![]() |
وقتي پايت خواب مي رود نمي تواني درست راه بروي لنگ مي زني! وقتي قلبت خواب مي رود نمي تواني درست فکر کني عاشق مي شوي |
میخوام اسم تو رو با صابون تو ابرا بنویسم تا وقتی بارون میباره همه کف کنن !!!
|
تقديم به پسرم، شايان ...
دیابت لباتم ، خراب اون چشاتم ، عاشق اون صداتم ، بادبون كشتیاتم ، دیوونه نگاتم ، روانیه اداتم ، دیگه بگو چی میخوای ، بخوای نخوای فداتم ..._باوش
|
منتظر دیدار تو هستم سهل است گرفتار تو هستم من در پی این حادثه غمخوار تو هستم هر چند که دور از منی و من ز تو دورم بر جان تو سوگند که.... دوستدار تو هستم |
"هیچ از خدا نخواه که همه ی دنیا مال تو باشه همیشه از خدا بخواه کسی که مال توست مال کسی دیگه نباشه" |
...:53:
همیشه واسه گلی گلدون باش که اگر به اسمون رسید یادش باشه ریشه اش از کجاست. |
همه ی زندگی من اون نگاه عاشقت بود
چرا فکر کردی به جز من یکی دیگه لایقت بود رفتي و ازم گرفتی اون نگاه آشناتو واسه من باقي گذاشتی التهاب لحظه هاتو حالا من تنها نشستم با نوای بی نوائی چه غریبم بی تو اینجا ای غریبه بی وفائی براي ؟؟؟ بود... |
اي سراپايت سبز دست هايت را چون خاطره اي سوزان در دست هاي عاشق من بگذار و لبانت را چون حسي گرم از هستي به نوازش لب هاي عاشق من بسپار باد ما را با خود خواهد برد |
تو نیستی
اما من برایت شعر می گویم دیروز هم نبودی که برایت بلیط سینما گرفتم دوست داری بخند دوست داری گریه کن و یا دوست داری مثل آینه مبهوت باش! مبهوت من و دنیای کوچکم دیگر چه فرقی می کند باشی یا نباشی من با تو زندگی می کنم... |
چه عذابیه که امروزتو رو دارم و ندارم
موندی تا ابد تو قلبم اما رفتی از کنارم |
اکنون ساعت 07:47 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |