![]() |
تاري جون منم بهت تبريك مي گم ببخشيد كه دير شد
براي عرض تبريك http://lovinghugs.com/images/thumbna...allpaper10.jpg |
اره ديگه اگه ميشناختي يه رولت چاق و چرب و چيلي بهش ميدادي نه اينكه همش دلش و ريشخند كني
فرگل جون دستت درد نكنه قربونت يه صحبتي با اين رزيتا بكن بگو اينقد دل ناز و گرد منو مسخره نكنه |
تاري جون دعواي تو و رزيتا از ديروز و امروز نيست اين ريشه اي قديمي (قبل از عضويت من) داره انشاا000 آخرش خوب و شيرينه تو هم اينقدر كل كل نكن و فقط بگو چشم خانوم (البته به رزيتا خانومها) :21:
|
به به !
ادمین خوشرفتار میشود.. .ادمین شاباش میکند ادمین صله میدهد ادمین اتیش به مالش میزند.. ادمین بذل و بخشش میکند ادمین چه نمیکند... --------------------------------------------- دوست خوبمون behnam3638 از کاربرای قدیمی اینجا به خاطر حضور بی وقفه! خودشون در سایت و بودن در کنار بچه ها یه ستاره گنده به قول امیر انصاری با یه نون اضافه دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/07.gif بهنام جان نری بفروشیش ها ========================= کاربر خوبمون رزیتا2 که این چند وقته ما شاالله خیلی خوب کار کردند و در تمام قسمت های سایت فعالیت داشتند و ارتباط خیلی خوبی هم با بچه ها برقرار کردند ناظر سایت موقت سایت شدند تا ان شاالله از این به بعد در کنار فعالیتهای قبلیشون کار مدیریتی هم بکنن و کمک و لطفی به ما باشه.. اگر همشهری ما نبودند زودتر از اینها ارتقا پیدا میکردند... ------------------------------------------------------- زکریا فتاحی دوست خوبم هم به خاطر زحمات خوبی که اخیران در سایت کشیده اند کاربر فعال شدند ایشون هم اگه همشهریم نبود شاید کمی زودتر فعال میشدند مخصوصا که دوست خوبمون شرایط سخت زندگی خوابگاهی رو هم تحمل میکنه ولی خب از این به بعد انتظارات بیشتری ازش داریم نه برای کمیت پست برای کیفیت اون و هر چه بالاتر بردن بار مطالب و حرفه ای تر کردن اونها... -=------------------------------------- خانم sheida.m کاربر خوبمون هم کاربر فعال شدند چون احساس کردم ارتقای درجه میتونه کمک کنه این کاربر خوبمون هم تبدیل به یه کاربر نیمه حرفه ای بشه و فعالیتهای خوب سابقشو با جدیت بیشتری ادامه بده ========================== برای تمام دوستان ارزوی موفقیت میکنم... |
بهنام خان ، جناب زکریا و خانوم شیدا تبریک میگم :53::53::53::)
|
منم به دوستان عزیزم تبریک میگم. :53:
امیدوارم در تمام مراحل زندگیتون موفق باشید |
سلام منم به همه دوستان تبريك ميگم و اميدوارم كه همتون موفق و پيروز باشيد در تمام مراحل زندگي رزي جون به شما هم تبريك ميگم و اميدوارم موفقتر بشيد در همه چيز:p;)
|
ُسلام به همه بر و بچه های پی سی سیتی:53:
رزیتا جان تبریک میگم.انشالله خودت یه روز فروم بزنی و ادمین بشی;) اقا بهنام شما هم این ستاره گنده تون مبارک باشه. ودلتون شاد:rolleyes: همکلاسی ادمین اقای زکریا شما هم ابی شدنتون مبارک باشه یادم شما تو تاپیک چند کلمه حرف حساب قرار بود یه فایلی که واسه برنامه موبایل بود واسمون بزارید.!!یادتون رفت:) و شیدا جون . یه جورایی من هم در ابی شدنت سهیم بودم:Dتبریک میگم عزیزم:53::cool: واسه همه دوستان بهترین ها را ارزومندم.:53::53::53::53::53::53: |
سلام دوستان خوبم منم شاد باش ميگم به بهنام عزيز و رزي جون زکريا و شيدا عزيز شماها هم همينطور موفق باشيد همگي |
دوستان عزيز!
ستاره،ماه،خورشيد،تاج پادشاهي، اسم و رسم و هرچي كه گرفتين مباركتون باشه. تنبل نشين، فعاليتون بايد بيشتر بشه. شاد باشيد و عاشق مهدي |
نقل قول:
ادمین چشون شده که این قدر گل از گلشون شکفته؟:D من بابد بدونم:rolleyes: به گلای نازمون هم تبریک میگم behnam3638 تبریک آقا .هنوزم بی وقفه باشی و بیای ها{قاط}:):D رزیتا2 فدات شم تبریک میگم ایشالله دائم شی:53: زکریا فتاحی تبریک میگم . موفق باشید{شیت شدن} sheida.m ایشالله همیشه سربلند باشی گلم:53: موفق باشید همتون اگه نباشید فروم رونقی نداره |
منم به همه ي گلاي باشگاه تبريك ميگم...:53::53::53:
|
سلاممممم
منم به همتون تبریک میگم :53:{پپوله}_چپله |
:53:[
:41: |
سلاام...ببخشید دیر شد یعنی دیر اومدم
از همه ی دوستاااای گل و خوکشلم ممنونم همچنین ادمینی که شاباش می کند !:D;) :) :53::53::53::53::53: |
این روز ها همه به زور از ادمین تاج و ستاره میگیرند شما چطور :24:
شوخی میکنم قرار بود هر کی پستاش از 2 هزار رفت بالا ستاره بگیره من یادم رفت خودتون یادم بندازین. .داش تاری تاج گرفت هنوز ندادم بهش رفته فروخته ش.. مینا 110 خانم هم قرار شد تمشک تلخ رو بگیرن به خاطر تاپیک ویکتوریا که شر درست کرد واسمون منتهی عکس مناسب پیدا نکردم همون تاج رو بهشون دادم ولی شما بدونین اون تمشک تلخه ... موفق باشن عزیزان.. |
مینا جون تبریک میگم :53:
تاری مارو که کچل کردی واسه این تاج ولی به تو هم تبریک میگم :):21: پس کی من دوباره از این تاجها http://p30city.net/images/crown/07.gifمی گیرمممممممممممممممممممممممم:p |
ها ها ها ها ها :24:
گفتم ببینین اینجا پست تازه زده شده فکر کنین شمایین که ارتقا پیدا کردین بیایین ببینین هیچ خبری نیست {شیت شدن}مرافه:d{جشن پتو};) ها ها ها ها ها ها ..... جدای از شوخیش ان شاالله در اینده نزدیک مثلا در 100 سال اینده تنی چند از بچه های خوب دیگه دچار تغییر رنگ خواهند شد :) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام بر دوستان. ببخشید خیلی خیلی دیر شده مشکلات خوابگاهی بودنه دیگه. به هر حال از همتون خیلی خیلی ممنونم همچنین از آدمین خوبمون. |
خب امروز ترکونده ام حسابی ..
.jacoooob جان کاربر خوبمون با وجود پست های کمش اما به خاطر حضور مدام و مفیدشون در تاپیک سریال ویکتوریا یه ستاره گنده دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/07.gif تا در شبهای ابری هم بتونن ستاره داشته باشن :41: جیکوب جان ان شاالله بیشتر ببینیمت تا یه اسمان و ماه رو هم تقدیم کنیم... موفق باشی.. ======================================== کاربر خوبمون آريانا هم به خاطر مجاهدت فراوانی که برای تزریق شادی و نشاط در سایت بین بچه ها میکنند و تعداد پستهای زیادشون کاربر فعال شدند اریانا جان تو از سفر برگشتی باید به ما شیرینی و کادو بدی .. موفق باشی عمو اریانا... ======================== کاربر خوب و تازه واردمونMAHDI.HE هم به خاطر فعالیت های زیادشون در بخش مشاعره ها کاربر فعال بخش ادبیات شدند.. ان شاالله به زودی شناخت بیشتری ازش پیدا کنیم و بیشتر با بچه ها به گفتگو بنشینه تا شاهد فعالیتهای خوبش در مراتب بالاتر هم باشیم اقا مهدی تبریک خوش امد و خسته نباشید عرض میکنم... ====================== اما رزیتا2 خانم... نه خسته همشهری.. .این کاربر خوبمونم به حاطر فعالیتهای زیاد و حضور مستمرشون در سایت نشان با ارزش و گرانقیمت 2ستاره رو دریافت کردند http://p30city.net/images/crown/06.gif رزیتا جان خواستی بفروشش چال حسن خان خوب میخرنش حنسش از طلای 18 عیاره بازم خسته نباشید عرض میکنم... ======================== کاربر خوبمونفرگل همشهری محترم و فعالمون هم به درجه کاربر فعال ارتقا پیدا کردند.. .فرگل خانم تبریک و خسته نباشید میگم ان شاالله بیشتر ببینیمتون در سایت ... ===================================== تمامی کاربران فعال حجم صندوق پستی اونها افزایش پیدا کرده و نام اونها به طور اختصای در مشاهده کاربران ارشد سایت قابل مشاهده است ارزوی موفقیت و فعالیت هر چه بیشتر برای عزیزان |
jacoooob
آريانا MAHDI.HE رزیتا2 فرگل عزیزان گلم به همتون تبریک میگم لایق بودید و انشالله همیشه و همه جا موفق باشید ادمین تاج من کیلو چنده؟!:D |
تبریک عرض می کنم.... :53: |
سلام به همه دوستان :53:
به دوستان خوب و عزیز فروم jacoooob آريانا MAHDI.HE رزیتا2 فرگل تبریک عرض میکنم.همیشه دلتون شاد و لباتون خندون باشه:53: |
از همه دوستان نتشکر میکنم و ممنونم.
به دوستانی هم که ستاره گرفتن تبریک میگم. انشالله در همه مراحل زندگیتون موفق باشین. :cool::cool::41: |
سلام وای چقدر ستاره بارون ...
امیدوارم اسمون دلتون همیشه پر از ستاره های روشن باشه.{شیت شدن} |
منم مثل همگی تبریک عرض میکنم!ولی نمیدونم به کی?!http://www.pic4ever.com/images/4fvfcja.gif
|
سلام بازم چوبکاری:cool:
مرسی ادمین جون راضی به زحمت نبودم:p jacoooob آريانا MAHDI.HE فرگل بهتون تبریک میگم موفق و موید باشید:53: |
به به منم به همه دوستان تبريك عرض ميكنم خوشحالم كه ميبينم واقعا كاربران خوبي مثه اريانا و فرگا و مهديه خانم و همچنين جاكوب تونستن موفق بشن بازم تبريك ميگم و اميدوارم هميشه اسمون زندگيتون پر ستاره باشه {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
|
دوستای عزیزم:
jacoooob آريانا MAHDI.HE رزیتا2 فرگل به همتون تبریک میگم. این گلها رو به همتون تقدیم می کنم:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
مخلص همگي
البته من تلاش زيادي براي كسب اين مقام نكردم ..همش لطف خداوند بوده وجا داره تشكر ويژه اي اول از همسرم كه براي رسيدن به اين مهم منو در سختي ها و غم ها حمايت كرد بكنم و هم چنين والدينم كه در قلب من جا دارن.....و بعد از كوروش كه نظر لطف داره نسبت به من ....و از ساير دوستان كه تبريك گفتن و نگفتن كسب اين مقام رو به من................اومدم ديدم كاربر فعال شدم جا خوردم ..احساس كردم معجزه شده.. رفتم صورتم شستم ..بعد ديدم دستمال كاغذي تموم شده.. مجبور شدم با حوله خشك كنم صورتمو...رفيقم بغلم بود گفتم يه چك بزن زير گوشم ...زد ...بعد ديدم مثكه اشتباه كردم ..تغييري نكرده ..بعد يكي ديگه زد زير گوشم ..خلاصه بد جور دعوامون شد... كوروش ايوول دستت درد نكنه ..فقط من پرسپليسيم اگه لطف كني رنگ آبي منو ..بكني قرمز ديگه محشر ميشه{پپوله} |
با این نوشته آریانا یاد روزای اولی که اومده بودم اینجا افتادم
نمی دونستم ادمین کیه و فروم چیه و این حرفها فقط وقتی وارد فروم میشدم رنگ قرمز دانه کلانه رو میدیدم دوست داشتم نام کاربری منم این رنگی بشه واسه همین خیلی تلاش کردم هی وارد تنظیمات کاربر میشدم و خلاصله تلاشم بی نتیجه بود ;) خوب شد نامه ندادم به کوروش که چطوری خودمو قرمز کنم:21: تا اینکه یه روز یکی از بچه های فروم اگه اشتباه نکنم دلتنگ بود (جاش خیلی خالیه)گفت کوروش جان دستت درد نکنه قرمزم کردی از آبی خسته شدم که یهو متوجه شدم خودمم قرمز شدم(من جهشی قرمز شدم یهو از سیاهی گذشتم:p)تازه اونوقت بود که متوجه شدم جریان چیه:cool: راستی وقتی تازه اومده بودم هی کوروش نامه میداد که خوش اومدی و فلان چند بار خواستم بگم دیگه مزاحم نشو:24::24::24::24::24: |
منم به همه دوستان تبریک میگم
رزیتا ،فرگل ،آقای مهدی ،آریانا و همه دوستان عزیزی که ارتقا درجه گرفتین امیدوارم توی زندگیتون ارتقا درجه بیشتری داشته باشین |
كوروش بي زحمت amir ahmadi و dear 59 ام فعال كن ..من الان يه جوري معذبم اونا تلاششون از من بيشتر بوده _باوکه-رو
|
دوستان لطفا اگر پیشنهادی در مورد ارتقا درجه کاربران دارن نامه خصوصی بدن راه درستش این نیست که اینجا اعلام بشه ...
--------------------------------------------------- این روزها همه فعال میشوند شما چطور ؟:21: خب این خیلی خوشحال کننده س ها ... که من تند تند میام اینجا پست میدم که دوستانمون به خاطر فعالیت های خوبشون ارتقا پیدا کرده اند ... تازه من هر چی سعی میکنم حق خوری بکنم و هی عقبش بندازم هی نمیشه ! اخرش باید در کیسه رو شل کرد ها ها ها کاربر خوبمون behnam5555 http://www.p30city.net/image.php?u=2...ine=1255459593 به خاطر فعالیت های بسیار خوبشون در بخش انجمن زبان کردی سایت واقها حقشون بود که کاربر فعال این بخش بشن .. .اینجا ممکنه کاربری با 200 تا پست فعال بشه کاربر خوبی با 500 تا بخث بحث حضوره این حضور مهمه ما کیانا خانمو داشتیم فکر کنم هنوز 150 تا پست نداده ولی از پست 50-60 به بعد فعال شد البته 2 سال پیش ! حضور خیلی برای سایت مهمه نه برای من برای بچه ها من باید پست رو مثلا در نظر بگیرم که واسه سایته خوب باشه ولی اینطور نیست حضور و کیفیت مطالب و سازگاری با بچه ها مهمه برام .. اقا بهنام رو من و رزیتا ناظرمون توی این 200 تا پستش حداقل 400 بار بهش تذکر دادیم که فونت فلان ویرایش فلان ... :d اما این عزیز رو میبینیم که هنوز در بینمون حضور داره .. خسته نباشی بهنام جان... ============================== کاربر خوبمون http://www.p30city.net/image.php?u=2...ine=1250100422 eshgh هم که احتمالا به زودی تغییر نام میدن هم به خاطر حضور همیشگی و فعالیت خوبشون در بخش های ادبی و ازاد سایت کاربر فعال شدند ازشون به خاطر فعالیتش در سایت و حضورش کنار سایت و اخلاق و مدارای نیکش تشکر میکنم و خسته نباشید عرض میکنم ... موفق باشی خانم... ===================================== کاربر خوبمون http://www.p30city.net/image.php?u=4...ine=1257916897 amini8511 هم به خاطر فعالیت خیلی زیاد و خوبشون در سایت بدون گذر از کاربر فعالی به کاربر خیلی فعالی رسیدن ;) خسته نباشی اقا رسول یه وقت کاربر زودتر حقشه فعال بشه ولی امون نمیده که ! زورش زیاده تند تند پست میزنه تا فرصت مناسبی پیش بیاد و بیای و فعالش کنی هووو ادمین شده واسه خودش .. تبریک میگم به تمام دوستان براشون ارزوی موفقیت میکنم.. ان شاالله برنده خوش شانس بعدی ما به زودی خود شما خواهید بود :cool: |
behnam5555
eshgh amini8511 دوستان عزیز به همتون تبریک میگم حقتون بود و ممنونم از فعالیت خوب و مفیدتون توی سایت خدا رو شکر که کاربران این فروم واقعا با تموم کاربران فروم های دیگه متفاوتن برای همه آرزوی موفقیت و سلامت دارم:53: |
منم به همه دوستان تبريك عرض مينمايم و اميدوارم موفق و پيروز باشند .
|
|
تبريك ميگم بهتون ...ايشا ا.. شيريني عروسيتونو بخوريم
|
از همه دوستان عزیز که بنده رو شرمنده کردند سپاسگزارم
البته عادت ندارم خیلی رسمی حرف بزنم، راستش باورم نمیشه در حالی که هنوز 16روز از حضور من اینجا میگذره ،خیلی فعال شده باشم.کورش جان(یا کورش خان) ممنون از لطفتونامیدوارم بتونم دوست خوبی برا همتون باشم |
|
اکنون ساعت 05:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |