![]() |
غریبه ام – به خدا – هیچ کس کنارم نیست به ظاهر همه دلخوش – کسیکه یارم نیست! دروغ رنگ حقیقت گرفته – پاییز است!! و من امید رسیدن به نوبهارم نیست هزار مسئله گنگ درون من است جهان که یک سر سوزن در اختیارمنیست چقدر وسوسه ی عاشقانه ها زیباست! برای من که نتی روی سیم تارمنیست همین که فکر کنم که زنده ام – خودش کافیست برای دیدن فردا کهاعتبارم نیست به رگ اول عمرم نگاه کردم و بعد ... به این نتیجه رسیدم کههیچ بارم نیست و باز یاد تو افتادم – آه حضرت عشق ! تو نیستی – کس دیگربه انتظارم نیست ... |
يه چهارشنبه اي ديگه...
يه دلتنگيه ديگه، يه بغض ديگه، هزاران هزار دل شكسته ي ديگه... |
ما که رسوای جهانیم غم عالم همه پشم....
|
حالم خوب است
زندگی بر وفق مراد دنیا به دورم می گذرد اما هنوز یاد نگرفته ام دروغ بگویم... |
نگراني هايم را دور ميريزم
نداشتنت را ناديده ميگيرم دلتنگت نميشوم . . . . . . . . اين روزها دوروغ هايم زياد شده اند!_:2: |
من صبورم اما....
آه دلتنگي من چه ميداند صبر چيست؟؟_:2: |
تو را راندم ولی آن لحظه گویی آسمان می مرد جهانتاریك می شد،كهكشان می مرد درون سینه ام دل ناله می زد: باز كن از پای زنجیرم كه بگریزم، به دامانش بیاویزم، به او با اشك خون گویم: مرو من بی تو می میرم .... |
من هنوز زنده ام
من هنوز زنده ام ! من لنگر پر رفت و آمد درد تلاش بی توقف خویش ام ! من لات قدیم ام ! من آینده ای در تاریخی پر پیچ و خم ام ! من هراس را بد نارفیق تارانده ام ! من گیج تكرار شب قبلم ! من رنگ پریدگی برگ های خزان را درك كرده ام ! من از رفاقت این درد بی همه چیز سخت گریزانم ! من خودم عاشق تنها شدنم ! .. .. . من هنوز زنده ام ! :53:{پپوله}:53: |
کاش یک روز دلم
با خودش یک دل یک رنگ شود تا که اقرار کنم : گاه گاهی دل من دوست دارد که برای تو فقط تنگ شود می زند شور دلم گاه برای تو فقط دوست دارد نگرانت باشد و برای گذر از هر خطر و حادثه ای دیده بانت باشد این دل و دغدغه من تو ولی راه به دشواری دل من می بندی بی خبر می گذری و به دلتنگی من می خندی!! |
از ازل ايل وتبارم همه عاشق بودند سخت دلبسته ی اين ايل وتبارم چه کنم :):53:{پپوله} |
اکنون ساعت 05:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |