![]() |
اینبار " مینویسمت "
تو را میان اصطکاک قلم و کاغذ گیر خواهم انداخت...! "شاید اینگونه بشود تو را تجربه کرد"... |
از عجایب عشق همین است؛
تنها همان آغوشی آرامت میکند که دلت را به درد می آورد... |
گل آفتابگردان را گفتند :
چرا شب ها سرت را پایین می اندازی؟! گفت: ستاره چشمک میزند ،نمی خواهم به خورشید خیانت کنم! |
وقتی که زندگی من
هیچ چیز نبود هیچ چیز به جز تیک تاک ساعت دیواری دریافتم باید ،باید ،باید دیوانه وار دوست بدارم کسی را که مثل هیچکس نیست فروغ فرخزاد |
گذرا نیستی
ای پاره تن همچون رودی عمیق در وجودم جاری هستی که سر چشمه ات دریای بیکران است ... |
دختری به کورش بزرگ گفت : من عاشقت هستم
کورش گفت : لیاقت شما برادرم است که از من زیباتر است و پشت سر شما ایستاده ! دخترک برگشت و دید کسی نیست کورش گفت : اگر عاشق بودی پشت سرت را نگاه نمی کردی ! |
به تو سلام می کنم کنار تو می نشینم و در خلوت ِ تو شهر ِ بزرگ من بنا می شود! |
مگذار که عشق، به عادت دوست داشتن تبدیل شود!
مگذار که حتی آب دادن گلهای باغچه، به عادت آب دادن گلهای باغچه بدل شود! عشق، عادت به دوست داشتن و سخت دوست داشتن دیگری نیست، پیوسته نو کردن خواستنیست که خود پیوسته، خواهان نو شدن است و دگرگون شدن. تازگی، ذات عشق است و طراوت، بافت عشق. چگونه میشود تازگی و طراوت را از عشق گرفت و عشق همچنان عشق بماند؟ عشق، تن به فراموشی نمیسپارد، مگر یک بار برای همیشه. جام بلور، تنها یک بار میشکند. میتوان شکستهاش را، تکههایش را، نگه داشت. اما شکستههای جام ،آن تکههای تیز برنده، دیگر جام نیست. احتیاط باید کرد. همه چیز کهنه میشود و اگر کمی کوتاهی کنیم، عشق نیز. بهانهها، جای حس عاشقانه را خوب میگیرند.. |
من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا !!! |
در دنیای بچه ها هر کی زودتر بگه "دوستت دارم" برندست...ولی
در دنیای بزرگترها هر کی زودتر بگه "دوستت دارم" اونه که بازندست... |
اکنون ساعت 09:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |