![]() |
|
|
|
|
|
|
به عنوانی یه ایتالیایی دو آتیشه و یه میلانیه دو آتیشه امیدوارم اینتر ببازه
چون مورینیو آبروی فوتبال ایتالیا رو برده با اون بازی کثیفش امیدوارم بایرن که از بچگی ازش متنفر بودم تو این بازی پیروز باشه چون حداقل فوتبال بازی می کنه ولی واقعا جای میلان من اینجا خالیه! |
آقا رضا منم عاشق ایتالیا هستم
ولی یعنی چی که آبرو فوتبال ایتالیا رو برده؟ آیافینالیست کردن یه تیم به معنای بردن آبروی اون کشوره؟ دفای کردن یه نوع هنره، حالا بقیه هنر ندارند از این دفاع عبور کنند به ضعف تاکتیک خودشون بر می گرده |
من با آقا رضا اصلا موافق نیستم !
بارسلونا میشه گفت بهترین خط حمله را در بین تیم های باشگاهی جهانه ولی در بازی رفت و برگشت چند بار از این سد مستحکم تونست عبور کنه؟ من زیاد طرفدار تیم های ایتالیایی نیستم ولی به شخصه خیلی دوست دارم اینتر قهرمان بشه |
بهنام جان نه من طرفدار اینترم نه طرفدار بارسا و نه طرفدار بایرن من عاشق میلانم
ولی میگم فوتبال کثیف دلیل دارم براش آره بارسا نتونست عبور کنه.بارسا که سهله از مریخ هم بازیکن میاروردن نمی شد عبور کرد 10 نفر کامل چپیده بودن توی هیجده قدم میگم کثیف که اینطوری بازی کرد.میگم کثیف که مثلا چیوو رو می فرسته طرف مسی که فقط رو اعصابش بره ضعیف ترین تیمهای لالیگا جلوی بارسا اینطور دفاعی بازی نکردن. اگه هم بکنن خوب توان و بودجه شون همینه ولی این اینتر.پر ستاره هستش واقعا آبروی فوتبال ایتالیا رو بردن میلان 3 فصل پیش اومد فینال و قهرمان شد ولی مثل یه قهرمان هم بازی می کرد. توی اولدترافورد میومد و هجومی بازی میکرد ولی اینتر همین رئال فصل قبل توی ال کلاسیکو 6 تا از بارسا خورد ولی یک لحظه هم به بازی تدافعی فکر نکرد من با وجود شناختی که از رئال و بارسا دارم بعید می دونم مورینیو با این فلسفه ی فوتبالش و 1-0 های همیشگیش بتونه اونجا کار کنه خصوصا تو بارسا |
اکنون ساعت 09:42 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |