![]() |
اسسمو گذاشتم تاري چون اسمي كه تو انجمن شعرهائي كه ميرفتم همينه و خيلي دوستش دارم چو.ن به نظرم يه جور پاكي توشه
آواتارم رو هم به خاطر اينكه يه جوري مبهمه و ميتونه توش حرفهاي زيادي داشته باشه و يه جور معصوميت كودكانه توشه فكر كنم بايد يا جانباز باشي يا اينكه يه جورائي به بيمارستان ربط داشته باشه يا شايد يه جوري حرفهائي در دل براي گفتن كه مورد قبول ديگرون نيست يعني شايد يه جوري معترض البته همه اينها بعد از سلامه |
نه خوشتيپ محله(آريانا) عکسم بعلت اون نيست که گفتي رزيتا جون از خدا برات بهترين اجابتها رو مي خوام در مورد عکسم بايد بگم صرفا همدردي با يک عده بيگناهه که مضروب شدن در جرياني که خودتون مي دونيد همين
يا علي مدد |
راستي امضام هم از خودمه چون معتقدم بي شيله پيله ترين و پاكترين و معصومانه ترين دوران عمر ادمي همان كودكيست قبلا براي دوستمون علي گفتم و همچنين نيلوفر خانوم تو دوران كودكي نه كينه اي هست نه حرص و طمع ديديد بچه ها چقدر راحت با هم دوست ميشن و به هم اعتماد ميكنند و پايبند دوستيشون هستند چقدر زود ميرنجند و چقدر زود فراموش ميكنند كينه ها رو چقدر طالب يادگيري و جدا از خودخواهي و غرورهاي كاذبه ما بزرگترها هستند چقدر زود ميخندند و چقدر زود ميگريند اين يعني جريان داشتن يعني وجود داشتن يا برگه اي از يك باطن سپيد و پاك
|
نقل قول:
اسم كاربريم اسممه آواتارمو همينطوري گذاشتم ..قيافه اين پسر يكم شبيه خودمه ..dl: امضامم متغيره...چون الان كشتي شكستم و در انتظار گشايشي هستم اينو گذاشتم {پپوله}راستيتش من زياد دوست ندارم اون چيزي كه درونم هست رو بروز بدم..الان كلي غم رو دوشمه اما اينجا ميگمو ميخندم |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
تاري جون جوابم به کامنت قبلي آريانا بود که گفته بود براي آنفولانزاي خوکيه
مخلصيم يا علي مدد |
آبادانی ؟ جریان ؟ معترض ؟ همدردی؟ ها ه اها ه ؟ بگیرید این پسر را در سجن کنید وامصیبتا چه حرفها ...
اویترت که خب بعدا یه چز خوشگلتر بذار ادم میترسه کمی من فکر میکردم از بچه های سایت یا سر کار یا .. کتک خوردی و با پاشنه کفش زدن تو چشت که کلی هم ناراحت شدم خدا رو شکر که این نیست ... و خدایی که این نزدیکی هاست ... اینم جالبه .. شعرشو نخوندم.... تاری امضات اگه از خودته که خیلی قشنگه ... آریانا عکست عکس کیه ؟ بازیگره ؟ من نمیدونم کیه .. ارایانا که قشنگه اسمش ... با این تیپ شعرای حافظ خیلی حال نمیکنم واسه من زوده هنوز درکش.. رزیتا توم اگه دوست داری یه سری به مینیاتورا و نقاشیهای محمود فرشچیان بزن ... بله هیوا به معنای امید و ارزو هست و چون یه حس مشترک انسانیه چه دختر دارش چه پسر نام مشترکیه ولی خب زنا زورشون زیاده هر چی چیز قشنگه میبرن برای خودشون ثبت میکنن هیوا بیشتر دختر داره تا پسر اما من خیلی پسرا رو هم میشناسم که هیوا هستند ... اسم قشنگیه کلا ... واقعا حال میکنم این همه واژه حرفه ای و زیبا داره زبان کردی ... خدا رو شکر که در عصر بی هویتی ما هنوز یه چیزایی داریم ... افشین هم قشنگه ... من نمیدونستم به کدوم قسمت تاریح برمیگرده ایا در شاهنامه یا مثنوی های عاشقانه بوده یا وجود خارجی داره اما میدونستم نامی قدیمیه.. عکستم قشنگه یه بار دیگه اولا یه جایی نوشته بودی که اینو با زنیت گرفتی.. و اما خانم عشق... نامش که زیباست ولی تلفظش و استفاده ش برای فروم سخته.. اویترتوننم قشنگه مشابهش رو زیاد دیدم .... امضاتون هم احتمالا به فوت مرحوم پدرتون مربوط میشه خدا بیامرزه ایشون رو |
نقل قول:
|
راستي نظرتون چيه كه با كمك مشي كوروش اسممو عوض كنم؟
از بس حرف زدم همه گفتن جووون(چون فكر كردم من چيزم!!!) دچار بيماري اعصاب شدم.... |
اکنون ساعت 03:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |