![]() |
سلام بر و بچ کلوپ مازنی ها
خار هستنی؟ خیلی سوت و کور هستش ی یک هفته ایی شمال بودم. نوشهر- تنکابن شمال هم ترافیک!! ولی خوش گذشت. رفتیم ماهی هم گرفتم.:d دریای شمال دیگه ماهی نداره تا سال دیگه برم ماهی گیری :d ********* شکوفه خانوم این عکسی که گذاشتین کجای شماله؟ اگه نمی نوشتید بی شک همه میگفتن اروپاست. |
سلام به گلهای مازندران
کجایید؟ مجتب که رفته کلوپ مشهدیها اعلام کرده داره میره مشهد شکوفه جون خوبی؟ |
سلام دوستای خوب:)
وای چقدر خوشحالم که سری هم به ما زدین آقا مهدی به خیر وسلامتی ،خوش گذشت؟ پس ماهی گرفتی اونوقت تنها تنها خوردین:p این عکس یه ویلا تو رامسره رزیتا جون من خوبم شکر،تو خوبی عزیز؟:53: |
سلام به همه گل های این تاپیک از نوع شمالیش:53:
مجتبی کجایی داداشی پس؟ من که لهجه ی شما رو بلد نیستم حتی نمیفهمم اما دوستون دارم و میام گاهی سر میزنم به این تاپیک سر سبز {پپوله} |
سلام به همه دوستان شمالی و بقیه دوستان تاپیک های دیگه |
سلام...
من اومدم. جاتون خالی. واقعا خوش گذشت. بهترین زمان برا زیارت موقع مدرسه هست. خیلی خلوت بود. ما هم همیشه نزدیکای صبح میرفتیم زیارت و تا اذان صبح میموندیم. راحت میشد زیارت کرد. الان هم که تولدشونه. و خیلی شلوغ میشه دوباره. آره آقا مهدی. من که گفتم وقتی میخوای بیای هماهنگ کن من نباشم. ولی شما بدون هماهنگی اومدی. اما من رکب نخوردم. رفتم مسافرت.:d عکساشو سر فرصت میزارم. شما هم زحمت بکش یه جا سکنی بگزین و اینقدر این کلوپ اون کلوپ نرو. مهدی دیگه باید انتخاب کنی. از مازندرانیهای ما که بخار بلند نمیشه. یکم اینجارو تکون بده. بازم معرفت رزیتا و سنبل و شما. من و شکوفه خانم که خسته بئیمی بس باتمی به این اینجه... |
سلام مجتب جان:53: |
مجتب داداش زیارت قبول:53:
دعامون کردی؟ |
به به |
رزیتا خانوم فکر کنم مجتب جان یادش رفته دعا کنه که جواب نمیده :d
شکوفه خانوم {قاط} فقط شما و مجتب بخار دارید پس من و رزیتا خانوم و مینا خانوم که میاییم پست میزنیم بخار نداریم {جشن پتو} |
اتفاقا اونجا اونقدر جو زده شده بودم اول یادم رفت.
روز دوم گفتم حتما یادم میمونه اما بازم داشت یادم میرفت که یهو یادم افتاد. برگشتم برا همه دعا کردم. نماز زیارت هم خوندم براتون. ولی ما خودمون محتاجیم به دعای شما رزیتا خانم.:53: |
مهدی جان منطورم بچه های مازندران بود |
ای جوووووووووووووووونم:53:
سلام شکوفه جان من که از بس بخار شدم الان در حال میعانم:24:( میعان حالتی که در آن گاز به مایع تبدیل می شود) بار علمی داشت حرفم ها:d من که اینجا نمیفهمم اگه با لهجه ی خودتون حرف بزنید اما میام هر شب مهمونی امروزم برنج شمالی سفارش داده بودیم برامون رسید آخ که من عاشق بو و طعم برنج شمالم مجتبی جان زیارت قبول:) حالا شدم سنبل..... |
اختیار داری مینا جون شما عند بخاری:):53: و به قولی در حالت تصعید
تشریف داری:p(حالتی که جامد به بخار تبدیل می شود):24: |
اوههههههههههه
بابا همینجوری کم پیدایید حالا نمیخواد تصعید و معیان بشید:24: ی سر هم به تهرانی ها بزنید اونجا دوهفته است هیچ کس ی پست هم نزده. باز به مشهد البته فعلا اول راهه ولی خوب داره پیش میره. میگم ی پست بین المللی بزنید که من اونجا سکنی گزینم اینقدر این تاپیک اون تاپیک نرم:d |
چقدر حرف بخار زده شد(تو رو خدا فعلا" بخار نشيد تازه پيداتون كردم)
منظورم معرفته كه همه اعضاي پي سي دارن البته يه سري يه كوچولو بيشتر دارن:d ولي بازم ميگم بلا نسبت من ومجتبي:pشماليا بخار ندارن |
بچه هاي گل دوست من در اين لينك كلي عكس مازندران و شمال رو جمع اوري كرده . حتما نگاه بندازيد .فقط اين ادرس رو در مر.رگر خود كپي كنيد تا باز بشه . اگه الان روش كليك كنيد باز نميشه
http://www.7tir4.info/index/viewtopic.php?t=56913 شما همه رو خدا به له / گمبهكه اينجه خبر مبري هسه يا نا ؟ اي ذلبهكفنون |
دوباره سلام:)عکسات خیلی قشنگ بودن.ممنون
یه سوال چای باغ مگه یکی از روستاهای شیرگاه نیست؟یا بابل هم چای باغ داره؟ |
به به یک کاربر دیگه مازندرانی اومده تو سایت |
سلام وچون شمه حال خاره؟:53: اونجیه هوا چتیه؟وارش زنه؟ اعتماد به نفسو خوشتون میاد دو کلمه یاد گرفتم همش تکرار میکنم منم که فقط در پی غایبین هستم آقا رضا و نیلوفر نیستن کجان پس؟آقا مجتب زیارت قبول!ما که راضی به سوغاتی نبودیم چرا زحمت میکشید آخهههههههههههه:d شکوفه خانوم خواستی پذیرایی کنی زیتون بیار به هر حال ما مهمونای کم توقعی هستیم:) شوکا جون خوبی ؟خوش اومدی عزیزم:53: زبونم مو در آورد اینقدر به بچه های مازندران گفتم بیاین عضو پی سی بشین خوبه باز شوکا اومدواقعا این همشهریهاتون میعانم کردن{قاط}وچون شوکا رو تحویل بگیرین واسه من که خیلی عزیزه البته به نفع خودتونم هست از اون نخبه های آینده داره:cool: |
یا پهنه کلا تکیه!!!! اینجه چه خبره؟
من ندومبه وه چه کاریه.؟ این همه مازندرونی بلد بینه اینجه اما ندونستمی!!!:eek: آناهیتا گیان فره فره خشمان شد ...:d بازم بیاین اینطرفا. خاله مینا شما همچنان عزیزی برامون. همیشه همون خاله هستی. آقا مهدی اینقدر مهمونامونو فراری نده. خودتم همینجا باش اینقدر اینور اونور نرو. شوکا خانم خوش اومدی. خیلی زیاد. اگه مورد نداره کمی خودتو معرفی کن. اینکه اهل کجایی و از اینجور حرفا... |
مجتب جان برار:53::53:
من کجا مهمونا رو فراری دادم نبودید به مهمان تازه وارد خوش آمد بوتمه دیه تازه مه پاقدم بو که آناهیتا گیان ایچه بیه :d شوکا اسم خانمه؟ |
3لام وچون جان;)
خار هستني؟:53: اسا اتا ذره خامبه محلي باوم عيب ندارنه كه؟ خله همه خوش تشريف بياردني آناهيتا جان ت دست درد نكنه كه شوكا ر بيادي شوكا خله خوش بيمبي:) در ضمن يه خواهش: ايده جديد مطرح كنيد براي يه پاتوق باحال از همه دوستان از اقصي نقاط ايران دعوت به عمل مي آيد مگه همه براي تعطيلات دوست نداريد برين شمال؟ خوب آخر هفته هارو اين جا بگذرونيد مطمئن باشيد بهتون خوش ميگذره ما مهمون نوازيم:d |
سلام:)ممنون از اینهمه لطف ومحبتتون.نیومده مارو شرمنده نکنین انوقت مایع می شیم.
راستشو بخواین مازندرانی رو اینطور که شماها خوب بلدین من بلد نیستم .اماخوشحالم همینشم بلدم:dاگه جایی رو بد گفتم_:2: خودتون تصحیحش کنید. من جویباریم. الانم تهران دانشگاه درمه.شوکام یعنی اهو کیجای نومه. |
سلام دوستان . شوكا خانم من سرم كمي شلوغه كم ميتونم بيام اينجا ولي سعادت دارم كم و بيش در خدمتتون باشم .
اين عكسها رو خودم انداختم . لينك رو كپي كنيد در جاي ادرس مرورگرتان http://7tir4.info/index/viewtopic.php?p=494953#p494953 شوكا جان چه خبر از تهران . گم نشي تو تهران ؟ خونه تو همون گد در قهوه اي تو جويبار نبود كه من همتي همتي ميومدم خونه شما پرتغال ميدزديدم باباي تو مرا دنبال ميكرد و گته كه ها بيرين ها بيرين ؟ اتا روز سه تا ديوانه ره بشتنه اتاق درون 2 تا رقص كردنه اتا ديگه گته سبز آبي قرمز . وره بتنه كه چي شي گني ؟ بته كه من رقص نور هستمه :24: |
سلام بر برارون وخاخرون مازنی
خار هستنی؟ شکوفه خانوم چرا ایراد داشته باشه اینجه کلوپ مازنی دیه خوبه مازنی بنویسید بنظرم عکسهایی از شمال بزارید که کمتر کسی میره اونجا و در اون مورد بحث کنید. شوکا خانوم اشکال نداره مازندرانی بلد نیستی :d منم بلد نیستم اما همیشه یسر میام اینجا :d امیدوارم بیشتر بیایی تو این تاپیک و البته پی سی راستی تازه اومدی تو دیگه مایع نشو به اندازه کافی تصعید و معیان داشتیم :d ممد آرام عزیز عکسهاتو بزار اینجا یا تو تاپیک عکسهای که خودمون گرفتیم بقیه هم ببیند. |
:dدارم میرم ولایت |
شه مواضب باش . بوردي سره سبز پرتقال تامسون دار رو نچيني همه ره بخري ؟؟ بل داره زرد بوه . ته اشكم كارد بخره اي يمان بعيتون از دست شما پارسال 2 تا جعبه پرتقال نچيمه/
اتا روز اتا پيرزنا بورده دكتر بعد از معاينه بورده دلا بوه كه شه جربه دله پول در بياره هده دكتر ره يك دفعه خطا هكرده (گوزيد) دكتر بته مادر جان پول جا دادي براش دزدگير هم نصب كردي كه |
سلام:)سفرخوبي داشته باشين وخيلي خيلي خوش بگذره.:d
ادم 1تا روز شه ولايت دواشه ارزنه تااتاروز غريبه ولايت دواشه. |
خوب زندگي كنيد!{پپوله}
زيادبخنديد!:24::24::24: وباتمام قلبتان دوست بداريد!{شیت شدن} |
باز به شوکا خانوم که این تاپیک رو آورد بالا
آق مجتب برار جان کجه دری؟ دور وز دنی تو تاپیک! خب تا خراب نکردم لهجه مازندرانی رو بس کنم. فقط شوکا خانوم رنگ فونتهاتو طوری بزار مجبور نشیم عینک آفتابی بزنیم :d الانه که مجتب جان بیاد بگه می خواهی اینو فراری بدی :d{جشن پتو} خوش باشید:53::53: |
سلام.
نا برار. هر کار خوانی هاکنین. امشو سر کیفمه. کاش شمام دئینی:rolleyes: شمه جا خالی. خله خوش بگذشته امشو. همیشه شمام خندون و سر کیف داوین در پناه حق...:53: |
سلام به همه ی بچه های بخش مازندران راستی یه تایپک درباره ازدواج مازندرانی ها گذاشتم اگه دوست داشتین یه سر بزنین و اگه کم و کاستی یا مشکلی داشت حلش کنین
مر30:cool: |
مجتب جان برار :53: |
سلام مهدی جان فکر کنم اول این بخش زدی کلوب زندانی ها من فکر کردم مازندرانی هاست ببخشید :cool:
آقا مهدی واسه ما مایه افتخاره که شاگرد شما باشیم و در خدمت دوستای عزیز مازندرانیمون باشم حق نگه دارت مهدی جان حتما مزاحم میشم |
ایمان گیان :53:
ماهم داریم شاگردی میکنیم کلید داران اینجا مجتب خان و شکوفه خانوم هستند منم رهگذری هستم سرک میکشم تو تاپیک ها گفتم ی خیر مقدم بگم. **** مجتب که فکر کنم بابت دیشب هنوز فزصت نکرده بیاد سایت غیبتش هرچند 10 -12 ساعت شاید بشه، ولی خدایش نبودش برا این مدت هم قابل لمسه :cool: شکوفه خانوم هم رفته ولایت تا برگرده این شد که خودم رو یک آن صاحبخانه احساس کردم جو زده شدم خیر مقدم گفتم :d ولی باز بیا اینجا بیشتر بنویس:53: |
سلام.
جاتون خالی عروسی دوستم بود. دیشب و امشب. خیلی خوش گذشت. بشه دومادی مجردای سایت بجز خودم انشاا...:d هرچند اینجا جاش نیست اما شکوفه خانم نارنجی شدی.تبریک فراوان. امیدوارم بازم ارتقا پیدا کنین.:53: آقا مهدی تبریک میگم نارنجی شدی. زحمت زیادی میکشی. موفق باشی همیشه و همه جا.:53: خیلی خستم.صبح باید برم سر کار ولی حسش نیست. می خسته تن بلاره:d برقرار باشین در پناه حق... |
سلام:) |
برارون و خواخرون من زنبيل بيتمه دشومبه پرتقال بچينم . اگه سكينه اومد آنلاين شد به وه بوين كه بجاي اينترنت كار هكردن اول بوره گو ره بدوشه و كرك و چنيكا ره غذا هده بعدا بيه اينجا چت بازي هكنه . اتا خواستگار هم پيدا نبونه وره فل هديم بوره ون دست راحت بواشيم .
آدم 10 تا ريكا داره اتا كيجا نداره والا . ذل به كفن اتا كمه خوشگل هم نيه وره مش غلام حسن ريكا سه خار هكنيم . |
خله خار
آقا ممد سكينه كي هسته؟ اما كيجا هم اگه خار بيه، خاره اي خداهه، كيجا و ريكا ندارنه جان |
اکنون ساعت 02:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |