![]() |
چون طاقت رقابت ندارم ،سادگی رادوست دارم ...
ناله ی دل درسکوت چه بیصداست ...! |
يارو ميبينه توي خيابان فردوسي اتوبوس واحد ازسر ايستگاه راه افتاد و يه نفر دنبال اتوبوس داره ميدوه! دادميزنه:
براگم خود خسته نكه او دي چي نيرسيده پي!{قاط} طرف ميگه خدا لالت بكي!! دعا بكه برسمه پي آخر مه رانندي او اتوبوسمه يادم چي دسيگه بكيشم:cool: !! |
پیامت رسی دلم ارام گرت غصه چند ساله وه یادمو برد دوری عزیزان وه دم اسانه چه بکم وه دس رسم زمانه:cool: |
نقل قول:
آقا وحيد عزيز جمله زيبايي گذاشتين ولي هرچه نگاش ميكنم ميبينم كردي توش نداره ها؟;) جمله هاي زيبا رو لطفا اينجا :* جملات کوتاه و پر معنا * قرار بديد ممنون:) |
يه روستايي با پسرش ميره سر مزرعه و بعد از كلي كار و زحمت كنار مزرعه ميخواد استراحت كنه پسرش ميبينه يه مگس خيلي مزاحم پدرشه! هرچه سعي ميكنه مگس رو دور كنه نميشه تا اينكه عصباني ميشه و با تفنگ سر پرشون يه گوله به سمت مگس كه روي سيبيل پدر نشسته خالي ميكنه!!
چند دقيقه بعد مياد خونه و به مادرش ميگه: دايه باوم وقتي چيه ديشت سر داشتي؟ يا نياشتي؟!{قاط} (مادر پدرم وقتي رفت بيرون سر داشت يا نداشت؟!) مادر: نمه زانم ولا! فقط مه زانم آرده مه قه پان و سيوله مه جمان!!!!:21: (نميدونم واله فقط اينو ميدونم كه آرد ميخورد(كنايه از همون نان) و سيبيلهاشو مي جنباند) |
دوینه چیست؟:d |
کر هاو مال چیست ؟
شخصیتی است فرضی که هر چی تلاش میکنی به ان نمیرسی... :mad::mad::mad: |
آدید و آمین چیست؟ عبارتی است که در پایان یک نفرین بی رحمانه می آید که در اجابت دعا نقش بسزایی دارد مثال : تیوش شر بیات آدید و آمین...
|
جک کردی ! اس ام اس کردی
نقل قول:
یعنی واقعا عالی بود ! چه چیزایی در میارن اینا چه حوصله و گوشی دارند اینها گاهی ادم فکر میکنه بعضی چیزها فقط هر هشت هزار سال یه بار اونم فقط در یه جای خاص کاربرد داره تو نگو حتی اس ام اسشم میکنند وای خدا فردا صبح که این پیامک رو توی خونه برای مامان اینا بخونم که یک ساعت فقط باید بهش بخندیم ... |
بسیار عالی
واقعا همه ی نوشته ها عالی هستن . من که مثل انسان های غار نشین وقتی می خونم تازه یادم میاد وای این کلمه هم بلد بودم ها ولی سال هاس به گوشم نخورده ..
طنز رزیتا خانم هم واقعا خیلی زیبا بود دست تمامی دوستان درد نکنه .:53: من که الان همه رو برای داداشی هام می فرستمشون :d |
اکنون ساعت 05:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |