![]() |
هاها سرکاری خوبی بود
ولی زیاد از این چیزها دیدم نمی دونم چرا ما ملت دوست نداریم خودمون باشیم نام خودمون عکس خودمون چت یعنی گپ دوستانه آیا اصلا ما گپ زدن دوستانه بلدیم؟؟؟ |
فقیر و ثروتمند
|
پسرای مشکل پسند عاقبتشان!!!
|
چند تجربه شخصی مناسب برای پسرها
|
خانوم اول نسخه !
|
ده خاصیت پوشیدن مانتوی تنگ
ده خاصیت پوشیدن مانتوی تنگ |
نقشه جغرافیایی هدایای روز پدر در مقایسه با روز مادر
نقشه جغرافیایی هدایای روز پدر در مقایسه با روز مادر در این تصویر تراكم نقاط هدایا با رنگ سفید مشخص گردیده که خود نشانگر مظلومیت مردان است. البته در بعضی مواقع اگر طرف مقابلشون در این حد هم اونها را تحویل بگیرند که خیلی خوبه!http://persian-star.org/1388/10/19/10sub/01.jpg |
نتیجه گیری سرخ پوستی!
مردان قبليه سرخ پوست از رييس جديد مي پرسن: «آيا زمستان سختي در پيش است؟»
رييس جوان قبيله که هيچ تجربه اي در اين زمينه نداشت، جواب ميده «بريد هيزم تهيه کنيد» بعد ميره به سازمان هواشناسي کشور زنگ ميزنه: «آقا امسال زمستون سردي در پيشه؟» پاسخ: «اينطور به نظر مياد». پس رييس به مردان قبيله دستور ميده که بيشتر هيزم جمع کنند و براي اينکه مطمئن بشه يه بار ديگه به سازمان هواشناسي زنگ ميزنه: «شما نظر قبلي تون رو تاييد مي کنيد؟» پاسخ: «صد در صد»، رييس به همه افراد قبيله دستور ميده که تمام توانشون رو براي جمع آوري هيزم بيشتر صرف کنند. بعد دوباره به سازمان هواشناسي زنگ ميزنه: «آقا شما مطمئنيد که امسال زمستان سردي در پيشه؟» پاسخ: بگذار اينطوري بگم؛ سردترين زمستان در تاريخ معاصر!!! رييس: «از کجا مي دونيد؟» پاسخ: «چون سرخ پوست ها ديوانه وار دارن هيزم جمع مي کنن |
چرا.....
|
زندگی روی دور كُند
زندگی روی دور كُند پاورچین «مجموعه داستان كوتاه طنز»نوشتهٔ رفیع افتخار انتشارات طاقبستان چاپ اول، 1387 «پاورچین» اسم خوبی نیست. اسم خوبی برای عنوان یك مجموعه داستان كوتاه نیست. اسم خوبی نیست چون بیشتر داستانهای كتاب طنزآمیزند و این نام بیاختیار مخاطب را به یاد یكی از سریالهای 90 شبی «مهران مدیری» میاندازد. عنوان كتاب اگرچه چنگی به دل نمیزند اما بعضی از داستانهای كتاب از اسمهای بدون كلیشهای برخوردارند. اسمهایی مانند «كوچكسازی»، «پشت خاكی» و «سفر ایام نوروزی همراه وراث» كه مخاطب را برای خواندن این داستانها كنجكاو میكند. نویسندهٔ داستانهای پاورچین از آن دسته نویسندگانی است كه برای سوژهیابی حتی از نوشتن دربارهٔ شیرمرغ هم دریغ نمیكند! سوژههایی كه دور و برمان را پر كردهاند ولی ما بدون توجه به آنها، هنوز برای نوشتن داستان، به دنبال سوژه میدویم! مثل سوژهٔ داستان «روزی كه پایم شكست» كه روایت شكستن پای كارمندی است كه مجبور است دو ماه به مرخصی استعلاجی برود اما رئیس ادارهاش به هیچ وجه زیر بار غیبت دو ماههٔ او نمیرود و به جای دكتر او تصمیمگیری میكند كه چه مدتی برای استراحت او در منزل كافی است! پاورچین شامل ده داستان كوتاه است كه در میانشان البته به سوژههای كلیشهای و شعارزده هم برمیخوریم. مثل سوژهٔ داستان «سفر به قفس» كه دربارهٔ سفر یك خواهر شهرستانی ـاز بهشت شهرستان خودش در واقع!ـ به پایتخت كشور یعنی تهران ـهمان قفس!ـ است؛ سوژهای كه تا به حال دستمایهٔ نوشتن داستانهای زیادی توسط نویسندگان شهرستانی شده است و در همهٔ آنها به جای آنكه با یك روایت داستانی روبهرو بشویم؛ با بیانیههایی متعصب و توهینآمیز بر ضد تهران و تهرانیان روبهرو هستیم. بیانیههای كه از منطق و توجیهات منسجمی هم برخوردار نیستند. به نظر من بهترین داستان طنز كتاب، همان داستانی است كه عنوان روی جلد كتاب را هم به خودش اختصاص داده. داستانی كه از مهمترین خصیصهٔ طنز یعنی تضاد برخوردار است و از زن و شوهری به نام «شكلات» و «ضربت» حرف میزند كه به نوعی جایشان در بنیاد خانواده عوض شده یعنی شكلات خانم سركار میرود و پول درمیآورد و آقا ضربت توی خانه میماند و كهنهٔ بچه میشوید! نویسنده در این داستان به نوعی مردان بیعرضه و بیكار امروزی را به نقد كشیده و در مقابل زنانی را كه مثل مرد كار میكنند و زحمت میكشند؛ تحسین كرده است. تازه انتقاد نویسنده از مردان به همین جا ختم نمیشود بلكه در ادامهٔ داستان خود، رفتار و منش زنانهٔ بعضی از مردان را نیز با استفاده از ویژگی بزرگنمایی، به سخره میگیرد: «ضربت از خوشحالی جستی زد. زنش قول داده بود؛ برایش یك گردنبد و یك دستبند طلا بخرد. شكلات دوست نداشت؛ ناخنهای شوهرش بلند باشد اما در مقابل خرید گردنبد و دستنبد طلا سر تعظیم فرود آورده بود. ضربت مردهای زیادی را نشانش داده بود كه گردنبد به گردن و دستنبد به دست در كوچه و خیبابان قدم میزدند. وی شادمان از برآورده شدن آرزویش خود را به آینه رساند. با آن پاهای كوتاه، شلوار جین پت و پهن و دماغ عقابی خود را با گردنبد و دستبند مجسم میكرد. چه ماه میشد!ـص 70ـ» از دیگر نكات مثبت قلم نویسندهٔ كتاب پاورچین، كشش و جذابیتی است كه در بیشتر داستانهای او با مخاطب همراه میشود. كششی كه مخاطب را به خواندن ادامهٔ داستانها تشویق و او را با تكتك شخصیتهای داستان درگیر میكند. داستان «سفر ایام نوروزی با وراث» شاهد مثال خوبی برای این ادعاست. داستان مردی كه با اهل و عیال راهی یك سفر نوروزی میشود اما پیشاپیش به خاطر خرج و مخارج زیاد سفر از نظر روحی به هم میریزد و حتی سر صد تا تك تومان با یك مسافركش بیچاره گلاویز میشود! بزرگترین مشكلی كه با كتاب داشتم اما نامهای عجیب و غریب و در عین حال بیمزهٔ شخصیتهای داستان بود. نامهایی كه به نظر میرسد نویسنده برای نمكدار شدن داستانهایش از آنها استفاده كرده اما با توجه به اینكه همهٔ داستانهای كتاب از موضوعات رئال برخوردارند؛ حسابی توی ذوق میزند. نامهایی مثل: «صندوق»، «نمانده»، «بازمانده» و «بمانده» كه حتی اگر به درد شخصیتهای داستانهای فانتزی بخورند؛ مناسب داستانهای این مجموعه نیستند. با این همه به گمانم در قحطی انتشار مجموعه داستانهای طنز، پاورچین جرقهای است كه میتواند سوزن بزرگی به طنزپردازان ژورنالیست بزند تا آنها نیز برای دوام بیشتر آثار خودشان هم كه شده، به طنز در قالب داستان نیز روی بیاورند. |
چگونه یك بازیگر نمونه شوید
چگونه یك بازیگر نمونه شوید علیرضا لبش - برای بازیگر شدن كافی است صدا یا چهره زیبایی داشته باشید و در یك میهمانی خصوصی به یك كارگردان معرفی شوید. گاهی به چهره و صدا هم نیازی نیست. می توانید از جراحی پلاستیك و گریم استفاده كنید. علاوه بر این خیلی از بازیگران سوپر استار، چهره و صدای خوبی ندارند ولی برای ورود به این عرصه حتماً باید شرط معرفی به یك كارگردان در یك میهمانی خصوصی را داشته باشید. - همیشه نقش بازی كنید. سرصحنه فیلمبرداری یا مراسم خواستگاری هیچ فرقی با هم ندارند. شما نقشتان را بازی كنید. فیگورها و ژست های عجیب و غریب بگیرید و فكر كنید هر لحظه می خواهند از شما عكس بگیرند. -با مجلات زرد همكاری كنید. هر چه عكس شما بیشتر پشت جلد مجلات برود، بیشتر محبوب می شوید. هر روز با یك مجله مصاحبه كنید و فردای آن روز در یك مجله دیگر مصاحبه خود را تكذیب كنید. در متن خبری نیست، سعی كنید همیشه در حاشیه باشید. - متفاوت باشید. لباس هایی را بپوشید كه تا به حال حتی هیچ حیوانی نپوشیده است. موهایتان را جوری آرایش كنید كه شبیه مدل موهای هیچ موجود زنده ای نباشد. جوری راه بروید كه مانند هیچ موجود دست و پاداری نباشد. طوری رفتار كنید كه هیچ موجود ذی شعوری تا به حال چنین رفتاری از خود بروز نداده باشد. - جواب سلام و احوال پرسی هیچكس را ندهید. هیچكس را نبینید و با كسی صحبت نكنید. شما تنها هنرمند دنیا هستید و با آسمان ها ارتباط دارید. شان شما بالاتر از آن است كه با موجودات پستِ خاكی دمخور شوید. اگر خیلی لطف كردید به چند نفر امضا بدهید و چند خبرنگار را كه زیاد مزاحمتان می شوند، كتك بزنید. - اگر یكی از سوپر استارهای كشور هستید، به هیچ دردی نمی خورد، به هالیوود بروید و یك نقش پیش پا افتاده و كوچك و توهین آمیز به خودتان بازی كنید. حالا شما یك بازیگر بین المللی هستید و فراتر از مرزها دیده می شوید و می توانید با بازیگر های بزرگ هالیوود عكس بگیرید. - از قید و بندِ خانواده آزاد باشید. خانواده شما كار شماست. هر روز در حال تجدید فراش باشید و زندگی با یكی از بازیگران را امتحان كنید. اگر جواب نداد می توانید به كارگردان، صدا بردار، گریمور، نودال، سینه موبیل و دیگر عوامل فیلم هم فكر كنید. |
معنای مشورت از دید رئیس
معنای مشورت از دید رئیس |
گوشت را آزاد كن |
سیاستمدار کسی است که: می تواند به شما بگوید به جهنم بروید، منتها به نحوی که شما برای این سفر لحظه شماری کنید! |
بدون شرح....
|
|
روش های حال گیری
:21:
روزهاي تعطيل مثل بقيه روزها ساعتتون رو كوك كنين تا همه از خواب بپرن! اين روش براي افرادي كه غير از ساديسم ، رگه هايي از مازوخيسم هم دارن پيشنهاد ميشه! - سر چهارراه وقتي چراغ سبز شد دستتون رو روي بوق بذارين تا جلويي ها زودتر راه بيفتن! - وقتي از كسي آدرسي رو ميپرسين بلافاصله بعد از جواب دادنش جلوي چشمش از يه نفر ديگه بپرسين! - كرايه تاكسي رو بعد از پياده شدن و گشتن تمام جيبهاتون ، به صورت اسكناس هزاري پرداخت كنين! - همسرتون رو با اسم همسر قبليتون صدا بزنين! - جدول نيمه تمام دوستتون رو حل كنين! - توي اتوبان و جاده روي لاين منتهي اليه سمت چپ با سرعت ۵۰ كيلومتر در ساعت حركت كنين! - وقتي عده زيادي مشغول تماشاي تلويزيون هستن مرتب كانال رو عوض كنين! - در يك جمع ، سوپ يا چايي رو با هورت كشيدن نوش جان كنين! - به كسي كه دندون مصنوعي داره بلال تعارف كنين! - وقتي از آسانسور پياده ميشين دكمه هاي تمام طبقات رو بزنين و محل رو ترك كنين! - بوتيك چي رو وادار كنين شونصد رنگ و نوع مختلف پيراهنهاش رو باز كنه و نشونتون بده و بعد بگين هيچكدوم جالب نيست و سريع خارج بشين! - شمعهاي كيك تولد ديگران رو فوت كنين! - اگه سر دوستتون طاسه مرتب از آرايشگرتون تعريف كنين! - وقتي كسي لباس تازه مي خره بهش بگين خيلي گرون خريده و سرش كلاه رفته! - وقتي دوستتون رو بعد از يه مدت طولاني مي بينين بگين چقدر پير شده! - وقتي كسي در يك جمع جوك تعريف مي كنه بلافاصله بگين خيلي قديمي بود! - چاقي و شكم بزرگ دوستتون رو مرتب بهش يادآوري كنين! - بادكنك بچه ها رو بتركونين! - مرتب اشتباهات لغوي و گرامري ديگران هنگام صحبت رو گوشزد كنين و بخندين! - وقتي دوستتون موهاي سرش رو كوتاه مي كنه بهش بگين كه موي بلند بيشتر بهش مياد! - بچه جيغ جيغوي خودتون رو به سينما ببرين! - توي كنسرتهاي موسيقي بزرگ و هنري ، بي موقع دست بزنين! - هر جايي كه مي تونين ، آدامس جويده شده تون رو جا بذارين! ?توي دستكش دوستتون بهتره! - حبه قند نيمه جويده و خيستون رو دوباره توي قنددون بذارين! - عكسهاي عروسي دوستتون رو با دستهاي چرب تماشا كنين! - با يه پيتزا فروشي تماس بگيرين و شماره تلفن پيتزا فروشي روبروييش كه اونطرف خيابونه رو بپرسين! - توي ظرفهاي آجيل براي مهموناتون فقط پسته ها و فندقهاي دهان بسته بذارين! - توي روزهاي باروني با ماشينتون با سرعت از وسط آبهاي جمع شده رد بشين! - جاي برچسبهاي قرمز و آبي شيرهاي آب توالت هتل ها رو عوض كنين! - يكي از پايه هاي صندلي معلم يا استادتون رو لق كنين! - توي مهموني ها مرتب از بچه چهار ساله تون بخواين كه هر چي شعر بلده بخونه! - چراغ توالتي كه مشتري داره و كليد چراغش بيرونه رو خاموش كني:21: |
شما خوشه چندي؟!
یکی از بزرگترین فواید طرح تحول اقتصادی، تحولی است که در امور خیر انجام خواهد داد و به احتمال خیلی زیاد منجر به کاهش آمار طلاق در کشور می شود، همانطور که می دانید یکی از معضلات موجود در بحث ازدواج، گفتن دروغ در مراسم خواستگاری از زبان خانواده ی داماد یا عروس در مورد وضعیت اقتصادی شان می باشد، اما با طرح خوشه بندی افراد جامعه دیگر هیچ کس نمی تواند در مراسم خواستگاری آمار و اطلاعات غلط به طرف مقابل بدهد، با توجه به دقیق بودن محاسبات مربوط به خوشه بندی و نرفتن مو لای درزش، پیشنهاد می شود از این پس در مراسم های خواستگاری خانواده ی داماد و عروس کد ملی شان را در میان دیدگان همه به 300000 پیامک کنند و اگر هر دو خانواده در یک خوشه بودند به این وصلت تن دهند. البته پیش بینی می شود از این پس هنگامی که در خبابان های شهر قدم می زنیم مشاهده کنیم که یک عدد جوان ِکت و شلواری با لگد از یک خانه به بیرون پرت می شود و سپس یک دسته گل با سرش اصابت می کند و بعد صدای فریادی می آید که:«برو با هم خوشه ای ات وصلت کن! من دختر به خوشه یکی ها نمی دم!» به هر حال قدیمی ها یک چیزی می دانستند که گفته اند:«کارمند با کارمند، مدیر با مدیر!، کند هم خوشه با هم خوشه وصلت!!» همچنین پیش بینی می شود در آینده شاهد تهیه و اکران فیلمفارسی هایی بدین مضمون خواهیم شد که یک پسر خوشه اولی عاشق یک دختر خوشه سومی می شود و پدر دختر با ازدواج آنها مخالفت می کند و سپس آنها از خانه متواری می شوند و بعد در پنج دقیقه انتهایی فیلم یکهو و بدون هیچ دلیلی هر دوی آنها دچار تحولات درونی شده و متوجه می شوند که نباید از خانه فرار می کردند و ازدواج آنها کار درستی نیست، در نتیجه به خانه بر می گردند و از پدر و مادرشان می خواهند که آنان را ببخشند، سپس دختر با یک هم خوشه ای خود و پسر هم با یک هم خوشه ای خود ازدواج می کند تا علاوه بر تکمیل شدن پیام اخلاقی، فیلم انتهایی هپی همراه با آهنگ های دیمبَل دیمبُل(!) داشته باشد! چند جمله بامزه هم راجع به خوشه از گوشه و کنار اینترنت شرایط جدید برای داماد شدن: قرار گرفتن نام داماد در خوشه 1 امکانات داماد در حد خوشه 3 وضعیت خانواده داماد حداقل در خوشه 2 ! از نصايح پدر به دختر: دخترم آدم بايد يكي رو براي ازدواج انتخاب كنه كه اول تو خوشه خوبي قرار بگيره. اهل دود و دم نباشه. حالا نمازم خوند كه چه بهتر! آقا داماد چه کاره ن؟ توی اداره آمار زیرمیزی میگرن، خوشه جا به جا میکنن! + دوست دخترم میشی ؟ - همخوشه نیستیم ! ********************************************* فرانک جان سعی کن درباره خوشه و شوخه موخه مطلب نزاری!!!بعد هم اینکه فونت مطلب هات هم کوچک تر و رنگ بهتر بزار عزیزم. سوم اینکه بعضی از چیزا را بهتره فاکتور بگیری.ویرایش شد. مرسی عزیزم. |
جدی نگیرید...
فقط در ایران فقط در ایران ِکه بعد از مراسم ازدواج به عروس و داماد به جای آرزوی خوشبختی انواع راههای کشتن گربه دم حجله را آموزش میدهند. فقط در سریالهای ایرانیه که آدم خوباش فقیرند و نماز شب میخوانند و به مسجد میروند و آدم بداش پولدارند و دزدند و به هیچ وجه آدمها نمیتوانند هر دو خصلت را داشته باشند فقط یک خواننده زن ایرانیه که این نبوغ را داره که با لباس شب بتونه تو کوه و کمر آواز بخونه فقط یک پسر ایرانیه که بعد از ازدواجش تازه بیاد دوران شیرخوارگیش میوفته و به مادرش وابسته میشه فقط یک فروشنده ایرانیه که اگه وارد فروشگاه بشی و مثلا یک پیراهن را ازش بخوای بیاره تا پرو کنی میگه اگه میخریش بیارمش فقط در ایران ِکه بعد از یک تصادف ساده ممکنه قتل اتفاق بیوفته فقط خانمهای ایرانی هستند که دچار عارضه پوستی هستند و رنگ پوست صورت با گردنشون 6 درجه فرق میکنه فقط در ایران ِکه داشتن زن با 7،8 تا گرل فرند امری..... فقط در عروسی ایرانیه که تعداد بچه ها از تمام میهمانها بعلاوه خدمه بیشتره فقط یک مرد ایرانیه که مامانش را از زن و بچش بیشتر دوست داره فقط در رستوران ایرانیه که تو بجای معاشرت با کسایی که باهاشون اومدی بر و ِبر میز روبروت رو نگاه میکنی فقط در یک فست فود ایرانیه که موزیک ترانس یا هاوس پخش میکنه و مشتری را دچار سو هاضمه میکنه فقط یک خانم ایرانیه که توی سوپر مارکت، سلمونی، مهمونی، صف مرغ و تخم مرغ کفش پاشنه 25 سانتی میپوشه فقط در ایران ِ که توی مهمونی آدمها بجای معاشرت کردن و شاد بودن فقط بهم نگاه میکنند و حتی یک کلمه با هم حرف نمیزنند فقط یک پدر بیچاره ایرانیه که مجبوره خرج بچه هاشو تا زنده است بده بعد هم بگن بیچاره سنی نداشت سکته کرد فقط در ایران ِ که اگه با بچه تون خیابون راه میری مردم به نشونه مثلا دوست داشتن یا نیشگونش میگیرن یا دستای کثیفشونو به پوست بیچاره میمالند و یا بدون اجازه بهش شکلات میدن فقط یک ایرانیه که توی رستوران بعد از خوردن غذاش درخواست ظرف یکبار مصرف میده تا 2 لقمه باقیمونده غذاشو ببره خونه چون فکر میکنه پول داده فقط یک پدر و مادر ایرانی هستند که چه بچشون 4 سال داشته باشه چه 40 سال بازم این اجازه را دارن که حتی به آب خوردن بچشون نظارت کامل داشته باشند فقط ایرانیها هستند که در فروگاهها یه 40/50 کیلو اضافه بار دارن فقط ایرانیها هستند که باز هم در رستوران همون هتل دوربین بدست از غذا و همه توریستهای دیگه در حال خوردن غذا بدون اجازه فیلم میگیره تا به همه بگه من کجا بودم فقط در ادارههای دولتی ایرانه که هیچ وقت حق با مشتری نیست و هریک از کارکنان 5 ساعت مشغول صرف ناهارو...در و در ضمن به نشانه خاکی بودن کفشهاشونو زیر میز پارک میکنند ساعتهای کاری هستند و با دمپایی در اداره ميچرخه |
وقتی مدیران طنزنویسان را دوست دارند
وقتی مدیران طنزنویسان را دوست دارند |
موي سپيد شد نمکي بر کباب من - مقاله طنز در سبک هندي
موي سپيد شد نمکي بر کباب من |
فقط، کمي جلوتر! - گفت و گو با شل سيلورستاين
فقط، کمي جلوتر! |
چهارشنبه سوری به سبک سهراب (طنز)
چهارشنبه سوری به سبک سهراب (طنز) |
شغل پسر كشيش
|
Brt (قابل توجه خانوم ها)
|
ماجراهای زبل خان(طنز)
http://img.tebyan.net/small/1388/12/...ven-seeker.jpg |
.:: شام آخر سالی ::.
َکسی از ماهیهای ایرانی خبر نداره . . . . . !!!
http://www.fishing.ir/fa/images/omid...p/kolmeh01.gif ساعت حدودای ده صبح روز شنبه 29 اسفند بود، در طبقه همکف ( دفترکارم ) مشغول نوشتن نمایش طنز نوروزی بودم که عیال دمغ وناراحت و کمی هم عصبانی با چرخ خالی آسان بر از میدون میوه وارد منزل شد و گفت : عیال : مگه شما نگفتی میدان تره بار تا آخرین ساعات امشب بازه ؟ گفتم : بنده از قول یکی از مسئولین محترم که ازطریق رادیوشهر( رادیوتهران ) پخش شد، عرض کردم . ایشان فرمودند، مردم برای خرید اصلا عجله نکنند ، چون میوه و تره باربه حد کافی وارد میادین شده وتا آخرین ساعات امشب عرضه می گردد. عیال : الان که دارند میدون رو آب وجارو می کنند . گفتم : شما مگه میوه نگرفتی ؟ عیال : ماهی قزل آلا هنوز نگرفتم . گفتم : یعنی ما امسال سال تحویل سبزی پلو با ماهی نداریم ؟ عیال : سبزی پلو با کوکو داریم، ماهی نداریم . عیال رفت بالا ومن ماندم که شب عیدی بدون ماهی چکار کنیم ، فکری به مغزم خطور کرد، تصمیم گرفتم مخفیانه به خیابان رفته و هر طور شده یک ماهی حتی سگ ماهی هم که شده گیر بیاورم . حدودای میدان توحید یک مغازه ماهی داشت با صف نیم کیلومتری از مردمی که برای خرید عجله نکرده بودند ! ! ! به آخر صف رفتم واز خانم جلویی پرسیدم : - ببخشید ، یه دونه ماهی هم صفیه ؟ خانم نه گذاشت ونه برداشت با عصبانیت جواب داد : - بله آقا ، یه دونه میگو هم صفیه چه برسه به ماهی. گفتم : مگه اینجا میگو رو دونه ای می فروشند ؟ خانم چپ چپ نگاهم کرد، منم لبخندی زدم که یعنی شب عیدی مزاح فرمودم . ناچارا تا دوازده ظهر در صف ایستادم، ودست آخر اجبارا یک ماهی سفید به قیمت ...................بماند ( نمیخواهم عیال قیمت آن ماهی را بداند ) آخه مارا چه به ماهی سفید ! چاره ای نبود، چون آخر بار بود وفقط چندتا ماهی سفید باقی مونده بود . پانصد تومان عیدی دادم تا ماهی را برایم پاک وتیکه کردند . سر راه مقداری آرد سفید و پودر سوخاری گرفتم و در همان طبقه پایین بساط را پهن کردم . عیال بر عکس بنده همچنان ناراحت بود که امشب ماهی نداریم ، رفتم بالا و . . . . گفتم : من به دلم برات شده که امشب یک ماهی حسابی برایمان فرستاده خواهد شد، و فکر کنم ماهیشم ماهی سفید باشه . عیال : قراره کسی از شمال برای جنابعالی ماهی بفرسته ؟ گفتم : خانم گفتم خدا بزرگه، وقتی به دل من برات میشه، شک نکن . عیال : حالا ببینیم و تعریف کنیم . گفتم : شما ندیده برو تعریف کن . عیال : پس من سبزی پلو و کوکو رو بار بزارم ؟ گفتم : بعله، با خیال راحت . عیال مشغول کار شد و من هم پایین آمده و تا ساعت چهار بعدازظهر به نوشتن مشغول شدم، تصمیم گرفتم کم کم ماهی را آماده کنم، ولی . . . . . . ! ولی ماهی کو؟ هرچه گشتم اثری از کیسه ماهی نبود، فهمیدم که قضییه لو رفته وعیال خودش ماهی را برده تا سرخ کند . بادی به غبغب انداخته و رفتم بالاو. . . . گفتم : دیدی خانم ؟ دیدی ماهی از غیب رسید، اونم ماهی سفیدی که به دلم برات شده بود . عیال : دستت درد نکنه. گفتم : شب عیدی سرت درد نکنه . عیال : خوب کجاست ؟ بیار سرخش کنم . گفتم : بیارم . . . ؟ مگه شما از پایین بر نداشتی ؟ عیال : من که از ظهر تا حالا مشغول کارم ، اصلا پایین نیومدم . گفتم : ای بابا . . . . . به سرعت خودم را به پایین رساندم، نخیر اثری از کیسه ماهی نبود. فقط آرد سفید و پودر سوخاری را دیدم که بهم می خندیدند. نگاهم به حیاط منزل افتاد، دیدم کیسه ماهی ( اونم ماهی سفید ) وسط حیاط روی زمین نشسته . چشمتان روز بد نبیند، کیسه را خالی و گربه حنایی رنگ همسایه را شکم سیر یافتم . با اجازه تون سال تحویلی ما برخلاف « براتی » که به دلم شده بود، سبزی پلو رو با کوکوی خالی تناول کردیم . وحالا دربدر دنبال آن گربه حنایی رنگ همسایه می گردم تا . . . . . . . . {قیژه} http://www.yobbo.co.nz/images/funny_...down_small.jpg |
چی بگم؟؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دمه سال تحویل بود و هنوز خونه تکونی مون تموم نشده بود (البته بیشتر کارامون مونده & خونمون ریخت و پاچ بود) &&&&&&&&&&&&& وسط شام بودیم که تلویزیون گفت سال 1389 مبارک . بعد ........................{قیژه}{قیژه}{قیژه}{قی ه}:35::35::35::35::35: :102::102::102::102: |
جالب بود امید مرسی فقط لطف کن مساله ساده ای که بارها هم یادآوری شده مثل برداشتن لینک از روی عکسها با فشردن http://p30city.net/images/editor/unlink.gif رو رعایت کن تا بتونیم از کاربران دیگه هم بخوایم که رعایت کنند.
|
|
|
کوتاه ترین داستان ترسناک دنیا که فقط ۱۲ کلمه است داستان زیر است که نویسنده اش مشخص نیست !
آخرین انسان زمین تنها در اتاقش نشسته بود که ناگهان در زدند !!؟ شاید به ظاهر زیاد ترسناک نباشد اما فکر و هوشی که تنها با ۱۲ کلمه بشه یک داستان ترسناک خلق کرد خودش یک نوع هنرمندی هست - واسه همین تصمیم گرفتم این مطلب رو بزارم براتون – برای من که جالب بود امیدوارم برای شما هم جالب بوده باشه !!! |
بچه دار شدن آرايشگر
در شهري در آمريكا، آرايشگري زندگي ميكرد كه سالها بچهدار نميشد. او نذر كرد كه اگر بچهدار شود، تا يك ماه سر همه مشتريان را به رايگان اصلاح كند. بالاخره خدا خواست و او بچهدار شد! روز اول يك شيريني فروش وارد مغازه شد. پس از پايان كار، هنگامي كه قناد خواست پول بدهد، آرايشگر ماجرا را به او گفت. فرداي آن روز وقتي آرايشگر خواست مغازهاش را باز كند، يك جعبه بزرگ شيريني و يك كارت تبريك و تشكر از طرف قناد دم در بود. روز دوم يك گل فروش به او مراجعه كرد و هنگامي كه خواست حساب كند، آرايشگر ماجرا را به او گفت. فرداي آن روز وقتي آرايشگر خواست مغازهاش را باز كند، يك دسته گل بزرگ و يك كارت تبريك و تشكر از طرف گل فروش دم در بود. روز سوم يك مهندس ايراني به او مراجعه كرد. در پايان آرايشگر ماجرا را به او گفت و از گرفتن پول امتناع كرد. حدس بزنيد فرداي آن روز وقتي آرايشگر خواست مغازهاش را باز كند، با چه منظرهاي روبرو شد؟ فكركنيد. شما هم يك ايراني هستيد. . . . . چهل تا ايراني، همه سوار بر آخرين مدل ماشين، دم در سلماني صف كشيده بودند و غر ميزدند كه پس چرا اين مردك حمال الاغ مغازهاش را باز نميكنه |
مرسي آقا اميد واقعا جالب بود واسه همكارام خوندم همه پكي زدن زير خنده . |
کارمندان جديد براي کدام بخش مناسبند؟
براي اينکه تشخيص دهيد کارمندان جديد را بهتر است در کدام بخش به کار بگماريد، مي توانيد به ترتيب زير عمل کنيد:
400 عدد آجر در اتاقي بگذاريد و کارمندان جديد را به آن اتاق هدايت نماييد. آنها را ترک کنيد و بعد از 6 ساعت بازگرديد. سپس موقعيت ها را تجزيه و تحليل کنيد: oاگر دارند آجرها را مي شمرند، آنها را در بخش حسابداري بگذاريد. oاگر از نو (براي بار دوم) دارند آجرها را مي شمرند، آنها را در بخش مميزي بگذاريد. oاگر همه اتاق را با آجرها آشفته کرده اند، آنها را در بخش مهندسي بگذاريد. oاگر آجرها را به طرزي فوق العاده مرتب کرده اند، آنها را در بخش برنامه ريزي بگذاريد. oاگر آجرها را به يکديگر پرتاب مي کنند، آنها را در بخش اداري بگذاريد. oاگر در حال چرت زدن هستند، آنها را در بخش حراست بگذاريد. oاگر آجرها را تکه تکه کرده اند، آنها را در قسمت فناوري اطلاعات بگذاريد. oاگر بيکار نشسته اند، آنها را در قسمت نيروي انساني بگذاريد.. oاگر سعي مي کنند آجرها ترکيب هاي مختلفي داشته باشند و مدام جستجوي بيشتري مي کنند و هنوز يک آجر هم تکان نداده اند، آنها را در قسمت حقوق و دستمزد بگذاريد. oاگر اتاق را ترک کرده اند، آنها را در قسمت بازاريابي بگذاريد . oاگر به بيرون پنچره خيره شده اند، آنها را در قسمت برنامه ريزي استراتژيک بگذاريد. oاگر بدون هيچ نشانه اي از تکان خوردن آجرها با يکديگر در حال حرف زدن هستند، به آنها تبريک بگوييد و آنها را در قسمت مديريت قرار دهيد. |
چگونگی بیچاره کردن بیل گیتس !
|
|
الو، الو 110؟ ورزش ايران را كشتند!
مديران ما البته، بلدند زمين چمن درست و حسابي هم راه بيندازند، اما اين قبيل ناپرهيزيها مخصوص بچههاي افغاني است و بخش خبري 18 و 45 دقيقه هم ميتواند بعد از افتتاح پروژه، با غرور در موردش حرف بزند و پزش را بدهد. منتظر قدوم پرخير و بركتتان هستيم. نيروهاي محترم 110؛ اينجا پرطرفدارترين تيم مملكت ظرف سه سال گذشته 10 مدير و مربي عوض كرده و سرمربي تيممليمان را آدمهايي خارج از فدراسيون آوردهاند و بردهاند. |
:41:
خیلی جالب بود |
اکنون ساعت 03:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |