بود ..تونستم دروازه هاي موفقيتو يكي يكي طي كنم

رزیتا 10-19-2009 01:38 PM

منم باید اعتراف کنم که تا همین دیروز پریروز فکر میکردم که هیوا خانومه
با عرض پوزش ویژه از جناب هیوا

آريانا 10-19-2009 01:39 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76529)
سلام
اومدم سلامی بدم خدمت همشهریهای گلم و احوالتونو بپرسم
گشت خاصین الحمدالله؟

رزيتا سلام
واقعا انرژي مثبتي ..بار منقي سايتو خنثي مي كني يه جور نقش پروتون رو در اتم بازي مي كني احسنت به تو شير زن

رزیتا 10-19-2009 01:44 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 76532)
رزيتا سلام
واقعا انرژي مثبتي ..بار منقي سايتو خنثي مي كني يه جور نقش پروتون رو در اتم بازي مي كني احسنت به تو شير زن

ممنونم آریانا
تو که خودت برای سایت حکم آب رو داری واسه ماهی:p

Hiwa 10-19-2009 01:45 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76531)

خويشگگم سلام
واقعا"؟
پس چرا نرفتي سراغ تاپيكه " اينجا خودتون معرفي كنين"!
از شما چه پنهان، قصد داشتم كه اسم پسرمه بجاي شايان بزارم هيوا كه نامردا نذاشتن.
ولي يه روزي اسم يكي از پسرامه ميزارم هيوا ...{B Adabi}

آريانا 10-19-2009 01:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76533)
ممنونم آریانا
تو که خودت برای سایت حکم آب رو داری واسه ماهی:p

قربون تو ..واقعا كلامت حق ..اما واي به اون روزي كه اين آب موج خروشاني بشه و تبديل بشه به يه سونامي عظيم ..اولين كسي كه مورد خشمم قرار بگيره تاري
خب بچه هاي عزيزم واقعا دوريتون سخت برام اما دلم بي تابي ميكنه برم يه ناهار بزنم ...امروز كدو حلوايي با تخم مرغ و اسفناج داريم با برنج ..غذاي عالي هستش طعم قرمه سبزي ميده

فرگل 10-19-2009 01:55 PM

من فكر مي كنم تنها كسي كه بتونه جلوي اين زبان آريانا رو بگيره فقط دلتنگه پس دعا مي كنيم زودتر برگرده تا آريانا كمتر بتونه جولان بده :21:

رزیتا 10-19-2009 01:56 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76534)
خويشگگم سلام
واقعا"؟
پس چرا نرفتي سراغ تاپيكه " اينجا خودتون معرفي كنين"!

ببخشیدا ببخشید روم به دیوار آخه یه ذره هم شک نداشتم :pکه خانومی و الا حتما یه سری به تاپیک اینجا خودتون رو معرفی کنین میزدم:)
به هر حال بازم پوزش میخوام_:2:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 76536)
قربون تو ..واقعا كلامت حق ..اما واي به اون روزي كه اين آب موج خروشاني بشه و تبديل بشه به يه سونامي عظيم ..اولين كسي كه مورد خشمم قرار بگيره تاري
خب بچه هاي عزيزم واقعا دوريتون سخت برام اما دلم بي تابي ميكنه برم يه ناهار بزنم ...امروز كدو حلوايي با تخم مرغ و اسفناج داريم با برنج ..غذاي عالي هستش طعم قرمه سبزي ميده

میشه دستور پختشو بفرمایید:)

تاري 10-19-2009 02:08 PM

خدايا پروردگارا اين ارياناي كوچك را با بادكنك محشور گردان چون من ميخواهم زبانش را بتركونم حال ميده رزي جون اون سوزنو بده كارش دارم:24::24::24::24:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76542)
ببخشیدا ببخشید روم به دیوار آخه یه ذره هم شک نداشتم :pکه خانومی و الا حتما یه سری به تاپیک اینجا خودتون رو معرفی کنین میزدم:)
به هر حال بازم پوزش میخوام_:2:

اي خدا مردم از خنده واي هيوا جان زنا رو كه ميشناسي يه خورده اره

behnam3638 10-19-2009 02:13 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76531)

چه جالب :24::24::24:

فرگل 10-19-2009 02:14 PM

تاري : يه خورده آره يعني چي برادر ؟ ميشه توضيح بدي .....

تاري 10-19-2009 02:17 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76551)

نمشه بگم اگه بگم آره يعني چيييييييييييييييييي جمعيت نسوان حاضر در فروم موهاي كلمو يكي يكي فر ميدن نه نميگم اگه خواستي يواشكي به خودت ميگم ولي واقعا رزيتا جان تو هم آره ..............:24::24::24::24::24:

Hiwa 10-19-2009 02:22 PM

چيزه تانه؟
بس ديه!
به علي الانه بشه گرزو گرز كشي ا سره اسمم. ولش كنين تمام شد.
تاري گيان!
براگم يه خورده دس وه عصا بو در مقابل اي كه نش كه يله!

آريانا 10-19-2009 02:30 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76544)
میشه دستور پختشو بفرمایید:)

رزيتا كتاب آشپزي ابن سيرين صفحه 211 كال توضيح داده ..من فقط موادشو ميدونم يك گرم اسفناج _دو قاشق غذا خوري كدو حلوايي_يك ليوان وانيل _نمك و شكر هم فراموش نشه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76548)
خدايا پروردگارا اين ارياناي كوچك را با بادكنك محشور گردان چون من ميخواهم زبانش را بتركونم حال ميده رزي جون اون سوزنو بده كارش دارم:24::24::24::24:

[IMG]http://*****************/2/1255971416.gif[/IMG]
نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76551)

فرگل دخملم سوالي داري از اين به بعد از خودم بكن ..من تورو به فرزند خوندگي قبول مي كنم
اين تاري حرفايي كه ميزنه خودشم متوجه نيست چي ميگه ..اين بچه هنوز با دوران كودكي خودش درگير عكس آواتارشو ببين همش با موجود فضاييا سر و كار داره عكس قبليشم كه يادته ..

نقل قول:

نوشته اصلی توسط behnam3638 (پست 76550)
چه جالب :24::24::24:

بهنام سلام گل پسر ..ايشالا هميشه خوش خنده باشي
نميدوني وقتي خندرو رو لبانو شما فرزندانم ميبينم چه لذتي مي برم
...شادي شما واسه من حكم كشتي براي نوح رو داره

behnam3638 10-19-2009 02:38 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط آريانا (پست 76564)
بهنام سلام گل پسر ..ايشالا هميشه خوش خنده باشي
نميدوني وقتي خندرو رو لبانو شما فرزندانم ميبينم چه لذتي مي برم
...شادي شما واسه من حكم كشتي براي نوح رو داره

سلام آریانا جان
ممنون :53:

من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی بسیار خوشحالم که الان افتخار آشنایی با شما رو به دست اوردم :53:

راستش یعنی اینقدر از من بزرگترید؟ :65::65:

فرگل 10-19-2009 03:15 PM

جناب آريانا مثل اينكه دختر گلت دلتنگ رو فراموش كردي بي وفايي خوب نيست شما فقط يه دختر داري اونم دلتنگه اين واسه همه جا افتاده ...
تاري خيلي مشتاقم بدونم اگه راه داره بگو ....

تاري 10-19-2009 03:19 PM

باشه بهت ميگمم ولي الان نه سر وقتش:24::24::24::24:

آريانا 10-19-2009 03:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76578)
جناب آريانا مثل اينكه دختر گلت دلتنگ رو فراموش كردي بي وفايي خوب نيست شما فقط يه دختر داري اونم دلتنگه اين واسه همه جا افتاده ...
تاري خيلي مشتاقم بدونم اگه راه داره بگو ....

دخترم انقد خشن نباش ..
اينجا همه چه بخوان چه نخوان فرزند منن
دلتنگم فرزند اصلي و گل خودمه

تاري 10-19-2009 04:06 PM

اريانا بالاخره چهره سياهت يواش يواش داره واسه همه اشكار ميشه تو بايد بري خودتو اصلاح كني معتاد اعتيادت كم بود حالا اغفال بچه هاي مردم هم بهت اضافه شد ميخواي ببريشون كليه هاشون بفروشي ادمكش فرگل مواظب اين قاچاقچي انسان باش خدايا شر اين اري كوچولو رو از سر ما دور كن بلا بدور اخر الزمان رسيده گفتن از بارزترين نشانه هاش ظهور شخصي خبيث به نام آريانا است خدايا به تو پناه ميبريم بچه هاي فروم را نجات بده

رزیتا 10-19-2009 07:24 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76552)
نمشه بگم اگه بگم آره يعني چيييييييييييييييييي جمعيت نسوان حاضر در فروم موهاي كلمو يكي يكي فر ميدن نه نميگم اگه خواستي يواشكي به خودت ميگم ولي واقعا رزيتا جان تو هم آره ..............:24::24::24::24::24:

اول یه توضیح بدم خدمت همه من از هیوا عذرخواهی کردم بازم عذر خواهی میکنم:)

تاری زود توضیح بده ببینم منظورت چیه
گرچه تو خودتم پاشیدی نمیدونی چی میگی:21:

GolBarg 10-19-2009 07:37 PM

بهنام جان تو اینجا چیکار میکنی؟؟!!!:65:

سلام بچه ها
گشت خاصین الحمدالله(اینو دیدم رزیتا نوشته من هم یاد گرفتم:d{شیت شدن})

من هم بعضی وقتا پست های شما را میخونم.:21:
یه چیزایی میفهمم._:2:

اخه همه جا را که باید سر بزنم. اینجا هم میام{جشن پتو}

رزیتا 10-19-2009 07:48 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 76621)

سلام بچه ها

خیلی خوشحالم یاد گرفتید :)

سلامت بای (سلامت باشی) براد نمری (این اصطلاحیه که موقع تشکر معمولا میگن یعنی برادرت نمیره:))

دانه کولانه 10-20-2009 12:58 AM

آی ای یکی دو روزه ای تاپیک ویکتوریا کشتمان به علی
بابا م اهل عصبانی شدن و بد حرف زدن و تو ذوق زدن نیستم خوشم نمیاد هر وقت پیش میاد ا خودم بدم میاد که مجبور شدم با کسی بد حرف بزنم و عصبانی بشم
ولی خو نمیذارن خو !
خو اریانا و تاری ای بعضی از همشهریای شما برای چه ایقد احساس مکنن چن تیرانی هستند باید همه یه بدوشن و پر رو بازی در بیارن
م میزنم شل و پلشان مکنما مرافه

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76448)
دونه راجع به ترافيك نوشته بود به خدا اين ترافيك معضلي شده واسه خودش ديگه نمي شه تو خيابون بري اينقدري كه شلوغه مخصوصا خيابوناي اصلي كه ديگه نگو اينقدر بايد كلاج و ترمز بگيري كه پات درد ميگيره اگه هم بخواي ماشين نبري هم كه تاكسي گيرت نمي افته من فكر مي كنم علتش زياد شدن ماشينه هر گوشه اي رو كه نگاه ميكني يه مركز فروش ماشينهاي اقساطي زدن و كار رو واسه همه آسان كردن . مسئولين بايد يه فكري واسه اين ترافيك كنند چون فكر مي كنم به شهرستونا هم كشيده شده .... :rolleyes:

کره هی ترافیک ؟ راننده ی بده چه بگی ؟ پول شره چه بگی ؟
جلو دو نفر سوار کردنه چه بگی ؟ سوتکه سیگارشان میاد تو چشت و لباسته میسوزانه و هیچ نباید بگیه چه میگی ؟
خودشان مثل چههههه رانندگی مکنن و اعلامیه صادر مکنن که راننده ی کرماشا هی راننده بشو نیسته چه بگی ؟
خداااااا

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76498)
آرياناي عزيز مجددا" سلام
اي بابا! همه كه ميدونن من "مهدي" هستم.
راس ميگي يكي از دوستان منو خانم صدا كرد كه حق هم داشت. اسم هيوا ناشناخته س.
.

خدااا رو و دس ای منالیله ! خو بابا مهندسا خو رو اسم یا اویتر کاربرا که کلیک بکنی میری توی پروفایلشان خو اونجا تمام مشخصات هست مثلا هیوا نوشته که اسمش مهدیه
مثلا برین این جا :
http://p30city.net/member.php?u=1

هیوا به معنی امیده امید چون از اون خواسته های اصیل انسانیه زن و مرد نشناخته و یه اسم عمومی شده
والا کوه به روجیات مرد شبیه تره و گل به روحیات خانمها اینه که کوهسار نام مرد میشه و هلاله نام دویت ....

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Hiwa (پست 76534)

:24:

کاربر ز ز نمیخواییم کاربر زز نمیخواییم...
.خدا چنی سخته مادر زن نذاره اسم بچه ی خودته خودت بذاری :24: نه هیوایه نمیگمها کلا گفتم :24:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرگل (پست 76541)
من فكر مي كنم تنها كسي كه بتونه جلوي اين زبان آريانا رو بگيره فقط دلتنگه پس دعا مي كنيم زودتر برگرده تا آريانا كمتر بتونه جولان بده :21:

کدومشونه روداری مکنه فرگل خانم تا زبانشه از کیسه صفرا به بالا ببرم بنازم جلوی پشی بخوره

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Mina110 (پست 76621)
بهنام جان تو اینجا چیکار میکنی؟؟!!!:65:

سلام بچه ها

من هم بعضی وقتا پست های شما را میخونم.:21:
یه چیزایی میفهمم._:2:

اخه همه جا را که باید سر بزنم. اینجا هم میام{جشن پتو}

مینا ,گشت خاصین یه توهین ویژه کرمانشاهی هاست یعنی حمد و قوه الهی همه ی خواص رو بکشه (گشت یعنی همه خاصین یعنی خوبان و خواص ) :24: رزیتا سر کارت گذاشته ...

نقل قول:

نوشته اصلی توسط رزیتا2 (پست 76632)
خیلی خوشحالم یاد گرفتید :)

سلامت بای (سلامت باشی) براد نمری (این اصطلاحیه که موقع تشکر معمولا میگن یعنی برادرت نمیره:))

:24: :24: :24: وووو خدا برات نمری....

اینم زیاد هست :
کرت نمری...
پسرت نمیره...

یه قسم که شنیدم میگن : خدا 2 کررم بکشی ...
خدا 2 پسرمه ازم بگیره اگر دروعغ بگم....

Hiwa 10-20-2009 09:46 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 76733)

خدااا رو و دس ای منالیله ! خو بابا مهندسا خو رو اسم یا اویتر کاربرا که کلیک بکنی میری توی پروفایلشان خو اونجا تمام مشخصات هست مثلا هیوا نوشته که اسمش مهدیه
مثلا برین این جا :
http://p30city.net/member.php?u=1

هیوا به معنی امیده امید چون از اون خواسته های اصیل انسانیه زن و مرد نشناخته و یه اسم عمومی شده
والا کوه به روجیات مرد شبیه تره و گل به روحیات خانمها اینه که کوهسار نام مرد میشه و هلاله نام دویت ....

کاربر ز ز نمیخواییم کاربر زز نمیخواییم...
.خدا چنی سخته مادر زن نذاره اسم بچه ی خودته خودت بذاری :24: نه هیوایه نمیگمها کلا گفتم :24:

نه خه ن!!!
داشتيم؟
خدا بكم وه سه رت باي!
در ضمن بنده انسان منطقي و صلح دوستي گم، به هيچ وجه زز نيستم.

hamed95 10-20-2009 01:03 PM

کره هی ترافیک ؟ راننده ی بده چه بگی ؟ پول شره چه بگی ؟
جلو دو نفر سوار کردنه چه بگی ؟ سوتکه سیگارشان میاد تو چشت و لباسته میسوزانه و هیچ نباید بگیه چه میگی ؟
خودشان مثل چههههه رانندگی مکنن و اعلامیه صادر مکنن که راننده ی کرماشا هی راننده بشو نیسته چه بگی ؟
خداااااا

کورش گیان نوتم مشکل از فرهنگ سازی ضعیفه

تاري 10-20-2009 01:47 PM

سلام و گشنت كرمانشاهي ييله عزيز اول از هر چيزي يه تشكري لازمه بكنم از كوروش گيان براره خوبم به خاطر حساسيت و نگرانيهاش بابت كاربراي تازه وارد و همه بچه ها و خسته نباشيدي بوشم و كوروش كه ايقد با پشتكار تاپيكها ره كنترل موكونه تا چشت گني پيش نهاد و سلامي هم عرض كم و گرد حامد گيان و رزيتا خانم و هيواي عزيز و ارياناي گيس بريه و مينا خانم و .... اميدوارم حال گشتتان خو باشه
چه خبر
از كجا
دانه گيان از تونيش اتظار نياشتم ايمه ره و گرد او آرياناي ولكت مقايسه بكي آخه منه چه به او او جاي مناله منه براكم تو دي ارا
اريانا حالا باس فعلا بدوه تا بشه تاري تاري كجا آريانا كجا
فعلا زت زياد

آريانا 10-20-2009 01:53 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 76833)
سلام و گشنت كرمانشاهي ييله عزيز اول از هر چيزي يه تشكري لازمه بكنم از كوروش گيان براره خوبم به خاطر حساسيت و نگرانيهاش بابت كاربراي تازه وارد و همه بچه ها و خسته نباشيدي بوشم و كوروش كه ايقد با پشتكار تاپيكها ره كنترل موكونه تا چشت گني پيش نهاد و سلامي هم عرض كم و گرد حامد گيان و رزيتا خانم و هيواي عزيز و ارياناي گيس بريه و مينا خانم و .... اميدوارم حال گشتتان خو باشه
چه خبر
از كجا
دانه گيان از تونيش اتظار نياشتم ايمه ره و گرد او آرياناي ولكت مقايسه بكي آخه منه چه به او او جاي مناله منه براكم تو دي ارا
اريانا حالا باس فعلا بدوه تا بشه تاري تاري كجا آريانا كجا
فعلا زت زياد

اي كلك همينو من تو قهوه خونه 1 ساعت پيش زدم رفتي خوندي ياد گرفتي اومدي تحويل خودمون داديdl:

دانه کولانه 10-20-2009 07:29 PM

مخلصیم بچه ها ...
نه داش هیوا تو سروری خو دیه دنیا دور دوره هزاران سال مردا حکومت کردن دیه خو عیب چه داره یه مدتیم مادر زنا حکومت کنن :d
ولی جدی اگه یه وقت خواستی شورش کنی بر علیه شون بگو خودم پشتتم...

راسی خو ای قضایای تاپیک ویکتوریایه که دنبال مکنین
خدا ای یارو نوشت که م با هر آی دییی که بخوام میام بالا..
.گفتم خو با ای دی ادمین بیا بالا...
کارایی کردم بنده خدا حالا دیه با ای دی رزیتا هم نمیتانه بیاد بالا... :21: به علی ضایع کردن ادمای پر رو خیلی خوشه فکر مکنه م مثل ای بچه پولدارایی که فروم دارم هی فروم دارم دیه چیزی از قسمتای فنیش نمیدانم کاراامه مثل بعضی فروما بقیه برام انجام میدن
م با هر ای دی بخوام میام بالا...
من همون روز اول اخراجش Ipش رو بستم 2 روز نتونست اصلا وارد بشه الان از پررراکسی شکن استفاده میکنه واسه اومدن
ایقد تهرانی با کلاس و با سواد دیدیم که حد نداره ولی ای یکی دیه خیلی لو لول بود ...
راستی اگه اگه استخوانامه خورد کردند یه 17 هزار و پونصد تومن قرض دارم ا لای تاری ازش بگیرین بدینش دس خانواده م :24:
م خو پسورد رزیتایه عوض کردم تا دیگه ای یارو نتتانه بیاد بالا بدتر از پیش ضایع بشه ..
.بعد هر کسی وقتی ثبت نام مکنه یه ایمیل وارد مکنه دیه تا اگه یه وقتی نیاز به ارتباط بود ازش استفاده بشه .... مثلا اگر پسوردت فراموش شده یا .... میگی پسوردم فراموشم شده برام به ایمیلی که روز اول وارد کردم بفرستش دوباره (اتوماتیگ) خب معلوم نبود این ایمیلی که الان در نام کاربری رزیتا هست واقعا مال خودشه یا اون پسره وارد کرده تا اگه من باز پسوردشو عوض کردم باز فورگت پسورد رو بزنه و پسورد جدید براش ارسال بشه ایئنه که من ایمیل رو حذف کردم...
حالا دیگه به طور معمول رزیتا خودشم نمیتانه وارد بشه دیه :21: نه پسورد داره نه میتانه درخواست مجدد پسورد بکنه..
منتظرش بودم که امروز احتمالا باید ایمیل بزنه ..
که زد خوشبختانه ظاهرا روجش از این قضایا خبر نداره :21: فکر میکنه مثلا به خاطر فلان تاپیک ما توبیخش کردیم اخراج شده ...
در جوب نامه یه سری سوالات پرسیدم ببینم خود رزیتاست یا نه که هر وقت جوابشو داد پسورد جدید رو بهش میدم...
اما خود رزیتا بود ....
خلاصه فیلم خوشیه وژدانن دم ای نیک کارترگه گرم بساط خنده مانه جور کرد :21:

hamed95 10-20-2009 09:17 PM

دمت گرم کورش حال کردم وخدا منیش او کار ناجورشه دیدم خیلی خوب ضایش کردی

دانه کولانه 10-20-2009 11:57 PM

حامد گیان م اگه ارشد تهران قبول بشم نمیرم میترسم قراره استخوانامه خورد کنن :24:
خدا کنه تا او موقع دانشگاه رازی ارشد نرم افزار بیاره :24::24:

آريانا 10-21-2009 05:07 PM

فرزندان گلم
تو اين مدت خوش گذشت و همه چي زيبا بود
من براي يه مدت از دنياي مجازي تصميم دارم كناره بگيرم ..با اينكه دلم براتون تنگ ميشه ..اما چاره اي نيست .تقدير اين چنين خواسته و من سر تعظيم فرود مي آورم در برابرش
اگر عمري باقي بود بعد از چندي درنگ باز مي گردم
بدي و خوبي هر چي از ما ديدين حلال كنيد ..من هر حرفي زدم فقط مزاح بوده و بس .......................دوستون دارم
يا حق

hamed95 10-21-2009 05:16 PM

سلام پدر جان
میشه بفرمائید دلیل کناره گیری چه می باشد است؟!!!:20:
چون تاب دوری پدر معنوی بسیار سخت می باشد:d
به خدا اگه تاری بفهمه خود کشی میکنه:21:

تاري 10-21-2009 05:21 PM

اي معتاد بزرگ
تو ديگه كجا ميري بابا جان دل ما از دوري شما گشاد ميشه گرچه سر تعظيم در مورد ما پياده ميسازي ولي نرو وايسا تا دنيا هم بياد
حالا جدا كجا ميري بابا دلمون برات تنگ ميشه چرا
حامد جان بابا
خوب حالا ديگه تنها شدي بابا بيا تاري كارت داره

آريانا 10-21-2009 05:26 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط hamed95 (پست 77048)
سلام پدر جان
میشه بفرمائید دلیل کناره گیری چه می باشد است؟!!!:20:
چون تاب دوری پدر معنوی بسیار سخت می باشد:d
به خدا اگه تاری بفهمه خود کشی میکنه:21:

نقل قول:

نوشته اصلی توسط تاري (پست 77051)
اي معتاد بزرگ
تو ديگه كجا ميري بابا جان دل ما از دوري شما گشاد ميشه گرچه سر تعظيم در مورد ما پياده ميسازي ولي نرو وايسا تا دنيا هم بياد
حالا جدا كجا ميري بابا دلمون برات تنگ ميشه چرا
حامد جان بابا
خوب حالا ديگه تنها شدي بابا بيا تاري كارت داره

جايي نميرم دوستان گل
كمي به خلوت نياز دارم ....ان شا ا... دست پر بر ميگردم
كمي از وابستگي هام بايد بكاهم
براتون آرزوي بهترين هارو دارم ..بر مي گردم ان شا ا...
شما هم مارو دعا كنيد ..ميدونم نمي كنيد ..اما بكنيد ضرر نداره
قربون همتون
يا حق

hamed95 10-21-2009 05:30 PM

ای تاری فصرت طلب این مخملو که بیخود نیاوردم بابا برای روز مبادا س دیگه اره بابا :d

اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.