![]() |
هاتی خوه ش هاتی ته نیا یاره گم
گل بی همتای ناو گل زاره گم هاتی خوه ش هاتی صفا هاوردی پیمانو عهدد وجا هاوردی |
نقل قول:
|
خوش امدید
بهاره خانوم خوش اومدید {پپوله} |
نام: فرهاد
نام خانوادگی: جلیلیان روز و ماه و سال تولد: 1369 جنسیت: به قول شابادی پیا شهر و زادگاه: اسلام اباد غرب ولی محل زندگی خرمشهر سطح تحصیلات: فوق دیپلم حسابداری شغل: بوتیک دارم قد: 171 وزن: 70 رنگ چشم: فکر کنم سیاه رنگ مو: سیاه وضعیت فیزیک بدنی: شکر عینکی هستم / نیستم!: شنا بلدم / بلد نیستم!: رانندگی بلدم / بلد هستم تازه از از 10 سالگی وضعیت تآهل:مجرد:d پنج آرزوی مهم من: تلیاردنر بشم علايق مهم من: ورزش کشتی مهارتهای من: یه مدت مکانیکی کار کردم ورزش هاي مورد علاقه من: اول کشتی بعد بسکتبال موسيقي هاي مورد علاقه من: سنتی و کردی و بعضی اهنگهای فارسی سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتور و خیلی خوشم میاد کشورهای مورد علاقه من: قراره با شابادی بریم سوئد پیش مابقی کردها شهرهای ایرانی مورد علاقه من: بقول شابادی همه جا بجز خوزستان شهرهای جهانی مورد علاقه من: نرفتم و ندیدم غذاهاي مورد علاقه من: فرقی نمیکنه فقط از کشک و بادمچون متنفرم وسایل نقلیه مورد علاقه من: کیا گوشی موبایل مورد علاقه من: اینی که دارم ان 8 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: هیچ کس تنها نسیت اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: فرقی نمیکنه فقط پیروزی هی ببازه طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: بارسلونا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: خدا میداند اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: نمدانم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: وب گردی تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: شابادی نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: همین شابادی که پسر خالمه و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: تا ببینم و خوب اشنا شم زوور سوپاس |
آقا فرهاد سلام |
خوش اومدی میمزا
|
اقا فرهاد خیلی خوش اومدی |
دوستان و عزیزانی که تازه به جمع ما پیوسته اند:53:
یا تازه در این تاپیک خودشان را معرفی کرده اند:53: در هر حال بسیار بسیار خوش آمدند:53: امیدوارم همه کاربران از بودن در این انجمن لذت برده و لحظات پربار و ارزشمندی را در این تالارها تجربه کنند.:53::53: :53::53::53::53: |
همشهری خوش اومدید -ممنون اقا مهدی اقا فرهاد شما هم خوش اومدید |
سلام دوستان به زودی میام
|
اکنون ساعت 08:29 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |