![]() |
نمایی زیبا از آبشار مارگون/عکس
آبشار مارگون یکی از زیباترین آبشارهای کشور است که در مجاورت شهر سپیدان و در مرز استان فارس و استان کهگیلویه و بویراحمد واقع گردیده است.http://afkarnews.ir/images/docs/file...00099338-1.jpg http://afkarnews.ir/images/docs/file...00099338-2.jpg |
خیلی قشنگ بود من با اینکه کرمانشاهی هستم ولی عاشق شیرازم
|
خوشا شیراز و وصف بی مثالش
|
خدایش شیراز خیلی حاله من هر ووقت دلم میگیره یا میرم قشم یا شیراز .ارزوی بهترین ها رو برای مردم بخصوص بچهای شیرازی توی سایت دارم.:53:
|
نقل قول:
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: :53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
اتفاقا توی خرداد ماه همین قصد رو دارم .هتل خوب 5 ستاره که نزدیک حافظیه باشه رو سراغ دارید... ممنون میشم اگه مکان های دیدنی وتاریخیش رو بهم معرفی کنی
|
نقل قول:
لوکس داریم ولی من هتل پرسپولیس رو پیشنهاد میکنم هتل هما هم عالیه اگر هم که افتخار بدید کلبه ی درویشی حقیری هست متعلق به خودتونه منورش کنید خوشحال میشم مکانهای تاریخی زیادی تو شیراز هست که مهم ترین هاش عبارتند از حرم مطهر حضرت احمد ابن موسی الکاظم(ع) شاه چراغ (ارامگاه شیخ سعدی شیرازی_آرامگاه خواجه اهل دل حافظ_ارامگاه خواجوی کرمانی قلعه ی کریمخانی_ارگ کریمخان_سرای مشیر_نارنجستان قوام_باغ های ارم.دلگشا عفیف آباد.جهان نما مسجد و بازار وکیل_ شهرتخت جمشید کاخ آپاداناووووووووووو...................... |
سهراب عزیز ممنون از لطف ات.زنده باشی انشا الاه خونه اتون همیشه به شادی. مرسی بعضی از جا هایی رو که معرفی کردید نرفتم سعی میکنم حتما برم:53:
|
قانون شیرازی برای زندگی بهتر
|
سلام حسین واقعا شیرازی شیرازی بود شعرت ... زیرش می نوشتی شاعر سیبیل فابریک شیرازی :24::41:
|
درود بر همه ی دوستان عزیز و گرامی:53:
سید چه خبر ؟ نیستیا؟ بی پویین!!!! |
سلام و درود بر مهدی خودمون چه طوری مهدی : مهدی بله رو نگفتی داری پیر میشی هیشکه بهت نگفت بابا زود باش
اینبار زنگ خطر به صدا در امد یالا :24::24::24: |
کجاش خنده داره سید ، هااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسین کُجُیِ؟ |
نقل قول:
:53:{شیت شدن}:53:{شیت شدن}:53:{شیت شدن}:53:{شیت شدن}:53: |
نقل قول:
|
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
:24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24: :24::24::24::24::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21::21::21: |
مهدی رستمی آهنگ شیراز زیبا
|
اینم تقدیم به بچوی شیراز
شیراز و میگن نازِ واسی آُفتو جِنگِش قلبارو گِرِن میزنه به هم تیرشهی تِنگِش بلبل تو کوچا، تو پس کوچا غزل میخونه شعروی ترِحافظ میچکه از سرِ چِنگِش عطر گل یاسم و نسترن، بهار نارنج هی سر میکشه از تو خونوی واز وِلِنگِش این جان که اگر چِش تو چِشای هیکی بودوزی ساز دِلشو میشنُفی از جِلِنگ جِلِنگِش اینجان که با فوتِ کاسهگری، امرو و فردو تام پات میسره دنبال دختروی زبرو زِرِنگِش اَگ دختر همسایهی دیوار به دیوار، لیم لیم دیوارک زد تو بدو بزن پلنگِش!! قلبای پیزِری نیس تو سینهی مردم شیراز تو بیخودی ریشمیز بزنه تو درز و دِنگِش دنیا رو تی پس میگشت سمندر از شهر چه خبر! قربون اون آفتاب جِنگِش |
واژه نامه لهجه شیرازی
|
ضرب المثل شیرازی
|
كاكو سي كن
كاكو سي كن |
روز جهانی کوروش کبیر گرامی
7 آبان روز جهانی کوروش کبیر گرامی:53::53: |
تقدیم به همه بچه های البرز
وای اگه خون سیاوش دامن شبو بگیره |
تصاویر/ بزرگترین مراسم تعزیه خوانی کشور در فارس
|
سلام {پپوله}
خداروشکر شیراز هم برف داره میزنه جاتون خالی عجب برفی{شیت شدن} 10/10/92 |
خوشا شیراز
|
عروسی شیراز
عروسی از نوع شیرازی آیین عروسی اصیل شیرازی در جشنواره فرهنگی هنری سی راه به مناسبت هفته شیراز در باغ تاریخی ایلخانی این شهر برگزار شد. |
| اکنون ساعت 08:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |