![]() |
امید عزیز واقعاً خسته نباشی {پپوله}:53:
تبریک _چپله |
امید جـان تبریک:53:{پپوله} امیدوارم همیشه دلت شاد و تو زندگیت موفق باشی:53:
|
چرا من باید از همه دیرتر بفهمم !
آقای امید مراتب تبریک و مبارک باد خودم رو به شما برای ارتقا درجه میرسانم امیدوارم امید پی سی سیتی برای آینده ای موفق باشید:53::53::53: |
آقا امید امیدوارم زندگیتون همیشه ستاره بارون بشه بهتون تبریک میگم
:53: |
نقل قول:
امید جان تبریک میگم ... امیدوارم همیشه همینطوری پیشرفت داشته باشی:) |
سلام بر همه دوستان و وقت بخیر
به دوست گرامی و مدیر محترم انجمن ورزش جناب omid7 تبریک میگم انشالله موفقیتها و شادیهای بیشتر در زندگی |
سلام اقا امید تبریک میگم.
ایشاللله همین طور ستاره هاتون بیشتر و بیشتر بشه و ایشالله ستاره بارون بشین!!!!.ودرجه بگیرید و هی برید بالا . |
|
نقل قول:
آقا بهنام، كيانوش خانوم ،اميرآقا،شروين جان، آناهيتا خانوم، ؟بيگ بنگ، مينا خانوم، شيدا خانوم و نجمه خانوم ضمن تشكر از شما دوستان گرامي و خوب، بايد بگم اين http://p30city.net/images/crown/05.gif ستاره ها منو ياد يك خاطره مينداه كه گفتنش خالي از لطف نيست: يه روز زمستون بود و من بودم و شروين دوست من من بهش گفتم شروين، گفت جانم شايدم گفت بله دقيق يادم نيست، گفتم اين پروانه ها چيه كه رزيتا خانوم داره ؟ اشروين كلي خنديد بهم و گفت: بي سواد( البته اينو تو دلش گفت) اينا كه پروانه نيست، اينا مدال افتخاره منم كه ضايع شده بودم گفتم ااااٍ مداله، خوبه حالا مي بينم اينا مدالم نيست، بلكه ستاره بزرگه !!! |
اختیار داری امید جان قابلت رو نداره این مدالها
امروز از نوع ستاره بزرگ انتخاب شده ان شاالله فردا ها بهترهاش رو به بچه ها بدیم . |
اکنون ساعت 05:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |