![]() |
سلام مینای عزیزم
تبریک میگم بابت ارتقای جدید.مطمئنم که میتونی به خوبی از پس این کاربر بیایی. موفق باشی. |
مینای عزیزم خیلی تبریک ..
امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشی {پپوله} |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
قبل از هر چیز لازمه از همه معذرت خواهی بکنم که این یه هفته نتونستم بیام نت. الان دیگه لازم دونستم با اینکه مهممون هم دارم بیام مراتب قدردانی و سپاسم از کوروش عزیز و شما مهربونا به خاطر لطف همیشگیتون رو به جا بیارم . واقعاشرمنده شدم و میدونم بار سنگینی روی دوشم هست. خدا توانشو بده از عهده ی این امر بر بیام. کوروش باید فقط و فقط این زمان به درسش برسه و خوشحال میشم بتونم کمکش کنم. امیدوارم همگی شما برادرها و خواهر های بی نظیرم مثل همیشه همراه و همدل من باشید. دلیل نیومدنم توی این یه هفته رو به نجمه جان گفتم . درگیر مراسم عروسیه خواهرم و خرید و تدارکاتش هستم . درگیر ثبت نام مدرسه بچه ها بودم چون 5 شنبه میرم مشهد و باید این کارا تموم شه تا خیالم راحت شه. دو روزی هم همونطور که کوروش جان گفت درگیر تغییرات نتم بودم و شارژ مجدد ای دی اس ال. خلاصه نتونستم در خدمت باشم از امروز تا 5 شنبه سعی میکنم نهایت سعی ام رو بکنم و بعد چند روزی مرخص میشم و باز برمیگردم:) بازم نهایت سپاس رو از همگی شما دارم به امید موفقیت;) |
سلام به معاونت محترم پی سی سیتی برای پیشرفتتون تبریک میگم
خانم توکلی sonbol 2561 امیدوارم موفق و پیروز باشید |
مینا جون تبریک عرض می کنم:53:
شاد و سالم و موفق باشید... |
اي جانم مينا مهربون :53::) شاد باش ميگم عزيزم ، بهترينهارو برات آرزومندم {پپوله} {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} :53::53::53: |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم لایق باشم لطف دارین همتون:53: |
مینا خانم تبریک میگم:53:
انشاا... همیشه موفق و شاد و سلامت باشید |
مینا خانم تبریک میگم..امیدوارم سایت هر روز پیشرفت کنه...:53:
کوروش جان شما هم موفق باشی و به سلامتی فارغ التحصیل بشی{پپوله} |
سلام مدیر دانه کولانه اگه می شه من می تونی درجه مو ارتقا بدی ممنون:cool:
|
اکنون ساعت 08:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |