![]() |
نقل قول:
کی ملال آناهیتاست؟ |
آنا لهجه مان بی نظیره!{داش مشتی}
دوس دارم ای زبان با مرامه!{داش مشتی} کاربرای هم شهری بامرام! حالم گرفته ولی به یاددانم!:cool: خوش باشین!:cool: |
کرمانشاه 4 نفر فوری بدو دیر شد:cool:
|
سلام بیا بابا اینم 4 نفر حالا سریع حرکت کن بی زحمت:rolleyes: |
فقط اينو در هر بازديد ميگم و ميرم
هيچ كس همرام نيست تنهاي اول... ايكاش ميشد با فونت بزرگتر نوشت تا دوستاني كه چش ندران ببينن! |
درود
فقط خواستم عرض ادبی بکنم
اخرین درودهایم نثار انانی باد که کاستی هایم را می دانند و باز دوستم می دارند |
سلام کرمانشاه
سلام به همه کرمانشاهیان عزیز
سلام خانوم ناظم:d نبند د ر مدرسه رو بچه ها تو راهن:d میگم آخرین درودها را که نثار کردی اولین درودها کجا رفت :d |
نقل قول:
|
يواش تر
استقلالي ها نمرده اند كه تازه شما بايد فكر بالا آمدن تا رده هاي رويايي 4و 3 باشيد هر كي استقلاليه با افتخار معرفي كنه! |
نقل قول:
من تو كفش شدم گم! حرف هاي زيبات،رفتار خوبت هي جاري باشه،آب توي جوبت!(كنايه از زياد شدن روزي شماست!) |
سلام بر بروبچ گل کرمانشاه
بنازمتون ترکوندین با271صفحه بابا دم همتون گرم |
نقل قول:
پوریا دادا یواشتر ماهم بیایم پرسپولیس اگر یه 6بر0 به ابی ببازه یه بار هم به لیگ پایین تر سقوط کنه تازه امارش میشه مثل ابی پرسپولیس اول بشه اخر بشه عشق منه |
سلام دوستان عزیزم
از همتون ممنونم که کمکم کردید ..با اجازه همگی من برنده شدم وبه همراه یکی از دوستان تونستم مقام اول رو در انتخاب کاربر برتر به دست بیارم....خیلی ممنونم و امیدوارم از این به بعد بتونم عضوی مثمر ثمر برای انجمن شما باشم. :53::53::53::53:تقدیم به همتون... |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
سلام به همه بچه های عزیز کرمانشاه
من اسماعیل هستم کرمانشاهی و البته 4 ساله که ساکن شهر مشهد هستم امیدوارم همه کرمانشاهی یا همیشه شاد و روبراه باشنننننننننننننن |
نقل قول:
سلام بیتا خانم ، تبریک میگم من نتونستم بهتون کمکی بکنم ، شرمنده._:2::53: جهانگرد جوان به جمع ما خوش اومدی ... اینم یه گل زیبای بهشتی دیگه:53::53: |
سلام کرماشانیای عزیز
اصل احوالتون چطوره؟ به به علیک سلام اقا مهدی اولین درودهایم نثار خودم شد:d ---------------------------------------------- جهان گرد جوان خیلی خوش امدی حتما وقتی رفتیحرم مارو فراموش نکنی |
سلام همشهري هاي محترم:)
ايشالله گشتتان حالگتان خاسه اقا مث اينكه كرماشان بازم نامي گرفتدش باران ماران نمياد ها؟ آخه همه جا بفر آمده غير شهرگمان...به قول اي قديمي ها خدا غضب كرده برامان ها؟ خدا كنه يه بفري چيزي بياد خدا وكيلي زمسانم بي غيرت شده خو فرگل خسته نباشي از ماموريت خدا بكنه هم دوباره قسمتت بشه...;) فرانك خانوم آمده تو سايت الان .فرانك خانوم بيا بگو كجا رفته بودي(يكي بگه آخه تو مفتشي؟) بي تا جان تبريك رفتم ديدم او پست ماقبلتم ديدم ديدي خدا چني دوست داره... آقا پوريا با فونت 200 هم بنويسي كسي كه نخواد ببينه نميبينه برا گيان...او استقلالم خوب آمدي از قديم گفتن اس اس آث ميلان سرور ليگ ايران:d ترنم اگه ميشه او درودهاي وسطتم نثار ما بكن ثواب داره روله;) آقا اسماعيل خيلي خوش آمدي...نايب زياره ما هم باش همشهري. مهرگان و صبا هم حتما دارن ميدرسن...م خودم مغزم سوت كشيد بيخيال شدم الان تو استراحتم مثلا از صب:65: بچه ها دقت كردين هيوا خيلي وقته نيستش كسي خبري نداره ازش؟عسل بانو هم ايجو...:o |
گفت و گوی کرمانشاهی
سلام وه گشتدان |
آقا جمیعا سلام!
چنی خوشه همه اینجان! آقا پوریا بری دفعه ی nام: فونتد قیامته!{داش مشتی} امضادم آخر مرامه! سَرِد سلامت!:cool: آمدم بگم ماهم درسه درس می خوانیم، ولی زنده ایم و یادمان نرفته تو کرمانشاه زندگی مکنیم! اینجا سرد نشه سوت بلبلی بزن!:21:{داش مشتی} همه دانه دوس دارم اینم بری شما(یکی برام فرستاد گفتم شمام بخوانین) و داخ دورید ، بیمسه چوکل موسرم رشیاس، دی نیرم فوکول قرچه ی پیازداخ، قژه ی تماته تا دنیا دنیاس، دلم ولاته! :cool: |
سلام و شب بخیر بر همگی
|
سلام :)
افسانه خانوم خيلي خوش آمدي شما هم كرماشاني دور از وطني؟ مهرگان و صبا هم كه رفتن تو فرجه... آقا اينجانب از روز شنبه ساعت 8:30 تا روز چهارشنبه ساعت 16:30 داشتم صنعتي ميخواندم يعني كارم از فسيل گذشت صد رحمت به فسيل :o ديروز آمدم يه تست ارشد بزنم ديدم اونيم كه بلد بودم و خوراكم بود اونم ياد رفته:confused: خلاصه بشتان توصيه كنم كه هيچ وقت همه ي روز يه درس نخوانين بيشتر از 2 ساعتم بري يه درس نذارين رودار ميشه اينم از توصيه بنده در ايام امتحانات:) دوستان هر كي هر توصيه اي پيشنهادي پسنهادي داره بده خوشحال ميشيم |
سلام خوبین ؟خوشین ؟ایشاله آره
آناهیتا گیان پوریا میگه ای عکس خودته؟:21: |
در جواب آناهیتا جان
آناهیتا جان سلام
چکار کنیم قسمت ما هم این بوده کاریش هم نمیشه کرد |
آناهیتا جان تو چقدر وارد و استادی ... من خیلی دوست دارم کردی بنویسم ..... ولی دریغ ار یک کلمه.... تو خوندن هم مشکل دارم:rolleyes:
|
سلام به همگي ...ما نيز از دانشگاه خلاص شديم مثلا تو فرجه ام {داش مشتی}
ولي درسا بسيااااااار سنگينن اونم تو دانشگاه ما كه پوست ادمو ميكنن خوشحال شدم دوباره اومدم پيشتون |
سلام به همه دوستان عزیز کرمانشاهی :53: |
سلام پوریا جون درکت میکنم خوش باش تو این مدت حسابی به خودت حال بده
|
نقل قول:
نقل قول:
آناهیتا خانوم این عکس خودته؟ {شیت شدن} |
واقعا عکس خودشه؟؟؟:21:
بچه ها امروز افتادم یاد زینی نقشی ;) کی در بارش چه میدانه من ندیدمش مث اینکه چند سال پیش از دنیا رفته خدا رحمتش کنه |
اره فرانک خانم منم اسمشه شنیدم نمیدانم کیه ولی
ادم بدی نباشه فقط :d چون کرماشا ادمای بدم کم نداشته مثل ا.م |
آقا چه پوريا پورايي شده اولش هنگ كردم گفتم بينم با كيه!!!!!!!!!
عوض كنيد خواهشن! يا بهم بگيد پوريا خارجي! |
نقل قول:
فرانك خانوم آمدم در خانتان سركوچه تان چرا نبودي؟بگو بگو كجا و با كي رفته بودي؟:d شر برامان راه انداختي ها...{جشن پتو} نقل قول:
خواندنم غصه نخور را مي افتي روله:) نقل قول:
نقل قول:
بله خب آقا مهدي شما كه از اول ترم ميزدين تو گوش درسا مسلمه كه شب امتحان خوش بودين :dوالا خوش به حال شما دانشجو هم دانشجوهاي قديم;) از قديم گفتن كوه به كوه نميرسه آدم به آدم ميرسه الان پوريا رسيده بهم اي روزگار دنيا دوران دورانه واقعا مسئله جالب شد جدي عكس خودمه؟؟نظر شما چيه؟:d:5: نقل قول:
فرانك خانوم اي زيني نقشي كه گفتي مال چه دوره ايه؟ ما بوديم به نظرتان؟ آخه م هي اسمش نشنيدم نكنه تو مايه هاي بگي بوده ها؟ آنا او ا.م كيه؟:23: بچه ها اينه ببينين جالبه! نمايش تصوير |
نقل قول:
|
مرسی افسانه جون
منم آهنگشه شنیدم محمد از این آهنگا دوست داره منال بخش چوار و بچه ننه پرونده مه وزن تونه :24: الان از بغل دستیم پرسیدم :dگفت دیدش البته زمان پیریش جوانیشم شر بوده و چاقو کش ولش کنیم به درد تحقیق بیشتر نمیخوره آنا ای چه بود؟سرم گیج رفت ..سیمه خولیده به هم:24: |
به به سلام بر بچ کرماشانی
احوالتان اناهیتا گیان عکس جالبی بود به به فرانک خانوم خوبین خوشین ان شالله همه دانشجوا موفق باشن |
يه خبر جالب از من
طرح تعويض زنان فرسوده از هفته آينده در كرمانشاه شاه نسا، ماه نسا و گل نسا تحويل بديد و به جاش آناهيتا و آرميتا و پارميتا تحويل بگيريد با تشكر پوريا خودرو آقا پوريا اسمت رو تغيير بده يا دوستان براي من يه اسم ديگه بزاريد يا براي مهندس پوريا يه اسم بزاريد! من نمي فهمم كي با منه كي با پورياست! آهاي {قیژه} |
داره باران میاد . . . |
اکنون ساعت 07:31 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |