![]() |
هوشهری گیان سلام :53:
|
خوشگلدي بچه هاي گيان
اين ميكسي از آذري و فارسي و كرمانشاهي بود بريد حالشو ببريد |
سلام دوستای گل همشهری
یه سوال ؟ میگم اینجا تاپیک کرمانشاهیاس مگه نهههههههه؟؟ چرا خو تو تاپیک خودمان رومان نمیشه به زبان خودمان حرف بزنیم ها !! اصلا توجه کردین که ما چقدر نسبت به فرهنگ خودمان بی اعتقاد شدیم و شاید خیلی وقتا فراموش کنیم که چه مردمی هستیم با چه غنای فرهنگی دوستان آمدم پیام بدم ها گوشاتانه خوب باز کنیید : سعی کنیم اگه واقعا نسبت به همشهریا ارادت و احترام داریم و اگه حتی ذره ای به خودمان و فرهنگمان علاقه داریم تو تاپیک خودمان دیگه به زبان خودمان حرف بزنیم . مه خیلی سایتا ره دیدم مال استانای دیگه همه نسبت به فرهنگ و زبانشان تعصب دارن اما ما نمیدانم چیزمانههههههههههه{قاط}{قاط}{قاط}{� �اط}{قاط} |
سیلاممممممممممممممممممم
عسلی حرفات کاملا منطقی و قبول اما کرمانشاه اون کرمانشاه سابق نیست من موقعی که تهران بود بچه های تهران عشقشون این بود که فارسی کرمانشاهی و کردی کرمانشاهی نشونشون بدم اما دیگه اون سابقیت در کرمانشاه نمونده امیدوارم درک کنی چی میگم |
نقل قول:
دوست عزیز خانم عسل |
هیچکــــــــــــــــــــــی نمیتونه بفهمه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
نقل قول:
میگم زبانیه که الان اکثرا باهاش حرف میزنیم بعبارتی زبان رسمی شهره اصلا چرا دعوام میکنییییییییییی{قاط} |
سلام
زبان کردی در معرض نابودیه حیفه خیلی حیفه بیایم بجای این زبان شیرین فارسی حرف بزنیم هرکسی باید احساس مسولیت بکنه وگرنه همه چی مون نابود میشه فرهنگمون و.........بیایددست بکار بشیم تا کردی رو پاس بداریم نه فارسی ما کردیم فارس نیستیم موفق باشید{جشن پتو} |
:) ســــــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . من یه مدتی میشه که با این تاپیک مشکل دارم دوستان دقت کنین به حرفام من با شخص خاصی مشکلی ندارم فقط دارم در مورد خود تاپیک حرف میزنم پس خدای نخواسته سوتفاهمی برای کسی پیش نیاد چون دلم میخواد تاپیک هدفمند و سازنده باشه . با توجه به مطالبی که توی تاپیک پست میشن ( البته اگه بشه مطلب حسابشون کرد ) بیشتر پست ها تبدیل شدن به سلام و احوال پرسی و حرفهای روزمره که بنده ی نوعی ماشینوار وقتی از خونه بیرون میزنم کلی از این حرفا میزنم و میشنوم خلاصه بگم به نظر من خیلی از پستها جاشون اینجا نیست و بیشتر به محیط چت میخوره تا فروم . عقل سلیم آداب معاشرت و نشون دادن ادب و احترام رو به تنهایی رد نمیکنه و منم نمیگم که احوال همدیگه رو نپرسیم ولی نه دیگه اینجوری باشه که اغلب پستها فقط شدن سلام دادن ، ما به همدیگه وصل هستیم و به افکار و احساسات همدیگه نیاز داریم و باید با هم در ارتباط باشیم . بهتر نیست به صورت مشورتی یه موضوع خوب انتخاب کنیم و در موردش حرف بزنیم ؟ حیف نیست وقتی توی شهر محل زندگی ما انواع مشکلات آزارمون میدن خودمون رو بسپریم به روزمرگی و به راحتی از کنارشون رد بشیم و مثل آدمای بدون درد بیایم اینجا پست بزنیم که فقط و فقط به هم سلام کرده باشیم ؟ قطعا ً ما آدمای بیتفاوتی نیستیم و نمیخوایم که باشیم ، بیاین به کمک همدیگه برای بیشتر شدن کیفیت زندگی ( حداقل زندگی خودمون و اطرافیانمون ) و بالا بردن سواد فرهنگی و علمی مردمان شهر کرمانشاه موضوعات مناسبی رو در پیش بگیریم . شاید ایجاد تغییر در بسیاری از مسائل مشکل ساز در این شهر به راحتی ممکن نشه و زمان زیادی ببره ولی بلاخره که چی ؟ باید یه کاری بکنیم یا نه ؟ شاید به نظر بیاد که حرف من جاش توی این تاپیک نباشه و موضوعات خیلی جدی و شاید خشک رو باید در جای دیگه ای پست میکردم ، اما من میخوام در مورد شهرم حرف بزنم ، با همشهریهای خودم حرف بزنم و ازشون کمک بخوام به نظر خودم بهترین جا برای مطرح کردنش همینجا بود . ببخشید که حرفام طولانی شد ، روی حرفام فکر کنین و نظر بدین لطفا ً . |
فرهنگ و زبان ما چرا فراموششون کردیم؟ چرا کرمانشاهی ها باید فارسی حرف بزنن به نظر من این خیلی مشکل بزرگیه ونتیجش از بین رفتن فرهنگ غنی کرد خواهد شد بیاید بجای فارسی حرف زدن کردی یاد بگیریم وبا زبان خودمون که بسیار بهتر وشیرین تر از فارسیه حرف بزنیم اونوقت خودمون روپیدامیکنیم فرهنگمون از بین نمیره.............
(لینک توسط مدیر سایت حذف شد ) اینو بخونید من یکی متاسف شدم..........فارسها هم آدم شدن........البته حق دارن ما بیگانه پرست بشیم وخودمون رو فراموش کنیم عاقبتمون همینه ...........بژی کورد وکوردستان |
اکنون ساعت 11:13 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |