![]() |
نقد بازار جهان بنگر و آزار جهان
گر شما را نه بس این سود و زیان ما را بس |
ساقی گل و سبزه بس طربناک شدهست درياب که هفتهء دگر خاک شدهست می نوش و گلی بچين که تا درنگری گل خاک شدهست و سبزه خاشاک شدهست |
تن ز جان و جان ز تن مستور نیست
ليک کس را ديد جان دستور نيست |
تنها ترين من تنها نذار منو
تنها سفر نكن سفر نكن اين دل شكسته ي از ياد رفته رو ديونه تر نكن |
نقل قول:
نقدها را بود آیا که عیاری گیرند تا همه صومعه داران پی کاری گیرند |
در غم ما روزها بیگاه شد
روزها با سوزها همراه شد |
دين ودل به ئك ديدن باختيم وخرسنديم
در قمار عشق اي دل كي بود پشيماني |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد؟دوستی کی اخر امد دوستداران را چه شد؟ |
من کم اینجا پست میزنم
دوس دارم این شعرو کامل بذارم پیام نسیم استاد شجریان از شاعری تقریبا کم نام صفای اصفهانی دل بردی از من به يغما ای ترک غارتگر من ديدی چه آوردی ای دوست از دست دل بر سر من عشق تو در دل نهان شد، دل زار و تن، ناتوان شد رفتی چو تير و کمان شد، از بار غم پيکر من میسوزم از اشتياقت، در آتشم از فراقت کانون من، سينه من، سودای من، آذر من من مست صهبای باقی، زان ساتکين رواقی فکر تو در بزم ساقی، ذکر تو رامشگر من ** دل در تف عشق افروخت، گردون لباس سيه دوخت از آتش آه من سوخت، در آسمان اختر من ** گبر و مسلمان خجل شد، دل فتنه آب و گل شد صد رخنه در ملک دل شد، ز انديشه کافر من ** شکرانه کز عشق مستم، ميخواره و میپرستم آموخت درس الستم، استاد دانشور من ** در عشق، سلطان بختم، در باغ دولت، درختم خاکستر فقر تختم، خاک فنا افسر من ** اول دلم را صفا داد، آيينهام را جلا داد آخر به باد فنا داد، عشق تو خاکستر من تا چند در های و هويی، ای کوس منصوری دل ترسم که ريزد بر خاک، خون تو در محضر من ** بار غم عشق او را گردون نيارد تحمل چون میتواند کشيدن اين پيکر لاغر من دلم دم ز سر صفا زد، کوس تو بر بام ما زد سلطان دولت لوا زد، از فقر در کشور من ** ** اين ابيات در آوازها نيامده |
ناشناسی درون سینه من
پنجه بر چنگ و رود می ساید همره نغمه های موزونش سوی من گرم و دلنشین باشد (فروغ) |
دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت یک موی ندانست ولی موی شکافت اندر دل من هزار خورشید بتافت لیکن به کمال ذره ای راه نیافت |
تو دائم به خود در ستیزی
تو هرگز نداری سکونی تو دائم ز خود می گریزی تو آن ابر آشفته نیلگونی |
یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند درین عهد خریدار ندارد |
دل گمراه من چه خواهد کرد
با بهاری که میرسد از راه؟ با نیازی که رنگ میگیرد در تن شاخه های خشک و سیاه؟ |
هر آن که جانب اهل خدا نگه دارد خداش در همه حال از بلا نگه دارد |
دلم از حلقه زلفش به جان خرید آشوب
چه سود دید ندانم که این تجارت کرد |
دلا گر طالب یاری در آ از خویش بیگانه بقای جسم و جان باشد ورای شمع و پروانه |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
هوا خواه توام جانا و مي دانم كه مي داني [IMG]****************************/43.gif[/IMG] |
يک شب آتش در نيستاني فتاد
سوخت چون اشکي که بر جاني فتاد شعله تا سرگرم کار خويش شد هر نيي شمع مزار خويش شد |
در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن
ن خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود سعدی فغان از دست ما لایق نبود ای بیوفا طاقت نمیارم جفا کار از فغانم میرود |
دل و دین و عقل و هوشم همه را به باد دادی
ز کدام باده ساقی به من خراب دادی دل عالمی زجا شد چو نقاب بر گشودی دو جهان به هم بر آمد چو به زلف تاب دادی :53::53: |
یاری اندر کس نمیبینم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد |
در اين مقام مجازی بجز پياله مگير در اين سراچه بازيچه غير عشق مباز |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
زحق توفیق خدمت خواستم، دل گفت پنهانی |
نقل قول:
يا عافيت از چشم فسون سازم ده يا آنكه، زبان شكوه پردازم ده يا درد و غمي كه داده اي، بازش گير يا جان و دلي كه برده اي، بازم ده با تشكر فريبا |
هركه امد به جهان نقش خرابي دارد
در خرابات بگوييد كه هشيار كجاست |
تا مدرسه و مناره ویران نشود
اسباب قلندری بسامان نشود |
دل اگر از من گريزد، واي من
غم اگر از دل گريزد، واي دل با تشكر فريبا |
نقل قول:
جواب امیر جان نازم به دل نیمه کبابم جانا گر عود شود لذّت بویش ببری :53::53::53: ;););) نقل قول:
لنگر حلم تو ای کشتی توفيق کجاست که در اين بحر کرم غرق گناه آمدهايم . |
ما بدان مقصد عالی نتوانیم رسید
هم مگر پیش نهد لطف شما گامی چند |
در همه دیر مغان نیست چو من شیدایی
خرقه جایی گرو باده و دفتر جایی |
ياد باد آنكه ز ما وقت سفر ياد نكرد
به وداعي دل غمديده ما شاد نكرد با تشكر فريبا |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
نازم به دل نیمه کبابم جانا نقل قول:
جواب مشاعره فریبای بسیار عزیز!!!:53:ارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!!:53::53::53::53: |
امیر جان واقعا به روانی شعرات غبطه می خورم عالیه برات آرزوی موفقیت میکنم:53::53::53::53::53: جواب مشاعره دشمن چو به ما درنگرد بد بیند عیبی که بر ماست یکی صد بیند ما آینهایم ، هر که در ما نگرد هر نیک و بدی که بیند از خود بیند |
دل رمیده ما را که پیش میگیرد
خبر دهید به مجنون خسته از زنجیر |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
سلام:53::53::53::) ممنونم عزیز:o:o:53::53: نه والله... معر گفتن من که هنر نیست:65: چوبکاری میکنی کلانتر عزیز:53: منم برای همه آرزوی شادی و شادکامی دارم.:53::53: دی دوست ز تو بدی بیند و بس، این درد است:confused: دوستی نباشد به میان ، دل سرد است;) ارادتمند... امیر عباس:53::53: نقل قول:
رو سر بنه به بالینتنها مرا رها کنترک من خرابشب گرد مبتلا کن |
نه آن شیرم که با دشمن برآیم مرا این بس که من با من برآیم |
نقل قول:
منم آن ترک شیرازی، ز کف دادم دل خود را |
میخوایم خوش دل باشیممممم ... اگر آن ترک شیرازی به من صیغد ثریا را کنم کابین برایش یک حلب انجیر و حلوا را ضرورت شعری : صیغد=صیغه کند |
***مشاعره سنتی***
نقل قول:
اگر داری حلب انجیر و حلوایی برای او |
اکنون ساعت 10:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |