![]() |
نقل قول:
و این هم اعتراف خاله رزی پس از مدتها:d
|
مجموع پست ها
|
نقل قول:
هووووووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووو{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} 2001 پستم موبارک بادا{جشن پتو}{جشن پتو}{شیت شدن} انشالله همیشه دلم شاد و سالم و خش و خوب باشم{جشن پتو}{جشن پتو}:d:d به افتخار 2002 پستم http://www.airsoftpost.com/images/la...G07_064_lg.jpg امیدوارم همه ی بچه ها دلشون شاد و چهار ستون بدنشون سالم باشه{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
من در همینجا
در این شب آخر بهمن ماه نزد اسقف های اعظم زانو زده و اعتراف میکنم صد تا پست نوشتم توی سایت:d کمه!!!! امیدوارم فعال تر بشم. نمیدونم دفعه بعد که میام اینجا کی خواهد بود! ببخشید که کمن پستام!:cool: |
نقل قول:
|
با هزار سلام و صلوات پس از سالها تلاش شبانه روزی برای اولین بار اینجا اعتراف میکنم که خیلی کم کارم:d
دوستان دم دستتون تخته هست بزنین به تخته سپاسگزارم:65:
|
سلام و درود :53:اسقف اعظم کلیسای کانتربری پی سی سیتی وارد می شود:53: {جشن پتو}لطفا همگی قیام کنید{جشن پتو} اسقف اعظم: آه خدای من!! ( نه اینکه مهران مدیریه اونم با صدای آلن دلون بدو برو اسقف رو بیار خیلی سه شد!!) آه فرزندان من!!!!!!!!!!! (آااا الان بهتر شد فکر کنم این خود اسقفه چون صداش آلن دلونی نبود) این چه وضعیست؟{قاط} اینجا چرا همچینست دادا! (این ته لهجه همسر میناخانم تنگ زبون ما موندست تا دادا!!){قاط} چرا کسی اینجا فعالیت نمی کند{قاط} مگر شما دل ندارید؟ قلوه ندارید؟ پست نمی زنید؟ آه فرزندان من توبه کنید استغفار کنید اینهمه گناه صغیره و کبیره و کفگیره و دستگیره تو این فروم با زدن پستهای مکررتان ایجاد کردید زهی خیال باطل دوتا توبه محض رضای دل بروبچز اینجا از خودتان به یادگار بچسبانید در و دیوار چه می کنید؟ 48 ساعت وقت میدم هرکسی تو این 48 ساعت اولین اعتراف رو بزنه (اعتراف بیات مال پارسال هم قبوله ها اینم کد تقلبش) بهش جایزه یک ماه مرخصی از پی سی سیتی میدم بره حالشو ببره!!!!!!!!!!!! چقدر ما سخاوتمندیم هیس س س س س س http://www.dignews.com/legacy/screen...in_hood_02.jpg اسقف اعظم خارج می شود بای بای :cool: |
:d:d:d
نوشته ها : 11,600 نام: شقایق محل سکونت : یه غربت پر خاطره سپاسگزاری شده16843 بار در 6460 پست خوب شد؟{قاط} امیر آدمو مجبور میکنی دروغ بنویسیم؟:24: 55 تا دیگه مونده بود تا صد تا بشه اما زدم:p برا رفع ناراحتی شما{پپوله} |
نقل قول:
درود فرزند.. درود:53::53::53: رحمت خدا گردن شما باد:cool: و زحمت فروم:53::53::53: فرزند مرا ببخش هنگام درج جایزه اولین پست یادم رفت بگم به درجه داران فروم تعلق نمیگیره:d:d:d الان اون یک ماه مرخصی که وعده داده بودم شما ندید بگیر:cool:;);););) |
اجازه؟ |
اکنون ساعت 11:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |