![]() |
|
سلطانی و ما رعیت ملک تو رضاییم / همواره در این سلطنتت جمله گداییم کی تحفه ی شاهانه به پابوس تو گیریم / ما منتظر تذکره ی کرب و بلاییم . . منم ميلاد باسعادت اقا امام رضا رو تبريك ميكم و از خدا ميخوام به حق اين روز عزيز عاقبت همه جوونا روختم به خير كنه:53: |
:53:عید ولایت بر همه دوستان مبارک:53: |
چون نامه ی اعمال مرا پیچیدند
بردند به میزان عمل سنجیدند بیش از همه کس گناه ما بود ولی آن را به محبت علی بخشیدند عیدتان مبارک ا |
خدايا به حق شاه مردان / مرا محتاج نامردان مگردان
فرا رسيدن عيد غديرخم بر عاشقان آن حضرت مبارک |
عيد غدير برشما مبارك [IMG]http://*****************/Files0/0006d585090140de9995.jpg[/IMG] |
سلام عیدتون مبارک،من که سیدم عیدیمم میدم،بقیه سیدا رو کنید....!!
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
خب دیگه عید بی عید!:eek::102::eek::102:
دیگه ماه محرم اومده،شروع مصیبت اهل بیت (علیه السلام):22::17::63::20:_:2: پس:این ماه غم ،بر همگی تسلیت باد! :20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20::20: :20::20::20::20::20::20::20: |
السلام علیک یا سفینة النجاه |
حدیث درباره امام حسین(ع)
شخصیت، قیام و نهضت امام حسین (ع) همیشه در کلام معصومین (ع) وجودداشته است و عجب آنکه حتی معصومین پیش از امام حسین (ع) نیز اشاراتی به این واقعه و سرزمینی که در آن مصائب عاشورا رخ داد، داشتهاند. به ذکر چند حدیث در مورد ایشان می پردازیم. 1- حریم پاک عن النبى (ص) قال: … و هى اطهر بقاع الارض واعظمها حرمة و إنها لمن بطحاء الجنة. (1) پیامبر اسلام (ص) در ضمن حدیث بلندى مىفرماید: کربلا پاکترین بقعه روى زمین و از نظر احترام بزرگترین بقعهها است والحق که کربلا از بساط هاى بهشت است. 2- سرزمین نجات قال رسول الله صلى الله علیه و آله: یقبر ابنى بأرض یقال لها کربلا هى البقعةالتى کانت فیها قبة الاسلام نجا الله التى علیها المؤمنین الذین امنوا مع نوح فى الطوفان. (2) پیامبر خدا (ص) فرمود: پسرم حسین در سرزمینى به خاک سپرده میشود که به آن کربلا گویند، زمین ممتازى که همواره گنبد اسلام بوده است، چنانکه خدا یاران مؤمن حضرت نوح را در همانجا از طوفان نجات داد. 3- مسلخ عشق قال على علیه السلام: هذا … مصارع عشاق شهداء لا یسبقهم من کان قبلهم ولا یلحقهم من کان بعدهم. (3) حضرت على علیه السلام روزى گذرش از کربلا افتاد و فرمود: اینجا قربانگاه عاشقان و مشهد شهیدان است. شهیدانى که نه شهداى گذشته و نه شهداى آینده به پاى آنها نمیرسند. 4- عطر عشق قال على علیه السلام: واها لک ایتها التربة لیحشرن منک قوم یدخلون الجنة بغیر حساب. (4) امیرالمومنین علیه السلام خطاب به خاک کربلا فرمود: چه خوشبویى اى خاک! در روز قیامت قومى از تو به پا خیزند که بدون حساب و بىدرنگ به بهشت روند. 5- ستاره سرخ محشر قال على بن الحسین علیه السلام: تزهر أرض کربلا یوم القیامة کالکوکب الدرى و تنادى انا ارض الله المقدسة الطیبة المبارکة التى تضمنت سیدالشهداء و سید شباب اهل الجنة. (5) امام سجاد علیه السلام فرمود: زمین کربلا در روز رستاخیز، چون ستاره مرواریدى میدرخشد و ندا میدهد که من زمین مقدس خدایم، زمین پاک و مبارکى که پیشواى شهیدان و سالار جوانان بهشت را در بر گرفته است. |
|
این روز رو به دوستان تسلیت میگم
|
یه بار هم که شده -محض رضای خدا-
امضام رو بخونید! . . . . . خوندی؟خب اگه خوندی پیام تسلیت بود! اگه نخوندی هنوز وقت داری!بدو بدو بدو............. |
سالروز ولادت با سعادت فرخ لقای عالم لاهوت، حضرت ختمی مرتبت (صلی الله علیه و آله) و پیشواي بزرگ مذهب جعفري، امام صادق (عليه السلام) خجسته باد.
http://iportal.hedcoint.com/Publishi...s/Untitled.jpg ای بهار آفرینش! ای سبب خلقت! ای دستاویز هستی! مقدمت گلباران! ای آفتاب فروزان ادیان الهی! ای آخرین فرستاده حق به سوی بشر! کعبه از آمدنت در شادی است و آسمان مکه همراز شب های تنهایی خود را یافته است. شیشه کفر شکسته و خبر آمدنت در گوش ادیان و اعصار طنین انداخته است. قدومت مبارک ای پیام آور صلح و دوستی! ای تو که از حق آمدی و به حق برانگیخته شدی. آفتاب جهان فروز و عالم تاب توحید هستی که برف ظلم را آب کرده و نوید بهار می دهی! نامت بلند و دینت پاینده باد! |
میلاد پربرکت پیامبرصلح ورحمت حضرت محمد (ص)
ورییس مکتب تشیع حضرت امام صادق (ع) برمسلمین جهان مبارک. http://www.web.iran-forum.ir/uploads...r1oylt86ge.jpg عود بسوزانید و کوچه های دلتان را مفروش از شکوفه کنید؛ که برترین مخلوقات خداوند، از راه می رسد. محمد صلی الله علیه و آله می آید؛ با معجزه شق القمر. آسمان، به پیشوازش، خاک جزیرة العرب را ستاره می پاشد. ای همسایگان روشنی و نور! دف بزنید و آستین بیفشانید که رحمت دو جهان، با قدم های بهشتی اش، زمین را متبرک کرده است. سپیده دم، به مبارک باد دریا آمده است و کوه، سرود میلادی بزرگ را به بازتاب برخاسته. او می آید و آیین مهربانی، روح بشریت را تسخیر خواهد کرد. |
امین حرف های مگو
در جوانه دست هایت، شور صدسپیدار، دف می زند. دشت های جست وجو را که می دوی، رودخانه های صداقت، رد گام هایت را راه می افتند. هوای سینه ات، نفس های کوهستان را مکرر می کند. قلبت، امین حرف های مگو است و دهانت، آیه های مبین امانت را به تفسیر می آید. به روشنی نگاهت، سپیده های جهان گواهند. حتی خاک، راستی قدم هایت را سوگند می خورد. http://www.pacania.com/wordpress/wp-...03/mabas01.jpg آمدی و... ای سپید بزرگ آیین! آمدی و دندان های سیاهی را در هم شکستی. آمدی و آفتاب، باطن شکوهمندت را در آسمان نبوت، برای همیشه گستراند. آمدی و طاق کسرای ظلم فرو ریخت. آمدی و رودخانه های تباهی، در بستر سیاهشان خشکیدند. آمدی و آتشکده ها به خاموشی تن دادند. ای پیام آور آسمان های وسیع! پرنده های دلمان را به تو سپرده ایم و آیین سپیدت را عاشقانه به ترنم آمده ایم. نفس های زلالت که بر پنجره های زمین پاشید، گلدان های یگانه پرستی بر تاقچه های جهان به گل نشست. آمدی و رشته های بت پرستی، با دست های عادلت، پنبه شد. آمدی و کوچه های مکه را باران ستاره فراگرفت. |
آنچه خوبان همه دارند...
نفس هایت، معجزه مسیح است و چشمانت، جسارت موسی. ایوب، فصلی از صبوری تو است؛ آن هنگام که صفحات جاهلیت را ورق می زدی و استخوان هایت را سرمای آن همه بی خبری، می سوزاند. نوح بودی؛ وقتی که آخرین کشتی نبوت را بر اقیانوس سخن چینی ها و بغض ها می راندی؛ بی آنکه بادهای هرزه کینه و جهل، روح استوارت را بلرزاند. تو آن آخرین فرستاده ای که تمام رسولان خداوند، به ستایشت برخاسته اند. تو آن خاتم عشقی که تا جهان باقی است، آزادگان زمین، به پابوسی ات می شتابند. |
دوستان سلام و وقت بخیر |
|
عید رو یه جورایی پیشاپیش به همه ی دوستای گل تبریک می گم!!!
سال قشنگی داشته باشید{جشن پتو} |
سلام و شب بخیر
شایدم صبح بخیر الان ده دوازده دقیقه است سال تحویل شده خواستم رسما سال جدید رو خدمت همه دوستان و عزیزان و آ,ضای محترم انجمن پی سی سیتی تبریک و شادباش عرض کنم و از درگاه ایزد منان برای همه شما آرزوی سلامتی و سعادت و خوشبختی داشته باشم:53: راستی این اولین پستی هست که تو سال جدید تو پی سی سیتی درج میشه و به نوعی بنده پرچمدار پست زدن تو امسال هستم:cool: سال نو مبارک عیدتان سعید از طرف خانواده انصاری:53: |
سلام
منم گفتم بعد از چندی یه پستی بزنیم و عید رو به دوستان قدیمی تبریک بگم عیدتون مبارک انشا الله سال خوبی رو پیش رو داشته باشید[IMDB][/IMDB] |
آغاز سال 90 رو به همه ی اعضای پی سی سیتی تبریک میگم
امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشین و بهترین ها را برای همه ی شما عزیزان از خدای مهربان می خوام:53::53::53: |
معلمای مهربون روزتون مبارک
قبلنا که شاگر می گرفتمو زبان تدریس می کردم
واقعا پدرم درمیومد چه کوچیکترا ؛ چه دانشجوها ... این معلما واقعا صبورن خدا نگهشون داره ............:53: درس معلم ار بود زمزمه ی محبتی جمعه به مکتب آورد طفل گریز پارا ... ------------------------------------- اینارو امروز تو یه وبلاگ خوندم ؛ خوشم اومد. گذاشتم اینجا تا شماهام بخونین .. ------------------------------------- "یا عالم لا یعلم" امام علی (ع) می فرمایند : "هر کس به من کلمهای بیاموزد، مرا بندهی خود کرده است." این حدیث به تنهایی مقام و ارزش و اعتبارِ آموزشدهنده و حقی رو که به گردن یادگیرنده میندازه مشخص میکنه.اول از همه میخوام از همهی اونایی که حقّی به گردن من دارنتشکر کنم و بگم که به یادشون هستم، تقریباً همهی معلمها، اساتید و اونهایی که تودوران تحصیل و زندگیم چیزهایی بهم یاد دادن رو به خوبی بهخاطر میارم...اولیشمادرم بود که تو دوران راهنمایی هم معلم مدرسهام شد، بعد پدرم و بعد خیلیهایدیگه. بعضیهاشون رو دوست داشتم، واسه بعضیهاشون از صمیم قلب احترام قائل بودم، بعضیهاشونتأثیرات جالبی روم گذاشتن، بعضیهاشون هم که...، بعضیهاشون طوری بودن که حاضربودم جمعه هم به کلاسشون برم و بعضیهاشون ... نقش برخی پررنگتر و نقش برخیکمرنگتر بود اما بود! خانوم آزاد، گیتیجون و پروینجون (کانون پرورش فکری، دورهی آمادگی)، حاجآقا محمدی و خانوم عابدی (سال اول دبستان)، خانوم ابوسعیدی، اسکویی، اسفندیاری، برجعلیخانی (باقی سالهای دبستان) و همهی معلمهای دوران راهنمایی و دبیرستانم. (معلم ادبیات سال دوم دبیرستانم، خانم مهتدي كه به دیار باقی شتافته. دوست داشتنی، مهربون، بزرگوار و محترم بود؛ همیشه براش از خدا طلب آمرزش ومغفرت میکنم، روحش شاد. امیدوارم خدا همهی عزیزان معلمی که ترک دنیا کردن رو بیامرزه، و به اونهایی که هستن سلامتی و شادکامی عطا کنه.) مهندس بازرگانی که دیدگاه من رو نسبت به شیمی متحول کرد. مهندس قربانی (معماری کامپیوتر)، استاد زنجانی زاده (استاد الکترونیکI)، استاد صباغ (استاد ماشینI و II)، استاد شجاعالدینی (استاد (DSP، استاد فهامی و خطیبی (اساتید دورهی مدیریت) و باقیِ اساتید دانشگاهم، همه رو به خوبی به یاد میارم و امیدوارم همیشه سالم، موفق، پویا و معلم باشن. روز معلم رو به همهی معلمهای عزیز و گرانقدر تبریک میگم و براشون آرزوی توفیقات روزافزون میکنم. روزتون مبــــــــــــــارک و توفیقتون روز افزون:53: اما بعد؛ یه جا خوندم که؛ " ظلم است که معلم را به شمع تشبیه کنیم، چون شمع را می سازند که بسوزد امامعلم می سوزد که بسازد ." به نظر من یکی از سختترین حرفههای دنیا، معلمیه و هر کسی لیاقت اینو نداره که "معلم" خونده بشه.با حقیقت این جمله کاملاً موافقم و واسه همینه که برای معلمها ارزش و احترام زیادی قائلم. کسی که قراره در کِسوَت معلمی ظاهر بشه، اول باید مسئولیتی رو که قراره به دوش بگیره درک کنه و بعد از پذیرفتن اون، همیشه مدّنظر داشته باشدِش. اون باید بدونه که با روح انسانها مواجه بودن مطلب سادهای نیست، تأثیرگذاری بر تفکرات، زندگی روزمره و آیندهی افراد چیزی نیست که بشه ساده از کنارش رد شد. باید متعهد باشه. باید بتونه به معلمی و تدریس و شاگرداش عشق بورزه و لذت ببره و به اون مثل یه شغل نگاه نکنه، هرچی نباشه مثلاً اون داره مسیر و راه انبیاء رو ادامه میده، پس خیلی باید دقت کنه. و یکی از ویژگیهای مهمی که باید داشته باشه؛ قابلیت و استداد انتقال مطالبه،شاید خیلیها معلومات زیادی داشته باشن اما لزوماً همهی اونا توانایی معلم بودن رو ندارن. شاید جالب باشه اشاره به این مطلب که قبل از انقلاب، حزب توده اصرارِ زیادی روی گرفتن پست وزارت آموزش و پرورش داشته، با این توجیه که اگه امروز از آنِ ما نباشه فردا همانگونه که ما میخواهیم از آنِ ما خواهد بود. (سرمایهگذاری روی نسل جوان) دو تا مطلب دیگه هم به نظرم میرسه که مایلم گفته بشه(شاید بشه تذکر تلقیش کرد): - اول اینکه گاهی چیزهایی میبینیم و میشنویم که باعث تأسفِ، معلمینی که تعهدی ندارن و مشغول تدریس به بچههای ما هستن و ... یه کم بیشتر دقت کنیم! - و مطلب دیگه هم رو به مسئولین! اگه رضایت و آرامش فکری یه معلم فراهم نباشه، چطور میتونه به تربیت درست نسل آینده بپردازه و از همه مهمتر جایگاه شما رو براتون حفظ کنه؟؟! باشد که اندیشه کنیم! منبع : وبلاگ نجوای من |
چه کسی هر دو لبم را به الف باز نمود چه کسی جامه تقوا به تنم ساز نمود ای معـلم کـه تـو را دانـش بسیـار بـوَد جان شاگرد بـه فدایت که سزاوار بوَد روز معلم بر همه ی معلما و اساتید زحمتکش مبارک{پپوله}:53: |
خودمم از استادم علی ابراهیمی که بهم کمک میکنه تقدیر می کنم
و تموم معلمای خوب دورن مدرسه و .....:53: ---------- شمام اگه دوس داشتین میتونین از معلما و اساتیدتون یاد کنین ..._چپله |
فرا رسیدن هفته ی معلم رو به تمام فرهنگیان عزیز کشورمون صمیمانه تبریک عرض میکنم و دست تک تکشون رو میبوسم. میتونم به جرات قسم بخورم که شریفترین و پاک ترین شغل دنیا معلمی هست. این روز رو خصوصا به پدر عزیزم تبریک میگم . هر سال این روز ها خودش بود تا با تلفن از راه دور بگم بابا روزتون مبارک . پارسال و امسال تمام روزهای خاص و اعیاد رو با غم گذروندم . خدا تمام عزیزان رو برای خانواده هاشون حفظ کنه .
بابای نازنینم روزت مبارک: پدر مهربونم وقتی که با چشمان خسته و لب های ترک خورده از خستگی و فشار درس دادن ها و حرف زدن های روزانه و با اون کت و شلوار اتو کشیده اما گچی به خونه میومدی چه قدر آرزو میکردم یه روز مثل تو این همه دوست داشتنی باشم . هیچ وقت نتونستم قطره ای از دریای فضل و مهربونی های تو باشم. هر جا هستی باز هم روزی صد بار دستهاتو میبوسم و گچ لباساتو روی چشمام میمالم که دلم آروم بشه..... تبریک ویژه به آشنایان فرهنگی: خواهر مهربان ( ماندانا ) و شوهر خواهر عزیزم ( آقای قاضی ... ) - کاملیای مهربانم ( دوست و خواهر همیشگی) - راحله ی نازنینم ( همسر برادرم) - علیرضای گرامی ( همکار و دوست ) - مینای عزیزم ( همکار و خواهر جیگیلی ! )و..... بسیاری دیگر از دوستان و اقوام که به این شغل مقدس مشغول هستید این روز رو بهتون تبریک عرض می کنم و براتون بهترین ها رو ارزو دارم . |
منم این روز به معلم های عزیز تبریک میگم...:53::53: و برای تک تک دوستان آرزوی سلامتی و شادکامی رو دارم {پپوله}
معلم اول دبستان من خانم ژیلا بود:d:53: یادمه اخرین روز مدرسه واسه همه مون از طرف خودش یه تل دخترونه خریده بود و بهمون داد..همه ش یه شکل بود :53: :d همه معلم ها عزیزن ...دبیر فیزیک مون اقای صادقی..دبیر زبان ...و دبیر ادبیات دوست داشتنی پیش دانشگاهی مون اقای دهقانیزاده .... مرسی مینا جون بابت اس ام اس و تبریکت..روح پدرت شاد..مطمئن باش یادش در دل همیشگیست .........{پپوله} |
نقل قول:
غصه نخور دختر خوب ... میدونم که بابا الان داره از تو آسمون نیگامون میکنه ... بابای مهربونش .. منم دارم ازینجا برات دست تکون میدمو میگم روزت مبارک ... {پپوله} ----------- چقد امروز دلم برای بابای مهربون خودم تنگ شد ... میدونم هیشکی و هیچی بابا نمیشه .. بابای مهربون منم یهویی رف .. یه شب بارونی تو همین زمستونی که گذشت.. هیچی برای یه دختر ِ بابایی بدتر از از دس دادن بزرگ ترین تکیه گاهش نیس ! الان همه ی سهم من از زندگی تنها سکوت شده ولی ... خدا مهربون تر از این حرفاس .... اون همیشه هوامو داشته و داره ! یه روز که خیلی دلتنگ بودم علی آقا ؛ استادم که توی دنیای شگرف ادبیات خیلی کمکم میکنه بهم اینو گف : غزل!دست خدا باماست ما رو تنها نمی ذاره و تا دنیا تا دنیا ست بابا هر لحظه بیداره .... {پپوله} |
روز معلم رو به همه معلمان خوب و زحمت کش تبریک میگم:53::53: |
منم روز معام به همه معلمای عزیز تبریک میگم هرچند دیر شده
الحق والنصاف شغل سختیه امیدوارم همه معلما موفق با شن توی کارشون لی لی جان روح پدرت شاد و همیشه دعای خیر پدرت پشت سرت عزیزم وبرای شادی روح همه عزیزامون صلوات اللهم صل الله محمد و اله محمد :53: |
روز جهانی کارگر
|
منم روز معلم رو به همه معلمین عزیز و دوستان خوب فرم اگه به این حرفه مقدس مشغولند تبریک میگم
یادمه چند سال پیش که پدرم زنده بود ما همیشه ذوق داشتیم این روزا که وقتی از مدرسه میاد شاگرداش واسش چی کادو اوردن الانم روز معلم که میشه همیشه اشک تو چشامه که دیگه بابام نیست که دستشو بخاطر همه زحماتش ببوسم |
منم شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را برای همه مسلمانان تسلیت میگم
|
شهادت فاطمه زهرا (س) و ایام فاطمیه
سر فصل کتاب آفرینش زهراســـت:53: روح ادب و کمال و بینش زهراســت:53: روزی که گشایند در باغ بهشـــــــت:53: مسئول گزینش و پذیرش زهراست:53: .... زهـــرا که عنایتش به دنیا برسد باشد که به فریـــاد دل ما برسد یـارب سببی ساز که در روز جزا پرونده ما به دست زهـــرا برسد شهادت نور چشم رسول الله، فاطمه زهرا (س) و ایام فاطمیه بر عموم شیعیان تسلیت باد:53::53: |
حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود ای كه ره بستی میان كوچه ها بر فاطمه گردنت را می شكست آنجا اگر عباس بود http://tehran.selection.behdasht.gov...ahra_65153.jpg |
مامان گلم روزت مبارک.................................................. .:53:
|
تبریک میگم...به همه مامان های خوبمون..خانمهای عزیز...همسران محترم :53::53: من که 2 روزه دارم به مامانم میگم روزت مبارککک باشه :d http://up.alamto.com/m/img/mother-day-1.jpg |
من کسی را دارم
رنگ گل های بهار رنگ پاک دریا. رنگ سبز سبزه رنگ هر چه زایش رنگ هر چه رویش. رنگ زاییدن عشق رنگ روییدن مهر. رنگ هر چه خوبی رنگ دور دوری. من وجودم از او یک حلولم در او یک عبورم از او من که بودم از او من هنوزم از او. من که تنها نیستم!!! من کسی را دارم من که مادر دارم. http://moda2020.persiangig.com/image/I%20Love%20Mom.gif http://pix2pix.org/my_unzip/12142261877.jpg |
میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل
صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را تبریک و تهنیت میگویم . . . |
اکنون ساعت 09:32 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |