![]() |
از هر دری سخنی...
|
آموختم: |
نمی دونست...
ازم پرسيد منو بيشتر دوست داري يا زندگي تو؟ خوب منم راستش رو گفتم، گفنم زندگيمو! ازم نپرسيد چرا؛ گريه كرد و رفت اما نمي دونست كه اون خودش زندگيمه! |
یکی تو یکی...
|
|
ولی تو ....
شايد يه كسي شب ها براي اينكه خواب تورو ببينه به خدا التماس مي كنه ، شايد يه كسي به محض ديدن تو دستش يخ ميزنه و تپش قلبش مرتب بيشتر ميشه ، مطمئن باش يه كسي شب ها به خاطر تو توي درياي اشك مي خوابه ، ولي تو اون رو نمي بيني! |
مي خوامت:
هرجا هستي تورو خدا از ساعت 9 به بعد از خونه بيرون نرو، چون خيلي دوست دارم، نمي خوام از دستت بدم، آخه الان وقت جمع آوري زباله هست...!!!! |
اون تويي…
اوني كه صورتم رو نوازش ميكنه تويي... اوني كه شبها لپم رو قرمز ميكنه تويي... اوني كه صداش تا صبح تو گوشمه تويي... پشه آخر يه روز مي كشمت!!! |
بعد از این ...
بعد از این ... نسیم عرب امیری بعد از این آسایش از پیر و جوان خواهم گرفت لقمه را از توی حلق این و آن خواهم گرفت! می پرم تا آسمان خورشید را كش می روم نور را هم از چراغ آسمان خواهم گرفت! صبح ها در خانه گوش و چشم را گم می كنم می روم كله پزی یك من زبان خواهم گرفت! من كه تا عهدی و بوقی شكل كفتر بوده ام مثل كفتاری به روی مرده جان خواهم گرفت! تا زمین را لاشه و نابود و خاكستر كنم از خدا شش روز دنیا را زمان خواهم گرفت! جن و دیو و اهرمن در كار من وامانده اند ورد و جادو را من از آب روان خواهم گرفت! در به تخته خورد و من هم صاحب میزی شدم پشت میزم از خدا نام و نشان خواهم گرفت! مثل توفانی به ساز زندگی رقصش (!)كنم انتقام از آن «نسیم» مهربان خواهم گرفت! |
من زن گرفتم تو نگیر...شعر طنز
زن گرفتم شدم ای دوست به دام زن اسیر من گرفتم تو نگیر چه اسیری که ز دنیا شده ام یکسره اسیر من گرفتم تو نگیر بود یک وقت مرا با رفقا گردش و سیر یاد آن روز به خیر زن مرا کرده میان قفس خانه اسیر من گرفتم تو نگیر یاد آن روز که آزاد ز غمها بودم تک و تنها بودم زن و فرزند بستند مرا با زنجیر من گرفتم تو نگیر بودم آن روز من از طایفه ی درد کشان...بودم از جمع خودشان خوشی از دست برون رفت و شدم لات و فقیر من گرفتم تو نگیر ای مجرد که بود خوابگهت بستر گرم بستر راحت و نرم زن مگیر!!! ارنه شود خوابگهت لای حصیر من گرفتم تو نگیر بنده زن دارم و محکوم به حبس ابدم مستحق لگدم چون در این مسئله بود از خود مخلص و تقصیر من گرفتم تو نگیر من از آن روز شوهر شده ام خر شده ام خر همسر شده ام میدهد یونجه به من جای پنیر من گرفتم تو نگیر |
اکنون ساعت 09:48 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |