![]() |
خوشحالم كه همه شما دوستان اينجا هستيد
|
1
سلام. ببخشید میخواستم یه خورده از انجمنتون برام بگی . میشه لطفا؟
|
وای پسر بارون چقدر قشنگ مینویسی .
اقا امیر احمدی شما خودتون رو دست کم گرفتید از بابت اطمینانی هم که به من دادید ممنون از همتون ممنونم سعی میکنم باهاتون همراه بشم . |
ان روز که از دلم پرسیدم !
گل شب بو چه کم از لاله ی قرمز دارد ؟ به من اهسته جوابی داد که نگاهم ترک برداشت وجودم لرزید احساسم فراسوی حیرت خشکید به من گفت :واژه ی شب بو زیباست اما او زمینی ست لاله عاشق است جای او در روی زمین فقط در دل معشوق است !!!!!!!!!!!!!!!!! |
کردم وداع جملهي اعضاي خويش را
بار فراق بستم و ، جز پاي خويش را هر گام پاي باديه پيماي خويش را گويي هزار بند گران پاره ميکنم هجر تو سنگريزهي صحراي خويش را در زير پاي رفتنم الماس پاره ساخت نفرين کنم ارادهي بيجاي خويش را هر جا روم ز کوي تو سر بر زمين زنم نازم عقوبت شب يلداي خويش را |
به خواست خود لاو 17 عزیز نام این تاپیک رو تغییر دادیم
|
دلم تنگه اشک مجالی به زبانم نمیده خیلی وقته که خندیدن ارزوی لبانم شده نمیدونم من نمیدونم یا شکستن قلب کارهمیشگی ادما شده از کار دنیا سر در نمیارم فقط اینو فهمیدم شخصیت ادمارو رفتارشون مشخص میکنه نه موقعیتشون .کاش کسی بود اندوه ودرد مرا میفهمید !!!!!!!!!
|
چرا نمياي؟! چرا نميخواي؟!
من خوبم.. فقط سرم درد ميکنه.. دستت و به من نزن...! گرممه برو بيرون...بزار بخوابم.. مامان برو بيرون تورو خدا برو.. بزار آروم شم..باهام حرف نزن نميخوام گريه کنم چند ساعته بيرون نرفتم... حالم بده....دلتنگم...بي تابم بغض بيخ گلوم و چسبيده...! نميشه رها شد! دلم ميخواد... سرم و بزارم رو عکسات و گريه کنم...تا خود صبح! ميخوام تک تک حرفايي که بهم زدي و ببوسم..گاز بگيرم...!بغل کنم.. ميخوام دستم و بکنم تو موهات و يه هويي جييغ بکشم.. چقدر گريه کنم که دوباره بگي دوستم داري؟ ميدوني چقدر واسم سخت بود نبودنت؟! نداشتنت؟! ميدوني چه حالي شدم وقتي راحت ازم گذشتي؟! ميدوني چه حسي داشتم وقتي ترکم کردي؟ خيلي خستم به خدا.... نميدوني بدون تو بودن چه درديه! بدون تو متولد شدن زندگي کردن..مردن... چرا نمياي؟! چرا نميخواي؟! |
|
آسمان را دیدم رنگ بر رخسار نداشت کبودی بر تن داشت ٬ ابر ٬ و سیاهی غم بر دل غرش می کرد و ناله ٬ برق چشمانش منور کرده بود تاریکی را ٬ اشک ریزان بود و درد و دل می کرد . نفهمیدم چرا این بود حالش ... گریه اش بهر چه بود !! هیچ نگفت و با همان حال رفت که رفت ! جای دگر ... و من را هم در ابهام جا گذاشت !!! |
اکنون ساعت 10:18 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |