![]() |
به هركه دل بستم ،انديشه اش ياري نبود بين ما جز قلب سنگش هيچ ديواري نبود زخمها خوردم ز دست نارفيقان بارها! هيچ زخمي همچو زخم عشق تو، كاري نبود!!! |
میدونی چرا آدم وقتی بزرگ میشه با خودکار مینویسه؟ برای اینکه یاد بگیره هر اشتباهی پاک شدنی نیست.
|
يک اعتراف تلخ و همين ميله هاي بد سلول ِ انفرادي و محكوم تا ابد آري - فقط به جرم خطاي نكرده ام ! - شعرم دورن ِ فاصله ها حبس مي شود حالا ، به اتهام غزل دزدي از خيال دلتنگي ات دوباره مرا دار مي زند ابراهیم . ققنوس |
خدایا یاری ام کن ...تا اگر روزی، جایی ...چیزی را شکستم دل نباشد... :63: |
در این دنیا که حتی ابر ، نمی گرید به حال ما، همه از من گریزانند، تو هم بگذر از این تنها ...
|
هيچ كس ويرانيم را حس نكرد وسعت تنهائيم را حس نكرد در ميان خنده هاي تلخ من گريه پنهانيم را حس نكرد در هجوم لحظه هاي بي كسي درد بي كس ماندنم را حس نكرد آن كه با آغاز من مانوس بود لحظه پايانيم را حس نكرد |
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . . |
همیشه زمان می گذرد بدون اینکه ازش استفاده کرده باشم: پس می نویسم
تا نگاه می کنی : وقت رفتن است باز هم همان حکايت هميشگی dadkhah.63 |
اشتباهي که همه عمر پشيمانم کرد
اعتمادي بود که بر هر کس من ميکردم |
اگه کسی گفت برات می میره، بدون دروغ میگه!!! حقیقت رو کسی میگه که برای تو زندگی می کنه!
|
اکنون ساعت 11:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |