![]() |
به خدا من دوست هاییم که کرمانشانین از دوستای تهرانیم برام عزیز ترند...
حتی ارادت خاصی به یکیشون دارم:x :دی واقعا آدم های با فرهنگ و ماهی هستن...من که عاشقشونم... دیگه زمونه عوض شده خیلی ها هستن که دیگه اونجور فکر نمیکنن ... |
اینجا چه خبره کی به کرد توهین کرده
من تو این سنی که از خدا گرفتم با هر قشری بودم ولی خدا وکیلی میگم هیچ قشری با مرامتر از کرد اصیل ندیم |
نقل قول:
میگم جوری بودن که من به کرد بودنشون حسودیم شده! |
|
سلام و درود بیکران بر همشهری های گلم
خدمت دوستان عزیزم behrad2226وastreو zagrosخیرمقدم میگم خیلی خیلی خیلی به همشهری های ارتقا درجه یافته هم تبریک میگم تولد دانه هم مبارک باشه حالا دوازدهم با هفدهم چه فرقی داره مهم نفس عمله در مورد بحث هایی که انجام دادید من هم بگم که با وجود کم لطفی هایی که در حق این طایفه میشه ولی ما کردها مرزداران این مملکت هستیم و حفظ مرزهای کشور یعنی حفظ تمامیت ارضی کشور پس به خودمان ببالیم |
دهست خۆش سهركهوتوو بیت
ههندێ کهس ههمیشه گلهیی لهوه دهکهن که گوڵی سور دڕکی ههیه ئێمه دهبێ خۆشحاڵ بین که دڕکهکان گوڵیان ههیه |
سلام آناهیتای عزیزم
ممنون از لطفت |
سلام آناهیتا جون خیلی ممنون از خوش آمد گویت همشهری عزیز
|
سلام بر منالين كرمانشاني
خاصين خوشين چه كين چه خور از كرمانشان به هر حال فره خوشحالم كه مينم منالين زيادي ها ايره موفق باشيد و سربلند فعلا زت زياد |
نقل قول:
پسر تاری احساس میکنم قیافت واسم خیلی آشناست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نمی دونم کجا دیدمت ولی می شناسمت |
اکنون ساعت 07:10 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |