![]() |
دوست عزيز من فكر ميكنم شما خيلي به بيراهه رفتين
خوب اگه به قول شما همه چي پوله پس بايد گفت ادما همشون يه قيمتي دارن ديگه بله پس قيمت شما چنده |
این حقیقت زندگی است ..دوست گرامی ....
زندگی بچه بازی نیست ..مشکلات فراوانی داره که همش با پول حل می شود همین |
من موافق نيستم چون من هم زندگي ميكنم ولي همه مشكلاتم را پول حل نميكنه حتي بعضي وقتا همين پول مشكل ساز ميشه در ضمن دووووووست عزيز جواب سوالمو نداديد . من هنوز منتظرم
|
ببخشید دوست گرامی
یا شما مرفه بی درد هستین یا صاحب گنج ......... اگر لطف کنی یه سری بزنی به جنوب شهر بهتر به حقیقت نزدیک میشی ؟ این جملاتی که شما می فرمائید فقط به درد دنیای مجازی نت می خوره ولا غیر!!!!!! |
نقل قول:
|
کدام سوال...من که جواب دادم
من که خودم شاهد بسیاری از بغض ها بودم که فقط به خاطر فقر وفلاکتی است که خداوند متعال بر سر انها نازل کرده است.. این یه حقیقتی است اما مثل همیشه تلخ........ |
نقل قول:
راستي شما نويسنده كتا هري پاتر رو ميشناسيد يا مثلن گيتس را ميتونيد بگيد اونها ابتدا چطور بودن |
بله خانم رولینگ را تا حدودی که الان صبحها صف میگیرند برای کتابهاش را می شناسم.
انجا فرق داره با ایران عهد عتیق ..انجا به انسانها اهمیت وارزش قائل می شوند نه اینجا با همه نا هنجاریهایی که برای مردم فلکزده ایران بوجود اوردند کمتر کسی را می توان یافت که کتاب بخونه؟ من هنوز هم میگم پول خدای همه هست ..چون خودم این موضوع را لمس کردم..... |
خانم يا آقاي plmoknijb لطفا ديگران را به آئين خودتان نشماريد با اين عبارت كه مي گيد پول خداي همه است چون خودتان اين موضوع را لمس كرده ايد پول خيلي خوب است اما توصيه مي كنم نپرستيدش يا لا اقل ديگران را به اين عمل زشت متهم و منتسب نفرماييد موفق باشيد
|
حقایق زندگی را نمیشه کتمان کرد باید گفت فعلا که سرمایه دارها وپولدارها دارند بر زمین وزمان حکم فرمایی می کنند..
اگر پول نداشته باشی نمی توانی ازدواج کنی نمی توانی خانه داربشی واز همش مهمتر اگر پول نداشته باشی مریض که شدی این دکترها که اکثرا تا پول نداشته باشی جواب سلامت را هم نمی دهند.... زندگی بر مبنای پول استوار است.......... |
| اکنون ساعت 11:58 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |