پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   اخبار مربوط به تيم ملي ايران و فدراسيون فوتبال (http://p30city.net/showthread.php?t=27539)

mohammad.90 03-05-2012 08:07 PM

گزارش کامل از انتخابات فدراسيون فوتبال

دوشنبه 15/12/1390 15:11

گزارش کامل از انتخابات فدراسيون فوتبال

علي کفاشيان با راي مجمع فدراسيون فوتبال به مدت 4 سال ديگر سکان هدايت فوتبال ايران را برعهده گرفت تا گمانه‌زني‌ها به واقعيت تبديل نشود.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037874.jpg
مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال صبح امروز در سالن فوتسال آکادمی فوتبال با حضور عباسی وزیر ورزشی و سایر اعضا برگزار و علی کفاشیان به مدت 4 سال دیگر بر مسند ریاست فدراسیون فوتبال ابقا شد.
کفاشیان برای قرار گرفتن در راس فوتبال ایران با قریب و عزیر محمدی به رقابت پرداخت. در مرحله اول کفاشیان 39 رای، قریب 23 و محمدی 11 رای آوردند و به دلیل اینکه هیچکدام از نامزدها نتواستند دو سوم رای مجمع را به دست آورند رقابت به مرحله دوم کشیده شد. بدین ترتیب محمدی کنار رفت و رقابت در مرحله دوم بین کفاشیان و قریب انجام شد و با پیروزی کفاشیان خاتمه یافت.

کفاشیان در دور دوم از مجموع 73 رای ماخوذه با کسب 47 رای در سمتش ابقا شد و قریب با 25 رای ناکام ماند. (یک رای هم باطل اعلام شد.)
* آیت‌اللهی و شجاعی نواب رئیس کفاشیان شدند/ منتقمی رای نیاورد
انتخابات نواب رئیس فدراسیون فوتبال انجام شد و طبق نظر اعضای مجمع فدراسیون هادی آیت اللهی با 60 رای نایب رئیس اول و فریده شجاعی با 65 رای نایب رئیس سوم فدراسیون فوتبال شدند.
بهروز منتقمی با 31 رای نتوانست به عنوان نایب رئیس دوم انتخاب شود.
کفاشیان یک ماه فرصت دارد نایب رئیس دوم خود را تعیین و معرفی کند تا مجمع درباره آن تصمیم بگیرد.
*بهروان نماینده هیئت‌های فدراسیون شد
غلامرضا بهروان با کسب 39 رای از 73 رای ماخوذه به عنوان نماینده هیات‌های فدراسیون فوتبال عضو هیات رئیسه شد.
جعفری با 16 رای و ششکلانی با 14 رای از حضور در هیات رئیسه بازماندند. 4 رای ماخوذه هم باطل اعلام شد.
*رحیمی به‌عنوان نماینده باشگاه‌ها انتخاب شد/ رویانیان ناکام ماند
در ادامه انتخابات هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای انتخاب نماینده باشگاه‌ها، اعضای مجمع با 44 رای از 73 رای ماخوذه، علیرضا رحیمی را به عنوان نماینده باشگاه‌ها انتخاب کردند. محمد رویانیان با 29 رای ناکام ماند.
*اصفهانیان، خادم و بهاروند عضو هیئت رئیسه شدند/ فتح‌الله‌زاده رای نیاورد
رای گیری برای انتخاب سایر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون انجام شد و طی آن از بین شیرازی، شهاب الدین، عسگری، وادی خیل، قمر، ابرقویی نژاد، شاه حسینی،اصفهانیان، شهنازی، بهاروند و فتح الله زاده؛ فریدون اصفهانیان ۴۰ رای، ابرقویی نژاد ۱۸ رای، بهاروند ۳۶ رای، شاه حسینی ۹ رای، شهنازی ۱۶ رای، شیرازی ۱۲ رای، عزیزی خادم ۲۹ رای، عسگری ۹ رای، فتح الله زاده ۲۴ رای، قمر ۱۱ رای و وادی خیل ۸ رای آوردند.
در نهایت اصفهانیان به عنوان عضو هیئت رئیسه فدراسیون انتخاب شد و انتخاب دو نفر از بین بهاروند، عزیزی خادم، ابرقویی نژاد و فتح الله زاده به مرحله دوم کشیده شد.
در مرحله دوم رای گیری که برای انتخاب سایر اعضای هیئت رئیسه فدراسیون انجام شد، بهاروند با ۴۲ رای، عزیزی خادم با ۳۳ رای، فتح الله زاده ۲۹ رای و ابرقویی نژاد ۲۱ رای آوردند.
بدین ترتیب عزیزی خادم و بهاروند عضو هیئت رئیسه فدراسیون شدند و فتح الله زاده رای نیاورد.
* رای به "استقلال"
رای گیری امروز نشان داد که مجمع مستقل تصمیم گرفته چرا که از مدت‌ها پیش این موضوع که قریب گزینه وزارت ورزش است مطرح شده و گفته می‌شد وی در انتخابات پیروز می‌شود اما گمانه‌زنی‌ها به واقعیت تبدیل نشد. با این حال مجمع بار دیگر به کفاشیان اعتماد کرد و حالا او 4 سال سخت را پیش‌رو دارد.

SOHRAB_HAZHII 03-07-2012 10:02 AM

شکایت وزارت ورزش از عادل فردوسی‌پور

مدیر کل حقوقی وزارت ورزش و جوانان از شکایت این وزارتخانه از عادل فردوسی پور و افرادی که به وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدراسیون ها اتهام زده اند خبر داد.عادل فردوسی پور در یکی از برنامه هایش پس از اینکه تلفن حسین جلالی یکی از کاندیداهای ریاست فدراسیون دوومیدانی قطع شد، این قطع ارتباط را به فشار دخالت وزارت ورزش و جوانان در انتخابات دوومیدانی مرتبط کرد. به همین خاطر مدیر کل حقوقی وزارت ورزش از این فردوسی پور به مراجع قضایی شکایت کرده است.
احمد رسولی نژاد معاون حقوقی وزارت ورزش و جوانان ضمن تایید این خبر گفت: « در جریان این برنامه تلفن جلالی قطع شد که فردوسی پور بلافاصله با طعنه اعلام کرد که این ارتباط تلفنی به طور خود جوش قطع شده در حالی که طبق ادعای جلالی پس از قطع تماس تلفنی هیچگونه تلاشی از سوی عوامل برنامه نود در این خصوص انجام نشد، در واقع فردوسی پور به گونه ای با جلالی مصاحبه کرد و فضای برنامه را طوری جلوه داد که وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدراسیون دو و میدانی دخالت کرده، بنابراین در انتخابات فدراسیون فوتبال نیز دخالت خواهد کرد، در حالی که وزارت ورزش و جوانان در هیچ انتخاباتی دخالت نمی کند.»

رسولی نژاد با بیان اینکه از افراد دیگری که در این مدت بدون مدرک، به وزارت ورزش و جوانان در خصوص دخالت این وزارتخانه در انتخابات فدراسیونها تهمت زده اند نیز شکایت کرده اند گفت:« از عادل فردوسی پور نیز به خاطر این اتهامات به مراجع قضایی شکایت کرده ایم.»

SOHRAB_HAZHII 03-08-2012 10:11 AM

سقوط ۴ پله ای ایران در رنکینگ فیفا

سقوط ۴ پله ای ایران در رنکینگ فیفا/کره،جانشین ژاپن شد/ایران و

ژاپن در مقدماتی جام جهانی همگروه نمی شوند http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

تیم ملی فوتبال ایران بر اساس جدید‌ترین رده بندی اعلام

شده از سوی فدراسیون جهانی فوتبال با چهار پله سقوط

نسبت به ماه قبل در رده پنجاه و یکم جهان و چهارم

آسیا ایستاد تا روند نزولی همچنان ادامه داشته باشد.آخرین

رده بندی برترین تیم‌های فوتبال از سویفیفا اعلام شد که بر

اساس آن تیم ملی ایران با چهار پله سقوط نسبت به ماه

قبل در جایگاه پنجاه و یکم جهان قرار گرفت. ایران به مانند

ماه‌های گذشته پس از تیم‌های استرالیا، کره جنوبی و ژاپن

در جایگاه چهارم بهترین تیم‌های آسیا قرار دارد.

در بین تیم‌های آسیایی نیز کره جنوبی با چهار پله صعود در

رنکینگ جهانی خود را به رتبه سی‌ام رساند و جای ژاپن را در

رتبه دوم بهترین تیم‌های آسیایی گرفت.با این اتفاق ژاپنی ها

در مرحله بعدی رقابت های جام جهانی در سید دوم در کنار

ایران قرار گرفتند و باید گفت که دو تیم در این مرحله به هم

برخورد نخواهند کرد. همچنین ازبکستان و امارات با 10 پله

صعود نسبت به ماه قبل بیشترین صعود و ترکمنستان با 17

پله سقوط نسبت به ماه قبل بیشترین پس رفت را نسبت به

تیم‌های آسیایی کسب کردند. بر اساس رده بندی جدید فیفا

تیم ملی فوتبال اسپانیا همچنان با 1561 امتیاز رتبه اول را از

آن خود کرده است و تیم‌های هلند ، آلمان، اروگوئه و برزیل

به ترتیب در رتبه‌های دوم تا پنجم قرار گرفتند. هلند در رده

بندی ماه قبل در رتبه سوم قرار داشت که در رده بندی جدید

با یک پله صعود به جای آلمان در رتبه دوم قرار گرفت.

** رده بندی 10 تیم نخست جهان

1ـ اسپانیا 1561 امتیاز

2ـ هلند 1379 امتیاز

3ـ آلمان 1332 امتیاز

4ـ اروگوئه 1289 امتیاز

5ـ برزیل 1157 امتیاز

6ـ انگلیس 1121 امتیاز

7 ـ پرتغال 1106 امتیاز

8ـ آرژانتین 1102 امتیاز

9ـ ایتالیا 1062 امتیاز

10ـ کرواسی 1049 امتیاز

mohammad.90 03-11-2012 07:26 PM

■قوچان نژاد در لیست بعدی کی روش

وی تاکنون در 20 بازی که برای این تیم به میدان رفته است تعداد 10 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل نیز در کارنامه وی وجود دارد

فوتبالیست ایرانی الاصل شاغل در لیگ بلژیک به دلیل سپری نکردن خدمت سربازی و ترس از ممنوع الخروج شدن برای سفر به ایران تردید دارد. http://u.goal.com/42400/42498hp2.jpg

رضا قوچان نژاد که در فوتبال هلند و بلژیک به گوچی مشهور است فوتبال خود را از تیم مشهور هیرنوین (Heerenveen) هلند آغاز کرده اما پس از یک مصدومیت نسبتا شدید از این تیم کنار گذاشته شده و بعد از جدایی از هیرنوین به تیمهای دسته دومی فوتبال هلند پیوسته است و هم اکنون نیز در لیگ حرفه ای بلژیک و تیم سنت ترویدن(Sint-Truiden) مشغول به بازی است.گوچی چندی پیش به شدت مورد توجه کارلوس کی‌روش قرار گرفت و صحبتهایی در خصوص دعوت وی به تیم ملی بر سر زبان ها افتاد اما اگرچه خود این بازیکن علاقه فراوانی برای حضور در ایران و مذاکره با مسئولان فوتبال کشورمان دارد اما به دلیل نگذراندن خدمت سربازی، از آمدن به ایران و به تبع آن ممنوع الخروج شدن واهمه دارد.

مشکل سربازی
بعضی از نزدیکان رضا به وی توصیه کرده اند که قبل از سفر به ایران و گفتگو با کادرفنی تیم ملی حتما مسئله خدمت سربازی را حل کند تا برای ادامه فوتبالش در اروپا دچار مشکل نشود. در همین حال برخی شنیده ها نیز حاکی از آن است که در صورت حل شدن مسئله سربازی رضا قوچان نژاد، وی قصد حضور در لیگ برتر ایران و پیوستن به یکی از دو تیم پرسپولیس یا استقلال را دارد.
جبار قوچان نژاد مدیربرنامه های این بازیکن در ایران، در این باره به سایت گل می گوید:«اگر مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان نظام وظیفه همکاری های لازم را جهت رفع مشکل خدمت رضا انجام دهند، این احتمال وجود دارد که وی در آینده ای نزدیک حتی به یکی از دو تیم پرسپولیس یا استقلال بپیوندد.»

وی تاکنون در 20 بازی که برای این تیم به میدان رفته است تعداد 10 گل به ثمر رسانده و 5 پاس گل نیز در کارنامه وی وجود دارد. گوچی همچنین در طی دو بازی انجام داده در جام حذفی بلژیک یک گل و یک پاس گل داشته است و از این حیث چه در لیگ و چه در جام حذفی بهترین بازیکن تیمش محسوب می شود.
از دیگر نکات جالب توجه در کارنامه این بازیکن، به ثمر رساندن سریعترین گل فوتبال هلند است. قوچان نژاد اوایل سال 2010 در نخستین بازی که برای تیم "کامبیور" به میدان رفت توانست در نهمین ثانیه مسابقه توپ را وارد دروازه "ویندام" کند
قوچان نژاد در خصوص قطعی شدن حضور این بازیکن در تیم ملی نیز می گوید:«در این زمینه صحبت هایی با کادرفنی تیم ملی انجام شده است و آقای کی روش نسبت به رضا نظر مثبت و مساعدی دارند. با این وجود امیدوارم هرچه سریعتر شرایط حضور این بازیکن جوان و آینده دار در ایران و تیم ملی کشورمان فراهم شود و همانطور که اشکان دژاگه در اولین بازی ملی برای کشورش گلزنی کرد رضا هم بتواند به این موفقیت بزرگ دست یابد.»

mohammad.90 03-11-2012 10:53 PM

علی پروین:بحرین راپورت ما را به فیفا می دهد

علی پروین:نمی دانم از بین بازنشسته ها چرا فقط به کفاشیان گیر داده اند؟/ بحرین راپورت ما را به فیفا می دهد http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...26-45310-4.jpg

علی پروین پیشکسوت فوتبال ایران گفت:« همه باید به رای مجمع فدراسیون فوتبال مبنی بر انتخاب کفاشیان احترام بگذاریم.»علی پروین در خصوص اتفاقات رخ داده پس از انتخابات فدراسیون فوتبال می گوید:« مجمع فدراسیون فوتبال به علی کفاشیان رای داد و نمی‌دانم چرا به این رای احترام گذاشته نمی‌شود. مجمع فدراسیون کفاشیان را رئیس فوتبال ایران می‌داند اما متاسفانه برخی چوب لای چرخ می‌گذارند و می‌خواهند از آب گل‌آلود ماهی بگیرند.»
او این را گفت و ادامه داد:« می‌گویند کفاشیان بازنشسته است؛ من از شما سؤال می‌کنم مگر خودتان نمی‌گویید 10 رئیس فدراسیون دیگر بازنشسته هستند پس چرا فقط به این بنده خدا گیر داده‌اید؟ کفاشیان در مجمعی سالم رای آورد و نشانگر این بود که اعضای مجمع می‌خواهند به کفاشیان فرصت دهند ولی حالا این بحث مطرح شده که او بازنشسته است.کاری نکنید که فیفا دخالت کند و بعد کاسه چه کنم، چه کنم دستمان بگیریم. فیفا دخالت دولت در فوتبال را نمی‌پذیرد. همه باید از کفاشیان حمایت کنیم، او 4 سال خاک این فوتبال را خورده و تمام دردها را می‌داند.»
او ادامه داد:« بحرینی‌ها این خبرها را کف دست فیفا می‌گذارند تا ما را کنار بگذارند و خودشان به مرحله بعدی جام جهانی بروند. کفاشیان برگزیده مجمع فدراسیون فوتبال است و باید به او احترام بگذاریم. او برای آینده فوتبال برنامه ریزی دارد.بحث دو شغله یا بازنشسته بودن مشکلات ما را چند برابر می‌کند و با این شرایط باید نگران روزی باشیم که فیفا ما را تعلیق کند. مگر نمی‌گوییم می‌خواهیم فضایی در فوتبال‌مان باشد که بهترین تصمیم‌ها را بگیریم و مردم ما از فوتبال و موفقیت تیم ملی لذت ببرند، پس باید به رای مجمع احترام بگذارید؛ کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال است.»

mohammad.90 03-29-2012 10:53 AM

گپ خودمانی با اشکان دژاگه/دوست دارم در تهران قدم بزنم/آرزو دارم با ایران به جام جهانی بروم

http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.pnghttp://www.khabaronline.ir/Images/Ne...4204145147.jpg
فوتبال ملی - ستاره جدید تیم ملی می گوید که اهل مصاحبه نیست و دوست ندارد زیاد در روزنامه ها باشد.

این یک گپ کوتاه و خودمانی است با اشکان دژاگه ستاره جدید تیم ملی، در مسیر بازگشت او به آلمان. به گزارش خبرآنلاین، بعد از بازی قطر، در فرودگاه امام (ره) برای دقایقی به صورت خودمانی با او حرف زدیم که شاید انتشار این حرف ها، حتی باعث ناراحتی اش شود. گفت و گو در قالب مصاحبه انجام نشد و دوستانه بود. اشکان که فارسی را بسیار خود حرف می زد، مثل یک غریبه به ایران آمد و به ذهن قوی طرفداران راه یافت. حالا دژاگه یک غریبه نیست، بازیکنی است که در آزادی یک شبه، تبدیل به چهره محبوب طرفداران شد.

*سال ها حرف از حضور تو در تیم ملی بود. از برانکو گرفته تا دایی و قطبی. یک روز می گفتند می آیی یک روز می گفتند منتفی است. چه شد که سرانجام تصمیم گرفتی که به تیم ملی ایران بیایی؟

مدت ها بود تصمیم گرفته بودم برای تیم ملی ایران بازی کنم ولی شرایط حضورم مهیا نشد. حالا خیلی خوشحام که برای ایران بازی می کنم. بهتر است درباره گذشته حرف نزنیم. وقت آن است که به آینده فکر کنیم. بسیار خوشحالم که این شانس را دارم تا در جام جهانی بعدی با تیم ملی ایران حاضر باشم.

*تو با خبرنگاران حرف نمی زنی. این دلیل خاصی دارد؟

من بازیکن مطبوعاتی نیستم. در آلمان هم زیاد مصاحبه نمی کنم. دوست ندارم در روزنامه باشم. دوست ندارم کسی از دستم ناراحت شود، ولی این عادتی است که دارم.

*خیلی ها می گویند اگر کارلوس کروش نبود، اشکان دژاگه برای تیم ملی ایران بازی نمی کرد. تو این موضوع را تائید می کنی؟

من با او درباره حضور در ایران حرف زدم، حرف های خیلی خوبی هم زدیم. نمی توانم منکر این شوم که او من را متقاعد کرد و باعث شد با خیال راحت تری به ایران بیایم و برای تیم ملی بازی کنم. البته این تصمیم شخص من بود. همانطور که گفتم از قبل به حضور در ایران فکر می کردم ولی قطعی نبود. در واقع با حرف های کروش تصمیم قطعی ام را گرفتم.

*درباره بازی قطر حرف های نگفته زیادی هست.

ما می توانستیم این بازی را ببریم ولی متاسفانه مساوی کردیم. حالا ایران صعود کرده و به دور بعد رسیده ولی من به شخصه دوست داشتم برنده باشیم. بعضی ها می پرسیدند که خوشحالید بحرین حذف شده و قطر صعود کرده؟ من از این حرف ها سر در نمی آوردم. برای خود من فرقی نمی کرد کدام تیم بالا برود و صعود کند. دوست داشتم تیم برنده از زمین بیرون بیاید.

*بعد از بازی هم در تلویزیون نشان داد که خبرنگاران به سمت تو آمده اند و می خواهند درباره درخششت حرف بزنی ولی تو حرفی نمی زنی. اینجا هم درباره دو گلت حرف نزدی.

همانطور که گفتم من مطبوعاتی نیستم. بازیکنی نیستم که مدام بخواهم حرف بزنم. از طرفی هنوز جو ایران را نمی شناسم. نوع برخوردها را هم همینطور. به این دلیل فعلا حرف زیادی برای گفتن ندارم. مطمئن باشید اگر با جو آشنا شوم، سر موقع حرف می زنم.

*ولی درباره گل هایت چیزی نگفتی...

خوشحالم از این بابت. اولین بازی ملی و دو گل... برای بازیکنی که چنین شرایطی را تجربه کند، خوشحال کننده است. من هم مثل همه ایرانی ها خوشحالم و دوست دارم با تیم ملی ایران به جام جهانی صعود کنم. این یک آرزوی بزرگ برای من است.

*تو در تمام تیم های پایه آلمان بازی کردی. برای همه این سوال وجود دارد که چرا برای تیم ملی بزرگسالان این کشور بازی نکردی؟

من درباره گذشته حرف نمی زنم. حرف های زیادی در این باره زده می شود؛ بعضی از آنها درست هستند و بعضی نه. گذشته برای من گذشته. الان در ایران هستم، برای تیم ملی کشورم بازی می کنم و به فکر آینده هستم و جام جهانی نه گذشته. هر چی در گذشته بوده، تمام شده و رفته.

*استقبال مردم از تو بی نظیر بود. خودت متوجه شدی؟ یکجورهایی ره 100 ساله را یک شبه در آزادی رفتی.

من زیاد با مردم با برخورد نداشتم ولی وقتی دیدم در استادیوم خوشحال شدند، حس خوبی داشتم. از آنها ممنون هستم و اعتراف می کنم دوست دارم در خیابان های تهران راه بروم و با آنها برخورد داشته باشم.

SOHRAB_HAZHII 04-02-2012 09:39 AM

گفت و گویی متفاوت با کارلوس کروش

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...7251023120.jpg

گفت و گویی متفاوت با کارلوس کروش:

دیوانه ای اگر فکر کنی از هواپیما می ترسم/ تا به جام جهانی نرویم هیچ جا نمی روم http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
فوتبال ملی - این گفت و گو در مالزی با سرمربی تیم ملی گرفته شده است.

فرهاد عشوندی: وقتی شما این مصاحبه را می خوانید او به مسافرت رفته و این بار هم کمی با دلخوری از ایران رفته. البته قطعا بر می گردد اما دلخور است از اینکه چرا گروهی از مسئولان فدراسیون فوتبال موج جدیدی از فشارها را آغاز کرده اند تا یک دستیار ایرانی را به کادرفنی تحمیل کنند. با این وجود کروش در این گفت و گو که تقریبا یک ماه قبل در مالزی با او انجام شده است به صراحت می گوید:« مردم نگران من نباشید. هیچ جا نمی روم قبل از اینکه با ایران به برزیل رسیده باشم.» در این گفت و گو ، سرمربی محبوب تیم ملی کمی از زندگی یکساله در ایران ، علایق و سرگرمی هایش گفته. از مشکلاتش حرف زده و چیزهایی که برای موفقیت نیاز دارد. این آخرین گفت و گوی تفصیلی است که کروش در 3 ماه اخیر با نشریات یا رسانه های ورزشی ایرانی انجام داده است. گفت و گویی در هتل ماریوت شهر کوالالامپور ، ساعتی پس از مشخص شدن حریفان نهایی ایران برای رسیدن به جام جهانی.
از راه رسیدن به جام جهانی شروع کنیم. از قرعه ای که دارید.
فقط می خواستم بگویم که کار دشواری در پیش داریم اما کاملا مطمئنم که شانس زیادی دارییم، فرصت خوبی داریم تا آماده این دور از مسابقات شویم و سهمیه بازی های برزیل را به دست بیاوریم. به شدت معتقدم که از عهده این کار بر می آییم. چیزی که باید به تمام هواداران تیم در ایران، در همه دنیا بگویم این است که گروه خیلی سختی داریم؛ بازی جلوی ازبکستان، بازی دوباره جلوی قطر، بازی با کره و لبنان سخت است. با مربیان دیگر حرف زده ام و می دانم حتی عمان و قطر، همه شان، برنامه خیلی جاه طلبانه و خوبی دارند تا تیم شان را آماده این مرحله کنند. بنابراین وظیفه ما این است، مسولیتی که داریم این است که در این 3 ماه باقی مانده، برنامه قوی و جاه طلبانه ای برای تیم ملی خودمان بریزیم. باید شروع خیلی خوبی داشته باشیم. ما 9 امتیاز... ببخشید، ما 6 بازی تا نوامبر داریم بنابراین باید آماده باشیم چون این مسابقات خیلی سخت است و این چند بازی هم در برهه ای برگزار می شود که هنوز فصل شروع نشده یا جا نیفتاده؛ یعنی می توانند باعث شوند ما در جام جهانی بعدی باشیم یا نباشیم. بنابراین یک بار دیگر می گویم که ما فرصت و شانس خوبی داریم؛ وظیفه ما این است که حتی اگر بهترین برنامه آماده سازی را در آسیا نداریم، دست کم همسطح بقیه تیم ها باشیم.
اگر بخواهیم به جام جهانی برویم، چه کار باید بکنیم؟ هم مردم و هم فدراسیون...
کار...گاهی اوقات وقتی می گویی کار، یک کم به هم ریخته، یک کم غیر منطقی به نظر می رسد. به نظر خنده دار می رسد: کار. خوب همه کهر می کنند! اما من دارم درباره کاری که خودمان باید انجام دهیم، حرف می زنم، دارم درباره هوشمندانه کار کردن حرف می زنم. وقتی بهتر از دیگران کار کنی موفق می شوی... البته آسان نیست که باهوش تر و سریع تر از دیگران کار کنی، که یک قدم جلوتر از آنها باشی. کل ماجرا این است که یک قدم جلوتر از بقیه باشی، وقتی بقیه تیم ها تازه به این نقطه می رسند، تو باید این مرحله را رد کرده باشی. حرف من این است... بنابراین توصیه من، پیشنهاد من به هواداران، به مدیران فوتبال ایران در حال حاضر این است که باید با هم بنشینیم و به اهداف مان فکر کنیم، باید به رویاهای مان فکر کنیم. پس بیایید در کنار هم کار کنیم، یک برنامه خیلی قوی و جاه طلبانه برای حمابت از تیم ملی بریزیم. هدف من این است، آرزویم این است ، وظیفه و مسولیت من این است که همه بدانند و گوش به زنگ باشند که باید برای بازی با ازبکستان و قطر آماده باشیم چون بازی آسان وجود ندارد.
برای اینکه تیم خوبی بسازید، چند هفته اردو لازم است؟
فقط وقتی در این باره حرف می زنم که همه چیز در اختیارم باشد.
خیلی ها در ایران می گویند که اگر هواپیمای چارتر در اختیار تیم ملی قرار بگیرد، دیگر مشکلی نخواهید داشت. آرزو نمی کنید که تیم هواپیمای چارتر داشت؟
تا ببینیم چه می شود. گاهی اوقات برای بعضی بازی ها لازم داریم، برای بعضی بازی های دیگر هم نه. بستگی به زمان بازی مان، زمان سفر دارد. مهم این است که الان وقت زیاد حرف زدن نیست، وقت عمل کردن است. باید ببینیم برنامه چه جوری می شود، چی داریم. احتمالا بعضی بازی ها به چارتر احتیاج دارند، بعضی ها؛ بعضی ها هم نه.

کمی برگردیم به عقب تر. هنوز هم باورش سخت است که کارلوس کروش هدایت ایران را قبول کرده است.
وقتی تیم ملی پرتغال را ترک کردم- چیزی که خواسته شخصی خودم هم نبود- در آن زمان تمام فکر و ذهنم روی رسیدن به جام ملت های اروپا و بازی در آن و بعد جام جهانی برزیل بود که متاسفانه ماجرای مربوط به کمیته دو پینگ پیش آمد و من اخراج شدم؛ البته خوشبختانه دادگاه جریمه ای را که برای من در نظر گرفته بودند، برداشت ولی بازهم فکر می کردم آنها به اندازه کافی مجازات نشده اند، باید به خاطر رفتارشان با من مجازات شدیدی برای شان در نظر گرفته می شد ولی متاسفانه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال پرتغال این کار را نکرد. وقتی پرتغال را ترک کردم، چند تا پیشنهاد داشتم. دیگر مطمئن بودم شانس حضور در یورو 2012 را ندارم پس به پیشنهادهاییفکر کردم که می توانست مرا به برزیل برساند. یکی شان کره جنوبی بود، ژاپن هم همین طور؛ و به خاطر حوادثی که اتفاق افتاده بود، نمی توانستم دنبال این پیشنهادها را بگیرم. چون امکان فعالیت نداشتم. بعد از آن ماجراها، ایران جلو آمد. با فدراسیون مذاکره کردم و آنها به من گفتند، هدف شان حضور در برزیل است. این هدف خود من هم بود، بنابراین کار ساده ای بود. پل ارتباطی بین ما برقرار شد. این پل این بود که ایران می خواست در برزیل باشد و من هم به خاطر کارنامه ام می خواستم در برزیل باشم.
از عربستان، قطر و موزامبیک هم پیشنهاد داشتید. چرا پیشنهاد ایران را قبول کردید؟
مورامبیک هیچ وقت از من دعوت نکرد؛ این حقیقت ندارد.اگر این پیشنهاد بود شاید تصمیم دیگری می گرفتم اما دعوتی از تیم ملی کشورم نداشتم. من هم از باشگاه ها پیشنهاد داشتم و هم از تیم های ملی ولی در آن زمان، دادگاه ورزشی در سوییس هنوز تصمیم گیری نکرده بود، بنابراین باید منتظر رای دادگاه می ماندم. و وقتی رای اعلام شد، ایران دوباره پا جلو گذاشت و با توجه به پلی که بین ما وجود داشت، تصمیم گیری ساده بود. ایران منتظر من ماند و این ما را به هم رساند.
زندگی در ایران برای تان راحت است؟ مثلا یک سال است که در هتل زندگی می کنید. زمان زیادی است. مشکلی ندارید؟
دوست ندارم درباره مشکلات شخصی ام جلوی مردم حرف بزنم. بله، بله، من یک سری مشکلات دارم اما دوست ندارم جلوی دیگران از آنها حرف بزنم. این چیزی است که می خواهم با رییس درباره اش حرف بزنم ولی یک سری چیزها هستند که دوست دارم ببینم آماده شده اند، روبراه هستند؛ ولی هیچ وقت درباره مسایل خودم حرف نمی زنم؛ ولی دوست دارم جلوی همه از مشکلات تیم ملی حرف بزنم چون به مردم تعلق دارد، به بازیکنان و مربی تعلق دارد و آنها حق دارند بدانند چه اتفاقی دارد می افتد. همه چیز باید برای مردم توضیح داده شود، روشن شود و باید بفهمند چه می گذرد.
یعنی تمام وقت شما در ایران به کار کردن می گذرد؟
نه؛ لحظات دلپذیری داشتم، رفتم موزه، تیراندازی کردم. فیلم می بینم، کتاب می خوانم...خیلی کارها. من در ایران کلی کار دارم که باید انجام دهم. در ایران باید در روز 26 ساعت وقت داشته باشم. خیلی کار دارم و اغلب سرم شلوغ است. ولی خیلی جاهای جذاب هم هست که دوست دارم ببینم شان.
از ایران، مردمش، تهران... از همه چیز خوش تان می آید؟
همه چیز، نه. از ترافیک آن می ترسم. وقتی رانندگی می کنم، رانندگی که نه، وقتی توی ماشین هستم، کلی شوماخر می بینم که فکر می کنند خیلی کار دارند. واقعا چطور با این سرعت لایی می کشند و رانندگی می کنند؟
غذاهای ایرانی را دوست دارید؟
بله، خیلی زیاد. اما شیرینی ها و میوه ها برایم جاب تر هستند.
از بین غذاهای ایرانی کدام را خیلی دوست دارید؟
بیشتر از غذاها ، میوه های تان مرا شیفته کرده. عاشق هندوانه های ایران هستم... همین امروز صبح هم هندوانه خوردم. ولی واقعا هندوانه های ایران چیز دیگری هستند . اصلا هندوانه اینجا طعمی نداشت. با خودم گفتم ببین اسمش را هم گذاشتند هندوانه. هندوانه های شیرین ایران ، هیچ جای دیگر دنیا پیدا نمی شود.
غذا چطور؟
من بیشتر میوه می خورم. برایم خیلی مهم است که هیکلم روی فرم باشد!
خاویارچطور؟
گاهی . حرف ندارد.
ولی خیلی گران است؟ قرارداد شما طوری است که می توانید بخرید!
بله، گران است اما من هدیه گرفتم! من هم پولم نمی رسد که بخرم ( می خندد)
کجای ایران را دوست دارید؟ اصفهان، شیراز، ...
نمی توانم این را بگویم چون درست نیست. اگر یک جا را بگویم ، آن یکی می گوید چرا شهر ما را دوست نداشتی. فکر می کنم همه جای ایران زیبا باشد و دیدنی.
نه، مثلا در اصفهان جاهای تاریخی داریم...
اصفهان رفته ام و آن جا را خیلی دوست دارم.. من رشت و انزلی هم رفتم. خیلی شهرهای ساحلی قشنگی هستند و تماشاگران شان هم مدام تشویقم می کنند! یا مثلا تبریز. زیباترین بخش سفرم به تبریز این بودکه با ماشین سفر کردیم. در ایران بعضی ها می گویند من از پرواز می ترسم که این طور نیست؛ حتی تو هم اگر فکر کنی من از پرواز می ترسم ،باید دیوانه باشی من عمرم را در پروازها گذراندم _ اما اگر با ماشین به تبریز بروید، می توانید روستاها را ببینید، ایران واقعی را ببینید، با 7 یا 8 ساعت رانندگی فرصت دیدن مزرعه ها را پیدا می کنید... این خوب است. این کار را به خاطر ترس از پرواز انجام نمی دهم، این کار را می کنم چون می خواهم روستاها را ببینم. می خواهم ببینم در کشوری که کار می کنم شهرها و روستاهایش چه شکلی دارند.
دوست دارید با مردم، مثلا کشاورزها حرف بزنید؟
متاسفانه خیلی از مردم انگلیسی بلد نیستند... با این حال من به کمک مترجم با دیگران خوب ارتباط برقرار می کنم. ولی این مشکلی است که باید درست شود.
مثلا همین حالا شما مترجم هم ندارید.
بله، یکی از مسایل مهم برای من، ارتباط برقرار کردن با فدراسیون است. ارتباط برقرار کردن، کلید یک رابطه خوب با مردم است. این یکی از مشکلاتی است که باید در تیم ملی حل شود. باید راه حلی برای ان پیدا کنیم چون می خواهم این مشکل برطرف شود.
خیلی از منتقدان تیم ملی ایراد می گیرند که چرا شما به دعوت از دورگه ها برای تیم ملی اعتقاد دارید. چرا قرار است تعدادشان زیاد شود.
مساله تعداد این بازیکنان نیست، مساله وظیفه من است که باید ببینم بهترین بازیکنان برای تیم کجاها هستند، کدام شان لیاقت حضور در تیم ملی را دارند؛ و وظیفه من این است که این فرصت را در اختیارشان بگذارم. اگر این بازیکنان در تهران، تبریز یا استکهلم یا لندن هستند، وظیفه من این است که آنها را به تیم ملی بیاورم... اگر لیاقتش را دارند. دژآگه الان در تیم است و ما بقیه را هم زیر نظر گرفته ایم. اما هنوز هیچ تصمیمی نگرفته ایم.
بعضی از مربی ها می گویند ما بهترین بازیکنان را در همین لیگ داریم ولی به نظرم شما به این اعتقاد دارید که ایران یرای همه ایرانیان است؟
نه؛ نمی دانم که بقیه مربی ها چه فکری می کنند ولی به انها احترام می گذارم چون فوتبال، بازی عقاید مختلف است. بنابراین هرکسی می تواند بگوید چه چیزی می خواهد.
نه، منظورم این بود که شما فکر می کنید تیم ملی ایران برای همه ایرانی ها است، نه فقط برای تبریز، تهران و...
قطعا، قطعا.
و حالا مثلا رضا گوچی هم هست. او بازیکن خوبی است؟ می تواند به تیم ملی ما کمک کند؟
این طور فکر می کنم.
الان تیم ملی آلمان تیم خوبی شده چون از همه بازیکنانی که ریشه های غیر آلمانی دارند، دعوت کرده اند. شما هم می خواهید تیم ملی مثل آلمان شود؟
بله. می خواهم بازیکن های خوب را به تیم ملی بیاورم چون وقتی با ژاپن، کره و استرالیا بازی می کنید، با بازیکنانی روبرو می شوید که تجربه بازی های بین المللی زیادی را دارند و به این بازیکنان نیاز داریم چون تجربه بین المللی را نمی شود خرید.
هربار که به اروپا سفر می کنید و سفرتان طولانی می شود، مردم می گویند کروش دیگر به ایران بر نمی گردد چون هر بار با رییس فدراسیون ، سرپرست تیم مشکل دارید. بعد از بازی با اندونزی...
این غلط است. من با هیچ کسی مشکل ندارم. و اگر هم داشته باشم، وظیفه ام این است که برای ان راه حل پیدا کنم. آقای کفاشیان مشکل درست نمی کند، راه حل پیدا می کند. وظیفه من این است که اگر این راه حل از آن یکی بهتر باشد، این یکی را انتخاب کنم. مساله مشکل داشتن نیست، اگر یک راه حل برای یک مشکل بهتر از آن یکی باشد، ما باید آن را انتخاب کنیم... من برای تیم ملی دنبال راه حل های خوب می گردم، این وظیفه من است... من به رییس اعتماد دارم. اما اگر یک راه حل خوب نبود، باید رهایش کنیم. اگر این زمین خوب نیست، یک زمین دیگر انتخاب می کنیم. نه گریه، نه شکایتی، نه توجیهی، نه؛ اگر زمین بد است، عوضش می کنیم؛ اگر غذا بد است، عوضش می کنیم. من اینجا هستم تا همه با هم به برزیل برویم برای جام جهانی.تا آخرین لحظه هم می مانم و تلاش مان را می کنیم.
شما با آقای کفاشیان مشکل دارید؟ به نظر من ، شما دوستی خوبی با هم دارید.
بله، به عنوان یک انسان او را دوست دارم و به او اعتماد دارم. اما دوستی یک چیز است، کار یک چیز دیگر. و حالا زمان کار کردن است. ما با هم خیلی دوستانه کار می کنیم.
می توانید با او کار کنید؟
قطعا. به همین خاطر این جا هستم.
شما خیلی چیزها را در ایران تغییر دادید، از ذهنیت بازیکنان تا لباس تیم. به نظرم می خواهید ایران یک تیم حرفه ای باشد؟
بله.
برای همین بود که لباس تیم را هم عوض کردید؟
نه؛ وقتی ایران بازی می کند، میلیون ها نفر آن را نگاه می کنند، برای همین بهترین ها را لازم دارید. تصویری که می بینند، تصویر کشور است، تصویر مردم آن است، بنابراین چرا باید لباسی را بپوشیم که زیاد خوب نیست؟
یعنی فکر می کنید حالا لباس تیم خوب است؟
باید بهتر شود. ولی من می خواهم آدم های حرفه ای دور و برم باشند، آماتور نمی خواهم چون فوتبال را نمی فهمند.من ذهن فوتبالی می خواهم. اگر آنها یک توپ فوتبال انتخاب کنند، توپ خوبی نمی آورند. بعضی ها ممکن است به جای توپ، طالبی بیاورند. ما به آدم های حرفه ای احتیاج داریم.
شما می خواهید همیشه برنده باشید. در بازی با بحرین ما 6 بر صفر جلو بودیم اما روی یک توپ عصبانی شدید و آقای پولادی را نشان دادید. نمی شود راحت بنشینید؟
نه، مساله انجام دادن کار درست در جریان بازی است. باید 90 دقیقه کارتان را درست انجام دهید. بازیکنان باید 90 دقیقه با تمرکز بازی کنند. در بازی آخرمان با قطر، خوردن یک گل اینطوری، گل آخر، خطرناک است، خیلی خطرناک است. تمرکزی در کار نبود. و فردا اگر در بازی با ژاپن، یک گل این طوری بخورید، می بازید. من از بازیکنانم 90 دقیقه تمرکز می خواهد، که کارشان را درست انجام دهند. تمرکز و درست انجام دادن کار.
با بازیکنان بزرگی کار کرده اید، بکام، رونالدو... حالا هم با بازیکنان ایرانی کار می کنید. می شود ایرانی ها را با آن ها مقایسه کرد؟
نه، منصفانه نیست. سطح رقابت در ایران با انگلیس، با پرتغال، با ایتالیا فرق دارد. بازیکنان ایرانی خیلی خوب هستند، می خواهند یاد بگیرند، پیشرفت کنند، می خواهند بازیکنان بهتری شوند و این برای من مهم است و از این بابت خوشحالم.

SOHRAB_HAZHII 04-02-2012 09:45 AM

اشکان دژاگه تابستان پدر می شود

اشکان تابستان پدر می‌شود/دژاگه: حالا احساس می‌کنم بالغ شده‌ام + عکس http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
فوتبال جهان - بازیکن تیم ملی بسیار خوشحال است که به زودی پدر می شود.

به گزارش خبرآنلاین؛اشکان دژاگه، بازیکن محبوب وولفسبورگ و ملی‌پوش جدید فوتبال کشورمان، هشتم فروردین‌ماه در گفت‌وگو با بیلد از خوشحالی زایدالوصف خود بابت باردار بودن همسرش خبر داد و اعلام کرد دخترش اوایل تابستان به دنیا خواهد آمد. دژاگه پس از پیروزی وولفسبورگ مقابل هامبورگ که با درخشش او حاصل شد، به بیلد گفت: در کنار این پیروزی من بسیار خوشحالم که زندگی‌ام در حال پیشرفت است و به‌زودی پدر خواهم شد. همسرم شقایق باردار است و دخترم در ماه ژوئن (تیر) به دنیا خواهد آمد. حالا احساس می‌کنم که بزرگ و بالغ شده‌ام.
بیلد در پایان مصاحبه با دژاگه نوشت: اشکان دسامبر (دی) گذشته با شقایق، نامزد ایرانی خود ازدواج کرد و حالا در انتظار ورود دخترش به زندگی‌اش است. این در حالی است که در کنار زندگی شخصی و زندگی حرفه‌ای، او نیز در حال رسیدن به بلوغ است. دژاگه که اخیراً پیراهن تیم‌ملی ایران را بر تن کرده، در این فصل برای وولفسبورگ خوش درخشیده و پس از بازی مقابل هامبورگ مورد تمجید سرمربی خود نیز قرار گرفت. ماگات پس از این دیدار گفت: اشکان عالی بود. او نابغه است و در این بازی سنگین بارها و بارها نبوغ خود را نشان داد. او در این دیدار بدون اشتباه ظاهر شد و با دریبل زیبا و نفوذ عالی‌اش، پاس گل ارزشمندی به اندزوکیچ داد و زمینه‌ساز پیروزی ما شد.
بیلد در پایان نوشت: همه اینها در حالی است که قرارداد دژاگه با وولفسبورگ ژوئن 2013 به پایان خواهد رسید اما به گفته رضا فاضلی، مدیر برنامه‌های او ماگات خواهان ادامه همکاری با این بازیکن است و امکان تمدید این قرارداد وجود دارد.
ناگفته نماند اشکان دژاگه و همسر ایرانی‌اش هر دو متولد تهران هستند و 2 دی‌ماه سال گذشته مراسم عروسی خود را در هتلی در رم ایتالیا برگزار کردند، مراسمی باشکوه با آیین و سنّت کاملاً ایرانی.

mohammad.90 04-02-2012 12:16 PM

دیدار کی روش و مارادونا (عکس)

كارلوس كی‌روش در طول سفر خود به امارات علاوه بر قطعی كردن یك بازی دوستانه با تیم ملی فوتبال این كشور، دیداری هم با مارادونا داشت و درباره آخرین وضعیت خلتعبری با او صحبت كرد.

هوشنگ مقدس،نماینده فدراسیون فوتبال ایران در امارات در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره سفر سرمربی تیم ملی فوتبال به امارات توضیح داد: كارلوس كی‌روش روز یكشنبه از تهران به دوبی رفته بود. او در دوبی در باشگاه ایرانیان اقامت داشت و در مدت حضورش در این شهر دیداری با یوسف سركال، رئیس كمیته انتقالی فدراسیون فوتبال امارات داشت كه آنها در این دیدار درباره برگزاری یك بازی دوستانه با هم صحبت كردند.
وی افزود: طبق توافق طرفین قرار شد تیم‌های ملی فوتبال ایران و امارات روز 23 فروردین (17 آپریل) دیداری دوستانه در دوبی برگزار كنند.
http://img.tebyan.net/big/1391/01/14...4319311222.jpg

**‌* دیدار کی روش با سرمربی الوصل در دوبی

مارادونا خطاب به كی‌روش: خلعتبری را هروقت بخواهید به ایران می دهیم
همچنین كی‌روش در مدت زمان اقامت كوتاه خود در دوبی دیداری با دیگو مارادونا سرمربی كنونی الوصل امارات داشت تا درباره آخرین وضعیت محمدرضا خلعتبری ملی‌پوش ایرانی این تیم با یكدیگر صحبت كنند. در این گفت‌وگو مارادونا از حضور خلتعبری در تیم ملی ایران استقبال كرد و خطاب به كی‌روش گفت: خلعتبری بازیكن خوب و توانمندی است. از اینكه او در تیم ملی ایران بازی می‌كند خیلی خوشحالم. من ایران و تیم ملی این كشور را دوست دارم. آرزو دارم روزی به ایران سفر كنم و حتی دوست دارم روزی سرمربی تیم ملی ایران شوم اما در حال حاضر ایران سرمربی بزرگی مثل شما دارد و حالا دیگر فرقی نمی‌كند كه كدام یك از ما سرمربی این تیم باشیم!
سرمربی آرژانتینی الوصل در ادامه صحبت‌هایش با كی‌روش گفت: شما هر زمان خلتعبری را بخواهید من او را در اختیارتان قرار خواهم داد. حتی اكر اردوهای ایران در خارج از روزهای فیفا دی باشد. برای من موفقیت الوصل مهم است اما تیم ملی ایران بازی‌های مهمی را در پیش دارد و از اینكه خلعتبری بتواند به تیم ملی كشورش كمك كند استقبال می كنم.
*** سفر به لبنان و تماشای لیگ این كشور

كی‌روش چهارشنبه امارات را به مقصد لبنان ترك كرد تا بازی تداركاتی تیم ملی این كشور را مقابل مصر تماشا كند اما این بازی لغو شد و روز جمعه دیدار تیم‌های الصفاء و طرابلس را در چارچوب لیگ لبنان از نزدیك تماشا كرد.
*** سفر كی‌روش به اروپا برای صحبت با چند بازیكن ایرانی‌الاصل

سرمربی تیم ملی سپس به دوبی بازگشت و دیروز شنبه (31 مارچ) عازم فرانكفورت شد. كی‌روش ابتدا كار یك بازیكن ایرانی را كه در لیگ دسته دوم آلمان توپ می‌زند زیر نظر می‌گیرد و پس از آن قرار است به بلژیك برود و با رضا قوچانی بازیكن ایرانی‌الاصل باشگاه سنت ترویدن این كشور دیدار و گفت‌وگو كند. گفته می‌شود قوچانی همانند اشكان دژاگه مشكل سربازی دارد و قرار است كی‌روش نگرانی‌های این بازیكن را برای بازی در تیم ملی مرتفع سازد. همچنین سرمربی پرتغالی تیم ملی پس از آن به هلند می‌رود تا بازی حمید زرباف را كه در لیگ این كشور توپ می‌زند زیر نظر بگیرد.
كارلوس كی‌روش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمی‌گردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند

*** دیدار با دو بازیكن ایرانی در لیگ سوئد

كی‌روش پس از آن با سفر به سوئد عملكرد دو بازیكن ایرانی كه در لیگ این كشور شاغل هستند را ارزیابی می كند. امین نظری و آرش بیات دو بازیكنی هستند كه كی‌روش آنها را زیر نظر خواهد گرفت.
به گزارش ایسنا، كارلوس كی‌روش پس از پایان سفر خود به اروپا 11 آپریل (23 فروردین) به ایران بازمی‌گردد تا یكی، دو روز پس از آن اردوی تیم ملی را برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات زیر نظر بگیرد. پیش از این رسانه های نیجریه ای از قطعی شدن دیدار ایران و نیجریه در روز سی فروردین خبر داده بودند.
در شرایطی سرمربی تیم ملی به گفته مقدس با برگزاری دیدار برابر امارات موافقت کرده که استقلال، پرسپولیس و سپاهان سه نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا در روزهای بیست و نهم و سی فروردین درگیر این بازیها هستند و نمایندگان امارات هم باید دیدارهایشان در لیگ قهرمانان آسیا را در همین روزها برگزار کنند. ضمن اینکه طبق برنامه هفته سی و یک لیگ برتر باید در روزهای یکم، دوم و سوم اردیبهشت برگزار شود.

SOHRAB_HAZHII 04-02-2012 10:54 PM

بازی تدارکاتی تیم ملی ایران با ژاپن

- تیم ملی ایران با ژاپن مسابقه‌ای تدارکاتی برگزار می‌کند.
به گزارش خبرآنلاین؛ تیم ملی فوتبال ایران اواخر اردیبهشت یا اوایل خردادماه یك مسابقه تداركاتی با تیم ملی ژاپن برگزار می‌كند. ایران درخواست برگزاری این مسابقه را داده و ژاپنی‌ها هم با این درخواست موافقت كرده‌اند. آن‌ها فقط یك شرط برای برگزاری این مسابقه دارند. شرط آن‌ها این است كه این مسابقه در محل اردوی تمرینی ژاپن برگزار شود. ژاپن در تاریخ مورد نظر، یك اردوی تداركاتی در فرانسه یا تركیه خواهد داشت كه احتمال برگزاری اردوی آن‌ها در تركیه، بیشتر از فرانسه است. با این حساب تیم ملی ایران یك مسابقه تداركاتی با تیم ملی ژاپن برگزار می‌كند. كره جنوبی حریف ایران در مسابقات انتخابی جام جهانی است و كارلوس كروش به خاطر شباهت سبك بازی ژاپن و كره، ژاپن را برای برگزاری یك مسابقه تداركاتی انتخاب كرده است.

mohammad.90 04-04-2012 08:16 PM

کشف جدید کی روش در سوئد/عکس

کشف جدید کی روش در سوئد/عکس

کارلوس کی روش در سفر به سوئد تماشاگر بازیکن ایرانی الاصلی که نام و آوازه اش در سوئد پیچیده و نام خود را به عنوان پدیده مطرح کرده است بود. او با 18 سال سن، یکی از هافبک های کلیدی تیمش به حساب می آید.
کارلوس کی روش در سوئد، تماشاگر بازی دو تیم مالمو و گفله بود. بهانه تماشای این بازی نیز تنها حضور یک نفر بود؛ امین نظری. این بازیکن ایرانی الاصل که نام و آوازه اش در سوئد پیچیده، نام خود را به عنوان پدیده مطرح کرد. او با 18 سال سن، یکی از هافبک های کلیدی تیمش به حساب می آید. او از سال 2008 در ماملمو حضور داشته و در تیم های پایه بازی می کرد اما از سال 2011 به تیم اول نقل مکان کرده است.

او دو سال است که در مالمو حضور دارد. نظری در سال 1993 در سوئد از پدری ایرانی و مادری فیلیپینی متولد شده است و سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی سوئد در دو رده را دارد. او یک دوره برای تیم زیر 17 ساله های سوئد بازی کرده و سه گل برای این تیم به ثمر رسانده است. همچنین در تیم زیر 19 ساله ها هم سابقه بازی دارد و در شش بازی سه گل را وارد دروازه حریفان کرده است. او از سال 1998 در تیم مالمو حضور دارد و قراردادش در سال 2013 به پایان می رسد. قیمتی که برای خرید این بازیکن تخمین زده شده 45 هزار تا 50 هزار دلار بوده است.

امین نظری آخرین بازی ملی اش با پیراهن زیر 19 ساله های سوئد مقابل تیم ایتالیا بوده است. نظری در این بازی در دقیقه 88 گل تساوی تیمش را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند. امین نظری برادری به نام امید نظری دارد که دو سال از او بزرگ تر است. امید هم مانند برادرش در مالمو بازی می کرده اما فصل گذشته به تیم آنجل هولمز پیوست و برای این تیم بازی می کند. امین نسبت به برادر بزرگترش بازیکن شناخته شده تری است و کارنامه بهتری هم دارد.

این بازیکن یک متر و 80 سانتی متری، در حال حاضر یک مشکل برای حضور در ایران دارد و آن مشکل سربازی اش است. روز گذشته کی روش با یکی از نزدیکان تیم ملی تماس گرفت و این مشکل را با او در میان گذاشت که قرار شد مذاکراتی با سازمان نظام وظیفه برای صدور کارت معافیت او صورت بگیرد. نظری شانس زیادی برای حضور در تیم ملی دارد و به احتمال زیاد پیش از بازی ازبکستان دعوت خواهد شد. او در تیم باشگاهی اش هم پست با جواد نکونام در تیم ملی است.

mohammad.90 04-05-2012 06:25 PM

پنج‌شنبه 17/01/1391 17:25

18 بازيکن به اردوي تيم ملي فوتبال دعوت شدند

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي ديدار دوستانه با تيم ملي امارات خبر داد.
http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032744.jpg
مدیر رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران از دعوت 18 بازیکن به اردوی تیم ملی برای دیدار دوستانه با تیم ملی امارات خبر داد.

خسرو والی زاده روز پنجشنبه در این باره گفت: ازسوی کارلوس کی روش سرمربی تیم ملی ایران 18 بازیکن برای حضور در یک اردوی چهار روزه از 26 تا 29 فروردین ماه جاری و دیدار دوستانه با تیم ملی امارات در دوبی دعوت شدند.

این بازیکنان باید ساعت 13 روز شنبه 26 فروردین ماه خود را در محل هتل اوین به کادر فنی تیم ملی معرفی کنند. آنها صبح 27 فروردین یک جلسه در تهران تمرین خواهند داشت و همان شب عازم دوبی خواهند شد. اعضای تیم ملی کشورمان روز 28 فروردین نیز یک جلسه در دوبی تمرین خواهند کرد و 29 فروردین با تیم ملی امارات دیداری دوستانه و تدارکاتی برگزار خواهند کرد. تیم ایران قرار است پس از این دیدار عازم ایران شود.

اسامی بازیکنان دعوت شده به این اردو به شرح زیر است:
محسن فروزان، شهاب گردان، حسین ماهینی، شجاع خلیل زاده، سیامک کوروشی، امیرحسین صادقی، احسان حاج صفی، قاسم حدادی فر، رضا حقیقی، پیام صادقیان، پژمان نوری، محمد غلامی، آرش افشین، کریم انصاریفرد، قاسم دهنوی، محمد قاضی، یعقوب کریمی، محمدرضا خلعتبری.

والی زاده افزود: به دلیل درگیر بودن تیم های استقلال، پیروزی و سپاهان در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا، از این سه تیم هیچ بازیکنی به این اردو دعوت نشده است.

mohammad.90 04-08-2012 06:53 PM

ایران - شیلی ۲۵ مردادماه در اروپا http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
فوتبال ملی - http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...8345484421.jpgتیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی شیلی دیدار تدارکاتی برگزار خواهد کرد. مهدی محمد نبی دبیر کل فدراسیون فوتبال از برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران با تیم ملی شیلی خبر داد و گفت:« فدراسیون فوتبال شیلی برای انجام بازی دوستانه با تیم ملی ایران، پیشنهادی را به فدراسیون ایران ارائه کرده بود که ما کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی را در جریان آن قرار دادیم. او هم با انجام این مسابقه تدارکاتی موافقت کرد.»

او این را گفت و ادامه داد:« بنابراین تیم ملی از 15 آگوست (25 مرداد ماه) اردویی را در اروپا خواهد داشت و در همان اردو با تیم ملی شیلی دیدار خواهد کرد.»
پیش از این تنها دیدار تدارکاتی تیم ایران با امارات قطعی شده بود. همچنین رایزنی‌های فدراسیون برای بازی تدارکاتی با تیم‌های نیجریه و ژاپن همچنان ادامه دارد.

mohammad.90 04-08-2012 07:07 PM

منصوریان رسما سرمربی تیم فوتبال زیر 22 سال شد

منصوریان رسما سرمربی تیم فوتبال زیر 22 سال شد
تیم فوتبال زیر 22 سال ایران چندی پیش به منظور پشتوانه سازی و طبق تاکید کنفدراسیون فوتبال آسیا تشکیل و مارکار آقاجانیان به عنوان مربی این تیم انتخاب شد.
با این حال علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال از انتخاب علیرضا منصوریان به عنوان سرمربی این تیم خبر داد و گفت: در صحبتی که با کی‌روش داشتیم مقرر شد منصوریان هدایت تیم زیر 22 سال را برعهده بگیرد. این تیم برای المپیک آماده می‌شود.
کفاشیان در پاسخ به این سؤال که گفته می‌شود کی‌روش با این موضوع موافق نبوده و اینکه آیا نبی در این انتخاب نقشی داشته یا خیر اظهار داشت: کی‌روش خودش درخواست کرد که منصوریان هدایت این تیم را برعهده بگیرد و نبی نقشی در این کار نداشت

mohammad.90 04-08-2012 07:11 PM

گوچی: من ایرانی هستم ، بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار است

پیشنهاد کلن آلمان برای بازیکنی که کروش او را می خواهد/ گوچی: من ایرانی هستم ، بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار است http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...2885319996.jpgفوتبال ملی - رضا قوچان نژاد می گوید مشکل خاصی برای پیوستن به تیم ملی ایران ندارد.

به گزارش خبرآنلاین؛رضا قوچان نژاد معروف به گوچی بازیکن ایرانی تیم سنت ترویدن بلژیک در گفت و گو با یکی از شبکه های خارجی بازی کردن در تیم ملی را یک افتخار دانست:« به هر حال من یک ایرانی هستم و بازی کردن در تیم ملی برایم افتخار به حساب می آید.»
او این را گفت و با بیان اینکه تنها مشکلش برای حضور در ایران خدمت سربازی است ادامه داد:«تنها مشکلی که من دارم خدمت سربازی ام است.البته فکر نمی کنم مشکل دیگری وجود داشته باشد.من شنیده ام که آقای کروش به بلژیک آمده اند و بازی من را دیده اند اما ایشان را ندیدم ولی می گفتند که کروش در ورزشگاه بوده است.»
قوچان نژاد ادامه داد:«من 12 سال در هلند بازی کردم و با پیشنهادی که از سنت ترویدن داشتم به بلژیک آمدم.»
این در حالی است که مدیر فوتبال تیم سنت ترویدن هم در این گفت و گو به تمجید از قوچان نژاد پرداخت و گفت:« همین که رضا از تیم ملی ایران پیشنهاد دارد یعنی اینکه ما راه را درست رفته ایم.رضا حتی از تیم کلن آلمان هم پیشنهاد دارد که این یک اتفاق خوب به حساب می آید.»

mohammad.90 04-09-2012 07:25 AM

تیم ملی با شیلی بازی می‌کند نه مکزیک و ژاپن

دبیرکل فدراسیون خبر داد:
تیم ملی با شیلی بازی می‌کند نه مکزیک و ژاپن/ پیش بینی 9 بازی تدارکاتی

تیم ایران روز 26 فروردین‌ماه به امارات می‌رود و روز 29 فروردین‌ماه با تیم ملی این کشور دیدار تدارکاتی را برگزار خواهد کرد. همچنین پیش از دیدار با ازبکستان ابتدا از 9 تا 12 اردیبهشت و سپس از 23 اردیبهشت تا 12 خرداماه اردویی 10 روزه را در ترکیه برگزار کرده و تیم ملی از آنجا مستقیما راهی تاشکند می‌شود.
دبیرکل فدراسیون فوتبال از برگزاری دیدار تدارکاتی تیم ملی ایران با شیلی در اواسط مردادماه سال جاری خبر داد.

به گزارش «فردا» به نقل از مهر؛ مهدی محمد نبی در مورد دیدارهای تدارکاتی تیم ملی ضمن بیان خبر فوق گفت: تیم ملی ایران در راه آماده‌سازی برای حضور موفق در مسابقات انتخابی جام جهانی 8 یا 9 دیدار تدارکاتی برگزار می‌‍‌کند. انجام بازی با تیم‌های شیلی، کویت، چین، کر‌‎ه‌شمالی، عمان، ترکمنستان یا گرجستان در دستور کارمان قرار دارد که هنوز برخی از آنها نهایی نشده است.

وی با بیان اینکه دیدار با مکزیک در برنامه‌های فدراسیون قرار نداشته و برگزاری مسابقه با ژاپن هم فعلا منتفی است، افزود: تیم ایران روز 26 فروردین‌ماه به امارات می‌رود و روز 29 فروردین‌ماه با تیم ملی این کشور دیدار تدارکاتی را برگزار خواهد کرد. همچنین پیش از دیدار با ازبکستان ابتدا از 9 تا 12 اردیبهشت و سپس از 23 اردیبهشت تا 12 خرداماه اردویی 10 روزه را در ترکیه برگزار کرده و تیم ملی از آنجا مستقیما راهی تاشکند می‌شود.

دبیرکل فدراسیون فوتبال که در برنامه ورزش از نگاه دو این مطالب را بیان می‌کرد، ادامه داد: برنامه‌های آماده سازی که در دستور کار کی‌روش و فدراسیون فوتبال قرار دارد را به دو بخش تقسیم کرده‌ایم که بخش نخست آن از اردیبهشت‌ماه سال جاری و برای دیدار با ازبکستان آغاز و تا آبان‌ماه که دیدار برگشت تیم ملی با ازبکستان برگزار می‌شود، ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه بخش دوم برنامه‌های آماده سازی تیم ملی از آبان‌ماه سال 91 تا خردادماه سال 92 خواهد بود، اضافه کرد: دیدارهای تدارکاتی تیم ملی با نظر کی‌روش قطعی می‌شود. البته برخی از کشورها درخواست‌هایی را برای برگزاری دیدار تدارکاتی به فدراسیون می‌دهند که در صورت موافقت کی‌روش، شرایط برگزاری این دیدارها فراهم می‌شود. یکی از آنها مسابقه با شیلی بود که این بازی در اواسط مردادماه سال جاری و در کمپ تمرینی تیم ملی در اروپا یا ایران برگزار می‌شود.

نبی در پاسخ به این پرسش که برخی از سرمربیان تیم‌های لیگ برتری اعتراضاتی علیه برنامه‌های تیم ملی بیان کرده‌اند، در پایان گفت: در نشست ستاد تیم‌های ملی در ابتدای سال جاری، کی‌روش بحث برگزاری جلسه‌ای با مربیان لیگ برتری را مطرح کرد. همچنین سرمربی تیم ملی خواستار نشست با هیئت رئیسه سازمان لیگ شد تا در این نشست برنامه‌های تیم ملی تدوین شود زیرا اولویت نخست ما تیم ملی، بعد تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا و سپس مسابقات لیگ است.

mohammad.90 04-09-2012 03:18 PM

مربی تحمیلی نیستم/ کی‌روش حرف می‌زند تا همه چیز شفاف شود

منصوریان در گفت‌وگو با فارس:
مربی تحمیلی نیستم/ کی‌روش حرف می‌زند تا همه چیز شفاف شود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم زیر ۲۲ سال ایران گفت: من مربی تحمیلی نیستم و برای کار خودم نظم دارم.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...190_PhotoA.jpg

علیرضا منصوریان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد اینکه او انتخاب علی کفاشیان است یا کارلوس کی‌روش گفت: این چه سوالی است که می‌پرسید؟ انتخابی که صورت گرفته با نظر کی‌روش بوده است. کی‌روش یکی دو روز دیگر می‌آید جواب سوال‌تان را می‌دهد و همه چیز را شفاف خواهد گفت. البته من بعد از صحبت با کی‌روش قرار شد که سرمربی باشم.
وی در مورد ناراحتی مارکار آقاجانیان از برکناری‌اش گفت: آقاجانیان از دوستان من است و من در این مورد حرف نمی‌زنم. من مربی تحمیلی نیستم و آنهایی که من را می‌شناسند می‌دانند که من نظم دارم و کی‌روش هم امروز و فردا می‌آید جواب سوال شما را هم خواهد داد.
منصوریان تصریح کرد: من برای کمک آمده‌ام و زمانی هم که سرمربی تیم امید بودم همین برنامه را داشتم و بهتر است بیشتر در مورد آینده صحبت کنیم.

mohammad.90 04-10-2012 07:33 PM

برگزاري ديدار ايران - امارات در العين

مسئولان فدراسيون فوتبال امارات شهر العين را به عنوان محل ديدار تدارکاتي تيم ملي فوتبال امارات و ايران انتخاب کردند.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031120.jpg
خسرو والی زاده در گفتگویی در مورد آخرین اخبار در خصوص دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و امارات ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان دعوت شده برای حضور در این مسابقه روز شنبه 26 فرودین‌ماه در اردوی تیم ملی خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی کرده و صبح روز27 فرودین‌ماه یک جلسه اردو در کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهد شد.
وی اضافه کرد: کاروان تیم ملی ایران ساعت 20 یکشنبه فرودین‌ماه راهی امارات شده و پس از ورود به شهر دبی، بلافاصله راهی شهر العین می‌شود که با اعلام مسئولان فدراسیون فوتبال امارات دیدار تیم ملی با امارات در ورزشگاه این شهر برگزار خواهد شد.
مدیررسانه‌ای تیم ملی همچنین تاکید کرد: تیم ایران روز 28 فروردین‌ماه نخستین و تنها تمرین خود را در شهر العین برگزار کرده و ساعت 19 روز 29 فرودین‌ماه به مصاف تیم امارات خواهد رفت.
وی با اشاره به اینکه بعد از این بازی تیم ملی به دلیل طی مسافت شهرهای العین تا دبی به پرواز شب همان روز نمی‌رسید، اظهار داشت: طبق هماهنگی صورت گرفته، تیم ملی ساعت 13:30 دقیقه روز 30 فرودین‌ماه از دبی به تهران بازخواهد گشت.
والی‌زاده با بیان اینکه کی‌روش روز پنجشنبه به ایران باز می‌گردد، در پایان گفت: سرمربی تیم ملی ایران بلافاصله پس از حضور در ایران برای تماشای دیدار سپاهان با پرسپولیس به اصفهان می‌رود. ضمن اینکه طی روزهای آینده گاسپار و سیموئز هم به ایران باز می‌گردند.

mohammad.90 04-10-2012 07:51 PM

پیراهن مسی به کفاشیان رسيد/ عکس

پیراهن مسی به کفاشیان رسيد/ عکس

در پایان این جلسه پیراهن باشگاه بارسلونا با نام کفاشیان از سوی ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا به رئیس فدراسیون فوتبال ایران اهدا شد.
سایت فدراسیون فوتبال نوشت:

نشست مشترک رئیس فدراسیون فوتبال و نماینده مدارس فوتبال بارسلونا در ایران امروز صبح در دفتر رئیس فدراسیون فوتبال برگزار شد.این نشست با حضور کفاشیان، ترابیان، حسینی و مجید نیرومند نماینده مدارس فوتبال بارسلونا در ایران و همچنین نماینده شرکت مدیا پرو و دیگر نمایندگان این شرکت برگزار شد.

در ابتدای این نشست ترابیان با خوشامدگویی به میهمانان گفت:« دعوتنامه ای است که از باشگاه بارسلونا آمده خطاب به رئیس فدراسیون فوتبال است و حاوی نکات مهمی است.همچنین یکی از شبکه های تلویزیونی اسپانیا که فعال در زمینه اسپانسرینگ است برای پخش تلویزیونی رقابتهای فوتبال ایران قصد مذاکره دارد.»

در ادامه جلسه مجید نیرومند درباره نامه ارسالی باشگاه بارسلونا گفت:« ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا در نامه ای به شما، انتخاب دوباره رئیس فدراسیون فوتبال ایران را تبریک گفته و معتقد است این انتخاب نوعی جهش در فوتبال ایران است چراکه ثبات مدیریت در فوتبال ایران اتفاق افتاده که می تواند باعث پیشرفت فوتبال شود. فدراسیون فوتبال اسپانیا 12 سال است که رئیس فدراسیون فوتبالش تغییر نکرده و به همراه شما عضو کمیته فوتسال فیفاست.»

وی ادامه داد:« در این نامه که از سوی رئیس باشگاه بارسلونا ارسال شده در خصوص نزدیکی روابط و همکاری های دوجانبه به نکات مهمی اشاره شده که البته ازعلی کفاشیان دعوت شده تا به باشگاه بارسلونا بیاید و از نزدیک از این باشگاه بازدید کند و مذاکرات رو در رویی را با رئیس باشگاه بارسلونا داشته باشد.»

در پایان این جلسه پیراهن باشگاه بارسلونا با نام کفاشیان از سوی ساندرو راسل رئیس باشگاه بارسلونا به رئیس فدراسیون فوتبال ایران اهدا شد.

mohammad.90 04-11-2012 06:55 PM

واکنش کفاشیان به حرفهای رویانیان

واکنش کفاشیان به حرفهای رویانیان

کفاشیان گفت : دست پشت پرده کجا بود. علی کفاشیان رئیس فدراسیون است و کمیته انضباطی یک جای مستقل. 4،5 تا قاضی هستند که دور هم می نشینند و برای اینجور موارد حکم می دهند. حالا اگر باشگاه پرسپولیس اعتراض دارد، می تواند به استیناف اعتراض کند. واقعا من چکاره هستم آقای رویانیان؟
خبرآنلاین: علی کفاشیان درباره تمام بحث های فوتبال حرف زد. درباره اسپانسر، در آمدزایی، حق پخش، رابطه با وزیر و....

*در 90 این هفته غوغایی شد سر ماجرای پرسپولیس. آقای رویانیان که اینقدر دوست شماست، از دست های پشت پرده در فدراسیون فوتبال گفت.

آخر من چه بگویم. اصلا در این باره حرف نزنم بهتر است. آخر من چه کاره ام؟ دست پشت پرده کجا بود. علی کفاشیان رئیس فدراسیون است و کمیته انضباطی یک جای مستقل. 4،5 تا قاضی هستند که دور هم می نشینند و برای اینجور موارد حکم می دهند. حالا اگر باشگاه پرسپولیس اعتراض دارد، می تواند به استیناف اعتراض کند. واقعا من چکاره هستم آقای رویانیان؟ آنجا رئیس خودش را دارد و ما هم به استقلال کمیته انضباطی احترام می گذاریم. انصافا این کمیته انضباطی ما از کسی حرف شنوی ندارد. یعنی اینطور نیست که فلانی چه می گوید، آن یکی چه می گوید و طبق آن رای بدهد. بنده به استقلال کاری کمیته انضباطی ایمان دارم. متاسفانه فوتبال ما همه اش شده دعوا. این با آن... در 90 دیدید که چند نفر با هم دعوا کردند...

*البته این واقعیتی است. شما هم که روحیه تان حساس...

واقعا چرا همه اش دعواست؟ البته مردم این چیزها را دوست دارند و نمی شود کتمان کرد. خود روزنامه ها هم همینطور هستند. الان مردم در این یکی دو روز هی می گویند دیدی بازی پرسپولیس چی شد، داور اینطوری شد، طرفداران آنطوری کردند. می دانید، این تبدیل شده به جذابیت فوتبال برای همه. اگر فوتبال بخواهد ساده و بدون هیچ خبری و ماجرایی پیگیری شود، آنوقت مردم اصلا سمتش می آیند؟ قطعا نه.

*رفعتی داور بازی پرسپولیس و داماش هم خداحافظی کرده.

بله من هم شنیدم و در اخبار دیدم. اما کلا داور یک کار غیر حرفه ای کرده و بازی را تعطیل کرده. به نظر خود من باید اجازه می داد آن یک دقیقه هم برگزار شود. ولی جو استادیوم های ما هم زیاد خوب نیست...

*به نظرتان خداحافظی کرده، برمی گردد؟

بله، داوری در خون بعضی هاست. به نظر من آقای رفعتی هم به زودی برمی گردد.

*الان سر همین بحث رای بازی نساجی و استقلال صنعتی بحث زیاد است. کمیته انضباطی اینقدر تعلل کرد که دو هفته مانده به پایان رقابت ها هنوز رای نداده است. واقعا تصور نمی کنید باید رای این بازی رودتر از اینها صادر می شد که اینقدر جنجالی نشود؟

اتفاقا آقای حسن زاده این پرونده را آوردند پیش من که به آن یک نگاهی انداختم. اگر رای اعلام نشده به خاطر کاستی مدارک بوده ولی الان مدارک کامل شده. بندگان خدا مشکل داشتند. تیم نساجی را می گویم. اینها ساعت 5 پرواز داشتند ولی ساعت 7 رسیده اند فرودگاه. این هم به خاطر بارش شدید برف بوده. بعد رفته اند دنبال اینکه یک پرواز چارتر کنند ولی آن هم نشده. همه این مدارک موجود است. ولی متاسفانه شرایط طوری شده که الان سرنوشت بعضی از تیم ها بسته به این بازی دارد. جوری شده که سرنوشت دو تیم صعود کننده و تیم های سقوط کننده هم به این بازی ربط دارد!(خنده)

*خب بحث ما همین است. اگر مدرک نداده اند، چه دلیلی دارد که کمیته انضباطی منتظر بماند تا کار به اینجا بکشد.

روی پرونده ناقص که نمی شود رای داد ولی من قبول دارم که رای این بازی خیلی مهم است. قطعا بازی استقلال صنعتی و نساجی تکرار می شود.

*کلا در لیگ یک زیاد داستان دارید...

بله، پارسال هم همین مشکلات را داشتیم. سر همان تیم گسترش فولاد تبریز. این از بدشانسی ماست. بنده به عنوان رئیس که نمی توانم در این باره تصمیم بگیرم. کمیته انضباطی را داریم که روی قانون رای می دهد...

*الان همین ماجرای توزی تراکتورسازی هم برای شما داستانی شده.

البته کمیته انضباطی قرار است در این باره اطلاعاتی به من بدهد.

*برسیم به بحث اسپانسر برای تیم ملی. الان چه کاری کرده اید؟

اتفاقا دنبال اسپانسر خوب هستیم. داریم با دو سه شرکت مذاکره می کنیم. ان‌شاءالله به زودی اخبار خوبی در این زمینه می دهیم.

*این روزها حرف و حدیث زیادی درباره قطع شدن بودجه فدراسیون وجود دارد. واقعا اینطور است؟

از دست شما رسانه ها. فضا اصلا آن طوری نیست که فکر می کنید. ما اتفاقا با وزیر دیدار خیلی خوبی داشتیم. ما اگر 30 میلیارد تومان بودجه داشته باشیم می توانیم تمام کارها را انجام بدهیم.

حتی زیر ساخت ها را درست کنیم. برای تیم ملی 5،6 میلیارد تومان کافی است برای زیر ساخت ها هم رقمی حدود همین مبلغ. بقیه خرج هزینه تیم های دیگر می شود. الان تنها هزینه سنگینی که ما داریم پرداخت پول مربیان است که با دلار امروز، کلی رقم شان بالا رفته است. یعنی نزدیک به 7 میلیارد تومان برای ما هزینه دارد. آقای عباسی هم که اعلام کردند در کنار ما خواهند بود و این بحث هایی که در رسانه ها می شود، درست نیست. بودجه در اختیار ما قرار می گیرد. آقای عباسی تا الان به فوتبال خیلی لطف داشتند و آنطور که خودشان گفتند، تیم ملی برایشان اهمیت زیادی دارد.

*در دیداری که داشتید، درباره اش حرف زدید؟

نه زمانی نداشتیم ولی به هر حال جلسه خوبی بود و حرف های خوبی هم زدیم. اصلا مشکلی نیست و همه چیز خوب است.

*ظاهرا به این نتیجه رسیده اید که اگر حق پخش تلویزیونی را درست و حسابی بگیرید، دیگر مشکلی نخواهید داشت.

در این باره هم بحث هایی داشته ایم و قرار است مکاتباتی کنیم. فعلا خبر زیادی نیست.

*تیم ملی در جام جهانی چه مارکی به تن می کند؟

ما دو گزینه داریم که یکی پوما است و یکی هم آل اشپورت. مشغول مذاکره با این دو برند هستیم. به امید خدا به زودی قراردادی با یکی از آنها خواهیم بست. هر دو مارک برای ما خوب است. آل اشپورت بد نیست و کیفیت مناسبی دارد ولی به هر حال پوما برندتر است. حالا داریم در این زمینه مذاکره می کنیم. پوما اگر بخواهد برای ما لباس بیاورد، برایش هزینه زیادی دارد. به هر حال آنها باید از گمرک وارد کنند و دو سه برابر پول بدهند. ما هم پیشنهاد دادیم که اشکالی ندارد، اصلا پارچه را بفرستید ایران خودمان لباس های تیم ملی را می دوزیم.

*در ایران؟

بله، از این چینی ها که بهتر می دوزیم! همین که برش بدهند کافی است. اینقدر خیاط خوب داریم در ایران.

*مثل جریان لگیا دیگر، در خیاطی آن مربی معروف!

چه اشکالی دارد. وقتی لباس نباشد، ما چاره ای داریم؟ آنوقت لباس نبود و ما قرارداد داشتیم. مجبور بودیم یک پیراهنی در داخل ایران بدوزیم و مارک لگیا را بزنیم رویش. الان این ماجرای وارد کردن لباس کلا برای ما کمی دردسرساز شده. مثلا فیفا اعلام کرده که داوران ما باید حتما یک ست لباس بپوشند که در خارج از ایران قیمتش زیاد نیست ولی برای ما هر ست در می آید 200، 300 هزار تومان. همین چیزها کار ما را سخت می کند.

*راستی شما پول هایتان را از فیفا و afc چطور می گیرید؟ راهی پیدا نکردید؟ در صورت صعود، پول جام جهانی را چطور می خواهید از فیفا بگیرید؟

مشغول مکاتباتی هستیم و شما زیاد نگران نباشید. به نظرم تا آن وقت خیلی چیزها حل می شود و ما دیگر این مشکلات را نخواهیم داشت.

*مطمئن هستید؟

امیدواریم.

*ماجرای این پول afc هم جالب شده. می گویند یک خبرنگاری در آمریکا مدعی شده که پول را باید به او بدهند به عنوان غرامت!

من هم شنیدم، مگر داستانش چه بوده؟

*انگار در لبنان انفجاری شده و او داشته فرار می کرد که دستگیر شده و ...

اگر فرار می کرده پس دونده است دیگر. انفجار شده و او دویده پس یک دونده را گرفته اند! باید غرامت را فدراسیون دو و میدانی بدهد، چرا سراغ ما آمده(خنده) حالا ما این وسط چه کاره هستیم.(دقیقا در همین لحظه موبایل کفاشیان زنگ می خورد و پشت خط نیز افشین داوری، رئیس فدراسیون دو و میدانی است که خود رئیس هم جا می خورد و می گوید: عجب حلال زاده است. او در این تماس تلفنی داستان را برای رئیس دو و میدانی هم تعریف می کنند و فضایی خوشحال در اتاق دو رئیس حکمفرما می شود!)

*این پول خیلی می تواند کمک حال شما باشد، به ویژه در این بی پولی.

اتفاقا ما خیلی وضعمان بد نیست. پول سفرهای خارجی برای بازی های مقدماتی را که فیفا می دهد. خودش بلیت می فرستد و مابقی چیزها را اوکی می کند. می ماند اردوها و بازی های تدارکاتی که آنها را هم با کمک وزارتخانه و اسپانسری که خواهیم گرفت، تامین می کنیم.

*علی کریمی هم به خبرورزشی گفته بود اگر مشکل زیاد است، برای تیم ملی گلریزان بگذارند و مردم کمک کنند.

(خنده) بابا کار تیم ملی هیچوقت به گلریزان نمی رسد. از دست شما رسانه ها. وضع ما خیلی هم بد نیست. آنطوری نیست که فکر می کنید.

SOHRAB_HAZHII 04-15-2012 08:52 AM

درخواست فدراسیون فوتبال ایران از فیفا

http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
فوتبال ملی - لغو بازی دوستانه ایران – امارات، نمونه بارز دخالت دولت امارات در فوتبال است.

به گزارش خبرآنلاین؛ وزارت ورزش قصد داشت علی کفاشیان را برکنار کند. بعد از انتخابات اسفندماه نیز این عزم جزم شد. فیفا به محض اینکه چنین بویی استشمام کرد، سریعا به فدراسیون فوتبال ایران نامه ای نوشت که اگر خبری است، تعلیق در راه است. کفاشیان هم در سفر به مالزی مجبور شد به طور مفصل به سرپرست کنفدراسیون فوتبال آسیا و کمیته حقوقی توضیحاتی بدهد. ایران، در آن مدت تا مرز تعلیق رفت و برگشت ولی حالا اتفاقی رخ داده که ایران، مدعی تعلیق است. ماجرا هم از سه روز پیش آغاز شد؛ وقتی فدراسیون فوتبال امارات به صورت یکطرفه بازی دوستانه با ایران را لغو کرد.
شواهد جای هیچ تردیدی را باقی نمی گذارد که لغو این مسابقه به دلیل دخالت سیاست در فوتبال است. موضوعی که باعث شد تا فدراسیون فوتبال ایران نامه ای تنظیم کند که خطاب آن فیفا باشد و کشور مورد نظر نیز امارات. دولت امارات، به دلیل سفر رئیس جمهور ایران به ابوموسی مسابقه دوستانه 29 فروردین را لغو کرده، در حالیکه طبق اساسنامه فیفا، به هیچ وجه دولت اجازه دخالت در امور فوتبال را ندارد. خود فیفا تلاش کرده همواره به این قانون پایبند باشد و این پایبندی در جام جهانی 2006 نیز اثبات شد؛ وقتی قدرت های سیاسی دنیا هم خواهان حذف ایران از جام جهانی شدند. ولی سپ پلاتر در همان زمان اعلام کرد فوتبال و سیاست دو مقوله جدا هستند.
اما اماراتی ها با لغو سیاسی بازی روز 29 فروردین ثابت کردند چقدر سیاست در فوتبال شان نقش دارد. این موضوع از بابت دیگری نیز برای فدراسیون قابل اثبات و آن به اتفاقات آینده فوتبال قاره مربوط می شود. با این حال کفاشیان و فدراسیونش، به دلیل سلسله مراتبی که وجود دارد، هنوز نامه اعتراض آمیز خود را به فیفا ارسال نکرده اند. رابطه ایران و امارات در ماههای اخیر رابطه ای سینوسی بوده. به همین دلیل بعد از تنظیم نامه فدراسیون فوتبال مبنی بر برخورد فیفا با امارات به دلیل دخالت سیاست در فوتبالش، ابتدا این نامه به وزارت خارجه ارسال شد. هنوز این وزارتخانه پاسخی به فدراسیون فوتبال نداده است ولی ظرف یک دو روز آینده قرار است این اتفاق رخ دهد. اگر به سابقه باشد، بی شک وزارت خارجه مانع از ارسال این نامه خواهد شد چرا که ممکن است به زودی دوباره این ارتباط برقرار شود. محمد مهدی نبی دبیر کل فدراسیون که این نامه را به وزارت خارجه ارسال کرده، در این باره توضیح زیادی نمی دهد و در گفت و گو با خبرورزشی تاکید می کند، علاقه ای ندارند این موضوع رسانه ای شود. اما آنچه که پیداست، فدراسیون در نامه خود از فیفا درخواست کرده به یک شکل به کشورها نگاه کند و اگر قرار به اجرای قانون باشد، فوتبال امارات به دلیل دخالت شخص ثالث، باید تعلیق شود.

mohammad.90 04-16-2012 07:12 PM

کي‌روش: اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم

دوشنبه 28/01/1391 17:28

افرادي در کار هستند که اهميت جام جهاني را نمي‌دانند
کي‌روش: اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم

سرمربي تيم ملي ايران در پاسخ به اين سوال که گفته شده سرمربي چلسي از او براي شکست دادن بارسا کمک خواسته‌، گفت: به جاي اين حرف‌ها اجازه دهيد به حريفان تيم ملي فکر کنم.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00029623.jpg
به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش پیش از آغاز تمرین عصر تیم ملی فوتبال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شایعات زیادی مطرح می‌شود، اما به آنها توجه نکنید. شما می‌توانید با من حرف بزنید و تمام مسایل را از من بپرسید. مهمترین مسئله این است که جام جهانی 30 روز دیگر برای ایران شروع می‌شود و همه باید بیدار و هوشیار باشیم و سعی و تلاش کنیم تا به مشکلی نخوریم.
کی‌روش در مورد اینکه او ترجیح می‌داده مارکار آقاجانیان سرمربی تیم زیر 22 سال باشد یا علیرضا منصوریان اظهار داشت: این سوال اشتباهی است، دلیلش را هم می‌گویم. سوال درست و اصلی فوتبال ایران است اینکه چرا ما 6 ماه زمان را در آن از دست دادیم؛ این باید سوال اصلی باشد نه اینکه منصوریان سرمربی باشد یا مارکار! مهم این نیست، مهم این است که یک سال پیش که ما کار را تعیین و کار را آغاز کردیم آن کار باید ادامه پیدا می‌کرد ولی اتفاقی که رخ داد این بود که 6 ماه را از دست دادیم و باید کار را جلو ببریم.
اکنون هم باید همین کار را کنیم، مهم این نیست که ماکار آقاجانیان یا منصوریان سرمربی باشند. ماکار آقاجانیان اکنون در تیم بزرگسالان است و علیرضا منصوریان در تیم زیر 22 سال و برنامه‌ها در حال اجرا است. باید کاری را که شروع کرده‌ایم با قدرت ادامه دهیم.
وی در مورد اینکه مسئولان فدراسیون فوتبال هم مثل او دغدغه صعود به جام جهانی را دارند یا نه گفت: بله آنها هم دغدغه دارند و کار در مسیر درست در حال پیشرفت است.
کی‌روش در مورد اینکه به غیر از دژاگه افراد بازیکنان دیگری هم در خارج از ایران برای دعوت به تیم ملی زیرنظر دارد یا نه گفت: من ترجیح می‌دهم در این مورد کمتر صحبت و بیشتر عمل کنم. بازیکنانی موردنظر من هستند اما تا زمانی که کار را با آنها تمام نکنیم مسائل را بیان نمی‌کنم. البته چیزی برای پنهان کردن نداریم اما باید مسائل را در زمان مناسبی مطرح کرد. ما پس از آنکه کارمان با آن بازیکنان قطعی شد آنها را می‌گوییم.
کی‌روش در مورد لغو بازی با امارات اظهار داشت: من در این مورد نظری ندارم. تمام مسئولان فدراسیون تلاش خود را انجام می‌دهند و گاهی اوقات مسائل غیرقابل پیش‌بینی به وجود می‌آید. بهتر است ساده فکر کنیم و مسائل را پیچیده نگاه نکنیم. ما یک ماه دیگر باید برای جام جهانی تلاشمان را آغاز کنیم و جام جهانی 2014 برای ایران 28 روز دیگر و قبل از 2 بازی در خرداد ماه آغاز می‌شود.
وی ادامه داد: 15 می 2012 آغاز جام جهانی برای ایران است اما متاسفانه کسانی که در کار هستند متوجه این مسئله نیستند. 2 بازی اول ما خیلی مهم است و کادر فنی و بازیکنان قبل از این مسابقات می‌خواهیم به یک اردو برویم اردویی که احتمالا در ترکیه برگزار خواهد شد تا خود را برای مسابقات جام جهانی آماده کنیم تا آن زمان فقط 3 هفته دیگر وقت است و باید بازیکنان را آماده کنیم و زمانی را از دست ندهیم.
وی با اشاره به اردوی برگزار شده تیم ملی عنوان کرد: اردویی هم که اکنون برگزار شده با همین هدف است اینکه بازیکنانی که می‌توانند به تیم ملی کمک کنند را زیرنظر بگیریم و برای فهرست نهایی آنها را انتخاب کنیم. بازیکنانی که امروز در اردو هستند می‌توانند خودشان را نشان دهند تا حرفی برای لیست نهایی داشته باشند.
کی‌روش تصریح کرد: البته به غیر از انتخاب لیست نهایی تیم ملی مسایل مهم دیگری هم هست. مسایلی مانند برنامه‌ریزی‌های مختلف، انتخاب هتل، محل برگزاری اردو، زمان پروازها و ...
با توافقی که با فدراسیون داشته‌ایم 15 می‌ماه با تمام بازیکنان تیم ملی در ترکیه اردو خواهیم زد. همچنین هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال موافقت کرده که ملی‌پوشان از نظر برنامه پزشکی و درمانی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در مورد اینکه او در جلسه‌ای به کفاشیان به خاطر لغو بازی با امارات اعتراض کرده گفت: باید بابت پرسیدن این سوال تشکر کنم و خیلی خوشحال هستم که این سوال را می‌پرسید چون فرصتی برای خندیدن با هم پیدا می‌کنیم. این حرف‌ها و این داستان بیشتر برای یک شوی کمدی است و من با وجود آنکه سایت فدراسیون هم به آن جواب داده به این سوال جواب دادم تا با هم بخندیم.
سرمربی تیم ملی ایران درباره حضور عبدالله ویسی در تمرین امروز تیم ملی گفت: نه تنها از ویسی که از همه مربیان دیگر تشکر می‌کنم. تمام مربیان تیم‌های باشگاهی با ما همکاری خوبی داشته‌اند و قدم همه آنها بر روی چشم ما هم مربیان لیگ برتری و هم مربیان سایر باشگاه‌ها حمایت خوبی از تیم ملی داشتند و آنها باید خودشان را در موفقیت تیم ملی شریک بدانند.
وی در پاسخ به این سوال خبرنگاری که پرسید به سرمربی چلسی توصیه شده برای شکست بارسا از شما مشورت بگیرد گفت: اجازه بدهید تمرکز من بر روی ازبکستان و قطر باشد و مشکلات خودم را حل کنم و به مشکلات دیگران کاری نداشته باشم.
کارلوس کی‌روش در پاسخ به این سوال خبرنگار فارس که پرسید شما به آندرانیک تیموریان برنامه تمرینی دادید و این مسئله باعث دلخوری باشگاه استقلال از شما شد گفت: این سوال خیلی مهم است اما اجازه دهید آن را به طور کلی پاسخ دهم. ما با هیچ باشگاه یا تیمی مشکل نداریم، نمی‌خواهیم مشکل هم داشته باشیم. یک چیز را روشن و شفاف بگویم اینکه من هیچ تصمیمی را بدون موافقت فدراسیون دبیرکل، هیئت رئیسه فدراسیون و مسئولان لیگ تصمیمی را نهایی نمی‌کنم و طبق تائید هیئت رئیسه فدراسیون اولویت و ارجحیت با تیم ملی است. این مسئله از روز اولی که من آمدم مطرح شد که اولویت تیم ملی است.
وی ادامه داد: وقتی 3 دکتر و جراح در ایران نظر می‌دهند که یک بازیکن نباید بازی کند بعد می‌بینم آن بازیکن یک هفته بعد 90 دقیقه بازی تیم باشگاهی‌اش بازی کرده در حالی که من به خاطر نظر پزشکان او را به تیم ملی دعوت نکرده‌ایم این مسئله را به رئیس فدراسیون می‌گویم تا عملی انجام دهم.
سرمربی تیم ملی تصریح کرد: به خاطر همین مسئله توافق کردیم که کادر پزشکی باشگاه‌ها با کادر پزشکی تیم ملی تعامل داشته باشد و ملی پوشان اصلی زیرنظر کادر پزشکی تیم ملی باشند. این همکاری و تعامل معنایش آن نیست که ما زور بگوییم یا بخواهیم نظر خود را تحمیل کنیم بلکه ما باید به دنبال راه‌حل باشیم تا مشکلات را برطرف کنیم.
سرمربی تیم ملی ایران تاکید کرد: وقتی من تجربه 32 ساله خود را از فوتبال بین‌المللی به یک بازیکن می‌گویم و نظر شخصی‌ام را به او می‌گویم این بازیکن است که برنامه من را اجرا می‌کند و دیگر تقصیر من نیست.
وی افزود: باید به فکر سلامتی بازیکنان باشیم، در این زمینه مسئله‌ای مطرح شده اینکه بهتر است من بین‌المللی‌تر رفتار کنم باید بگویم از دنیایی که من از آن می‌آیم که یک دنیای بین‌المللی است وقتی 3 پزشک به یک بازیکن می‌گویند بازی نکند در عرصه بین‌المللی آن بازیکن را بازی نمی‌دهند و من به این مسئله افتخار می‌کنم که نظر 3 دکتر را در مورد بازیکن مصدوم اجرا کنم و به این نظر پزشکان احترام می‌گذارم.

mohammad.90 04-16-2012 07:16 PM

کد خبر : 70398 زمان ارسال : دوشنبه 28/01/1391 13:33

13 ارديبهشت بازي تدارکاتي ايران با موزامبيک

مدير رسانه‌اي تيم ملي گفت: بازي ايران و موزامبيک شايد در شهرستان برگزار شود.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027541.jpg
خسرو والی زاده در مورد تمرین صبح تیم ملی و اینکه کی‌روش بار دیگر خبرنگاران را به محل تمرین راه نداده است، عنوان کرد: این مسئله ربطی به من پیدا نمی کند و خود کی‌روش چنین تصمیمی گرفت. تمرین صبح در سالن آمادگی جسمانی آکادمی فوتبال بود و مربیان می خواستند که وضعیت بدنی بازیکنان را بدانند.
وی در مورد اینکه گفته می شود بازی تیم ملی با موزامبیک شاید در ورزشگاه آزادی برگزار نشود، گفت: با توجه به حضور تیم های استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا شاید این بازی را نتوانیم در ورزشگاه آزادی برگزار کنیم و کی‌روش به فدراسیون پیشنهاد داده که بازی در شهرستان برگزار شود. بازی در ورزشگاه انقلاب کرج یکی از این پیشنهادها بوده اما هنوز چیزی قطعی نیست.
قرار است تیم ملی 13 اردیبهشت بازی تدارکاتی با موزامبیک داشته باشد.
تمرین عصر تیم ملی نیز ساعت 16 در کمپ تیم های ملی برگزار می شود.

SOHRAB_HAZHII 04-18-2012 06:33 PM

پیروزی تیم ملی

پیروزی تیم ملی مقابل تیم دویست و دوم جهان / ۱۰ نفره شدن ایران به خاطر نداشتن بازیکن تعویضی! http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

پیروزی تیم ملی مقابل تیم دویست و دوم جهان / ۱۰ نفره شدن ایران به خاطر نداشتن بازیکن تعویضی! http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

فوتبال ملی - ایسنا نوشت:

تيم ملي فوتبال ايران موفق شد تيم ملي موريتاني را با نتيجه 2 بر صفر شكست دهد و اين در حالي بود كه بارش شديد باران باعث شد معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي، اين محل را ترك كنند و در جشن پيروزي ملي‌پوشان غايب باشند.
ديدار دوستانه تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و موريتاني در حضور حدود 200 تماشاگر در ورزشگاه آزادي برگزار شد و ايران با گلهاي قاسم دهنوي و كريم انصاري‌فرد تيم 202 جهان را شكست داد.
ايران بازي را با محسن فروزان (دروازه‌‌بان)، احسان حاج صفي(كاپيتان)، اميرحسين صادقي، شجاع خليل‌زاده، حسين ماهيني، قاسم حدادي‌فر، قاسم دهنوي، ميلاد زنيدپور، كريم انصاري فرد، يعقوب ابراهيمي و محمد غلامي شروع كرد.
در تنها صحنه 20 دقيقه ابتدايي اين بازي كه بسيار كسل كننده بود محمد غلامي يك موقعيت تك به تك را به راحتي از دست داد.
دقيقه 21 بار ديگر غلامي روي سانتر كريم انصاري فرد صاحب موقعيت شد اما ضربه سر خود را به زمين كوبيد و خود نيز نقش بر زمين شد.
دقيقه 27 قاسم دهنوي داخل محوطه جريمه صاحب موقعيت بسيار خوبي شد كه مي‌توانست با يك پاس عرضي كريم انصاري فرد يا احسان حاج صفي را در موقعيت گلزني قرار دهد اما با بي‌دقتي توپ را به آسمان فرستاد.
دقيقه 31 بار ديگر قاسم دهنوي اين بار روي سانتر احسان حاج صفي صاحب فرصت گلزني شد و توانست اولين گل بازي را به سود ايران به ثمر برساند.
دقيقه 33 انصاري فرد و حاج صفي با چند پاس سريع و تك ضرب توپ را به داخل محوطه جريمه حريف رساندند كه در نهايت انصاري فرد با يك بغل پا گل دوم ايران را به ثمر رساند.
دقيقه 37 بازيكنان موريتاني در تنها فرصت حساس خود صاحب يك ضربه كرنر شدند ولي اين ضربه هيچ حاصلي برايشان نداشت.
پيش از به ثمر رسيدن گل دوم ايران احمد جبريل از موريتاني مصدوم شد تا كادر فني به اجبار او را از زمين خارج كنند. اين در حالي بود كه نام اين بازيكن كه شماره 13 را پوشيده بود، در فهرست اطلاعات بازي در جمع نيمكت‌نشينان درج شده بود.
نيمه دوم
با آغاز نيمه دوم كارلوس كي‌روش هر 11 بازيكن حاضر در نيمه نخست را با 11 بازيكن ديگر جايگزين كرد و به اين ترتيب تركيب تيم ملي ايران را در نيمه دوم اين بازيكنان تشكيل مي‌دادند: شهاب گردان، پژمان نوري، احمد حسن‌زاده، محمد قاضي، محسن مسلمان، سيامك كورشي، ابراهيم كريمي، رضا حقيقي، اكبر صادقي، ميلاد فخرالديني و پيام صادقيان.
دقيقه 54 پيام صادقيان سانتر پژمان نوري را در فاصله 5 و نيم متري دروازه با ضربه سر قطع كرد اما ضربه او با اختلاف كمي راهي بيرون زمين شد.
دقيقه 57 يوسف سي‌ سي‌دي محمد با گردان تك به تك شد اما ضربه زميني و محكم او را دروازه‌بان ايران با پا دفع كرد و مورد تشويق معدود تماشاگران حاضر در ورزشگاه قرار گرفت.
دقيقه 60 محمد قاضي روي ارسال ضربه كرنر از سمت چپ دروازه موريتاني در موقعيت ضربه سر قرار گرفت و به خوبي توپ را به سمت دروازه حريف فرستاد اما دروازه‌بان موريتاني توپ را بار ديگر به كرنر تبديل كرد.
دقيقه 64 محسن مسلمان روي مهاجم موريتاني مرتكب خطا شد تا داور نقطه پنالتي را نشان دهد. بازيكن موريتاني ضربه پنالتي را به دستان گردان كوبيد تا بهترين شانس حريف آفريقايي تيم ملي براي باز كردن دروازه ايران از دست برود.
دقيقه 79 پنالتي ديگري اين بار به سود ايران اعلام شد. در اين صحنه مدافع موريتاني با خطا بر روي پيام صادقيان لطف چند دقيقه پيش مسلمان را جبران كرد و در عوض محمد قاضي هم با زدن توپ به تير دروازه پاسخ محبت بازيكن موريتاني را داد!
از نكات جالب توجه نيمه دوم مي‌توان به اين نكته اشاره كرد كه از حدود دقيقه 75 تيم ملي ايران به دليل مصدوميت احمد حسن‌زاده و خروج اجباري او از بازي 10 نفره به بازي ادامه مي‌داد چون به جز حامد لك هيچ بازيكن ديگري روي نيمكت تيم ملي حضور نداشت.
بدين ترتيب تيم ملي فوتبال ايران موفق شد در ديداري دوستانه با حضور نفرات ذخيره تيم ملي، تيم ملي موريتاني را كه بر اساس آخرين رنكينگ فيفا در جمع تيم‌هاي آفريقايي در رتبه آخر قرار دارد و 202 جهان است را با دو گل شكست دهد.

SOHRAB_HAZHII 04-20-2012 05:15 PM

امین نظری

بازیکن ۵۰۰ هزار یورویی در بازی با ازبکستان پیراهن ایران را می‌پوشد؟ http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png
کارلوس کروش می‌خواهد امین نظری را برای بازی با ازبکستان به اردوی تیم ملی ببرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران اخیرا سفری به سوئد داشته و امیدوار است بتواند برای بازی با ازبکستان امین نظری را به اردوی تیم ملی ببرد.
امین نظری پدر و مادری ایرانی دارد و در سوئد متولد شده است. او در سال2009 برای تیم زیر 17 سال سوئد بازی کرده و در 12 بازی سه گل زده است. بعد به تیم زیر 19 سال این کشور رفت و به عنوان هافبک میانی بازی کرد. نظری در سن 18 سالگی 11 بار برای مالمو بازی کرده. او با اکسپرسن مصاحبه کرده و گفته من دوست دارم برای تیم ملی سوئد بازی کنم ولی هنوز این نوبت به من نرسیده است.
نظری با قد 180 سانتی‌متر، متولد سال 1993 است. باشگاه مالمو برای فروش او به باشگاه هایی که خواهان به خدمت گرفتنش هستند ، قیمت 500 هزار یورو را اعلام کرده است.
امین یک برادر بزرگتر هم دارد به اسم امید که 20 ساله است و در تیم جوانان مالمو بازی می‌کرد. او الان به لیگ دسته دوم سوئد رفته و در تیم آنگرهوس بازی می‌کند.

mohammad.90 04-28-2012 06:36 PM

18بازيکن به اردوي تيم ملي دعوت شدند

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي برگزاري يک اردوي چهار روزه و ديدار دوستانه با تيم ملي موزامبيک خبر داد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031884.jpg
خسرو والي‌زاده در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 13 روز يکشنبه 10 ارديبهشت ماه جاري خود را در محل هتل آزادي تهران به کادر فني معرفي کنند.

اسامي بازيکنان دعوت شده به اردو:

شهاب گردان، محسن فروزان، حسين ماهيني، شجاع خليل آزاد، سيامک کوروشي، ابراهيم کريمي، احسان حاج صفي، پژمان نوري، رضا حقيقي، قاسم حدادي فر، قاسم دهنوي، اکبر صادقي، ميلاد زنيدپور، آرش افشين، پيام صادقيان، محمد قاضي، رضا نوروزي، محمد غلامي.

نخستين جلسه تمرين اين تيم ساعت 16:30 روز يکشنبه در محل زمين چمن کمپ تيم‌هاي ملي برگزار خواهد شد. ديدار تيم‌هاي ملي ايران و موزامبيک ساعت 15:30 روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

SOHRAB_HAZHII 04-28-2012 06:43 PM

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران از دعوت 18 بازيکن به اردوي تيم ملي براي برگزاري يک اردوي چهار روزه و ديدار دوستانه با تيم ملي موزامبيک خبر داد.

http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00031884.jpg
خسرو والي‌زاده در اين باره به سايت فدراسيون فوتبال گفت: بازيکنان دعوت شده بايد ساعت 13 روز يکشنبه 10 ارديبهشت ماه جاري خود را در محل هتل آزادي تهران به کادر فني معرفي کنند.

اسامي بازيکنان دعوت شده به اردو:

شهاب گردان، محسن فروزان، حسين ماهيني، شجاع خليل آزاد، سيامک کوروشي، ابراهيم کريمي، احسان حاج صفي، پژمان نوري، رضا حقيقي، قاسم حدادي فر، قاسم دهنوي، اکبر صادقي، ميلاد زنيدپور، آرش افشين، پيام صادقيان، محمد قاضي، رضا نوروزي، محمد غلامي.

نخستين جلسه تمرين اين تيم ساعت 16:30 روز يکشنبه در محل زمين چمن کمپ تيم‌هاي ملي برگزار خواهد شد. ديدار تيم‌هاي ملي ايران و موزامبيک ساعت 15:30 روز چهارشنبه 13 ارديبهشت ماه در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار خواهد شد.

mohammad.90 04-29-2012 08:51 PM

کی‌روش در نشست خبری

باید تمرکزمان روی موفقیت تیم ملی باشد/اکنون وقت صحبت درباره نکات مثبت است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تاکید کرد که اکنون باید تمرکز همه روی موفقیت تیم ملی باشد.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...281_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، کارلوس کی‌روش در نشست خبری پیش از تمرین تیم ملی که امروز در کمپ تیم‌های ملی برگزار شد در مورد انتخابات موزامبیک به عنوان حریف تدارکاتی ایران و اینکه این تیم بر چه اساسی انتخاب شده گفت: برنامه‌ای برای تیم ملی تنظیم کردیم و بر اساس آن رو به جلو حرکت می‌کنیم. بخشی از این برنامه در مورد این اردو بوده که در آن نمی‌توانیم بازیکنان ملی پوش برخی از باشگاه‌ها را در اختیار داشته باشیم و از موقعیت پیش آمده استفاده کنیم تا بازیکنان باشگاه‌هایی که در آسیا حضور ندارند را در تیم ملی به کار بگیریم.
وی ادامه داد: انتخاب موزامبیک دو دلیل دارد، اول اینکه موزامبیک یکی از حریفانی بود که می‌توانستیم انتخاب کنیم و آمادگی برگزاری مسابقه با ما را داشت و دوم حریفی می‌خواستیم که در حد وسط آماده سازی خودمان باشد. می‌خواستیم به بازیکنانی که درگیر مسابقات آسیایی نیستند و بازیکنان جوان فرصت بدهیم.
کی‌روش در مورد اینکه موزامبیک به خاطر در دسترس بودن انتخاب شده است عنوان کرد: ما به منافع‌مان خودمان نگاه می‌کنیم و بر اساس منافع خود موزامبیک را انتخاب کردیم. موزامبیک یکی از دو سه تیمی بود که می‌توانستیم با آنها بازی کنیم. کادر تیم ملی و فدراسیون تلاش زیادی کرد تا تیمی را انتخاب کنیم که منافع مشترک داشته باشیم و در حد آماده سازی خودمان باشد. دعوت‌های دیگری هم داشتیم که آنها را رد کردیم.
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه آیا می‌خواهد یک تیم جوان آماده کند و به همین خاطر ممکن است به بازیکنان جوان فرصت بیشتری بدهد گفت: وظیفه من این نیست، وظیفه من ساخت یک تیم ملی و مقتدر است و باید بهترین بازیکنان ایرانی را به تیم ملی بیاورند تا موفق تر عمل کنیم. باید بهترین بازیکنان ایرانی چه در داخل و چه خارج از کشور را دعوت کنیم تا تیم ملی مقتدر داشته باشیم.
کی‌روش اظهار داشت: در حال حاضر تمرکز ما روی بازی روز چهارشنبه با موزامبیک است. اردوی بعدی ما در ترکیه است که این اردو آخرین اردوی تیم ملی قبل از بازی‌های ژوئن خواهد بود و بازی با موزامبیک هم مهم است. بعد از بازی با موریتانی و موزامبیک شناخت و قدرت تصمیم گیری بهتری خواهم داشتم. و چهره‌های جدیدی بعد از این دو اردو مشخص می‌شوند به همین خاطر این اردو مهم است.
وی ادامه داد: اردوی بعدی ما 14 می شروع می‌شود که آخرین اردوی تیم ملی است و ما به دنبال این هستیم که در 19 و 20 می یک بازی دوستانه داشته باشیم. اردوی آینده ما 14 می در تهران شروع می‌شود و تا 20 می ادامه پیدا می‌کند و 21 می به ترکیه می‌رویم و بعد از اردوی ترکیه به ازبکستان خواهیم رفت.
سرمربی پرتغالی تیم ملی گفت: برنامه ریزی که انجام داده‌ایم این است که تا 27 می در استانبول باشیم و به طور حتم یک بازی با عراق در استانبول داریم و 2 روز بعد از آن هم از استانبول به تاشکند می‌روی.م این برنامه و اردوها از خیلی وقت پیش هماهنگ شده بود و امیدوارم 14 می بتوانم از تمام بازیکنانی که می‌خواهم استفاده کنم.
کی‌روش در پاسخ به خبرنگار فارس مبنی بر اینکه در سفرش به ازبکستان شرایط این کشور را چگونه دید و شایعه شده بود که او از برخی مسائل رضایت ندارد خاطرنشان کرد: من خوشحالم که این سؤال را مطرح کردید. شما حتی می‌توانید خارج از کنفرانس هم به طور سیستماتیک با والی زاده تماس بگیرد و سؤالات خود را از او بپرسید زیرا در چند هفته اخیر مطالبی که نوشته می‌شود درست نبوده و اشتباه‌های زیادی در مطالب رسانه‌ها دیده شده است. سفرم به ازبکستان خوب بود و امکانات خوبی در آنجا هست. من حتی از زمین بازی هم بازدید کردم و زمین در حال ترمیم و بهتر شدن است.
سرمربی تیم ملی در مورد اینکه نظرش در مورد لیگ برتر ایران چیست گفت: می‌توانم به این سؤال جواب بدهم ولی در حال حاضر این کار را نمی‌کنم چون هنوز لیگ برتر تمام نشده است. دو هفته از مهمترین بخش مسابقات باقی مانده است. بعد از لیگ در مورد مسابقات مطالبم را می‌گویم و بیشتر صحبت می‌کنم. با عرض معذرت اکنون به این سؤال جواب نمی‌دهم چون نمی‌خواهم کلمه‌ای بگویم و اشخاصی از آن کلمات استفاده‌ای که نشود را بکنند.
وی ادامه داد: آنچه می‌توانم بگویم این است که افراد زیادی برای موفقیت تیم ملی تلاش می‌کنند. حس می‌کنم و مطمئنم که اکثریت باشگاه‌ها و دست اندرکاران فوتبال تیم ملی را حمایت کرده‌اند و آن چه از دستشان برآمده انجام داده‌اند. بازیکنان هم تلاش زیادی کرده‌اند و تمام تلاش‌شان را می‌کنند تا به جام جهانی برویم.
کی‌روش یادآور شد: فکر می‌کنم بهتر است تمرکز‌مان روی این مسائل باشد تا نکاتی که اهمیت زیادی ندارد. من خیلی وقت است که این حرف را می‌زنم. از 6 ماه پیش هم گفته‌ام که جام جهانی برای ایران از 14 می شروع می‌شود و این را دوباره تکرار می‌کنم که از 14 روز دیگر جام جهانی شروع می‌شود.
کی‌روش تصریح کرد: اکنون زمانی است که باید در مورد نکات مثبت صحبت کنیم و با افرادی صحبت کنیم که دوست دارند قلبا به تیم ملی کمک کنند. همانطور که گفتم جام جهانی 14 روز دیگر شروع می‌شود و جام جهانی برای ایران در سال 2014 برزیل نیست. 6،5،4 ماه قبل هم آن را گفته‌ام و باز هم آن را تکرار می‌کنم. الان زمانی است که باید دست به دست هم بدهیم و زمانی است که منافع تیم ملی بر همه چیز ارجحیت دارد.

به گزارش فارس کی‌روش با تاکید منافع تیم ملی ایران عنوان کرد: الان باید منافع تیم ملی بالاتر از هر منافع دیگری در فوتبال ایران باشد و من شخصی نیستیم که این تصمیم را بگیرم. وظیفه من این نیست که این کار را انجام بدهم. من به شما و همه می‌گویم که منافع تیم ملی باید به همه چیز ارجح باشد. چیزهای زیادی در زندگی‌ام یاد می‌گیرم و چیزهای زیادی در مورد ایران یاد می‌گیرم ولی یک چیز را یاد گرفته‌ام و آن این است که مطمئنا هواداران فوتبال ایران می‌خواهند دست به دست هم بدهیم تا تیم ملی به جام جهانی برود و آنها این حق را دارند. جام جهانی 14 روز دیگر برای ایران شروع می‌شود و من نمی‌توانم به تنهایی در این مورد تصمیم بگیرم.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه امکان دارد 3 تیم استقلال، سپاهان و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به مرحله بعدی صعود کنند و در آن صورت ممکن است بازی‌های آنها در مرحله حذفی آسیا با بازی‌های تیم ملی در مقدماتی جام جهانی همزمان شود و دراین صورت شما چه تصمیمی می‌گیرد. گفت: من نمی‌توانم به این سؤال جواب بدهم. وظیفه من نیست این سؤال نباید از سرمربی تیم ملی پرسید شود.

وی در مورد اینکه غیبت ملی پوشان این 3 باشگاه می‌تواند به تیم ملی ضربه بزند، گفت: آنچه که می‌دانم این است مشکلی که به وجود آمده هیچ ارتباطی به لیگ باشگاه‌های ایران، خود من و یا فدراسیون فوتبال ایران ندارد. این تصمیم ای اف سی است که باعث شده ایران، ازبکستان و قطر همه با هم این مشکل را داشته باشیم. ما یک صندلی داریم و 2 نفر می‌خواهند روی آن بنشیند. این وظیفه من نیست که تصمیم گیری کنم که چه کسی روی صندلی بنشیند. این مسئله از قدرت من خارج است.

کی‌روش اظهار داشت: متاسفانه ای اف سی مشکل را درست کرده و این مشکل هم فقط برای ایران نیست و سایر کشورها هم با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. آن چیزی که می‌توانم بگویم این است که یک برنامه داریم و تمام سعی و تلاشمان را می‌کنیم که به نتیجه مورد نظرمان برسیم.

سرمربی تیم ملی در مورد اینکه اگر بازیکنان ملی پوش باشگاه‌های پرسپولیس و سپاهان را در اختیار نداشته باشد چه می‌کند گفت: بهترین پیغامی که من می‌توانم به شما بدهم این است که ما باید دنبال راه حل خوبی باشیم. تیم ملی و باشگاه‌ها باید با یک رابطه خوب و گفت و گوی سازنده بهترین تصمیم ممکن را بگیرند. وظیفه من در حال حاضر این است که با این مشکل با ذهنیتی راهگشا برخورد کنم تا این مشکل حل شود نه اینکه ذهنیتی منفی داشته باشم.

وی ادامه داد: تلاش کردیم راند شانزدهم را جا به جا کنیم. بقیه کشورها هم همین کار را کرده‌اند اما ای اف سی قبول نکرد. بهترین راه حل این است که با باشگاه‌ها ارتباط خوبی داشته باشیم و در گفت و گوی سازنده به یک راه حل مفید برسیم.

کی‌روش در مورد مصدومیت اشکان دژاگه گفت: مصدومیت او با یکی دو هفته استراحت برطرف می‌شود.

سرمربی تیم ملی در مورد احتمال دعوت از قوچان‌نژاد (گوچی) بازیکن ایرانی خارج از کشور گفت: من در مورد بازیکن خاصی صحبت نمی‌کنم و در آینده اگر مسئله‌ای بود آن را اعلام می‌کنیم. در آینده خبرهای خوبی داریم.

mohammad.90 05-05-2012 09:39 PM

تاریخ و ساعت دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴

تاریخ و ساعت دیدارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل در منطقه آسیا اعلام شد.

به گزارش افکارنیوز به نقل از سایت فدراسیون فوتبال،سایت رسمی فیفا ساعت ۱۰ دیدار از رقابت های گروه اول و دوم مقدماتی جام جهانی برزیل در ‌آسیا را اعلام کرد.

ساعت دیدارهای اعلام شده توسط فیفا به شرح زیر است:

۱۴ خرداد ۹۱

ازبکستان-ایران –ساعت ۱۸:۳۰ به وقت ایران

لبنان-قطر ساعت ۲۲ به وقت ایران

اردن-عراق ساعت ۲۰:۳۰ به وقت ایران

ژاپن-عمان ساعت ۱۵ به وقت ایران

۱۹ خرداد ۹۱

ژاپن-اردن ساعت ۱۵ به وقت ایران

قطر –کره جنوبی ۲۰:۴۵ به وقت ایران

لبنان-ازبکستان ۱۷:۳۰ به وقت ایران

۲۳ خرداد ۹۱

استرالیا-ژاپن ۱۴:۳۰ به وقت ایران

ایران-قطر ساعت ۲۰ به وقت ایران

کره جنوبی –لبنان ۱۵:۳۰ به وقت ایران

mohammad.90 05-08-2012 04:53 PM

لیست 33 نفره کی روش برای بازی ازبکستان

در لیست کی روش از بازیکنان دو رگه ایرانی که پیش از آن صحبت حضورشان در تیم ملی مطرح بود، خبری نیست
تیم ملی فوتبال ایران در حالی روز ۱۴ خرداد در نخستین دیدار مرحله نهایی مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف تیم ملی ازبکستان می رود که فدراسیون فوتبال اسامی ۳۳ بازیکن را برای دریافت ویزا به کشور میزبان معرفی کرده است.
چندی پیش فدراسیون فوتبال ایران برای دریافت ویزای بازیکنان و اعضای تیم ملی اقدام کرد. در لیست ارسالی فدراسیون فوتبال به ازبکستان نام ۳۳ بازیکن از جمله اشکان دژآگه و علیرضا حقیقی هم به چشم می خورد، در حالی که گفته می شود دژآگه به خاطر مصدومیت به بازی ایران و ازبکستان نمی‌رسد. تیم ملی فوتبال ایران پیش از دیدار با ازبکستان به ترکیه می رود و قرار است دو دیدار دوستانه در این کشور برگزار کند. کاروان تیم ملی سپس از ترکیه راهی تاشکند می شود تا در اولین دیدار خود در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی مقابل ازبکستان قرار بگیرد. کی‌روش در مسابقه برابر ازبکستان تمامی لژیونرهای خود را در اختیار خواهد داشت. او البته نام دژآگه را هم در لیست خود قرار داده است تا در صورت بهبود احتمالی بتواند از او استفاده کند. ضمن اینکه در لیست کی روش از بازیکنان دو رگه ایرانی که پیش از آن صحبت حضورشان در تیم ملی مطرح بود، خبری نیست.

اسامی ۳۳ بازیکنی که فدراسیون فوتبال برای آنها درخواست ویزا کرده، به شرح زیر است:
سید مهدی رحمتی، شهاب گردان، علیرضا حقیقی، محسن فروزان، سید جلال حسینی، هادی عقیلی، شجاع خلیل زاده، پژمان منتظری، خسرو حیدری، حسین ماهینی، احسان حاج صفی، مهرداد پولادی، مازیار زارع، رضا حقیقی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری، پژمان نوری، محمد نوری، علی کریمی، قاسم حدادی فر، جواد نکونام، اشکان دژآگه، فریدون زندی، محسن مسلمان، احمد حسن زاده، کریم انصاری فرد، هادی نوروزی، محمد قاضی، آرش افشین، میلاد میداوودی، محمد غلامی، محمدرضا خلعتبری و غلامرضا رضایی.
بازیکنان خط خورده از اردوی ترکیه به تهران بر می گردند و ۲۳ بازیکن اصلی به ازبکستان می‌روند.
نکته: مازیار زارع ، غلامرضا رضایی و هادی نوروزی هم در فهرست کی روش هستند. ظاهرا فقط جای میثاق معمارزاده خالی است!

mohammad.90 05-14-2012 09:34 AM

دوشنبه 1391/02/25 10:09

برنامه تمرينات تيم ملي فوتبال ايران

مدير رسانه اي تيم ملي فوتبال ايران، برنامه تمريني تيم ملي فوتبال ايران را در کمپ تيم هاي ملي اعلام کرد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00027541.jpg
به گزارش سايت رسمي فدراسيون فوتبال، به نقل از والي زاده مدير رسانه اي تيم ملي بزرگسالان ايران، بازيکنان تيم ملي فوتبال ايران، امروز از ساعت 13 در هتل آزادي حضور خواهند يافت و اولين تمرين تيم ملي ساعت 17 در زمين شماره يک آکادمي ملي فوتبال برگزار خواهد شد. حضور رسانه ها در اين تمرين آزاد است.

در روزهاي سه شنبه، چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه تيم ملي تمرينات صبحگاهي خواهد داشت و از ساعت 10:30 صبح تمرين خواهد کرد و بعداز ظهرها تمريني نخواهد داشت.

تشخيص حضور رسانه ها در تمرينات روزهاي آينده تيم ملي را کارلوس کي روش اعلام خواهد کرد و از طريق سايت فدراسيون فوتبال اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است روز شنبه 30 ارديبهشت تيم ملي صبح تمرين نخواهد داشت و بعداز ظهر ساعت 18 يک بازي تمريني خواهد داشت که محل برگزاري بازي متعاقبا اعلام خواهد شد.

mohammad.90 05-20-2012 08:39 AM

شنبه 1391/02/30 23:12

از سوي کي‌روش
فهرست نهايي بازيکنان تيم ملي فوتبال اعلام شد

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اسامي نهايي 24 بازيکن را براي حضور در اردوي تدارکاتي ترکيه و ديدار با ازبکستان اعلام کرد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00029554.jpgبه نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، کارلوس کي روش پس از ديدار تمريني صبح شنبه تيم ملي با تيم زير 22 سال، 24 بازيکن را به شرح زير براي اردوي مذکور فراخواند.

استقلال: سيدمهدي رحمتي، خسرو حيدري، پژمان منتظري، مجتبي جباري، آندرانيک تيموريان، فريدون زندي

پرسپوليس: علي کريمي، مهرداد پولادي، غلامرضا رضايي

سپاهان: سيدجلال حسيني

تراکتورسازي: محسن فروزان، احسان حاج صفي، محمد ابراهيمي

ذوب آهن: شهاب گردان ، حسين ماهيني

مس کرمان: شجاع خليل زاده، قاسم دهنوي

سايپا: کريم انصاريفرد

اوساسونا: جواد نکونام

الامارات: پژمان نوري

الوصل: محمدرضا خلعتبري

العربي: هادي عقيلي

رابين کازان: عليرضا حقيقي

انجل هولم سوئد: اميد نظري

تيم ملي فوتبال ايران روز اول خرداد ماه براي برپايي اردو به ترکيه اعزام مي شود. در اين اردو يک ديدار تدارکاتي با تيم ملي آلباني پيش بيني شده است.

تيم کشورمان قرار است روز 12 خرداد از استانبول عازم تاشکند پايتخت ازبکستان شود و پس از ديدار با تيم ملي آن کشور در نخستين ديدار از آخرين مرحله دور مقدماتي مسابقات جام جهاني 2014 ، روز 15 خرداد با يک فروند هواپيماي چارتر به ايران بازگردد.

ديدار رفت ايران و ازبکستان روز 14 خردادماه برگزار خواهد شد .

mohammad.90 10-17-2012 10:17 PM

تیم‌ ملی، سه‌شنبه یک «ملت» بود

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...4904294589.jpg

تیم‌ ملی، سه‌شنبه یک «ملت» بود http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

فوتبال ملی - سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

روابط عمومی فدراسیون فوتبال به دنبال پیروزی تیم ملی کشورمان در دیدار حساس مقابل کره جنوبی اطلاعیه ای به شرح ذیر صادر کرد:
به‌شکرانه پیروزی حماسی در رویارویی با کره‌جنوبی، شامگاه سه‌شنبه، تجلی لحظات یگانگی و باهم‌بودن بود که در تاریخ معاصر فوتبال ما، البته به‌ندرت به‌دست آمده است. بازی تاریخی را برابر رقیبی تاریخی، بی‌بهانه، بی‌گفت‌وگو، پیروز شدیم تا بدین‌سان فوتبال ما بار دیگر از آستانه گذشته باشد و رمزگان ابدی پیروزی ما جز «وحدت» چه‌ می‌توانست باشد. این پیروزی، نه حادثه یا رخدادی تصادفی، که ترانه «وحدت» یک ملت بود. بی‌گمان در شامگاه سه‌شنبه، نه تنها تصویرهایی در خیال، که از صداها و فریادهای توفنده روی سکوها گرفته تا شادی‌های بی‌پایان خانه‌های ایرانی، همه را، دربرمی‌گرفت و آن، خاطرات هم‌دلی، هم‌نوایی و یک‌دلی بود. از هوادارن سکوها، تا شیفتگانِ خانه‌ها و از مسئولان و رسانه‌ها، تا مربیان و فوتبالیست‌ها، همه و همه، به قالب یک پیکر درآمدند. تیم‌ملی، در شامگاه سه‌شنبه، یک «ملت» بود.

این پیروزی در شبی به ملت ایران هدیه شد که طنین " یا جواد الائمه (ع) " پیش از دیدار در جای جای استادیوم آزادی به گوش می رسید و حالا، چنین به‌نظر می‌رسد که به‌ شکرانه پژواک صدای امیدوار سکوهای الهام‌بخش ورزشگاه آزادی، به‌شکرانه شادی شبانگاهی خانه‌های ایرانی، واپسین ستون‌های آزارنده تردید و بدبینی از پیشِ چشم فوتبال ملی ما برچیده شده است. حالا دیگر دانسته‌ایم می‌شود انتقاد کرد و بر یگانگی‌ها افزود؛ می‌شود از دلشوره‌ها گفت و آرامش آفرید. بدین‌سان، تا نیمه این راه دشوار را آمده‌ایم با این دستاورد که در چشم‌اندازی تازه حرکت کرده‌ایم و به جایی تازه رسیده‌ایم، به نقطه بازگشت‌ناپذیر «وحدت».

و این، آغازی تازه هم هست. خواهد بود. سه‌شنبه شب، بازی متفاوتی بود؛ نه یک تیم، که یک «ملت»، به پیروزی تازه نیاز داشت و پیروز شد.

mohammad.90 11-13-2012 08:24 PM

کفاشیان : قلعه‌نویی در حد تیم ملی است ولی او را برای امیدها می‌خواهیم

رئیس فدراسیون فوتبال می‌گوید تیم ملی جوانان از همین امروز تیم المپیکی ایران است.
*تیم ملی جوانان و فوتسال هم باختند.
همه اش که نمی شود برد. مگر تمام فوتبال برد است؟ شما جواب من را بدهید؛ فقط باید ببریم؟ بازی فقط بردن است؟
*نه ولی شما جواب بدهید که چرا مدام می بازیم؟
نه اینطوری نیست که می گوئید.
*فقط تیم ملی نوجوانان است که نتیجه می گیرد. خودتان هم این را می دانید.
نه، شما تلاش ها فدراسیون و آدم های مختلف را نادیده نگیرید. چرا اینطور فکر می کنید؟ یک تیم می آید و می رود جام جهانی، یکی نتیجه نمی گیرد. این همه زمان روی تیم های مختلف گذاشته ایم. من یک چیزی از شما می پرسم. الان ژاپن بالا رفته؟ این تیم هم شکست خورده. در حالی که ژاپن در مسابقات نوجوانان نایب قهرمان شد. یا همین کره که در مسابقات نوجوانان باخت و حذف شد اما حالا آنها ما را برده اند. پس در نوجوانان نتیجه نگرفتند ولی فعلا در جوانان نتیجه گرفته اند. ما که نباید بگوئیم چون باختیم کار را ول کنیم؛ تمام است. ژاپنی ها و کره ای ها کار می کنند. ما هم الان باید کار کنیم. فقط واقعا حیف است که نتوانستیم به جام جهانی برویم چون تیم خیلی خوبی است.
*ما هم اگر ناراحت هستیم به خاطر حذف تیم خوبی است که داشتیم.
ما تدارک لازم را دیدیم. بیش از 30 بازی تدارکاتی انجام دادیم. در آسیا چند تیم هستند که در پایه قوی اند. بالاخره ما باید بیشتر کار کنیم. این تیم ما خیلی تیم ها را برده بود. از استرالیا بگیرید تا ژاپن و خیلی تیم های دیگر را. الان من یک سوال از شما دارم؛ این تیم چطور بود؟ خوب جمع شده بود؟
*بله.
کی این تیم را جمع کرد؟
*آقای اکبر محمدی.
خب ایشان زحمت کشیده. این همه روی تیم اش زمان گذاشته ولی به قول معروف فقط شوت آخر را خوب نزده است.
*قرار است او را برکنار کنید؟
بالاخره تغییرات را داریم. قرار است این تیم، تیم المپیک ایران باشد. بازیکنان به تیم المپیک می روند و تیم جدید را تشکیل می دهند. ما باید سریعا یک کادر فنی برایش انتخاب کنیم و بگذاریم بالا سرشان.
*مربی مورد نظرتان چه کسی است؟
یک مربی خوب. ولی مطمئن هستم هر کس را انتخاب کنیم همین خبرورزشی کلی ما را اذیت می کند. ما خیلی بحث ها داریم. هنوز که کسی را مد نظر نداریم ولی خود من دوست دارم یک مربی خوب خارجی باشد چون بهتر خواهد بود. اما در غیر اینصورت از یکی از مربیان با تجربه داخلی در راس کادر فنی استفاده می کنیم. به هر حال پرداخت پول مربی خارجی در این شرایط دشوار است. باید بهترین مربی ایرانی برای تیم المپیک انتخاب شود.

*یکی مثل قلعه نویی.
من نمی دانم که آیا او قبول می کند یا نه. ولی به نظر شما می آید؟
*چرا نیاید؟
ببیند ما الان به دنبال یک مربی هستیم که تمام فکر و ذهنش این تیم باشد. یعنی زمان بگذارد تا این تیم را به المپیک ببرد؛ نه اینکه به کارهای دیگری هم بپردازد. در حقیقت تنها فکرش تیم امید باشد. 100 درصد توانش را روی این تیم بگذارد. به نوعی تیم المپیک، اعتبارش خواهد بود.
*خب چرا به قلعه نویی پیشنهاد نمی کنید؟
بالاخره او الان سرمربی استقلال است. اگر نگاه کنیم پست های بالاتر هم داشته و طبیعی است که کمی سخت تر قبول کند بیاید. ولی به هر حال او مربی خوب و توانمندی است که می تواند تیم را به المپیک ببرد.
*قلعه نویی گفته از قهرمانی در لیگ برتر خسته است و دنبال چلنج جدیدی است. از سویی شما می‌توانید به این مربی پیشنهاد بدهید که تیم را بگیرد، برای المپیک آماده کند و وعده دهید که همین تیم بزرگسالان شود و قلعه نویی روی نیمکت آن بنشیند.
ما می توانیم با او در این باره حرف بزنیم. قلعه نویی گزینه خوبی برای تیم ملی المپیک است ولی باید قبول کنیم او در حد سرمربیگری تیم ملی است. قلعه نویی مربی توانمندی است. حتی در اندازه سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان. به همین دلیل من بعید می دانم او تیم امید را قبول کند.
*می توانید منتظر بمانید تا لیگ برتر تمام شود. فکر می کنیم این کار ارزشش را دارد.
ما نمی توانیم تا آن زمان منتظر بمانیم چون این تیم باید آماده شود.
*شما که خیلی وارد هستید؛ یک تیم جمع کن بالای سر امیدها بگذارید!
اگر یک تیم جمع کن بیاوریم همین شما و روزنامه های دیگر کلی انتقاد می کنید و ما را می کشید. ولی این تیم جای کار دارد و قطعا خیلی خوب خواهد شد و حتی می تواند آینده فوتبال ایران را بسازد. قبول کنید که تیم ملی در نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و در نیمه دوم بود که بازی از دستش در رفت. انصافا این تیم خوب است و نباید با یک نیمه درباره اش قضاوت کرد.
*اکبر محمدی نیز خودش می داند چون سرمربی تیم است، از او انتقاد خواهد شد. ولی در حال حاضر رسانه ها بیشتر روی نام معینی حساس هستند. به هر حال در دوره ریاست او بر کمیته جوانان، تیم های مختلف ملی بارها ناکام شده اند.
معینی در این تیم کاره ای نبود. ما باید قبول کنیم تیمی که داشتیم قوی بود و از الان باید این تیم را برای المپیک آماده کنیم. باید تمرکز داشته باشیم و زیاد به مسایل حاشیه ای نپردازیم.
*یعنی شما پای روسای کمیته هایی که تیم هایشان الان ناکام بوده اند، می ایستید؟
نه ما پای آنها نمی ایستیم. اتفاقا ما تغیرات داریم ولی باید با واقعیت های فوتبال کنار بیائیم. بالاخره امکانات خود را ببینم. ما برای این تیم کلی بازی گذاشتیم. نزدیک به 40 اردو. کلی بازی تدارکاتی داشتیم. سعی کردیم همه چیز را مهیا کنیم. الان فقط یک مربی خوب می خواهیم که بتواند کار با این تیم را ادامه دهد.
*راستی پول کروش جور شد؟
بله، فقط یکسری کارهای بانکی دارد. بانک مرکزی موافقت کرد که دلار دولتی به ما بدهد. تا کارهای بانکی آن انجام شود کمی زمان می برد. وگرنه پول او فراهم است و مشکلی بابت پرداختش نداریم.
*حرف خاصی مانده؟
الان فشار زیادی وجود دارد. روی شخص من و فدراسیون فوتبال. ولی ما نباید همه چیز را در یک یا دو شکست تیم هایمان خلاصه کنیم. ما روز چهارشنبه با ازبکستان بازی حساسی داریم. قبول دارم دو شکستی که یکشنبه داشتیم تلخ بود ولی نباید پرچم سیاه به در و دیوار فوتبال بزنیم و بگوئیم خدا رحمتش کند. اتفاقا ما باید تلاش کنیم و دست از کار نکشیم.

اکنون ساعت 02:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.