![]() |
درد دل دو دختر کرد:
- خاصی؟شو نکردیه؟ - فره توانم خوم شو ناکم!!!!:d هواپیما داشت سقوط میکرد همه جیغ میزدن بجز کرده.میگن تو نمیترسی؟ناراحت نیستی؟ میگه:و جهنم...خو هین باوکم نیه!!! دونیا ناتوانت لکمان کاتوه مگر تراکتور پانمان کاتوه.... |
به کرده میگن تو جبهه چکار میکردی؟میگه ارپیجی زن بودم.میگن چطور؟
میگه هروقت به هدف نمیخورد میگفتم: ت**رهاو....!!!! بچه خواباندن کردها: دی بتوپ مل شکیای شامی سر هر منیده باوگد....!!!! {جشن پتو} فرهنگ لغت کردی: -معذرت میخوام: گ*ی خواردم -آوای درد: آی باوگه -شکر خدا: ترکیام -تشویق: تف نورت -تحقیر: کره ت*رن............. :d |
یک میلیون لک به علت نداشتن مترجم در برزخ سرگردانند!
|
بوخشی اگر من جگی شر وزورم قولم یکی من دی نیتورم . گر یی شو له خو ماچم بکی تو وخدا تاهسم دمچونیشورم
|
لره میره امتحان رانندگی. زنش میپرسه خوب امتحان چی شد؟ میگه:رد شدم،اما عجب افسر باخدایی بود هی میگفت:یا امام رضا یا ابوالفضل هی ذکر میگفت!
|
چهار عشق یک کرمانشاهی:
مولا, مهوش, مرافه, پیکان 57... :cool: |
مخلص همه بچه های با حال کرد زوان
:cool: |
قورینجگ چیست؟ اولین استارت عشق بازی یک کرد با نامزدش!
|
گوره زمستانی له سر چی . کسی ناته مالمان درد تنیایی سزانم کس نپرسی حالمان کافرستانه مگر ؟ کافر ارا یادمان نیکید ؟ گشت کسم نیور چویلم تنگه دست و بالمان:53:{پپوله}
ایواران وقتی وتنیا نیشم بسی چسپنم ویادت کیشم سیخگه کفتو پتوه سزان داخ دیوری بالاگی برزد سقانم سزان{داش مشتی} خدا بزانی له دیورید مرم هر وقت دلتنگم بهاند گرم له یاد نیومد تاروژی هسم چومس خیون شیرین وگیاند قسم پایز وو رنگیله میل وه زردوه ولات داوه تیر سوز سردوه لاوه لاوی وا دنیا کرده خو لالا روژ بری لولو کردوه شو رییل چول وهول دیشتیل بی دنگن کویگان کول کیش تابوت سنگن گردله گوچانیل تول جنگ ژنین برد بنچینی میلکانیل کنین منیش دلگم کلاوه درده پنجه مانگ له لام پاییز سرده:cool: |
کردو لک.0 اس ام اس کردی
نقل قول:
ولی نتونستم شعره گه ت ترجمه کم معنی شعره گد بووش ;) |
اکنون ساعت 06:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |