پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ويژه نامه ليگ برتر-عكس ها و حواشي ليگ برتر ايران (http://p30city.net/showthread.php?t=27364)

مهدی 09-17-2010 02:34 PM

اولتيماتم «هدايتي» به بازيکنان و کادرفني استيل‌آذين،

مالک باشگاه استيل‌آذين که به دليل برخي از بي مهري ها و مشکلات باشگاه از سمت رياست هيات مديره استيل آذين کناره گيري کرده بود و پس از درخواست بازيکنان و کادر فني وهيات مديره استيل آذين به سمت قبلي خود بازگشته در جمع بازيکنان گفت: هركس دلش با استيل آذين نيست همين فردا برود.

به گزارش ايسنا؛ حسين هدايتي در مراسمي که پنج‌شنبه شب در هتل بزرگ ارم تهران با حضور کليه اعضاء باشگاه استيل آذين گفت: ابتدا خوشحال هستم که بعد از چهار سال امشب خودم را در خانواده گرم استيل آذين مي بينم و جا دارد ابتدا از علي پروين و امير مهريزي که در ساختن و روي پا آمدن اين تيم به من کمک کردند تشکر ويژه اي انجام دهم و سپس از مصطفي آجرلو که دراين مجموعه به ما اضافه شده اند و با نيتي پاک وقت گذاشته اند قدرداني کنم. همچنين از همه کادر فني هايي که تا به امروز به من در اين باشگاه کمک کرده اند ، حتي تدارکات تيم و کليه عوامل باشگاه که قلبشان با اين تيم مي تپد. اميدوارم همه اين عزيزان موفق و مويد باشند.

وي افزود: وقتي نوجوان بودم به پرسپوليس علاقه داشتم و آرزو مي کردم که روزي خدا به من اين توان را بدهد که براي خدمت به جوانان و نوجوانان اين مملکت بزرگان فوتبال را کنار هم جمع کنم و با نام تيم استيل آذين به فوتبال اين مملکت خدمت کنم و سپس همه از کار من لذت ببرند.

هدايتي ادامه داد: خدا را شکر که اين اتفاق افتاد. چند مدت با نيت پاک در خدمت پرسپوليس بودم و تمام تلاش خودم را خدا مي داند انجام دادم. در سال اول که به اين تيم رفتم از جان و پولم گذشتم تا اين تيم نتيجه بگيرد اما نشد ولي خيلي ها مي دانند من به تکليفم عمل کردم. در اين بين برخي ها گفتند اگر هدايتي مدير بود تيم قهرمان مي شد اما نمي دانستند که من چه کارهايي کرده ام تا پرسپوليس در آرامش به خواسته خود برسد اما نشد.

مالک باشگاه استيل‌آذين در ادامه سخنانش در جمع بازيکنان يادآور شد: پس از اين ماجرا خدا آن‌قدربه من قدرت داد تا به فکر اين بيفتم که تيم داري کنم. خدا را شکر که استيل آذين را ساختم. در اين تيم نه شريک دارم و نه از بخش دولتي حمايت مي شوم بلکه کاملا خصوصي هستم و با وجدان خودم کاري مي کنم که جوانان از فوتبال بيشتر لذت ببرند و مردم استيل آذين را دوست داشته باشند.

وي تاکيد کرد: در گذشته تيم هاي زيادي در قالب بخش خصوصي وارد فوتبال ما شدند که هر کدام دو يا سه سال بعد کنار رفتند. بعضي ها مشکلات مالي داشتند و برخي ها نيز انگيزه اي براي کار کردن نداشتند. اما من اين موضوع را پيگيري مي کردم که هيجان را با استيل آذين به مردم هديه دهم و ستاره ها و بازيکنان محبوب مردم را کنار هم جمع کنم.

هدايتي خاطر نشان کرد: در طول اين چهار سال با خلوص نيت در اين باشگاه کار کرده ام و فکر نکنم بازيکني باشد که بگويد در حق او جفا شده است.از هر لحاظي که دوست داريد حساب کنيد. در ابتداي فصل جاري در خيلي از تيم ها که بازيکنان به دنبال دريافت بيست درصد از پيش قراردادهاي خود بودند من در اين اوضاع نامساعد اقتصادي 40 درصد از پول بازيکنان را دادم و به نظرم با کمک خدا و دعاي خير مردم به وظيفه خودم نسبت به شما بازيکنان عمل کردم. اگر هم در اين بين چند مشکل کوچک بوده دلايلي داشته که به مرور زمان آنها را برطرف کرده ام اما متاسفانه بسيار شفاف به شما مي گويم که قلبم آزرده شده چون جواب زحماتم را نگرفته ام.

مالک باشگاه استيل آذين در ادامه خطاب به بازيکنان، اعضاي هيات مديره و کادر فني گفت: الان هم به شما مي گويم نگران پرداخت ما بقي دستمزدهاي خود به هيچ عنوان نبايد باشيد.آنچه باعث مي شود که من دلسرد شوم عملکرد و برخي اتفاقات در تيم است که از لحاظ روحي و رواني به استيل آذين من ضربه مي زند. شما قبول داريد که هميشه بايد دوستي ها دو طرفه باشد. من فقط در استيل آذين تمام توانم را به کار مي گيرم به دنبال اين هستم تا شما هم در قبالش براي اين تيم تلاش و کوشش کنيد. چون به نظرم در قبال خوش حسابي بنا بر وظيفه اي که دارم بر گردن شما حقي دارم تا به تيم من بسيار بيشتر و با تعصب تر نگاه کنيد.چون ابزار لازم را تهيه کرده ام.

وي افزود: اما متاسفانه بايد درد دلي را بگويم که از اول ليگ برتر تا به امروز در قلب خودم نگه داشته ام. دوستان عزيزي هستند که واقعا تمام توان خودشان را در زمين براي استيل آذين به کار نمي گيرند و جواب محبت و رفاقت‌هاي دو طرفه را به من نمي دهند.

هدايتي ادامه داد: در استيل آذين بازيکنان بزرگي مانند کاظمي، زنيدپور، خليلي، اکبرپور، اشجاري و ساير بازيکنان بزرگ هستند که هر کدام در فصل هاي گذشته شايد به تنهايي تيم خود را در ليگ برتر مي چرخاندند. اما الان بازيکن دلخواه هواداران استيل آذين بازي نمي کنند. آيا مي دانيد واقعا من براي جذب اين بازيکنان چقدر تلاش کرده‌ام.

رئيس هيات مديره استيل آذين تاکيد کرد: اگر مي گويم بازيکنان دلخواه هوادان استيل آذين و مسئولانشان بازي نمي کنند منظورم اين است که پتانسيل تيم من در فصل جاري بالاست. من هزينه کرده‌ام و آيا حق ندارم جواب هزينه هايم را بگيرم. درد دل من اين است که دوست دارم بازيکن وقتي با پيراهن استيل آذين وارد زمين مي شود از دل و جان مايه بگذارد و خيال کند که اين تيم، تيم خودش است. شما همه مي دانيد در فوتبال ايران درآمدزايي هيچ معني اي نمي دهد و جز ضرر چيز ديگري ندارد. اما من هيچ وقت نگذاشته ام که پايه و ستون اين باشگاه بلرزد.

وي ادامه داد: اين حرف هايي که مي زنم منت نيست اما درد دل من است. من فصل گذشته مبلغ قابل توجهي براي استيل آذين هزينه کردم. با تلاش و کوشش فراوان اسپانسري را جذب تيم کرديم. اما متاسفانه يکي پس از ديگري چک هايش برگشت خورد ولي استيل آذين مشکلي پيدا نکرد.امسال هم به همين منوال تلاش خودم را چند برابر کردم که با کمک همه دوستان استيل آذين زنده و پرقدرت تر باشد که خدا را شکر تا حدودي به خواسته ام رسيدم اما پس از 8هفته و نتايج باورنکردني شما غصه عجيبي باعث شد تا کمي در تصميم هاي بزرگم در استيل آذين کند تر عمل کنم.

مالک باشگاه استيل آذين همچنين در خصوص برخي از شايعات درباره خودش که هر روز در رسانه ها مطرح مي شود نيز خطاب به بازيکنان گفت: من با خدا معامله کرده‌ام و براي رضايتش سعي کردم هر کاري که لازم باشد انجام دهم. به همين دليل لا به لاي کارهاي فوتبالي سعي کرده ام تا سفره خير باشگاه استيل آذين در قبال زنداني هايي که به خاطر ديه در بند بودند نيز باز باشد.اما متاسفانه برخي ها فکر کردند که من به دنبال خودنمايي هستم که به اين آقايان مي گويم اگر من دنبال خودنمايي بودم با هزينه به مراتب کمتر به هدفم مي رسيدم.وقتي براي استيل آذين هزينه مي کنم به من مي گويند اين پول را از کجا آوردي و يا چرا هزينه مي کني.وقتي نيز هزينه نمي کنم بعد از يکي دو روز خبري از من پيدا نمي کنند مي نويسند هدايتي به خارج از کشور سفر کرده است و يا اعلام مي کنند هدايتي در انجام تعهداتش نسبت به باشگاه استيل آذين بي تفاوت است و يا چک هاي او برگشت خورده.اما من همه اين ها را تحمل مي کنم چون مي خواهم استيل آذين زنده بماند .من با قدرت اعلام مي کنم که سرباز خاک پاک اين کشور هستم و تا زنده هستم براي ارتقاء کشورم و شادي جوانان از هيچ تلاشي دريغ نخواهم کرد.

وي يادآور شد: فکر نکنيد با اين حرف ها انتظار من اين است که فقط ببريد.نه،من مي خواهم برخي از درد دلهايم را با شما در ميان بگذارم.نگران باخت و يا از دست رفتن سهميه آسيا نيستم. اما چون براي تک تک شما زحمات زيادي را کشيدم که در کنار همديگر قرار گيريد از شما توقع دارم که براي قهرماني آسيا و نتايج درخشان تر بجنگيد.چون بازيکنان نبايد ثابت کنند که فقط اسمشان بزرگ است و به همين دليل با لباس استيل آذين برخي اوقات در زمين راه بروند و در پايان فصل نيز تيم استيل آذين را در رده دهم جدول به من تحويل دهند پس به وظيفه خود عمل کنيد.

وي يادآور شد: اگر از استيل آذين خداحافظي کردم به دليل اين بود که حس کردم نتيجه نمي‌گيرم و شماها از جان مايه نمي گذاريد و يا دوستي هاي شما بازيکنان دچار مشکلاتي شده.احساس کردم هزينه مي شود اما بازيکنان من با هم رفيق نيستند و برايشان فرقي ندارد که در زمين مسابقه باشند و يا روي نيمکت بشينند.اين دلايل باعث شد تا علي رغم اينکه اعلام کردم هزينه هاي باشگاه را مي دهم اما دوست نداشتم ديگر سمتي در اين باشگاه داشته باشم.

هدايتي تاکيد کرد: دوست نداشتم اين حرف ها را بزنم اما حالا که خيلي از اتفاق ها باعث شد برگردم به بازيکنان کم کار استيل آذين هشدار مي دهم که آقايان مي توانند پول خود را تمام و کمال از من بگيرند و از اين باشگاه هر چه زودتر بروند.آنهايي که دلشان با اين باشگاه نيست و احساس مسئوليت نمي کنند به درد من نمي خوردند. چون به نظر من تيم را دچار بيماري مي کند. من دوست ندارم علي رغم مشاوره برخي ها در پايان هفته هشتم جريمه سنگين براي شما در نظر بگيرم چون به اين روش کاري اعتقاد ندارم.اما براي دومين بار از همه بازيکنان تقاضا دارم که هر چه سريع تر اگر قادر به هماهنگي با اين تيم نيستند خيلي راحت به دنبال عاقبت خود بروند. مطمئن باشيد از همين جا به همه آنها قول مي دهم که 60درصد ما بقي قرارداد‌هاي‌شان را به آنها پرداخت مي کنم.

مالک باشگاه استيل آذين يادآور شد: اما آنهايي که از امروز به بعد در اين تيم مي مانند بايد ياد بگيرند 90 دقيقه درون زمين و يا حتي بر روي نيمکت يا سکو براي استيل آذين بجنگند و دلشان براي تيم بسوزد.شما با کسب هر سه امتيازهاي خود دربازي هاي ليگ برتر فقط دل من را شاد نمي کنيد چون هواداران زيادي داريد.رفاقت ، دوستي و منش پهلواني را حالا که من هستم در استيل آذين گسترش دهيد و احساس مسئوليت ها را چند برابر نمايان کنيد.چون بايد پول هايي را که مي گيريد حلال باشد که ان شاءالله اين طور است.من هم زنده هستم و حرف آخر و اول را در باشگاه مي زنم و مطمئن باشيد هر تصميمي به صلاح باشگاه باشد مي گيرم.

هدايتي همچنين خطاب به کادر فني استيل آذين از طرف هيات مديره و خودش گفت: ابتدا بايد اعلام کنم که از کادر فني حمايت مي کنيم. هر وقت هم اگر لازم شد تغييراتي انجام شود دوستانه آن را حل مي کنيم.سپس بايد اعلام کنم چون استيل آذين خانه خاله نيست که هر بازيکني هر کاري دوست دارد انجام دهد و تيم را دچار حاشيه کند بدون هيچ حرف و حديثي کادر فني بايد با قدرت با افراد بي مسئوليت برخورد کند مخصوصا برخي ها که کم کاري مي کنند و باعث بي‌نظمي مي شوند.اين موضوع بايد در استيل آذين از اين به بعد اولويت جدي باشد تا هواپيماي اين باشگاه سقوط نکند.

وي در مراحل پاياني صحبتش با تمجيد از احمدرضا عابدزاده به عنوان با تعصب ترين فوتباليست ايراني و مهدي مهدوي کيا به عنوان اسطوره اخلاق فوتبال ايران خاطرنشان کرد: باشگاه استيل آذين افتخار مي کند که اسطوره اي به نام احمد رضا عابدزاده را در اين باشگاه به خدمت دارد.عابدزاده يک تيم بود و لطفا همه برويد بررسي کيند که چرا عابدزاده در هر شهري که مي رود حتي هواداران حريف براي نزديک شدن به او دست و پا مي شکنند.چون عابدزاده از جان مايه مي گذاشت و اينقدر براي فوتبال ملي ما و پرسپوليس جنگيد تا محبوب مردم باشد.

وي افزود: از مهدي مهدوي کيا هم تشکر مي کنم که تا به امروز حتي يک مورد حاشيه اي از اين بازيکن بزرگ نداشته ايم و به نظر من ايشان اسطوره بزرگ اخلاق در فوتبال ايران هستند.

هدايتي خطاب به بازيکنان گفت: با تمام توان و همت مضاعف و کار مضاعف از امروز به بعد در صحنه ها ظاهر شويد و اگر من حرفي زدم فقط خواستم اهداف باشگاه را بگويم و اعلام کنم که استيل آذين براي هيچ کس يک تفريحگاه نيست.اميدوارم همه دست به دست هم در آينده اين تيم که هدف اصلي اش ان شاءالله راهيابي به ليگ قهرمانان آسيا است کمک کنيم تا دل جوانان دوستدار خودمان را شاد نماييم.

مالک باشگاه استيل آذين در پايان چند جمله اي در خصوص کساني که ادعاي فوتبال پاک را دارند وشعار آن را مي‌دهند گفت: آيا بهتر نيست که اول از خودمان شروع کنيم چطور غيبت وتهمت مي زنيم اما ادعاي فوتبال پاک را داريم قيامت صحنه اي زيبا از خلقت خداوند است که چهره اصلي انسانها را نمايان ميکند ما که اميد به فضل وکرم خداوند داريم مگر امام صادق (ع) نمي فرمايند که به حساب خود رسيدگي نماييد تا قبل از اينکه به حساب شما رسيدگي شود بهتر است آنهايي که در فوتبال نيستند به وظايف خود عمل نمايند واين مقوله را به کساني که سالهاست در فوتبال ايران زمين زحمت مي‌کشند بسپارند حضور در ورزش فوتبال امتحاني است که اميدواريم همه از آن سربلند وپيروز بيرون بياييم. با داد وقال راه انداختن وعوام فريبي نمودن ضعف‌ها واشکالات برطرف نمي گردد بلکه باصبر واستعانت از خداوند متعال بايد مشکلات را برطرف نمود همانطور که امير مومنان علي (ع )مي‌فرمايند: صبر تلخ مي باشد ولي تلخي آن پيروزي به همراه دارد اميدوارم خداوند به همه ما صبر واستقامت در برابر ناملايمات عطا فرمايند.

منبع: ایسنا
26/6/89

shokofe 09-22-2010 09:10 AM

تهدید جدی شهرداری تبریز از سوی شریفی:احتمال محرومیت دائم یک تیم از حضور تماشاگر وجود دارد

خوب نیست آدم بحث‌های فوتبالی را با قوانین نیوتن بسنجد! اگر این‌طوری باشد ما هم باید مجازات‌ها را بر اساس قوانین نیوتن در نظر بگیریم. آن وقت ما هم باید با توجه به قوانین فیزیکی نیوتن، متخلفان را تنبیه فیزیکی کنیم!

http://u.goal.com/57200/57236_news.jpg

سایت گل- مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی احتمالا به زودی فوتبال ایران را تکان می‌دهد. او با تصمیم‌هایی که در مورد تماشاگران برخی تیم‌ها از جمله شهرداری تبریز خواهد گرفت، سر و صدای زیادی به پا خواهد کرد؛ مخصوصا اگر رفتار تماشاگران فوتبال ایران به همین‌طوری بماند و آن‌ها رفتار خود را اصلاح نکنند.

صحبتهای شریفی در مورد اتفاقات بازی شهرداری و پرسپولیس خواندنی است:

این اصلا سابقه خوبی نیست که یک تیم در اولین سال حضورش در لیگ برتر، در همین هفته‌های اول یک جلسه محرومیت از داشتن تماشاگر را تجربه کرده باشد.

ما نمی‌توانستیم قصاص قبل از جنایت کنیم. تا قبل از این‌که این اتفاقات بیفتد نمی‌توانستیم پیش‌بینی کنیم و حکم بدهیم. باید اتفاق می‌افتاد، بعد عمل می‌کردیم.

در قانون آمده که ما می‌توانیم این تیم را مجازات کنیم. مجازات هم شامل این می‌شود که ابتدا تذکر، بعد جریمه، بعد چند جلسه محرومیت از حضور هواداران را برای تیم‌ها در نظر بگیریم.

بعد از آن هم اگر تخلفات تکرار شوند، محرومیت دائمی از حضور تماشاگران یک تیم را تصویب می‌کنیم.

مسولان باشگاه شهرداری باید تکلیفشان را روشن کنند. نمی‌توانند همیشه بیایند و بگویند این‌ها تماشاگران ما نیستند. باید یک جلسه‌ای در فدراسیون بگذاریم و از مسئولان این باشگاه دعوت کنیم تا حضور داشته باشند. آنجا اگر قبول کردند که مسئولیت تماشاگران و حاضران در ورزشگاه را به دوش بگیرند، یک بحث است و اگر قبول نکردند که اتفاقات دیگری رخ می‌دهد.

به هر حال آن‌ها وقتی میزبان هستند باید کنترل ورزشگاه را داشته باشند. اگر تضمین ندهند که سکوها را کنترل می‌کنند قطعا فکری به حالشان خواهیم کرد. تیم‌های میزبان باید کنترل سکوهای ورزشگاه خودشان را در دست داشته باشند.

خوب نیست آدم بحث‌های فوتبالی را با قوانین نیوتن بسنجد! اگر این‌طوری باشد ما هم باید مجازات‌ها را بر اساس قوانین نیوتن در نظر بگیریم. آن وقت ما هم باید با توجه به قوانین فیزیکی نیوتن، متخلفان را تنبیه فیزیکی کنیم!

shokofe 09-22-2010 09:26 AM

مادر باقري: کاش کريم فوتباليست نمي شد

کريم باقري در بازي پرسپوليس و شهرداري تبريز روز تلخي را پشت سر گذاشت.

مادر کريم باقري هم از اتفاقاتي که در اين بازي افتاد بسيار ناراحت است. او در مورد توهين هايي که به پسرش شده مي گويد:«خيلي ناراحتم و از آن روز به بعد حتي ذره اي هم از ناراحتي ام کم نشده است.

من يک مادرم و همه مي توانند درک کنند که وقتي به پسرم توهين شده است من چقدر ناراحتم. هيچ وقت فکر نمي کردم ناسزا بشنويم. آنها حرمت پسر من را که براي کشورش افتخارات زيادي به دست آورده شکستند.»

مادر باقري لحن حرف هايش بسيار غمگين است ادامه مي دهد:«بعد از اين بازي آرزو کردم که اي کاش کريم فوتباليست نمي شد تا اين توهين ها و ناسزاها را نشنود.

فقط از مسؤولان مي خواهم با آنهايي که اين چنين به پسرم توهين کرده اند برخورد کنند.»

shokofe 10-16-2010 09:11 AM

shokofe 10-16-2010 09:13 AM

shokofe 10-16-2010 09:17 AM

حسرت شيث بعد از گل استقلال

اين عكس لحظه بعد از گل را نشان مي‌دهد. شيث رضايي مثل هميشه و به عادت ديرين به اسكوربرد خيره شده است، اين مي‌تواند عكس كاملي از دربي امروز باشد

سايت گل ـ‌ شيث رضايي در پايان دربي 69 در مصاحبه با خبرنگاران گفت:«من مثل هواداران پرسپوليس سرم را بالا مي‌گيرم» او بدون آنكه به اشتباه سرنوشت‌ساز خود در اين مسابقه اشاره كند همه بار شكست را به گردن مسعود مرادي انداخت و قضاوت او را عامل شكست پرسپوليس دانست.

اين در حالي است كه او با هوشياري مي‌توانست مانع از گلزني فرهاد مجيدي بشود. اين عكس لحظه بعد از گل را نشان مي‌دهد. شيث رضايي مثل هميشه و به عادت ديرين به اسكوربرد خيره شده است، اين مي‌تواند عكس كاملي از دربي امروز باشد.... وقتي كه يك بازيكن سر به هوا زحمات هم تيمي‌هايش را هدر مي‌دهد.

شيث رضايي امروز توسط كارشناسان بعد از بازي نيز مورد انتقاد قرار گرفت، به عقيد حميدرضا صدر او هرگز صلابت يك كاپيتان را در پرسپوليس نشان نداده است.

http://u.goal.com/112900/112969.jpg

shokofe 10-16-2010 09:29 AM

دایی باخت را به گردن فدراسیون انداخت:چطور ممکن است دو بازی پشت سر هم علیه ما سوت بزنند؟

اين خبرنگار متاسفانه زماني كه من سرمربي تيم ملي هم بودم فقط هنگامي كه مي‌باختم جلو مي‌آمد و از من سوال مي‌پرسيد. من حاضرم در ميان شما شهادت دهم كه اين فرد يك بار پس از آن كه من بازي را برده‌ام نيامده است از من سوالي بپرسد. اين صحبت‌هاي خود شما است. هواداران ما با اين كه باختيم من را تشويق كردند و اين موضوع را همه ديدند.

شما بي‌خودي جو را خراب مي‌كنيد، اگر هواداران من را نخواهند من به راحتي مي‌روم، ببخشيد مگر من چسبيده‌ به اين فوتبالم. مردم ما فوتبال را به خوبي مي‌فهمند و مي‌دانند كه ما در اين بازي بد بازي نكرديم، وقتي كه حق ما را مي‌گيرند ديگر علي دايي چكار مي‌تواند بكند. هواداران اين چيزها را به خوبي مي‌فهمند حالا اگر دو نفر هم شعار بدهند طبيعي است..

http://u.goal.com/112900/112966_news.jpg

سایت گل - جز معدود دفعاتي بود كه علي دايي بعد از شكست با آرامش روبروي خبرنگاران نشست . او در كنفرانس خبري بعد از بازي با استقلال ناباورانه حرف‌هايش را با تبريك به هواداران تيم رقيب آغاز كرد.

دايي دقايقي بعد از شكست يك بر صفر پرسپوليس مقابل اسقلال در جمع خبرنگاران گفت:«در روزي كه مستحق باخت نبوديم، با اشتباه داور سه اميتاز را از دست داديم. داور گل صددرصد ما را مردود اعلام كرد. من مانده‌ام كه چطور مي‌شود اين گل را آفسايد گرفت. دومين هفته پشت‌سر هم است كه با اشتباه داوران ما شكست مي‌خوريم. همين اشتباهات باعث مي‌شود ما شرمنده هوادارانمان شويم.»

دايي بدون اشاره مستقيم به نقش فدراسيون فوتبال، تصميم اشتباه كمك داور را تلويحا به اختلاف خود با علي كفاشيان، رييس فدراسيون ربط داد:« مثل اين كه به مذاق آقايان خوش نيامده كسي دنبال حقش برود.بعد از گل مردود من و بازيكنانم مات و مبهوت مانده بوديم. هيچ كس باور نمي‌كرد. در نتيجه تمركز دفاعي ما به هم ريخت و استقلال يكي دوموقعيت پيدا كرد.»

سرمربي پرسپوليس مدعي شد كه نيمه دوم استقلال جز گلي كه زد، موقعيت ديگري به دست نياورد:« نيمه دوم بازي در يك نيمه زمين بود. يك توپ روي دروازه ما آمد و توي گل رفت. البته قبول مي‌كنم كه به بازي خوب اميتاز نمي‌دهند. متاسفانه ما سه امتياز خوب را از دست داديم. اگر آن گل قبول مي‌شد، ما فشار مي‌آورديم و گل‌هاي بعدي را هم مي‌زديم. من مطئنم استقلالي‌ها خودشان هم فكر نمي‌كردند در نيمه دوم با آن روند بازي به گل برسند.»

با وجود اين شكست دايي همچنان از اميد به آينده حرف زد:« با روند حرفه‌اي كه در يك هفته قبل از تيمم ديده‌ام و با اين بازي به هواداران قول مي‌دهم كه مطمئن باشند يك جام مي‌گيريم. قول مي‌دهم بهتر ازاين كار كنيم.» دايي لابه‌لاي حرف‌هايش براي چندمين بار به گل سوخته تيمش اشاره كرد: « از شما خواهش مي‌ كنم بپرسيد كه چرا اينجوري مي‌شود. متاسفانه مي‌آيندجلوي دوربين به جاي عذرخواهي دفاع بيخود مي‌كنند.من الان هر چه بگويم دردي دعوا مي‌كند؟ شرمنده هوادارانمان شديم. از صبوري آنها تشكر مي‌كنم. باز هم و بازهم به هواداران استقلال تبريك مي‌گويم.»

يكي از خبرنگاران تلويزيون به دايي يادآوري كرد كه او در گفت‌وگويي به بازيكنان تيمش هشدار داده بود كه صبر هواداران هم حدي دارد. خبرنگار توضيح داد كه به نظر مي‌رسد صبر طرفداران پرسپوليس آرام آرام به سر آمده است. او مدعي شد كه بعد از دربي عده‌اي از آنها با شعار اعتراضشان را نشان دادند. دايي در پاسخ گفت:« اصلا قبول نمي‌كنم. من چنين مصاحبه‌اي نكرده‌ام و از طرف ديگر هواداران ما با اين كه باخته‌ايم من را تشويق كردند.»

او در ادامه گفت:« اگر هوادارن من را نخواهند ول مي‌كنم و مي‌روم. من چسبيده اين فوتبال نيستم. متاسفم براي شما كه اينگونه حرف مي‌زنيد. مردم ما فوتبال را مي‌فهمند و مي‌دانند كه در اين بازي حق را ناحق كردند. حالا اگر دو نفر هم شعار مي‌دهند بالاخره خط وخطوطي پشتش هست. مگر قرار است با دوباخت همه چيز عوض شود؟ تيم ما نسبت به هفته قبل خيلي بهتر شده و من از بازي بچه‌هايم راضي بودم.»

دايي همچين گفت:« با اين كه حالم خيلي خراب است احترام گذاشتم و‌آمدم و دركنفرانس مطبوعاتي شركت كردم. انتظار دارم شما هم سوال درست بپرسيد.»

خبرنگاري حرف‌هاي مظلومي را براي دايي تكرار كرد كه گفته است استقلال تعمدا عقب مي‌‌كشيد، صبوري مي‌كرد تا بهترين زمان حمله كند و گل بزند.دايي گفت:« كدام صبوري؟ تنها يك توپ آورند كه گل شد. اگر آن توپ زير پاي محمد نوري گير نمي‌كرد يا اگر داور گل ما را مي‌گرفت، الان كسي نمي‌توانست بگويد كه ما صبوري كرديم. »

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به خبرنگار ايلنا كه از او پرسيد آيا معتقد است كه اشتباه كمك داور تعمدي بوده است، گفت:« نمي‌توانم بگويم تعمدي بوده يا نبوده. فقط مي‌پرسم به چه دليل دو هفته پشت‌سرهم اين اتفاق بايد براي ما بيفتاد. عمدي يا غير عمدي به من ربطي ندارد. فقط مي توانم بگويم به راحتي سرما را بريدند و حالا من بايد پاسخگوي هوادارن باشم.»

shokofe 10-16-2010 09:37 AM

اختصاصي گل؛ گل تماشايي محمد نوري

محمد نوري روي اين گل انرژي فوق‌العاده‌اي از خود خرج كرد. او ابتدا با ضربه سر روي دستان محمد محمدي تير دروازه استقلال را لرزاند و بلافاصله با هجوم مجدد به سمت توپ با اين قيچي تماشايي دروازه استقلال را باز كرد.

http://u.goal.com/112900/112970_news.jpg

سايت گل ـ عكسي كه ابوالفضل امان‌الله عكاس حرفه‌اي مطبوعات ايران از صحنه گل محمد نوري گرفته است مي‌توانست عكس اول روزنامه‌هاي ورزشي فردا صبح ايران باشد. اين يك عكس بي‌نقص از يك لحظه بسيار مهم از دربي 69 است كه البته با تصميم خط نگه‌دار سرنوشت ديگري پيدا كرد.
محمد نوري روي اين گل انرژي فوق‌العاده‌اي از خود خرج كرد. او ابتدا با ضربه سر روي دستان محمد محمدي تير دروازه استقلال را لرزاند و بلافاصله با هجوم مجدد به سمت توپ با اين قيچي تماشايي دروازه استقلال را باز كرد.

ارتفاع محمد نوري از زمين و شدت ضربه او نشان دهنده انگيزه اين هافبك خوش استيل در اين بازي داشت. اما به هر حال بخت با نوري يار نبود تا فرهاد مجيدي با گلي كه 83 دقيقه بعد وارد دروازه پرسپوليس كرد تبديل به مرد اول اين بازي بشود ....

البته اين خود فوتبال است چيزي كه ممكن است گاهي از مواقع حتي تصورش را هم نكنيد اما اين خود فوتبال است ورزش غيرقابل پيش‌بيني و قرن. ورزش اشتباهات . ورزشي كه اين تصویر را به نوعی ديگر جاودانه مي‌كند.

shokofe 10-16-2010 09:40 AM

نيمكت شكست(عكس)

سايت گل ـ‌ نيمكت پرسپوليس بعد از باخت لحظات آخر نزديك به 10 دقيقه در همين حالت فريز شده و از جاي خود تكان نمي‌خوردند اين در حالي بود كه استقلالي‌ها شادي را با تماشاگران خود تقسيم مي‌كردند و دور از چشم منصور پورحيدري با خبرنگاران به گفت‌وگو مي‌نشستند. به نگاه علي دايي و اندوه او دقت كنيد

http://u.goal.com/112900/112966.jpg

http://u.goal.com/112900/112967.jpg

shokofe 10-16-2010 09:42 AM

جنجالی ترین صحنه داربی 69(عکس)

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1287153435.jpg

shokofe 10-16-2010 09:43 AM

خبر فوری-تجمع لیدرهای خشمگین پرسپولیس مقابل هتل اسپیناس/دخالت نیروی انتظامی

تعدادی از لیدرهای باشگاه پرسپولیس که هفته گذشته برای کسب نتیجه دلخواه هواداران به بازیکنان اوتیمالتوم داده بودند، بعد از باخت امروز تیمشان در برابر استقلال در شصت و نهمین دربی پایتخت، مقابل هتل اسپیناس تجمع کردند.

http://u.goal.com/112900/112958_news.jpg

سایت گل - عصر امروز لیدرهای باشگاه پرسپولیس، که بدلیل باخت تیم محبوبشان در برابر تیم فوتبال استقلال خشمگین شده بودند در مقابل هتل بین المللی اسپیناس تجمع کردند که این تجمع نهایتا به دخالت نیروی انتظامی منجر شد و با ضرب و جرح خاتمه یاقت.

سرگروه هواداران پرسپولیس که هفته گذشته به بازیکنان تیم اولتیمالتوم داده بودند و امروز منتظر کسب نتیجه از سوی آنها بودند، بعد از شکست تیم محبوبشان در شصت و نهمین دربی پایتخت در مقابل هتل بین المللی اسپناس تجمع کردند که این تجمع با دخالت نیروی انتظامی همراه شد و درگیری های بوجود آمده باعث شد تا 3 نفر ازلیدرهای پرسپولیس بشدت مجروح شوند و یکی از آنها که از ناحیه قفسه سینه بشدت درد می کشد، هم اکنون در یکی از بیمارستان های تهران بستری است.

لازم به ذکر است که استفاده ناشیانه نیروی انتظامی از گازهای اشک آور باعث شده است که صورت لیدرهای پرسپولیس با سوختگی شدید مواجه شود. در ادامه این درگیری؛ اتوبوس تیم که با هماهنگی های انجام شده و به دلیل تجمع لیدرها با تاخیر 90 دقیقه ای به بلوار کشاورز ورود کرد با شعار مشوقین پرسپولیس روبرو شد و آنها با شعارهایی مانند: "بازیکن بی غیرت نمی خوایم نمی خوایم" و "پیراهن قرمز بابا قیمت داره" از تیم بازیکنان محبوبشان پذیرایی کردند.

اگر نیروی انتظامی در این برهه زمانی نیز عکس العمل نشان نمی داد احتمال درگیری های بیشتر نیز داده می شد.

shokofe 10-16-2010 10:03 AM

شيث رضايي: نمي دانم كمك داور چگونه گل نوري را آفسايد اعلام كرد

تهران - كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس اعلام كرد به عنوان يك دفاع‌ آخر از دورترين فاصله سلامت گل تيمم را تشخيص دادم اما نمي دانم كمك داور چگونه آن را مردود اعلام كرد.

http://img.irna.ir/1389/13890723/300...287-563756.jpg

به گزارش روز جمعه ايرنا، شيث رضايي افزود: متاسفانه كمك داور با يك تصميم اشتباه تمام زحمات ما را به هدر داد و او مقصر اصلي ناكامي ما است.

وي ادامه داد: اميدوارم او و تيم داوري بتوانند شب را راحت بخوابد زيرا 40 ميليون هوادار پرسپوليس از تصميم او گريان هستند و نبايد تا آخر عمر خود را ببخشند.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: تيم ما در اين ديدار كاملا برتر از حريف بود.
وي تصريح كرد: نتيجه بدست آمده به هيچ عنوان عادلانه نبود و تيم ما مستحق كسب 3 امتياز اين بازي بود.

shokofe 10-16-2010 10:13 AM

نصيرزاده: گل پرسپوليس به اشتباه مردود اعلام شد

كارشناس داوري فوتبال ايران اعلام كرد كه گل پرسپوليس با اشتباه كمك داور بازي مردود اعلام شد.

http://img.irna.ir/1389/13890723/300...175-563070.jpg

هوشنگ نصيرزاده روز جمعه در گفت و گو با ايرنا، افزود: نبايد در مردود شدن گل پرسپوليس داور بازي را مقصر بدانيم زير اين گل با اشتباه كمك داور مردود اعلام شد.

وي ادامه داد: تنها اشتباه تاثير گذار تيم داوري در طول بازي در همين صحنه بود.

كارشناس داوري فوتبال ايران گفت: تصميم گيري در خصوص اين صحنه كار دشواري بود.

وي در خصوص صحبت هاي علي دايي مبني بر اشتباهات داوران در دو ديدار اخير پرسپوليس تصريح كرد: اشتباه در داوري امري طبيعي است و نبايد آن را عمدي دانست.

تيم فوتبال پرسپوليس تهران در چارچوب هفته يازدهم ليگ برتر فوتبال ايران با نتيجه يك بر صفر مقابل استقلال تهران شكست خورد

shokofe 10-16-2010 10:28 AM

دايي: مستحق شكست نبوديم
تهران- سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس شب جمعه در نشست خبري پس از پايان رقابت اين تيم در برابر آبي پوشان پايتخت ،‌تيمش را مستحق شكست در شهرآورد 69 ندانست.

http://img.irna.ir/1389/13890723/300...276-563744.jpg
به گزارش ايرنا، علي دايي پس از شكست مقابل استقلال در نشست خبري اظهار داشت: به هواداران استقلال بابت اين موفقيت تبريك مي گويم اما به هيچ عنوان مستحق شكست در اين مسابقه نبوديم. داور گل سالم ما را مردود اعلام كرد و دليل تصميم او را نفهميدم.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تاكيد كرد: داور سر ما را در اين مسابقه بريد و با اين مشكل ما شرمنده هوادارنمان شديم.
دايي يادآور شد: نمي دانم شايد زماني كه مي خواهم حقم را از فدراسيون فوتبال بگيرم اين موضوع به مذاق برخي از افراد خوش نمي آيد. متاسفم براي قضاوتي كه نتيجه ما را در اين مسابقه حساس به سادگي تغيير داد.

سرمربي پرسپوليس در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه آيا مشكلات شما با فدراسيون فوتبال مي تواند در اشتباهات داوري موثر باشد يا خير؟ تصريح كرد: نمي خواهم در اين باره چيزي بگويم اما نمي فهمم چرا در دو ديدار متوالي ما چنين اشتباهات عجيبي از داوران رخ مي دهد و سر تيم ما را به اين راحتي مي برند.
وي تصريح كرد: در كادر فني و بازيكنان ما تصميم داور براي هيچ كس باور كردني نبود و اين براي دومين بار متوالي در ديدارهاي ماست كه چنين تصميمات غير قابل باوري از سوي داوران گرفته مي شود.

سرمربي پرسپوليس در خصوص اين مسابقه گفت: تيم ما در هر دونيمه بازي بسيار خوبي از خود ارائه داد و استقلال در نيمه دوم از تنها موقعيت خود به خوبي استفاده كرد.
دايي خاطرنشان كرد: بازيكنان تيم پرسپوليس پس از مردود شدن گل تا پايان نيمه شوكه بودند و اطمينان داشته باشيد اگر گل ما سالم اعلام مي شد برنامه دقيقي براي به ثمر رساندن گلهاي بيشتري داشتيم.

وي افزود: بازيكنان تيم استقلال هم باور نمي كردند با اين بازي بتوانند به ما در دقايق پاياني گل بزنند.
سرمربي پرسپوليس درباره تمجيد برخي از مسئولان فوتبال كشور از عملكرد داور گفت: تنها كاري كه ما بلد هستيم آنرا انجام دهيم دفاع بي دليل از خود و عملكردمان است.
دايي در پاسخ به سئوالي مبني بر اعتراض هواداران پرسپوليس به عملكردش در اين مسابقه تاكيد كرد: من احساس مي كنم اين صحبت ها را شما خبرنگاران بيان مي كنيد زيرا همانطور كه همه ديدند در پايان مسابقه هوادارن مرا به شدت تشويق كردند و اينگونه كه مشخص است شما با من اختلاف شخصي داريد.
وي افزود: اطمينان داشته باشيد اگر هواداران اعلام كنند كه مرا نمي خواهند پرسپوليس را ترك مي كنم. هواداران به خوبي فوتبال را مي فهمند و متوجه شدند چگونه در زمين حق را ناحق كردند.

سرمربي پرسپوليس در ادامه تصريح كرد: فوتبال برد و باخت دارد و يقين داشته باشيد كه من پرسپوليس را در بازي هاي آينده درست مي كنم.
دايي در خصوص اظهارات مظلومي مبني بر اينكه نسبت به نقاط ضعف و قوت پرسپوليس شناخت داشتيم، گفت: نمي دانم اگر توپ در يك صحنه زير پاي محمد نوري گير نمي كرد و گل ما صحيح اعلام مي شد آيا باز هم اين حرف ها زده مي شد؟

وي در رابطه با نشستن بر روي نيمكت پس از پايان بازي براي دقايقي خاطرنشان كرد: دليل خاصي از اين كار نداشتم و تنها مي خواستم كمي آرام تر شوم.
سرمربي پرسپوليس همچنين درباره حضور ديرهنگام كريم باقري در زمين مسابقه گفت: درصد آمادگي كريم باقري را من به عنوان سرمربي بهتر از هر كس ديگري مي دانم و به همين خاطر خواستم از توانايي هاي او در اين دقايق استفاده كنم.

در نشست خبري علي دايي بين خبرنگاران پرسپوليسي و استقلالي براي چند بار درگيري لفظي بوجود آمد.
تيم فوتبال پرسپوليس در شصت و نهمين شهرآورد تهران با نتيجه يك بر صفر مغلوب استقلال شد.

imann 10-16-2010 02:34 PM

طبق آخرین خبر ها از همون پیامک های برنامه فوتبال برتر 56 درصد ایران قلبشان به عشق پرسپولیس میتپه{شیت شدن} البته اگه استقلالی ها مثل تراکتور سازی دبه در نیارن:cool:

shokofe 10-17-2010 08:18 AM

جوادكاظميان: در تمام عمرم به اندازه اين 10 هفته سختي نكشيده بودم/ مي‌دانستم هفته‌هاي اول نتيجه نمي‌گيريم

راستش من در اول فصل پيش‌بيني مي‌كردم كه نتايج خوبي نگيريم اما فكر نمي‌كردم اين افت تا هفته‌هاي هشتم و نهم طول بكشد

http://u.goal.com/112300/112379_news.jpg

سايت گل ـ جواد كاظميان در دومين هفته متوالي براي تيمش گل زد و پاس گل داد. او روز خوب سپاهان مقابل پيكان را با شادي دسته جمعي با هم تيمي‌ها به پايان رساند تا احتمالا روزهاي تلخش در اصفهان به پايان رسيده باشد. جواد كه اميدوار و سرزنده صحبت مي‌كند، اميدوار است اين فرم را ادامه بدهد تا جايي كه دوباره همه يادشان بيايد او يكي از ستارگان بزرگ فوتبال ايران بود ... همين چند سال پيش.

*آقاي كاظميان گل زدي و پاس گل دادي و پنالتي گرفتي؟
نه. پنالتي نگرفتم اما بقيه كارها را انجام دادم.

*كساني كه بازي را ديده بودند، مي‌گفتند خيلي خوب بازي كردي.
تقريبا. اكثر حركات تهاجمي سپاهان از طرف من انجام مي‌شد و من خيلي خوشحالم كه دوباره پايم به گل باز شده.

*اما روزهاي سختي داشتي.
بله، راستش در طول اين 10 سال فوتبال هيچ وقت اينقدر سختي نكشيده بودم. همه از من توقع داشتند بدون اينكه در نظر بگيرند من براي جا افتادن در فوتبال ايران احتياج به زمان دارم.

*امير قلعه‌نويي هم خيلي هوايت را نداشت.
توقع آقاي قلعه‌نويي از من بالا بود. من مي‌دانستم كه بالاخره به فرم خوبم مي‌رسم و حالا كه كل تيم بحران را پشت سر گذاشته، من هم شرايط خوبي دارم.

*به نظرت نتايج خوب سپاهان ادامه خواهد داشت؟
راستش من در اول فصل پيش‌بيني مي‌كردم كه نتايج خوبي نگيريم اما فكر نمي‌كردم اين افت تا هفته‌هاي هشتم و نهم طول بكشد. با اين حال ما تازه راه افتاديم. به نظر من اگر دو بازي آينده ما مقابل مس و تراكتور با پيروزي به پايان برسد، ديگر نمي‌شود جلوي ما را گرفت.

*باخت پرسپوليس را ديدي؟
ما با كمي تأخير بازي داشتيم و من اين مسابقه را نديدم. اما به نظر من هواداران پرسپوليس نبايد ناراحت باشند. بالاخره پارسال آنها در دقايق آخر بردند و امسال باختند. فوتبال همين است. پرسپوليس تيم بزرگي است و حتما شرايط بهتري پيدا خواهد كرد.

nae 10-17-2010 01:11 PM

آقا ایمان حرف دهنتو بفهم

تو ورزشگاه معلوم بود چند درصد قلبشون واسه اس اس می تپه چند درصد مال شما!

در ضمن این چه عکسیه گذاشتی شکوفه جان؟شما هنوز نمی دونید باید لحظه ی ارسال پاس رو بذاری؟
اینجا که هنوز پاس رو نداد
اون صحنه رو اگه درست بذاری می بینی که پای چپ نوری جلوتره

nae 10-17-2010 02:00 PM

فک می کنم این عکسها دیگه دقیقا نشون بده واسه چه تیمی قلبهای بیشتری می تپه

[IMG]http://*****************/Files73/e7158f4fe7304db7ad9a.jpg[/IMG]
[IMG]http://*****************/Files73/c12c186ef164420ba824.jpg[/IMG]

بعضیا به زور پارچه پهن کردن و یکی در میون نشستن می خواستن جایگاهاشونو پر نشون بدن
در حالی که ما تمام راه پله هامونم پر بود و حتی نمی تونستیم از جامون بلند شیم
[IMG]http://*****************/Files73/5c2b49b92e8b4bad9421.jpg[/IMG]
[IMG]http://*****************/Files73/3f5a91545fb849aca046.jpg[/IMG]

عشق آبی 10-17-2010 07:03 PM

گل محمد نوری در موقعیت آفساید به ثمر رسید{شیت شدن}

به گزارش شبکه ایران، برخی سایت‌های خبری پس از اعتراض تند مسوولان باشگاه پرسپولیس به عملکرد تیم داوری اقدام به انتشار تصاویر تلویزیونی این بازی در هنگام به ثمر رسیدن گل پرسپولیس کردند، که این تصاویر ثبت شده نشان می‌دهد محمد نوری بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس هنگام ارسال توپ از سوی امیر حسین فشنگ‌چی در موقعیت آفساید قرار گرفته که مرتضی کریمی با تشخیص صحیح گل وی را مردود اعلام کرده است.
تصاویر ثبت شده از شبکه جهانی جام جم به خوبی نشان می‌دهد که هافبک هچومی تیم فوتبال پرسپولیس یک قدم جلوتر از امیر حسین صادقی و مهدی امیرآبادی قرار دارد، در این تصویر مرتضی کریمی درست رو به روی این بازیکن قرار دارد و هیچ کسی بهتر از وی نمی‌تواند شاهد عبور وی از خط طولی میدان باشد بر این اساس تصور می‌شود وی در تصمیم گیری خود درست عمل کرده و بر اساس شرایط واقعی گل پرسپولیس را در این لحظه مردود اعلام کرده است.
با این حال هنوز مدیران باشگاه پرسپولیس مدعی هستند گل نوری کاملا سالم بوده و کمک داور این بازی در تصمیم‌گیری خود دچار اشتباه شده است.گفته می‌شود عادل فردوسی‌پور فرداشب در برنامه نود با کمک گرفتن از تمامی تصاویر موجود از این لحظه به خوبی روی این مورد کار کارشناسی انجام خواهد داد تا مشخص شود گل پرسپولیس سالم بوده یا در موقعیت آفساید به ثمر رسیده است.

http://www.inn.ir/iran_media/image/2...41010_orig.jpg
http://www.inn.ir/iran_media/image/2...01010_orig.jpg

shokofe 10-19-2010 10:48 AM

مظلومي: قرار بود از كريم‌خان و تجريش به ما گل بزنند/ با قهر و آشتي كسي را بازي نمي‌دهند/ چرا كسي از پنالتي ميداودي حرفي نمي‌زند

طالب لو هماهنگ كرده بود كه روز شنبه به ديدار فتح‌الله‌زاده برود و در تمرينات شركت نكند. ولي جلسه او برگزار نشد و به روز يكشنبه موكول شد.

http://u.goal.com/112900/112955_news.jpg

سايت گل ـ پرويز مظلومي پس از پيروزي در دربي 69، حالا در نزد هواداران استقلال تبديل به يك مربي محبوب شده است.

هر چند پيروزي استقلال تا حدودي تحت تأثير گل سالمي كه پرسپوليس زد ولي مردود اعلام شد قرار گرفت ولي مظلومي در نهايت اين پيروزي بزرگ را به نام خودش ثبت كرد تا در اولين تجربه خود مربي برنده اين مسابقه لقب بگيرد.

او در خصوص دربي، وضعيت استقلال و مسائل مختلف ديگر گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل انجام داد.

*آقاي مظلومي‌، احساس نمي‌كنيد پيروزي شما تحت تأثير گل پرسپوليس كه مردود اعلام شد قرار گرفته است؟
فكر نمي‌كنم اينطور باشد. هيچ كس با قاطعيت نمي‌تواند بگويد كه محمد نوري در آفسايد بود يا نبود. واقعا قضاوت كردن در مورد اين صحنه بسيار سخت است و نمي‌توان به صورت صددرصد نظر داد. در ضمن اگر اين گل هم از طرف داور قبول مي‌شد،‌ چه تضميني وجود داشت كه پرسپوليس برنده ميدان شود؟

*به نظر شما اگر گل پرسپوليس قبول مي‌شد، شرايط فرق مي‌كرد؟
من فكر مي‌كنم جمعه روز ما بود و تحت هر شرايطي پرسپوليس را مي‌برديم. بازيكنان براي برد به زمين آمده بودند و قبل از بازي خيلي انگيزه داشتند. ما واقعا براي اين مسابقه برنامه داشتيم و اگر گل اول را هم مي‌خورديم مطمئناً‌ پرسپوليس را مي‌برديم. ما براي اين مسابقه بي‌نهايت انگيزه داشتيم.

*چرا اينقدر به انگيزه اشاره مي‌كنيد؟
به هر حال قبل از بازي اظهارنظرهايي از طرف بازيكنان حريف خوانديم و شنيديم. بعضي‌ها قرار بود از ميدان تجريش و كريم خان به استقلا گل بزنند و همه مي‌دانند كه با پيش آمدن اين مسائل، بازيكنان ما چه انگيزه‌اي داشتند. من در مورد داوري بايد يك حرف هم بزنم.

*چه حرفي؟
شما مطمئن باشيد اگر استقلال شكست مي‌خورد همه حرف‌ها به سمت پنالتي‌اي مي‌رفت كه روي ميلاد ميداودي مرتكب شدند. من واقعا نمي‌دانم چرا كسي در مورد اين صحنه صحبت نمي‌كند. من احترام خاصي به داوران قائل هستم و بايد از آنها حمايت كنيم. من حتي اگر مي‌باختيم هم اين حرف را مي‌زدم. اگر گل پرسپوليس قبول مي‌شد، قرار نبود ما دست به سينه بنشينيم و بازي آنها را نگاه كنيم.

*علي دايي در مصاحبه‌اي اعلام كرد كه اگر اين بازي مساوي مي‌شد، روزنامه‌ها به جاي او از مظلومي انتقاد مي‌كردند. نظر شما چيست؟
وقتي مربي ببازد مطمئناً‌ از او انتقاد مي‌شود. من به دايي خسته نباشيد مي‌گويم و احترام خاصي برايش قائلم. اين بازي دو نيمه متفاوت داشت و ما در نيمه اول 4 موقعيت گل را از دست داديم اما در نيمه دوم آنها مالكيت بازي را در اختيار داشتند ولي نكته مهم اين است كه صاحب موقعيت نشدند.

*قبول داريد دايي خيلي تحت فشار است؟
من هم اگر مي‌باختم تحت فشار قرار مي‌گرفتم.

*فتح‌الله‌زاده بعد از بازي گفت كه پرسپوليس از استقلال بهتر بود. نظر شما چيست؟
او نظرش را بيان كرده است و من هم گفتم كه آنها در نيمه دوم به بازي تسلط داشتند ولي مالكيت توپ زياد مهم نيست و اين آمارها فقط براي تلويزيون خوب است.

*فكر مي‌كنيد استقلال چهره يك مدعي واقعي نشان داده است؟
ما مدعي هستيم ولي صحبت كردن در مورد قهرماني زود است. پيروزي در دربي يكي از اهداف مهم من بود و خوشحالم كه به آن رسيدم.

*چرا در كنفرانس مطبوعاتي گفتيد حالا مي‌توانم از استقلال بروم؟
شايد از حرف‌هاي من طور ديگري برداشت شد من مي‌خواستم با اين حرف ارزش برد استقلال را نشان بدهم.

*جام حذفي را جدي مي‌گيريد.
بله. ما بازي سختي مقابل پاس همدان داريم ولي فقط به حذف اين تيم فكر مي‌كنيم.

*اين روزها بحث حضور يك بازيكن خارجي در تيم شما مطرح است. آيا جذب قادر اسماعيل حسن با موافقت شما بوده است؟
من فيلم چند بازي او را ديدم. اگر اين بازيكن آن چيزي باشد كه در فيلم ديدم به درد ما خواهد خورد، در ضمن او مي‌تواند در دو پست هافبك چپ و راست بازي كند. آقاي حجازي هم بازي او را از نزديك ديده است ولي من هم بايد بازي‌اش را از نزديك ببينم.

*مثل اينكه قرار است او از سال آينده به استقلال اضافه شود؟
بله، همين‌طور است.

*موضوع قهر وحيد طالب‌لو از استقلال صحت داشت؟
خير. او هماهنگ كرده بود كه روز شنبه به ديدار فتح‌الله‌زاده برود و در تمرينات شركت نكند. ولي جلسه او برگزار نشد و به روز يكشنبه موكول شد.

*آيا اين حرفه‌ايست كه يك بازيكن بعد از نيمكت‌نشيني از شرايط ناراضي باشد و بخواهد در مورد وضعيتش با مديرعامل باشگاه حرف بزند يا جو تيم را به هم بزند.
من روز اول به همه بازيكنان گفتم كه نيمكت‌نشين هستيد و هر كس تحمل ندارد مي‌تواند برود. من همه بازيكنان را دوست دارم ولي فقط 11 نفر را مي‌توانم در تركيب اصلي قرار دهم. شما ديديد بازيكني مثل مجتبي جباري هم نيمكت‌نشين شد ولي هيچ اعتراضي نداشت. طالب‌لو و محمدي از گلرهاي خوب ايران هستند ولي كادرفني تصميم مي‌گيرد كداميك بازي كنند.

shokofe 10-19-2010 10:51 AM

منشوريهاي واقعي روز قيامت مشخص مي شوند/ فرهاد كاظمي: آقايان ، خانم ها ف.ك خود منم !

در حدود 23 سال مربي گري در فوتبال ايران تا به حال به فدراسيون نيامده بودم ولي در طول اين مدت هزار بار به فدراسيون رفته ام

http://u.goal.com/63700/63795_news.jpg

سايت گل –فرهادكاظمي ، سرمربي سابق تيم فوتبال گسترش فولاد تبريزدر مصاحبه اي مفصل با باشگاه خبرنگاران جوان مجددا از سازمان ليگ كه مانع از قرارداد بستن باشگاهها با وي مي شود به شدت انتقاد كرد. حرفهاي كاظمي را بخوانيد:

ف.ك همان فرهاد كاظمي است
اگر من تعهد بدهم خود به خود محكوم مي شوم پس اين كار را نمي كنم.من منشور را قبول دارم ولي با منشور جديد اين آقايان مخالفم نبايد با درج اصلاحاتي مانند ف.ك در سايت هاي خبري بدون مشخص شدن جرم يك نفر آبروي وي را ببرند اقدامات آنها موجب شده كه من هم اكنون سردرگم شدم كه آيا مي توانم در فوتبال كار كنم يا نه بهتر است بگويند ف.ك همان فرهاد كاظمي است.

سازمان ليگ مانع بستن قرار داد من شده است
وي ادامه داد: مديران باشگاه ها به من مي گويند كه سازمان ليگ برتر گفته است كه نمي توانيم با تو قرار داد ببنديم تيم ها نيز با اين حرف ها و حديث هاي ضد و نقيض دچار مشكل شده اند.

حاضرم با سران منشور مناظره كنم
فرهاد كاظمي در مورد مناظره با سران منشور اخلاقي تاكيد كرد:حاضرم در يك برنامه تلويزيون با سران منشور اخلاقي و سازمان ليگ مناظره كنم تا مشخص شود كه جرمم چيست اين حق من است كه بدانم به چه دليل فرد خاطي هستم و منشوري شده ام.وي ادامه داد:جرم من اين است كه مصاحبه كرده ام و اين آقايان ناراحت شدند كه حقيقت را گفته ام.

آبروي مسلمان را بردن افتخار نيست
كاظمي اظهار داشت: بايد اين آقايان بگويند كه مشكل من چه بوده است اگر دنبال آبروي مردم هستند با اين كارها كه مي كنند بدتر آبروي يك مسلمان را مي ريزند.وي ادامه داد: بايد بدانيد كه آنها خيال مي كنند كه آبروي من رفته است و نابود شده ام ولي نظر مردم اين چنين نيست.

منشا تمام مشكلات عزيزمحمدي است
كاظمي در مورد رئيس سازمان ليگ برتر خاطر نشان كرد: منشا تمام اين مشكلات عزيز محمدي رئيس سازمان ليگ برتر است كه با آبرو و حيثيت من بازي مي كند.وي در مورد امروز و فردا كردن سازمان ليگ برتر بيان كرد: در حدود 23 سال مربي گري در فوتبال ايران تا به حال به فدراسيون نيامده بودم ولي در طول اين مدت هزار بار به فدراسيون رفته ام.

طبق معمول،پرونده استيناف گم شد
كاظمي در مورد گم شدن پرونده اش در فدراسيون فوتبال اضافه كرد: در رابطه با مطالباتم از تيم فوتبال سپاهان سه بار راي از كميته انضباطي به شوراي استيناف رفته كه راي به نفع من بوده است حالا كه سه ماه گذشته فدراسيون فوتبال هنوز جواب سربالا مي دهد.

كفاشيان صادق است
وي ادامه داد: پس از اين مدت پرونده ام در كشوي آقاي كفاشيان پيدا مي شود من در صداقت كفاشيان شك ندارم مي خواهم كه دنبال كار من باشد اين مورد را هر چه سريع تر بررسي كرده اقدام كند.كاظمي در مورد پيشنهادهاي ليگ برتري خود گفت: خيلي از تيم ها زنگ زده اند كه در ليگ برتر سرمربي گري كنم ولي مي گويند كه تو منشوري هستي و در اين رابطه همه دچار مشكل شده اند.

منشوريهاي واقعي روز قيامت مشخص مي شوند
وي در پايان افزود:اين آقايان با اهمال كاري مرا خراب مي كنند و من هم از آنها نمي گذرم آنها را به خدا مي سپارم و روز قيامت همه چيز مشخص مي شود.

shokofe 10-19-2010 10:53 AM

مبعلي: از تعويض شدن خيلي بدم مي‌آيد/ دوست داشتم كنار مجتبي جباري بازي كنم

من تعويض شدن خيلي بدم مي‌آيد و در اين سال‌ها هم كه در فولاد، الشباب و تيم‌هاي ديگر بازي كردم خيلي كم پيش آمد كه تعويض شوم

http://u.goal.com/113000/113022_news.jpg

سايت گل ـ ايمان مبعلي هافبك جنوبي استقلال براي اولين‌بار بازي كردن در ديدار سنتي فوتبال ايران را تجربه كرد. او البته در نيمه دوم مسابقه تعويض شد و فرصت اين را نداشت كه 90 دقيقه در تركيب استقلال باشد. ايمان در مورد پيروزي تيمش در دربي و مسائل مختلف ديگر گفت‌وگويي اختصاصي با خبرنگار سايت گل انجام داد.

*نظرت در مورد دربي چيست؟
اين اولين تجربه من بود. قبل از بازي از بچه‌ها در مورد دربي حرف‌هاي مختلفي شنيدم و يك سري اطلاعات داشتم ولي تجربه كردن اين بازي چيز ديگري است. خوشحالم اولين حضورم در دربي با شكست همراه نبود و ما حرفه‌اي بوديم و توانستيم دروازه را بسته نگه داشته و سه امتياز را بگيريم. خيلي مهم بود كه گل نخوريم و در دقايق آخر روي پاس ديدني جباري و ضربه فوق‌العاده مجيدي به گل رسيديم.

*از عملكرد خودت راضي هستي؟
خوب بازي كردم و دوست داشتم نود دقيقه در تركيب باشم.

*از تعويض ناراحت شدي؟
من دوست داشتم كنار مجتبي جباري بازي كنم چون در اين فصل خيلي كم در كنار او بازي كرده‌ام. با اين حال به تصميم سرمربي احترام مي‌گذارم.

*مثل اينكه از تعويض خوشت نمي‌آيد؟
دقيقا همين‌طور است. من تعويض شدن خيلي بدم مي‌آيد و در اين سال‌ها هم كه در فولاد، الشباب و تيم‌هاي ديگر بازي كردم خيلي كم پيش آمد كه تعويض شوم.

*فكر نمي‌كني اين تفكر چندان حرفه‌اي نيست؟
اتفاقاً تعويض شدن به من كمك مي‌كند چون فكر مي‌كنم كه بايد خيلي خوب كار كنم تا ديگر مربي نتواند من را تعويض كند.

*در مورد گل سالم پرسپوليس كه مردود اعلام شد چه نظري داري؟
اشتباهات داوري هميشه وجود دارد و اگر آن گل قبول مي‌شد صددرصد جريان بازي عوض مي شد ولي اصلا قابل پيش‌بيني نيست كه شكل بازي چگونه پيش مي‌رفت. شايد پرسپوليس دوباره گل مي‌زد و شايد ما اين گل خورده را جبران مي‌كرديم و به پيروزي مي‌رسيديم.

*به فكر گلزني بودي؟
بله، ولي متأسفانه موقعيت خوبي نداشتم.

*به نظر تو بهترين بازيكن استقلال و پرسپوليس چه كساني بودند؟
در تيم ما همه خوب كار كردند خصوصا مدافعان و نمي‌توانم اسم از فرد خاصي ببرم. در پرسپوليس هم محمد نوري خوب بود.

*مثل اينكه قبل از بازي به سمت علي دايي هم رفتي؟
بله، به هر حال او در يك مقطع مربي من بود و به سمتش رفتم.

shokofe 10-31-2010 11:48 AM

برترین های لیگ برتر تا هفته سیزدهم؛

پرسپولیس و ذوب آهن بابیشترین برد/ استقلال و فولاد با بهترین خط حمله

http://u.goal.com/114200/114253_news.jpg

سایت گل-
بیشترین برد:پرسپولیس و ذوب آهن با 7 برد

کمترین برد: شهرداری و نفت تهران با 2 برد

بیشترین مساوی: نفت تهران با 8 مساوی

کمترین مساوی: نفت آبادان و یپکان با یک مساوی

بیشترین باخت: پیکان با 9 باخت

کمترین باخت: استقلال با یک باخت

بیشترین گل زده: استقلال و فولاد با 22 گل

کمترین گل زده: نفت تهران با 11 گل زده

کمترین گل خورده: ذوب آهن، سپاهان و تراکتورسازی با 11 گل خورده

بیشترین گل خورده: پیکان وشهرداری تبریز با 28 گل خورده

بهترین عملکرد خانگی: سپاهان با 17 امتیاز از 7 بازی

بدترین عملکرد خانگی: شهرداری با 6 امتیاز از 7 بازی

بهترین عملکرد خارج از خانه: استقلال، پرسپولیس و ذوب آهن با 11 امتیاز از 7 بازی

بدترین عملکرد خارج از خانه: صبا با 3 امتیاز از 7 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون باخت: استقلال با 11 بازی

بیشترین بازی متوالی بدون برد: نفت تهران با 5 بازی

shokofe 10-31-2010 12:05 PM

میانگین تماشاگر در هفته سیزدهم: 7500 نفر

بازی دو تیم سرخابی در آزادی فقط 50 هزار نفر را به ورزشگاه کشاند

http://u.goal.com/57400/57472_news.jpg

سایت گل- تعداد تماشاگران در هفته سیزدهم لیگ برتر افت شدیدی داشت و تقریبا به نصف تعداد تماشاگران هفته قبل رسید. در این هفته فقط 68 هزار نفر در ورزشگاه ها حاضر شده و 9 بازی لیگ برتر را از نزدیک تماشا کردند.

بازی پرسپولیس و استیل آذین با 35 هزار تماشاگر پرتماشاگرترین بازی هفته بود، در حالی که این بازی در روز غیر تعطیل برگزار شد. بازی نفت تهران و سایپا نیز با کمتر از هزار نفر کم تماشاگرترین بازی هفته بود.

میانگین تماشاگران این هفته لیگ برتر 7500 نفر بود، در حالی که این کمترین تعداد تماشاگر در 4 هفته اخیر لیگ برتر محسوب می شود.

shokofe 10-31-2010 12:07 PM

قحطی گل در هفته سیزدهم؛ 13 گل در کم گل ترین هفته فصل

در هفته سیزدهم لیگ برتر فقط 13 گل به ثمر رسید که تا اینجای فصل کم گل ترین هفته بوده است.

http://u.goal.com/65000/65083_news.jpg

سایت گل- در هفته سیزدهم لیگ برتر فقط 13 گل از خط دروازه ها گذشت که با این آمار هفته سیزدهم کم گل ترین هفته لیگ دهم است. در این هفته فقط تیمهای مس و پرسپولیس موفق به زدن بیش از یک گل شدند.

میانگین گل به ثمر رسیده در هفته سیزدهم 4/1 گل بود که بسیار کمتر از میانگین کل فصل و همچنین تاریخ لیگ برتر است.

تعداد گلهای به ثمر رسیده در 12 هفته گذشته لیگ دهم بدین صورت است:

هفته اول: 19 گل
هفته دوم: 22 گل
هفته سوم: 17 گل
هفته چهارم: 28 گل
هفته پنجم: 23 گل
هفته ششم: 25 گل
هفته هفتم: 30 گل
هفته هشتم: 22 گل
هفته نهم: 24 گل
هفته دهم: 25 گل
هفته یازدهم: 27 گل
هفته دوازدهم: 25 گل

shokofe 10-31-2010 12:10 PM

جدول گلزنان خارجی لیگ دهم

سایت گل- در پایان هفته سیزدهم لیگ برتر تعداد گلهای به ثمر رسیده توسط بازیکنان خارجی در لیگ دهم به 39 گل رسید.

در 13 هفته گذشته 39 گل توسط 13 بازیکن خارجی به ثمر رسیده است. نکته جالب اینکه از 13 گل به ثمر رسیده در هفته سیزدهم 5 گل را بازیکنان خارجی به ثمر رساندند. ادینهو بازیکن برزیلی تیم مس با دو گلی که این هفته زد، فاصله خود را با دیگر رقبایش زیاد کرد.

11 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

4 گل: میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان)

3 گل: رودریگو لوپز ( راه آهن تهران) جاسم کرار(تراکتورسازی) کارلوس ادواردو(شهرداری تبریز) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان)

2 گل: خوزه نارسیسو(نفت تهران) اکمل هولماتوف(پاس همدان) ایگور کاسترو ( ذوب آهن اصفهان)

یک گل: لئوناردو پیمنتا (تراکتورسازی) محمود آمنه،ریکاردو دی سوزا( راه آهن تهران) خلدون ابراهیم(نفت تهران) فابیو جانواریو( سپاهان اصفهان) اشپیتم آرفی(پرسپولیس)

مهدی 11-03-2010 08:45 PM

پرسپوليس تعويق ديدار با نفت را خواستار شد

باشگاه پرسپوليس در نامه‌اي به سازمان ليگ فدراسيون فوتبال تعويق ديدار با نفت تهران را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه پرسپوليس به دليل حضور غلامرضا رضايي و حميد علي عسگر در تركيب تيم ملي اميد كه براي شركت در بازي‌هاي آسيايي راهي گوانگ‌جو شده‌اند، در نامه‌اي به سازمان ليگ برتر تعويق ديدارش برابر نفت تهران در چارچوب هفته چهاردهم رقابت‌هاي ليگ برتر را خواستار شد.

در حالي كه بر اساس قانون اگر سه بازيكن بالاي 23 سال از تيمي در تيم ملي حضور داشته باشد، ديدارهاي آن تيم به تعويق خواهد افتاد، حبيب كاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس در نشست خبري امروز اعلام كرد كه دو بازيكن از سه بازيكن سپاهان كه در تيم ملي اميد حضور دارند، بالاي 23 سال هستند، بنابراين نبايد ديدارهاي اين تيم به تعويق بيفتد. در غير اين صورت اين مزيت هم بايد در اختيار ساير باشگاه‌ها قرار بگيرد.

منبع: ایسنا
12/8/89

shokofe 11-09-2010 10:56 AM

آخرین اخطار کمیته انضباطی به مایلی کهن و کمالوند

سایت گل- کمیته انضباطی با ارسال نامه ای به باشگاههای سایپا و تراکتورسازی تبریز از این باشگاهها خواست تا تذکرات لازم را به سرمربیان تیم های خود در خصوص مصاحبه با رسانه های شنیداری و گفتاری دهند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ضمن گوشزد کردن به رعایت جمیع مقررا ت ماده 23 آئین نامه انضباطی به محمد مایلی کهن و فراز کمالوند برای آخرین بار اخطار داد که در صورت هرگونه مصاحبه غیر فنی و اظهار نظر های پراکنده و غیر مرتبط با مسابقه و خارج از حوزه صلاحیت خود از انجام مصاحبه و در ادامه محرومیت از همراهی تیم خود را خواهد شد.ضمنا مدیران باشگاههای یاد شده به منظور پرهیز از تبعات ناشی از تصمیات بعدی،ملکف و ملزم شدند تا بر حسن اجرای تصمیم کمیته انضباطی نظارت کنند و نامبردگان را به انجام آن مکلف و از سرمربیان خود تعهد کتبی بگیرند.

shokofe 11-30-2010 11:58 AM

بازگشت ستاره به شانه های ژنرال

امیرقلعه نویی ، بچه نازی آباد ، امروز دوباره چشمها را به خود خیره کرد.برد 4 گله در ورزشگاه آزادی مقابل پرسپولیس دستاورد کوچکی نیست اوآخر بازی شانه بالا انداخت وبا قیافه بی تفاوتش گفت: بازی بازی خوبی بود!

shokofe 12-05-2010 10:00 AM

مايلي كهن در توجيه باخت :فكر مي‌كنم هواي اينجا سنگين است!

اگر حرف بزنيم ما را محروم مي‌كنند، اما شبكه يك مي‌زنيم شريفي است، شبكه 2 مي‌زنيم شريفي است، شبكه 6 مي‌زنيم شريفي است و بعد به من و دايي مي‌گويند حرف نزنيم

http://u.goal.com/57400/57451_news.jpg

سايت گل - محمد مايلي‌كهن پس از شكست سنگين 4 بر يك تيمش مقابل سپاهان اظهار داشت: 40 دقيقه خوب بوديم، اما از دقيقه 40 به بعد با پرتاب اوت تمركز دفاع به هم خورد و 2 گل خورديم. در غير اين صورت با اين نتيجه بازي را واگذار نمي‌كرديم.

وي ادامه داد:‌ سپاهان تيم خوب و پر مهره‌اي است و با توجه به بازيكنان خوب و تركيبي كه دارد، شايسته پيروزي بود.

مايلي‌كهن در مورد گل چهارم سپاهان كه مشكوك به آفسايد بود؛ گفت: روي خط نبودم و نمي‌توانم در اين مورد حرف بزنم.

وي در خصوص نتايج ضعيف سايپا و امكان اخراجش از اين تيم تأكيد كرد: من هر ثانيه و هر دقيقه كه در اختيار سايپا باشم، افتخار مي‌كنم در خدمت اين تيم هستم و هر زمان هم كه من را نخواستند دست‌هايشان را مي‌فشارم و خداحافظي مي‌كنم.

مايلي‌كهن افزود: در مورد تركيب تيم بهانه جويي نمي‌كنم، اما در بازي‌هاي اخير بازيكنان مصدوم زيادي داشتيم. علاوه بر اينكه چند بازيكن نيز در اختيار تيم اميد بودند. اگر اميدها نتيجه مي‌گرفتند، دلمان خوش بود و اگر سايپا نيز نتيجه نمي‌گرفت هم فداي سر شاغلام.

سرمربي سايپا در مورد فولادشهر و شكست‌هاي سنگين سايپا در اين ورزشگاه گفت: اين حرف را قبول دارم و نمي‌دانم چرا در اين ورزشگاه نتايج خوبي نمي‌گيريم. فكر مي‌كنم هواي اينجا سنگين است، اما اين مورد دليل قانع كننده‌اي نيست.

وي در مورد تيم اميد و آينده‌نگر نبودنش تصريح كرد: مديران ما تحت فشار هستند و نتيجه‌گرا شده‌اند. يكي از من در مورد ميزباني قطر در جام جهاني پرسيد كه به او گفتم ميزباني پيشكش، ما مدت‌هاست قادر نيستيم بازيكنان سرباز را به خارج از كشور اعزام كنيم كه اين مورد فاجعه است و جاي تأسف دارد.

مايلي‌كهن يادآور شد: اين اتفاقات در ورزش مي‌افتد و همه نتيجه مي‌خواهند و وقتي نتيجه نمي‌گيريم كميسيون ورزش مجلس هم موضع مي‌گيرد. به خدا از ميزباني جام جهاني 2400 هم گذشتيم، بياييد مشكلات بنيادين ورزش را حل كنيد.

به گزارش فارس وي در ادامه نشست مطبوعاتي عنوان كرد: تا در مورد فوتبال حرف مي‌زنم، بلافاصله شريفي موضع مي‌گيرد و مي‌گويد به مسائل حاشيه‌اي نپردازم. يكي نيست به خود او بگويد كمتر حرف بزند.‌ ببينيد بعد از گوانگجو شريفي چقدر حرف زده است. در آن مدت هم اگر حرفي از وي نبود، به اين دليل بود كه در چين حضور داشت.

مايلي‌كهن افزود: اگر حرف بزنيم ما را محروم مي‌كنند، اما شبكه يك مي‌زنيم شريفي است، شبكه 2 مي‌زنيم شريفي است، شبكه 6 مي‌زنيم شريفي است و بعد به من و دايي مي‌گويند حرف نزنيم.

shokofe 12-05-2010 10:09 AM

جدول گلزنان ليگ برتر در نیم فصل اول؛ فرار بزرگ ادینهو برای آقای گلی

http://u.goal.com/113300/113323_news.jpg

سایت گل- در پایان نیم فصل اول لیگ برتر، ادینهو لوسیانو مهاجم برزیلی تیم مس کرمان با 14 گل زده بهترین گلزن نیم فصل اول شد و فرار بزرگ خود برای آقای گلی را آغاز کرد. رقبای اصلی ادینهو در دو هفته اخیر موفق به گلزنی نشده اند.، اگرچه ابراهیم توره 7 گله شد و با توجه به غیرقابل پیش بینی بودن این مهاجم می توان رقابت جذابی را در نیم فصل دوم شاهد باشیم. در 17 هفته طی 151 بازی انجام شده، 385 گل به ثمر رسیده و 139 بازیکن موفق به گلزنی شده اند. ضمن آنکه 7 گل به خودی نیز به ثمر رسیده که سعید سالارزاده مدافع ملوان دو گل به خودی به ثمر رسانده است.

14 گل: ادینهو لوسیانو(مس کرمان)

10 گل: رضا نوروزی(فولاد خوزستان)

9 گل: کریم انصاری فرد(سایپا کرج)

8 گل: میلاد میداودی(استقلال تهران) محمد حسینی (ذوب آهن اصفهان) سعید دقیقی(شهرداری تبریز)

7 گل: مهرداد اولادی(ملوان انزلی) محسن بیاتی نیا(صبای قم) ابراهیم توره (سپاهان اصفهان) روح الله عرب (نفت آبادان) آرش افشین(فولاد خوزستان)

6 گل: محمد نوری (پرسپولیس تهران) محمد غلامی(استیل آذین) فرهاد مجیدی (استقلال تهران) عباس محمدرضایی (سایپا کرج)

5 گل: غلامرضا رضایی (پرسپولیس تهران) امید شریفی نسب (نفت آبادان) فرهاد خیرخواه(پاس همدان) احمد حسن زاده(مس کرمان) علیرضا عباسفرد(پیکان قزوین) آرش برهانی (استقلال تهران)

4 گل: هادی اصغری(صبای قم) علی کریمی(شهرداری تبریز) رضا عنایتی، میلوراد یانوش(سپاهان اصفهان) سیاوش اکبرپور(استیل آذین) امیر میربزرگی (پیکان قزوین) امین متوسل زاده، بهادر عبدی (راه آهن تهران) محمد نزهتی(ملوان انزلی) میثم بائو ( شهرداری تبریز) ایمان حیدری (شاهین بوشهر) محمدرضا خلعتبری ، ایگور کاسترو (ذوب آهن اصفهان) ابراهیم صادقی(سایپا کرج) مسعود ابراهیم زاده ، علی علیزاده (تراکتورسازی تبریز) امیر محبی(پاس همدان)

3 گل: مهدی رجب زاده (ذوب آهن اصفهان) جاسم کرار (تراکتورسازی تبریز) جهانگیر عسگری، مجید خدابنده لو (پیکان قزوین) شهرام گودرزی(شهرداری تبریز) رودریگو لوپز (راه آهن تهران) رسول نویدکیا (نفت آبادان) باکاری دیاکیته، سیامک سرلک ، بختیار رحمانی(فولاد خوزستان) کارلوس ادواردو( (شهرداری تبریز) اشپیتم آرفی(پرسپولیس تهران) پژمان نوری( ملوان انزلی) مهدی محمدزاده( نفت تهران) محرم نویدکیا(سپاهان اصفهان)

shokofe 12-06-2010 10:19 AM

توره: آقای گلی مال من است نه ادینیو

قبل از بازی به دلم افتاده بود که هت تریک می کنم. حتی این موضوع را به یکی از هم تیمی هایم گفتم. در کل حوشحالم که هم من گل زدم و هم اینکه سپاهان بازی را برد

http://u.goal.com/118300/118364_news.jpg

سایت گل- ابراهیم توره در بازی مقابل سایپا عملکرد درخشانی ارائه داد تا زمینه ساز پیروزی پرگل سپاهان باشد.

به گزارش توره درباره این بازی می گوید:« بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس خیلی ها برد ما را شانسی دانستند، به همین خاطر برابر سایپا تنها به فکر ارائه فوتبالی زیبا بودیم تا جواب منتقدان را بدهیم. خوشبختانه هم خوب بازی کردیم و هم خوب گل زدیم تا یک قدم دیگر به صدر جدول نزدیک شویم»

خیلی ها از حالا و در حالی که دو بازی سپاهان باقی مانده ذوب را قهرمان نیم فصل لیگ معرفی می کنند. توره در این باره می گوید:« نمی دانم چرا وقتی دو بازی ما باقی مانده همه از قهرمانی ذوب در نیم فصل اول صحبت می کنند. البته که قهرمانی نیم فصل ارزشی ندارد اما مطمئن باشید با پیروزی در دو بازی آینده اجازه نمی دهیم ذوب حتی به قهرمانی نیم فصل هم برسد»

توره برابر سایپا سه گل زد و یک پاس گل داد تا عنوان بهترین بازیکن زمین را به خود اختصاص دهد. مها جم سنگالی سپاهان در این مورد می گوید:« مقابل سایپا خیلی خوب بازی کردم. هم گل زدم و هم پاس گل دادم. قبل از بازی به دلم افتاده بود که هت تریک می کنم. حتی این موضوع را به یکی از هم تیمی هایم گفتم. در کل حوشحالم که هم من گل زدم و هم اینکه سپاهان بازی را برد»

هت تریک توره باعث شد تا او هفت گله شود اما همچنان این ادینیو است که با 14 گل صدرنشین جدول گلزنان است. توره که با حرارت خاصی بازیهای مس را دنبال می کند درباره گلزنی دوباره ادینیو وآقای گلی لیگ برتر بع سایت گل می گوید:« می دانم ادینیو با دو گلی که زد 14 گله شد اما اشکالی ندارد. آقای گلی لیگ امسال مال من است و نه ادینیو، مطمئن باشید با کمک بازیکنان سپاهان این عنوان در پایان فصل به من تعلق می گیرد»

مهدی 12-10-2010 02:28 PM

بازي استقلال و شهرداري تبريز لغو شد

جام جم آنلاين: رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال از لغو بازي استقلال تهران و شهرداري تبريز به علت آلودگي هواي تهران خبر داد .

عزيزالله محمدي به خبرنگار واحد مرکزي خبر گفت :بازي استقلال تهران و شهرداري تبريز در هفته هجدهم رقابتهاي فوتبال باشگاه هاي برتر کشور که قرار بود ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شود به علت آلودگي هوا برگزار نمي شود .

رئيس سازمان ليگ فوتبال گفت : به تيم شهرداري تبريز اعلام کرديم در تهران بماند تا در صورت مساعد بودن هوا اين بازي از هفته هجدهم شنبه 20 آذر برگزار شود.

جام جم آنلاین
19/9/89

مهدی 12-10-2010 03:28 PM

مظلومی: فوتبال را تعطیل کنند تا خیال همه راحت شود/ هتل جا ندارد بازیکنانمان را نگه داریم!

- سرمربی استقلال پس از لغو دیدار امروز تیمش برابر شهرداری تبریز گفت: «با این شرایط فوتبال را تعطیل کنند تا ما هم تکلیف مان را بدانیم.»

پرویز مظلومی پس از اعلام لغو دیدار این تیم برابر شهرداری تبریز گفت: «واقعا از این برنامه ریزی خسته شده ایم. ما در طول هفته با همین شرایط تمرین کرده ایم و حالا که آماده برگزاری بازی شده ایم می گویند هوا آلوده است! نمی شد مسئولان محترم سازمان لیگ روز قبل اعلام کنند این بازی لغو شده است تا ما هم تکلیف مان را بدانیم. الان هتل جا ندارد و نمی توانیم بازیکنانمان را تا 24 ساعت دیگر در هتل نگه داریم. در این شرایط چه کسی باید پاسخگوی این بی برنامگی باشد.»

سرمربی استقلال ادامه داد: «ما در طول هفته تمریناتمان را در همین آلودگی هوا برگزار کرده ایم. چطور آن زمان برای بازیکنان ضرر ندارد و حالا که روز بازی شده برای بازیکنان خطرناک است. واقعا این وضعیت خسته کننده است و نمی دانیم باید چکار کنیم. بهتر است فعلا فوتبال را تعطیل کنند تا شرایط برای برگزاری مسابقات فوتبال فراهم شود.»

دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و شهرداری تبریز قرار بود ساعت 15 امروز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار شود که با تصمیم سازمان لیگ و به دنبال تاکید کمیته اضطرار آلودگی هوا این بازی لغو شد. قرار است بازی دو تیم با 24 ساعت تاخیر عصر فردا شنبه برگزار شود.

خبر آنلاین
19/9/89

shokofe 12-20-2010 11:51 AM

شکست دایی شکست پروینیسم بود!
اگرچه تغییر در توطئه انگاری، تکروی و خودمحوری علی دایی نیازمند تلاشی دراز مدت و شخصی ست اما به عنوان یک دوستدار علی دایی می شود از او خواست که با رجوع به منش حرفه یی خود با افزودن بر بار دانش و تجربه فوتبال ما را از داشتن یک مربی درجه اول و بین المللی محروم نکند

http://u.goal.com/117900/117933_news.jpg
صفر- علی دایی بحق شناسنامه ی فوتبال ایران است. ستاره ای که مرزهای باور نکردنی پیش از خود را در نوردید. به بایرن مونیخ رفت. در لیگ قهرمانان به چلسی و میلان در سن سیرو گل زد. رکورد پوشکاش را جابجا کرد. چهارگل در یک بازی به تیم ملی کره جنوبی زد. پایه گذار دو تا از مهمترین گل های تاریخ فوتبال ملی ایران در مقابل استرالیا و امریکا بود. علاوه براین با توجه به تحصیلکرده بودن،، صراحت و رودررویی اش با جریان لمپنیسم در فوتبال ایران به طور خاص مورد توجه جریان نوگرای فوتبال ما بوده است.

یک- ظهور علی دایی به عنوان مربی جنبه ی اجباری داشت. پس از جدایی ورنر لورانت از تیم سایپا او تقریبن یک فصل کامل را با عنوان مربی-بازیکن این تیم را هدایت کرد و به مقام قهرمانی رساند. شاید همین موفقیت زودرس زمینه ساز افول ستاره ای شد که در مربیگری یک شبه ره صد ساله طی کرد و خود را بی نیاز از لوازم اولیه ی مربیگری در سطحی که از او انتظار می رفت دانست.

دو- انتظار از علی دایی به عنوان فردی باهوش، تحصیلکرده، موفق و حرفه یی این بود که مدارج ترقی را تا بالاترین سطح ممکن در کلاس های مربیگری بین المللی طی کند. مشکل بسیاری از مربیان ما که به کلاسهای آسیا آن هم در داخل کشور بسنده می کنند آشنا نبودن با زبانهای خارجی است. حال آنکه علی دایی با تسلط به زبانهای انگلیسی و آلمانی و البته ارتباطات گسترده با بزرگان فوتبال دنیا از امکان استفاده از پیشرفته ترین امکانات قابل تصور برای مربیان ایرانی برخوردار بود. اما آن قهرمانی زودرس و این که شاید خود را به اعتبار سوابق معتبر دوران بازیگری نخوانده ملا تصور می کرد باعث شد بدون طی کردن مدارج منطقی و حرفه یی خود را آماده ی هدایت تیم ملی و پر طرفدار ترین تیم باشگاهی ایران ببیند. وشد آنچه دیدیم.

.
سه- هنوز البته دایی در ابتدای راه است. دو تجربه ی پیاپی ناکام (به لحاظ نتیجه لااقل) شاید تلنگری باشد تا علی دایی با بازنگری در راه طی شده به جبران کاستی ها و ارتقاء بار فنی خود اقدام کند. اگرچه تغییر در توطئه انگاری، تکروی و خودمحوری علی دایی نیازمند تلاشی دراز مدت و شخصی ست اما به عنوان یک دوستدار علی دایی می شود از او خواست که با رجوع به منش حرفه یی خود با افزودن بر بار دانش و تجربه فوتبال ما را از داشتن یک مربی درجه اول و بین المللی محروم نکند. علی دایی باید بپذیرد که دوران علی پروین ها سپری شده است. شهریار می تواند به شرط گذراندن دوره های بین المللی و طی کردن سلسله مراتب نوید دهنده ی آغاز دوران علی دایی در فوتبال ایران باشد.

shokofe 12-20-2010 11:54 AM

تکرار تاریخ برای سرخابی ها؛ شکست 4-1 در یک روز

در لیگ فصل 86 نیز در هفته بیست و هفتم، چنین اتفاقی افتاده بود با این تفاوت که استقلال در آزادی با نتیجه 4-1 به پگاه گیلان باخت و پرسپولیس در اهواز 4-1 مغلوب استقلال اهواز شد

http://u.goal.com/119300/119369_news.jpg

سایت گل- در هفته نوزدهم لیگ برتر اتفاق جالبی تکرار شد که 3 سال قبل نیز برای اولین بار اتفاق افتاده بود. در این هفته دو تیم پرطرفدار پایتخت با نتیجه مشابه 4-1 باختند.

پرسپولیس در آزادی 4-1 مغلوب صبا ی قم شد و استقلال نیز در اهواز 4-1 مغلوب فولاد خوزستان شد. در لیگ فصل 86 نیز در هفته بیست و هفتم، چنین اتفاقی افتاده بود با این تفاوت که استقلال در آزادی با نتیجه 4-1 به پگاه گیلان باخت و پرسپولیس در اهواز 4-1 مغلوب استقلال اهواز شد.

نکته جالب اینکه در آن بازی نیز پرسپولیس 4- صفر از حریف عقب بود که فرزاد آشوبی در دقیقه 93 یک گل زد و پرسپولیس 4-1 باخت و در بازی امروز نیز سپهر حیدری در دقیقه 93 یک گل زد تا سنگین ترین شکست تاریخ پرسپولیس در آزادی ثبت نشود. آشوبی در بازی امروز استقلال نیز در اهواز تک گل این تیم را زد و عنصر مشترک این شباهت تاریخی در لیگ برتر بود.

نکته جالب دیگر اینکه پرسپولیس و استقلال در فصل جاری لیگ برتر در دو بازی مقابل صبا و فولاد هر 6 امتیاز را از دست داده اند!

فولاد در آزادی و اهواز موفق به شکست استقلال شد و صبا نیز در قم و آزادی 6 امتیاز از پرسپولیس گرفت.

shokofe 12-20-2010 12:03 PM

اعتراض شديد مرفاوي به ابراهيم زاده: بيخود كردي مي آيي وسط زمين/جرزني كردند و بردند

به من مي‌گويند حرف نزن. دايي كه هم حرف مي‌زند به او هم مي‌گويند حرف نزن. چه فوتبالي است كه همه در آن حرف مي زنند و فقط ما نمي‌توانيم حرف بزنيم.

http://u.goal.com/117000/117053_news.jpg

سايت گل - صمد مرفاوي آنقدر عصباني بود كه خبرنگارن اصفهاني ترسيدند او سكته كند!

سرمربي مس در پايان بازي با ذوب آهن به تندترين نحو از خجالت رقيب و سرمربي اش در آمد:

حق ما برد بود
به بازيكنانم افتخار مي‌كنم كه هرچه خواستند با تيم ذوب آهن كردند. اين نوع پيروزي‌ها شيرين نيست و مربي حريف نمي‌تواند به چنين پيروزي‌هايي افتخار كند. چه انتظاري مي‌توانم از داوري داشته باشم. بازي امروز را مفت و با ناداوري باختيم. چرا من و تيم من بايد ضربه بخورد. اين ناداوري‌ها به فوتبال ما ضربه زده است. در اين بازي مس را مجبور به باخت كردنددر بازي امروز حق ما كسب پيروزي بود. مس كرمان از دقيقه يك تا دقيقه 95 كه گل را دريافت كرديم، بر بازي احاطه كامل داشت و كنترل آن كاملا در اختيار تيم ما بود. امروز ذوب آهن هيچ حرفي براي گفتن نداشت. مربي تيمي كه در بازي سعي دارد به هر طريقي با كمك داور با جرزني، هر سه امتياز را از آن خود كند، ارزش چنداني ندارد.

ابراهيم زاده بيخود كرد!
براي اين داور متاسفم وقتي داور گل اعلام كرد، همه بايد نظر او را بپذيرند. چرا مربي حريف به داخل زمين رفت و به تصميم داور اعتراض كرد؟ ابراهيم زاده حق نداشت وارد زمين شود. او رفته پيش داور و با باز كردن كتابي قوانين فوتبال را به او يادآور مي‌شد. براي داوري كه از قوانين داوري اطلاع چنداني ندارد و براي تصميم گرفتن با ناظر فدراسيون مشورت مي‌كند، متاسفم.

براي آقاي ابراهيم زاده كه تا وسط زمين مي آيد متاسفم . مربي حريف بي‌خود كرده به داخل زمين رفته است. ابراهيم‌زاده حق چنين كاري را نداشت. بهتر است مربي سر جايش بنشيند تا اين كه وسط زمين اعتراض كند بايد برويد تيم‌تان را درست كنيد. با جرزني كه نمي‌شود هر سه امتياز را كسب كرد. تيم ذوب آهن در اين بازي با اوت دستي موقعيت روي دروازه ما خلق مي‌كرد. با اين وجود 3 امتياز مبارك‌شان باشد اما اگر چنين اعتراض‌هايي مي‌كردم، با جريمه‌هاي سنگيني روبه‌رو مي‌شدم. با نامردي فوتبال پيش نمي‌رود.

داور اطلاعي از قوانين نداشت
تيم نايب قهرمان آسيا دست به دامن دعا و داور شد و با جرزني قصد داشت به هر طريق ممكن هر سه امتياز اين مسابقه را از آن خود كند. بايد تاكيد كنم اين جور قهرماني‌ها به درد نمي‌خورد. فوتبال به مردانگي نياز دارد. وي ادامه داد: چرا نماينده فدراسيون نظارت صحيحي بر رخدادها نداشت. چرا بايد ناظر در كار داوري دخالت كند. مربي حريف با جرزني هر 3 امتياز مسابقه را از آن خود كرد.

ذوب آهن مستحق پيروزي نبود. بايد هر سه امتياز مسابقه را كسب مي‌كرديم ما حتي گل هم زديم ولي آقاياني كه از قوانين داوري اطلاعي ندارند گل ما را نپذيرفتند. اين جاي تاسف دارد كه داور مسابقه اطلاع چنداني از قوانين داوري ندارد. داور اين مسابقه از سليماني ناظر فدراسيون پرسيد كه در اين صحنه چگونه تصميم بگيرد. اين براي فوتبال ما بسيار بد است. اين معلوم بود كه تيم ما بايد در اواخر بازي گل مي‌خورد

shokofe 02-07-2011 03:15 PM

مهدوی کیا:تيم ما از هر نظر از استقلال بهتر بود

ما بدشانس بوديم.توپ بازيكن ما به تير خورد، بازيكن حريف خطاي صد در صد پنالتي را روي بازيكن ما انجام داد، در سه قدمي دروازه‌ شانس گلزني توسط مهاجم تيم‌مان از دست رفت و پس از آن هم هافبك جوان تيم ما اخراج شد

http://u.goal.com/109900/109928_news.jpg
مهدی مهدوی کیا

سایت گل - مهدي مهدي‌كيا كاپيتان استيل‌آذين كه در پرسپوليس و حتي استيل‌آذين تاكنون به استقلال نباخته بود با شكست اخير در هفته بيست و يكم ركورد شكست‌ناپذيري‌اش مقابل استقلال از بين رفت. هر چند كه كاپيتان استيل‌آذين در گفتگو با ايلنا تاكيد كرد اين موضوع را نكته مهمي نمي‌داند و به آن فكر نمي‌كند.

ركورد شكست‌ناپذيري شما مقابل استقلال شكسته شد. در اين رابطه چه صحبتي داريد؟
اين ركورد برايم چندان اهميتي نداشت چون من فقط به فكر تيم و كسب سه امتياز بازي بودم كه متاسفانه به آن نرسيديم و فرصت‌ها را يكي پس از ديگري از دست داديم.

چرا در نيمه اول نتوانستيد از موقعيت‌هاي گل متعددتان استفاده كنيد؟
واقعا در نيمه اول چندين شانس مسلم گلزني را با بي‌دقتي و البته بدشانسي از دست داديم اما استقلالي‌ها در 45 دقيقه اول از كمترين موقعيت‌هاي گلزني‌شان به نحو احسن استفاده كردند. ما بدشانس بوديم.توپ بازيكن ما به تير خورد، بازيكن حريف خطاي صد در صد پنالتي را روي بازيكن ما انجام داد، در سه قدمي دروازه‌ شانس گلزني توسط مهاجم تيم‌مان از دست رفت و پس از آن هم هافبك جوان تيم ما اخراج شد.

اما قبول داريد استقلالي‌ها حرفه‌اي‌تر از شما كار كردند و باختند؟
تيم ما از هر نظر در نيمه اول از استقلال بهتر بود و من فكر مي‌كنم آنها فقط بهتر از تيم ما از موقعيت‌ها استفاده كردند اما نكته مهم از ديد من اين بود كه بازيكنان تيم ما با وجود ده نفره بودن 90 دقيقه مقابل استقلال جنگيدند.

فكر نمي‌كنيد كه با قعرنشيني استيل‌آذين قطعا يكي از تيم‌هاي سقوط‌كننده خواهيد بود؟
من اميدوارم كه در 13 هفته آينده امتيازات لازم را بگيريم. فاصله امتيازي تيم‌ها با يكديگر نزديك است و ما در حال حاضر با تيم سيزدهم، چهار پنج امتياز فاصله داريم و من اميدوارم با وجود اين فاصله جبران مافات كنيم و در ليگ برتر بمانيم.

فكر نمي‌كنيد سقوط با استيل‌آذين بدترين اتفاق براي زندگي ورزشي شما باشد؟
من فعلا به اين موضوع فكر نمي‌كنم. شرايط تيم ما بعد از اردوي تركيه واقعا بهتر شده و من معتقدم بالاخره نوار بدشانسي‌هاي تيم ما در بازي‌هاي آينده پاره خواهد شد و فوتبال روي خوشش را به ما نشان خواهد داد.

كارتان در بازي آينده مقابل تيم مس كه در دو بازي اخيرش هم بازنده شده بسيار سخت به نظر مي‌رسد.
قطعا كار راحتي را در برابر مس كرمان در اين شهر پيش‌رو نخواهيم داشت. به هر حال اين تيم باخته اما ما در برابر مس به آب و آتش مي‌زنيم كه هر طور شده نتيجه بگيريم.

سوال آخرمان به انتخاب كارلوس كرش به عنوان سرمربي تيم ملي‌مان باز مي‌گردد كه البته اين بار بحث حضور او به نظر جدي‌تر از ساير گزينه‌ها به نظر مي‌رسد.
من در اين مورد تصميم گيرنده نيستم و نظر خاصي در اين مورد نمي‌توانم بدهم.

به نظر شما كرش مي‌تواند براي تيم ملي ما موثر باشد؟
به هر حال كارلوس كرش سال‌ها مربي منچستر بوده و در كنار مربي‌اي مانند فرگوسن كار كرده و تجربيات خوبي دارد. من فكر مي‌كنم به لحاظ تجربه كرش مربي بسيار خوبي است اما اگر مي‌خواهيم از مربياني نظير كرش استفاده كنيم بايد بستر مناسب و امكانات لازم را براي آنها به وجود بياوريم

shokofe 02-07-2011 03:23 PM

مدیرعامل شاهین بوشهر:من مدیر نیستم،پادو وکنترلچی ام!

من هم مثل همه آدم ها زندگی دارم. تا کی می شود یک پایم تهران ویک پایم بوشهر باشد وپاسخگوی نداری های باشگاه باش

http://u.goal.com/117000/117055_news.jpg
شاهين بوشهر

سایت گل-شاهین بوشهر،معشوق دل خیلی از بندری هایی است که روز وشبشان را با این تیم سرمی کنند.شاهین برای بوشهری ها یک تیم نیست.نمادی است که ضمیر مشترک دلهای یک مشت پیر وجوان دریا دل بندرنشین را به رخ می کشد.
حالا که این میلیونر زاغه نشین ،نفسش به شماره افتاده ومدیرعاملش از احتمال کناره گیری از لیگ برترحرف می زند باید به تب صد درجه همان عاشقانی رجوع کرد که بی شاهین،خورشیدشان نه طلوعی دارد ونه غروبی.مهندس کنگانی ودل پردردش را کنار حوصله واژه ها نمی توان نشاند.

او به سایت گل می گوید«خیلی دوست دارم مثل خیلی ها من هم بی دغدغه بنشینم ویک دل سیر فوتبال ببینم ولذت ببرم اما نمی شود.وقتی می شنوم ما را مدیر صدا می زنند خنده ام می گیرد. یا معنای مدیریت آنی نیست که در کتابها آمده ویا ما مدیریت نمی کنیم.اینجا باید پادو بود وکنترلچی. کدام مدیریت؟مدیریت یعنی برنامه ریزی. وقتی بودجه نیست کدام برنامه را می توان نوشت واجرا کرد؟»

او انگار دیگر صبوری را نا مانوس ترین کلام می پندارد.«صبرکردیم شاید اتفاق مثبتی رخ دهد اما وقتی خبر موثق داریم که در مصوبات سفر هیئت دولت به بوشهربحث کمک به شاهین را حذف کرده اند دیگر به کدام امید باید صبوری پیشه کرد؟به خدا خسته خسته ام.استاندار قول داده بود در این سفر مشکلات شاهین را مرتفع می کنند. نامه به مرکز هم زده اند اما اتفاقی نیافتاده.»

او به بحث کناره گیری از لیگ اشاره می کند ومی گوید«من یک موضوع کلی را گفتم. وقتی پول نداریم چگونه به شهرستانها برویم؟حالا اگر کسانی هستند که با بی پولی می توانند این چرخ را بچرخانند از خدا می خواهم بیایند تا من به زندگی ام برسم.لااقل برای خودم که می توانم تصمیم بگیرم. اگر بخواهم بمان شاهین نمی تواند ادامه بدهد پس یا خودم باید بروم یا شاهین ازلیگ کنار بکشد.همین امروز هم آمادگی رفتن را دارم»

کلام آخرش بوی رفتن می دهد. همین را که پرسیدیم گفت:«بالاتر از سلامتی چه چیزی وجود دارد؟من سلامتی ام را در این فوتبال از دست دادم. مرحوم ضیاء جمالی عکاس وروزنامه نگار پیشکسوت استان که از همین جا ضایعه درگذشتش را تسلیت می گویم در سفر شاهین به انزلی همراه بود. با ماشین می خواستیم از تهران به انزلی برویم.من گفتم یک راننده مسن بگیریم که در جاده با احتیاط برود وبتوانیم کمی استراحت کنیم. مرحوم جمالی گفت:ببین ماها یا در مسیر ورزشگاه می میریم یا در خود ورزشگاه.حالا که می بینم متوجه می شوم او حق داشت.من هم مثل همه آدم ها زندگی دارم. تا کی می شود یک پایم تهران ویک پایم بوشهر باشد وپاسخگوی نداری های باشگاه باشم؟»

کنگانی به گذشته برمی گردد تا از روزهایی بگوید که فوتبال واسترس با هم همسایه نبودند.«وزیرآموزش پرورش گفته ملی پوشان همه کشورها از مدارس می آیند وملی پوشان ما از کوچه ها.من می پرسم کدام کوچه ها؟دلم لک زده برای عطر کاهگل کوچه های خاکی وسالم قدیمی که حالا باید در خواب ورویا آنها را ببینیم.ما همه چیزمان را ازدست داده ایم. دیگر نه کوچه وزمین خاکی مانده ونه مدرسه .آقای کفاشیان گفته که برای دوره بعد کاندیدای ریاست فدراسیون نمی شود.او حق دارد. هر تحولی در فوتبال نیازمند بستر سازی در باشگاههاست. همه باشگاههای ما با مشکلات دست وپنجه نرم می کنند وسال به سالمان دریغ از پارسال است.»

مدیر عامل شاهین به بحث بازی با سپاهان هم اشاره می کند«من بازی را ندیدم. ماجرای اسفناک درگذشت مرحوم جمالی باعث شد به بیمارستان بروم وبازی را نبینم.ازاینکه شنیدم عده ای به امیر قلعه نوعی توهین کرده اند ناراحت شدم. آقای قلعه نوعی خود عضوی از خانواده شاهین است وسرمایه کشور ما به حساب می آید واز او وآقای ساکت عذر خواهی می کنم اما باید دید چرا تماشاگری که فصل قبل بهترین تماشاگر بوده حالا فحاشی می کند. اوضاع نا بسامان شاهین آنها را هم عصبی کرده.در بوشهر خیلی ها با شاهین زندگی می کنند.وزارت بهداشت ومراجع قضایی وبازدارنده برای سلامت جامعه تلاش می کنندامابا هزینه به مراتب کمتری در ورزش می توان این خواسته اجتماعی را محقق کرد.اینها تماشاگر نما نیستند. خودمان را نبایدگول بزنیم. اینها همان تماشاگرانی هستند که روزهای خوبی را برایمان رقم زده اند. ما باید مشکلات را ریشه ای جستجو کنیم.»

او درپایان گفت«شرایط سختی داریم ودیگر کارد به استخوانمان رسیده است.تعهدات ما معوق مانده ونمی توان با دست روی دست نهادن وامروز وفردا کردن به جایی رسید.اگر کسی برای حل مشکلاتمان را تلاش نکند می روم ،پشت سرم را هم نگاه نمی کنم. قرار نیست برای این فوتبال خودکشی کنیم.»

shokofe 06-18-2011 10:18 AM

خبر فوری:قلعه نویی با تراکتور بست

قلعه‌نويي مذاكره با بازيكنان را هم شروع كرده و گفته مي‌شود كريم انصاري‌فرد اولين صيد او خواهد بود

http://u.goal.com/134000/134077_news.jpg

سايت گل ـ‌ امير قلعه‌نويي سرمربي سابق سپاهان سرانجام بر ترديدهاي ذهني فائق آمد و با تراكتورسازي تبريز قرارداد همكاري امضا كرد.

قلعه‌نويي كه روز گذشته با مديران سپاهان پاي ميز مذاكره نشسته بود، سرانجام تصميم خود را در اين زمينه قطعي كرد و قيد كار كردن در تيم قهرمان ايران را زد. با وجود اينكه گفته مي‌شد او با توجه به قرعه ساده سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا و البته شرايط خاص اين تيم در جمع سپاهاني‌ها باقي خواهد ماند اما او در نهايت ترجيح داد در تيم ديگري به فعاليت ادامه دهد.

قلعه‌نويي براي كار در تبريز قصد دارد از يك دستيار بومي استفاده كند كه اين بخشي از سياست هميشگي او در كار كردن در شهرهاي مختلف است.
او كه حالا از اصفهان به تبريز مي‌رود كار در اين فضاي جديد را تجربه خواهد كرد فضايي كه البته براي هر مربي‌اي مي‌تواند رويايي باشد.

تراكتورسازي با هواداران بي‌شمارش يكي از مهمترين تيم‌هاي ليگ برتر است كه حالا با حضور قلعه‌نويي چهره جدي‌تري از يك مدعي را نشان خواهد داد، قلعه‌نويي مذاكره با بازيكنان را هم شروع كرده و گفته مي‌شود كريم انصاري‌فرد اولين صيد او خواهد بود

اکنون ساعت 02:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.