![]() |
من سر به هر سایتی میزنم عضو میشم اینم یکیش دیگه !
|
نه من عضویتم خیلی قضیه داره!!!
همه ش تقصیر شهرام ناظری بود! دیدم اینجا توی فروم متن شعراش هست، و باید آدم عضو بشه تا بببینه لینکاشو، دیه عضو شدیم دیه ..... و خیلی هم از این بابت خوشحالم. |
مطالب روانشناسی رو میخوندم و از همین طریق عضو شدم
|
این یه رازه!
اما انگیزه اصلیم هرچی بود الآن بخاطر انگلیسی اینجام! بچه های خون گرمی داره! |
این جانب به شخصه برای فعالیت در بخش انگلیسی و ترجمه در اینجایم. البته قبلا دلیلش فعالیت در عرصه نجومش بود که نشد، حالا اونم شاید بعدا ! چون میخواستم مطالبی رو بیارم اینجا که به زبان خودم باشه هر چند اطلاعات همون اطلاعاته. |
راستش ادمین اول که خودتون می دونین مامانم اینجا رو پیدا کرد |
تقریبا سه سال پیش بود که دنبال یه آهنگ "احسان خواجه امیری" میگشتم و اینجارو پیدا کردم، برای دانلودش باید عضو میشدم، به محض عضو شدن نامه ی خوش آمدگویی ادمین رو دریافت کردم، استقبال گرمی بود که نظیرش رو در هیچ سایتی ندیده بودم، از همون اول فهمیدم که اینجا با هر جای دیگه خیلی فرق داره، قوانین منحصر به فرد و محیط پاک و جو دوستانش منو جذب کرد،بدون اغراق میگم خیلی چیزها اینجا آموختم، مگه میشه از این همه مهر و صفا و محبت و ... "که اینروزا در خانواده های واقعی هم کم پیدا میشه" دل کند؟!! |
|
سلام به همه ی دوستان:53:
راستش دنبال یه جایی میگشتم که برم اونجا و شعرهایی که تو دفتر شعرم دارم ارسال کنم . ( البته بگم از شعرا و اشخاص مختلف ) که اومدم اینجا و عضو شدم . قبلا هم تعریف اینجارو شنیده بودم . به امید فرداهایی بهتر :53: |
حالا نوبت منه بگم:)
اول اینکه والا من نمیتونم کامل مثل اقا بیگ بنگ بگم اما من اولین بار با اسمس کردی با اینجا اشنا شدم اما بیشترین چیزی که باعث شد بیام و بمونم جو کرماشاهی بودنش بود بعد مثل خیلی از سایت و فروم دیگه فقط میخوندم(چون اصلاعادت به ثبت نام توی فروم وسایتا ندارم) خلاصه حدود 6 ماهی گذشت هوس کردم گفتم بزار منم اسمسامو بنویسم بعذ خلاصه ثبت نام کردم وفقط توی بخش اسمسا بودم بعد کلا رفتم وشروع کردم به درس خوندن اما فقط روزی نیم ساعت از اینترنت استفاده میکردم اونم میومدم فقط اسمس میخوندم یا مینوشتم:p والا انگار خاک پی سی دامن گیره بعد دیگه از جمع صمیمیش لذت بردم اینو واقعا میگم خیلی چیزا یاد گرفتم والانم اینجا رو مثل خانوادم دوست دارم:) و اگر یه روز نیام یه سر نکشم انگار اون روز یه چیزی گم کردم یا کم دارم{پپوله} |
اکنون ساعت 09:06 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |