پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   مهمترین اتفاقی که امروز برات افتاده رو بنویس (http://p30city.net/showthread.php?t=10480)

sina.z 06-24-2009 02:24 AM

امروز از شهرستان اومدم خونه هر کاری کردم نت هم وصل نمیشد یا وصل میشد قطع میشد کلی زد حال بود

پرهام پورتاجی 06-24-2009 11:23 AM

مهمترینش اینه که صبح رفتیم مسیر برای تحویل سازه و بعدش بتن ریزی که گفتن بچینگ مونده زیر سیل و نمی شه بتن ریخت

sina.z 06-24-2009 11:50 AM

دوستان من از پست قبلی تا این پستم هنوز نخوابیدم نزدیکای 2:30 بود که فیلم دی وی دی تموم شد اومدم بخوابم که اداره برق لطف کرد و برق رو قطع کرد تا من بعد از یه ربع توی جام قلت خوردن از گرما بلند شم و ساعت 3 شب برم حیاط(من از بچگیم با این حیاط و اون حیات مشکل داشتم) رو بشورم جاتون خالی رفتم دم در دیدم به همه دوستان گرما زده دم در ایستاده اند جاتون خالی تا صبح نشستیم گپ زدیم و صبح ساعت 9 که جناب اقای برق حوصله کرد بیدار بشه اومد سمتمون منم خواب زده شدم بد جور دیگه نخوابیدم

mary.f 06-24-2009 01:26 PM

امروز از اول صبح کلی کار ریخته بود روی سرم. آخه فردا دارم می رم مشهد هفته دیگه نیستم...
اگه قابل باشم برای همه تون دعا می کنم :63:

ترخینه 06-24-2009 03:46 PM

فکر کنم از خواب بیدار شدنم :29:

پرهام پورتاجی 06-24-2009 03:49 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mary.f (پست 47861)
امروز از اول صبح کلی کار ریخته بود روی سرم. آخه فردا دارم می رم مشهد هفته دیگه نیستم...
اگه قابل باشم برای همه تون دعا می کنم :63:

پیشاپیش زیارت قبول.
بهترین وقت برای مشهد اومدن.خلوت خنک زیبا

امیر عباس انصاری 06-24-2009 04:22 PM

امروز باید برم قبض تلفن همراه (موبایلم) رو پرداخت کنم
آخ که چقدر روز دردناکیه!!!!

kiana 06-24-2009 05:07 PM

سلام
امروز مثلا هوس اب انار خوردن کردم.!!!بد جوری هم هوس کرده بودم.!!!_:2:_:2:_:2:_:2:بعد با دختر همسایه پایینی سوار ماشین شدیم.رفتم از انار محمد که نزدیک خونه مون شعبه داره یک لیوان اب انار ترش خریدیم و خوردیم.حالا چشمتون روز بد نبینه از موقع که اب انار را خوردم تا الان انگاری دارن تو معده ام رخت میشورن.فکر کنم مسموم شدم .فقط خدا به داد من و ....... برسه.از ترسم به کسی هم نمیتونم حرف بزنم چون فقط کافیه که مامانم یا مادرشوهرم یا در کل شوهرم بفهمن دیگه واویلا.البته حق هم دارن .اخه کسی نیست به من بگه الان موقع هوس کردن اب انار بود. اخه دست خودم نبود که ...............{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قاط}{قا ط}
خبر دوم هم اینکه داشتم برای پیدا کردن معنی یک لغت در لغت نامه دهخدا در گوگل سرچ میکردم که دیدم دومین سایتی که در گوگل بود و از اون جا میشد به سایت لغت نامه دهخدا رفت سیت ما بود .
خبر سوم .ندارم همین

GolBarg 07-09-2009 05:22 PM

سلام به همه بچهای تیتیش مامانی پی سی سیتی :cool:
من امروز واسه طرح معلمی کامپیوتر که میرم کلاس بازیگری داشتم
خوب نتونستم اجرا کنم _:2:
اخه منو چه به بازیگری {قاط}
ولی خدایش توی این مدت خیلی چیز میز یاد گرفتم و یه عالمه کتاب های خوبه روانشناسی استادمون بهمون معرفی کردند
امروز یادمون دادن تمرین صدا داشته باشیم مثلا دهانتو مثل تخم مرق ایستاده باز کنی و بگی آ :24::21:
و تمام 6 صدا را تمرین کنیم
پروژه هم یه قدمم واسش ور نداشتم_:2:
از پس سی هم بهم میگن تنبل ام و هر بار قول میدم بچه خوفی بشمو و حرکتی انجام بدم
ولی ........ اخه وقتی بچه های خشوکی مثل شماها داره من چیکاره ام :p

چشم بچه خوفی مشم :53:
دیگه اینکه یزد غبار و گرد خاکی بود این چند روز وای چه هوای ناخشی _:2:
خلاصه قربون همه تون
شاد باشین:53:

deltang 07-09-2009 10:27 PM

منم امروز گوشي خريدم n96 چقدر باحاله واي يادم رفت برم تو مشخصاتم درستش كنم فعلا

اکنون ساعت 04:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.