![]() |
آقا اسم نان خرمایی آوردید همچینی دلمون اب افتاد یه صبحانه مشتی با نان خرمایی بزنیم
معامله کالا به کالا ، هر کی زودتر نان خرمایی پست کرد شیراز 25 کیلو حلوا مسقطی واسش میفرستیم :d شیراز - میدان ج ا ........................... |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
مث بچه ها لج کردم گفتم نمیخوام ... من کاک دوس داشتم !!!اوندفه سه چار تا جعبه فرساد از کرمونشاه. داد دوستش بیاره برامون.اینقد ذوق کردم م م م م ..گفتم هیشکی حق نداره دس بزنه.همش مال خودمه :d نقل قول:
خاله رزی مه هی یادم میره اهل کرماشانی... برا همی سلام نداده بودم مهبا گیان حالک خاسه ؟ |
سلام بر همه |
به به گلهای پاتوق همه اینجا جمعند
منالیل:d بیاین که مهمان داریم مهرگان روله:d کجایی؟ |
پاتوق بچه هاي كرمانشاه
سلام همشهري هاي گيان:)
حالتان خوبه؟...خو خدا رو شكر اميدوارم همتان خوش باشيد آقا منم هستم ولي كم رنگ و نه بي رنگ!!! |
سلام منالیل عزیز
منیش که اژ روژ ازل هی بیمه و هی هستم آناهیتا گیان چراغ ای تاپیکیده و مولااااااا |
سلام به همه ی دوستای گلم
فرانک خانوم :رزیتا جون وهمه ی کرد زبان های عزیز لطفا مطالب تون رو با ترجمه فارسی بزارید ما هم متوجه بشیم |
نقل قول:
"منالیل"= بچه ها "روله" = فرزندم پس میشه: بچه ها بیاین که مهمان داریم، مهرگان، فرزندم کجایی؟:d |
سلام به همگی :) |
مهرگان خانم
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که خوب شدی حالاکه میخوای درس بخونی خیلی به مخت فشار نیار دوباره مریض بشی ;):53: |
نه آقا، حواسم هست ! :)
بفرمایید، اینم برا مهمانامان :) غزل گیان برا شما هم کاک هاوردم! مخصوص! مینا جیگیلی هم کاک دوس داره :) |
سلام آناها
كره فرانك خانوم تاج سرماني :cool: آقا سهراب خيلي خوش آمدي...بفرماييد از خودتان پذيرايي كنيد مهرگان زحمت كشيده همه چي برامان آورده :) مهرگان خوبي؟چني درس ميخواني تو روله...ولي نه بخوان دردت به جانم خوبه خوب خاله رزيتا چه كردي با استان كرماشاه...خدا شمايه از ما نگيره الهي آمين:) |
|
سلام به همه منالیل کرمانشاهان :53: |
سلام به بچه های همشهری و دوستان کرماشاهی دوست .
میگن کردها بر خلاف تمامی اقوام دیگه به جای 3 زمان 4 زمان دارند گذشته حال اینده و زمان شاه ! گفتم بخندید ! . این قضیه منو ریل چیزه بچه ها ؟ کجا تا کجاست ؟ چند وقت دیگه اوکی میشه ؟ بچه ها این بوی بدی که بعضی روزها در خیلی از قسمتهای شهر میاد چیه ؟ تا حالا کسی پیسه خوشه کرده ؟ میدونین پیسه خوشه کردن به چی میگن ؟ همون دباغی کردن پوست هست تا حالا بوی اون رو شنیده اید ؟ پیر مرد پیرزنای سایت باید مثل من این بوی بد پیسه خوشه کردن رو استشمام کرده باشند حالا بعضی روزها این بوی وحشتناک در جای جای شهر میاد من نمیدونم بوی چیه احساسم این بود که بوی این زباله های بازیافتی خانم شیرزادی !ه اما عده ای میگن این بوی سوزاندن زباله های عفونی بیمارستاناس کسی نظری داره ؟ |
حالا ما میام اینجا ی ذره غمامونو به باد بدیم :p
ببین ادمین میخواد سر چه مبحثی بده دستمان وژژژدانن ادمینم ادمینای قدیم :21: نمیشه از بوی نان برنجی و کاک بپرسی؟ از بوی گلاب و باقلوا رشته ای که مه خیلی دوست دارم بپرسی؟ عمرا من شرکت نمیکنم در این گفتگوی مطبوع شما ادمین خان :24: |
منو ریل کرمانشاه، منوریل کرمانشاه، قطار شهری کرمانشاه
منو ریل کرمانشاه، منوریل کرمانشاه، قطار شهری کرمانشاه |
منو ریل کرمانشاه 42 ماه از اذر 90 بودجه 400 میلیارد تومان 13 کیلومتر از طاق بستان تا فردوسی
منو ریل کرمانشاه 42 ماه از اذر 90 بودجه 400 میلیارد تومان 13 کیلومتر از طاق بستان تا فردوسی
مرسی چقدرخوب . نوشته که در دو فازه فاز اول از طاق بستان تا گاراژ بعد از گاراژ تا فردوسی . اما قسمت اول کارشون از پل ولایت تا میدان نفت هست . 26 اذر شروع به کار میکنند تا 20 دی ماه عملیات محصور سازی و بعد بریدن درختها و .. نوشته 42 ماه طول میشکه یعنی بیش از 3 سال . شما حساب کن 5 سال . بودجه 400 میلیارد تومنی . تا 5 سال دیگه معلوم نیست بنده کرمانشاه باشم کاش تا یک سال دیگه این فاز اولش اجرا بشه. پروژه قطار شهری كرمانشاه باید سریع و بدون نقص اجرا شود منوریل کرمانشاه همه دستگاهها براي اجراي منوريل كرمانشاه بايد همكاري كنند ناوگان این پروژه دارای 56 واگن در قالب 14 قطار است، ظرفیت جابجایی مسافر در افق طرح (سال 1410) تعداد 16 هزار و 180 نفر در هر ساعت و در هر جهت است و سر فاصله زمانی حرکت قطارها کمتر از 4 دقیقه خواهد بود. منو ریل کرمانشاه |
بحث و تبادل نظر در مورد منوريل كرمانشاه
سلام غروب جمعتان بخير و نيكي:)
آقا اول يه انتقاد از خودم بكنم كه بعدا دوستان زحمت انتقاد نكشن;) خيلي بده خيلي بده كسي بدبين باشه مث خودم يعني آخر بديه خو اي انتقاد حالا...قطار ميخوان بزنن ده سال بلكم بيشتر توش ماندن هي كلنگ ميزنن دوباره پرش ميكنن:d خو او هيچ...اي طرح عملياتي زيبا سازي اطراف رودخانه قره سو از كي شروعش كردن؟ روزي يه متر سنگ فرش ميكنن بقيه اش يادشان ميره... يعني اگه ميشد خودم 26 آذر ميرفتم ميديم آيا شروع كردن 20دي آيا عمليات محصور سازي انجام دادن آيا؟(حيف وقت ندارم و مدتي كمي در خدمتتان هستم:d) ميخوام بگم اي كارشانم مثل پروژه هاي قبليشانه خدا كنه اينطوري نباشه خدا كنه شهرمان پيشرفت كنه ولي.... اما در مورد او بوها منم شنيدم كه ميگن به خاطر همو زباله هاي بيمارستانيه بعضي وقتها هم از شركت نفت يه بوهايي مياد به خاط او نيست؟ |
حاج نصراله نوری!
آقا سلام به همه! |
حاج نصراله نوري- سوغاتي هاي استان كرمانشاه
نقل قول:
|
نان برنجی و کاک فقط شکر ریز ولا غیر
ایول قطار دار میشیم چنی خوش به حالمان میشه بچه ها مه انقد سراب نیلوفره دوس دارم زیر او آلاچیقاش کباب درست کنی چه صفایی داره خوبیش اینه ما میریم بیرون کارا با آقایونه ما فقط میشینبم تخته نرد بازی;) بعد از عید جم بشین با هم بریم اینو دیگه جدی بریم نهار بریم اونجا ی کم قایق سواریم بکنیم جان خودم از ای حرفا قشنگتر ه او مبحثه چشد قشنگی نیه هر کی تازه بایده ارا ای تاپیکه و شهری تره ک اوشی شهره گیان بو دری تیای :24: |
به به سلام به همه اعضا پي سي سيتي!
خوب ما رو فراموش كرديدا،اصلا نگفتيد بزار ببينم اين دوستمون مرديه يا زنس؟ دريغ از يك پيام........................... خوب خانوما تو اين قسمت ميتازنا! نكه بيكارن دور هم جمع ميشن و ...{داش مشتی} تسليم شوخي كردم خوش بگذره!:cool: |
سلام به همشهرياي عزيزم
روزتون بخير نقل قول:
|
كرماشان- مناليل كرماشان
نقل قول:
فرانك خانوم آنا ميخواي مه نيام بعد عيد مخواين برين؟ آنا ما بعد عيد بماركي ميريم دانشگامان....ولي چله بزرگه پايه ام بريم رقمان بوره:35::o نقل قول:
نقل قول:
الان تيكه انداختي بشمان؟:23: روله پوريا گيان سالي به دوازده ماه تشريف آوردنت مبارك باشه;) نقل قول:
شب تو هم بخير:53::53: فرگل_باوکه-رو صنعتي شيتم كرده_شکات آقا اول بريم شامامي.._باوش |
دلم تنگ شده
به به سلام به برو بچ کرمانشاه
خوبین خوشین این همه حضور غیاب کردم خودم یه هفته غیبت کردم البته مال من موجه بود :d مسی بابت شیرینی خوشمزه بود غزل بانو گلبرگ شکوفه فرگل بیتا تازه وارد اناهیتا جوجو مهدی حسین جواد فرانک مهبا مهرگان مهمتر از همه مدیر محترم سایت:p خوش باشن:cool: |
سلام به همه |
جمیعا سلام!
هرچند قبلن هم زیاد اینجا نبودم ولی آمدم پس! اینقدر احساسم ........ ولش کو! الآن میگن بعد از چنی آمده بین چه میگه! آقا برامان دعا بکنین! شبکه کرگدنه می زنه زمین! |
سلام به همه دوستانو همشهريان گلم .
نقل قول:
مهرگان جان ، عزيزم خوشحالم كه تو هم پايه اي ، حتما برنامه رو براي زمان تعطيلات رديف ميكنيم . :) |
سلام
كجا بريم؟ سراب لولوفر؟ منم بيام؟ اصلا همه چيزش با من،از ماشين گرفته تاغذا و ...با من! خوبه راستي اي ترنم بي وفا از مهرگان بياموز وفا با اين كه من بيگانه ام باز هم زمن حرف ميزند! |
نقل قول:
چنی خوبه آدم به ای زبان بی غل و غش حرف بزنه خدااااا! آقا پوریا کی گفته بیگانه ای کره! ای چه قصه ای گه؟ :cool: فونتد قیامته! {داش مشتی} اگه یکی دیه پولو غذاو بقیه اشه میده منم فکرامه مکنم بعد میگم میام! فعلا بذارین فکرامه بکنم! (رو به ای می گن!) راسی ماشیندان چیزه؟ جامان میشه؟ برای جاش هم فقط یه سوال: میدانین چمچمال کجاس؟:d |
نقل قول:
هر جا دوستان برنامه بذارن من هستم البته خانمها با من چهار پنج نفريشون با من ، شما هم آقا پوريا براي آقايون برنامه ريزي كنيد . |
منم با خودتان ببرین
البته یکی زحمت بکشه اونجا مراقب پویان باشه:d |
نقل قول:
|
سراب نیلوفر کرمانشاه - جام جام - جام جمشید
بازگشت پیروزمندانه خانم صبا رو هم تبریک و شادباش عرض میکنیم
اسم ایشون رو به میس نتورک عوض میکنیم !. ----- نقل قول:
چون کاربرد زیادش در کامپیوتره و در واقع بحث اولویت هاست در lifo یا لست این فرست اوت ما پشته (استک) ی رو داریم که هر کی اخر سر اومده زودتر میره مثل نانوایی های ایران ! . اما در فرست این فرست اوت صفی رو داریم که هر کی زودتر امده زودتر میره مثل نانوایی های خارج ! . گفتین سراب نیلوفر و ... میخواستم بدونم کسی میدونه چه داستانهایی در مورد سراب نیلوفر گفته میشه ؟ چه بحثهایی در موردش هست ؟ چون مرحوم لرنژاد در اهنگ معروف کرماشا کرماشا میگه اری اویشن جام جم ها ناو سراو نیلوفر ... |
آقای ادمین همه چیز که عنوان نداره!
نقل قول:
ادمین یه جوری میگه انگار خودش همیشه هستش!:mad: ما به شما بگیم مستر چه؟ (فک کردی فقط خودت انگلیسی بلدی آقای ادمین؟{داش مشتی}) بچه ها ادمین 5 شنبه ارائه داره! فیلمشه میگیرم برادان آپلود مکنم اینجا! جان خودد آقای ادمین ای اسما چیزه؟ من به بـــــــــــــــــــــــله آلرژی دارم بخدا! |
البته ما هم قبلا در مورد ارائه شما افشاگری کرده ایم صبا خانم (اینجا):p
به بله الرژی داری ؟ مربوط میشه به کدام بخش از نوشته ی من ؟ من دوست ندارم همه ش 20 دقیقه ارائه بدم ... خیلی کمه واسه این همه مطلب خوب و دوست داشتنی که من هی توی ذهنم مدام دارم برای بچه ها توضیحش میدم ! اصلا قهر مکنمو ارائه نمیدم ! میترسم اصلا به خاطر سرما خوردگی صدام در نیاد ! یارو میره خیاطی پارچه شو میده میگه اقای خیاط جان خودت اینه برای هفته ی بعد برام اماده کو مخوام برم عروسی هفته ی بعد نیام بگی اماده نشده و پارچه گه خراب شده یا چرخگم خراب شده یا پارچه کم بود و چه و چه اصلا نمخواد برام بدوزیش پسش بده نمخوام ! حالا شده ی قضیه ی مه ! ایقد ایراد میگیرم که خودم پشیمان میشم ارائه بدم و نمیام اصلا اون روز ! . --------------------------- پی نوشت متوجه شدم "بله" چیه :24: بلهههههه ! مرد نازنینیه ولی برای تدریس ... البته ادم خفنیه ها ولی به زور اوردنش اینجا ... چون یه جورای تعهدات کاری و قانونی داشته مثل بورس و اینجور چیزا والا نمیومده دنبال ریسرچ و این چیزاس دیگه حالا مجبوری یه درسی هم میده ... و جالبه که بدونین خیلی باحال تر از این حرفهاست ! یه خاطره ای از بلاد کفرامیز غربی تعریف کرده بوده در حاشیه ی جشن فارغ التحصیلی بچه های 86 که به قول صبا قیامته ! . --------------------------------------- چمچمال انجاست که دارد انواع خوب خوب گمال ! فکر کنم منطقه ای یا روستایی اطراف بستون باشه حالا صبا خانم مخوای ای بچه های ببری چمچمال دچار گاز گرفتگی مفرط بشن ؟ |
|
قدمتان سر چش تشریف بیارین
نه کره بعد از خانم صبا کی جرات مکنه انگلیسی ارائه بده یکی دو تا از بچه ها فکر کنم اینجو قصدی داشته اند بطالشان شده (این عبارت بطال وژدانن عزیزه) جلال محمدیان هم عزیزه الان چون دارم البوم آیینه اشک که موسیقی لری هست از ایرج رحمانیان رو گوش میدم اصلا فضای ذهنیم اجازه نمیده که مرور کنم توی ذهنم ببینم مال محمدیان چجو بوده و اصلا شنیده ام یا نه ولی من ورژن محمدیان از گول نیشان رو خیلی قبول دارم بسیار بهتر از کامکار و مظهر خالقی و سایر اجراهای دیگه س .... lifo و ... در همه جا کاربرد داره هر کجا که بحث اولویت باشه چه در سیتم عامل چه در صف نانوایی و چه در ساختمان داده ... سرماخوردگی ... جالبه که من سرما نخورده ام این دفعه ! اما 10 روزه تمام انواع نشانه های سرماخوردگی رو دارم ! توصیفش یه خرده سخته اما سرما نخوردم ولی صدا گرفته س و دچار مش مشیتگی هستم ! . بی تعارف واقعا تشریف بیارین واسه ارائه ها حتما ارائه های خوبی از دوستان در اون روز پیدا خواهد شد چند هفته پیش واسه سیتم عامل ارائه اجباری بدون هماهنگی داشتیم که یکی از دوستان قدیمی که مدتها بود ندیده بودیم ایشون رو فرصت نشده بود بریم محضرش تلفن کرد که میخوام ببینمت گفتم میتونی امروز بیای سر کلاس دکتر فلانی ولی من پای تخته م باید ارائه بدم گفت میام ! تشریف اورد و جناب اقای دکتر ما رو پای تخته غریب کش کرد هر چه سوال از دوران دبیرستان و دانشگاه نپرسیده بود و براش بی جواب مونده بود رو از ما پرسید ! حالا شما تشریف بیارین امیدوار خواهیم بود که پاتون خیرتر باشه . |
اکنون ساعت 05:16 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |