![]() |
مرا چه به تنهایی و سکوت ؟ نقاشی می کشم دنیای وارونه ام را از اینجا تا بی انتهایی تو رنگ در طرح بوسه ای بر باد درختی در آغوش خاک آسمانی بی ماه طبیعتی برهنه و من چشمانم حکایت ها دارد ... |
بزن زیر گریه
نزار امشبم با يه بغض سر بشه بزن زير گريه ، چشات تر بشه بزار چشماتو خيلي آروم رو هم بزن زير گريه سبک شي يه کم يه امشب غرورو بزارش کنار اگه ابري هستي بالذت ببار هنوزم اگه عاشقش هستي که نريز غصه هاتو تو قلبت ديگه غرورت نزار ديگه خستت کنه اگه نيست بايد دل شکستت کنه نميتوني پنهون کني داغوني نميتوني يادش نباشي به اين آسوني هنوز عاشقيو دوسش داري تو نشونش بده اشکاي جاريتو نميتوني پنهون کني داغوني نميتوني يادش نباشي به اين آسوني http://www.paroos52.com/modules/Foru...os_lcdefgh.gif |
مجنون چو حديث عشق بشنيد اول بگريست، پس بخنديد از جای چو مارحلقه برجست در حلقه زلف کعبه زد دست ميگفت گرفته حلقه دربر کامروز منم چو حلقه بر در در حلقه عشق، جان فروشم بی حلقه ی او مباد ، گوشم يارب به خدايی خدائيت وانگه به کمال پادشاهيت کز عشق به غايتی رسانم کو ماند ، اگرچه من نمانم ! گرچه زشراب عشق مستم عاشق تر ازين کنم که هستم! |
از روزی که نامتـــ |
وای ....! عجب غوغا میكنند در من ... واژه هایی كه به وزن " تو" شعر میشوند !!! |
|
آدم وقتی یه حس تکرار نشدنی رو با یکی تجربه می کنه ؛ |
تمام شعرهای عاشقانه جهان شبیه توأند! تو اما ... پشت استعاره ای ایستاده ای که به ذهن هیچ شاعری نخواهد رسید ... |
تــــــو کـــه غـــریبــــــه نیستـــــی! |
مهربانی تو سرپناهی است تا پرندگان پاییز را از زمستان این کوچه بگذراند ... |
اکنون ساعت 10:54 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |