![]() |
خوش اومدی هدیه خانوم فقط چند تا توصیه مواظب این تاری باش خیلی پلنگ بازی در میاره حرفاشو جدی نگیر مبادا ازش غافل بشی از ما گفتن:21::21:
|
نقل قول:
خوش اومدي |
نقل قول:
كار تاريه:23: |
من هم به همه دوستانی که اخیرا به جمع ما اومده اند خوش امد عرض میکنم ...
ان شاالله همیشه حضورتون رو احساس کنیم :){پپوله} |
1 بار معرفی کردم ولی یکی پستمو خورده!!
اسم:زهرا فامیل:................................................. ............................................................ ... قد:نمی دونم وزن:نمی دونم سن:ولش کن شغل:گشتن تو اینترنت بقیه ی سولا هم معلومه!!!!!!! |
نام: Rasoul
نام خانوادگی:امینی روز و ماه و سال تولد:21/02/1365 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: نصف جهان سطح تحصیلات: لیسانس عینک نیستم!: شنا بلدم رانندگی بلدم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): دوستانه صمیمی چیزی که بدون اون نمیتونم زندگی کنم:عشـــــــــــــــــــــــق ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال کتابهاي مورد علاقه: رمان-شعر-فلسفه-روانشناسی0کامپیوتر کشورهای مورد علاقه من:ایتالیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:انزلی شهرهای جهانی مورد علاقه من:ونیز گوشی موبایل مورد علاقه من:NOKIA N73 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:سپاهان طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:رم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟........... |
گلادیاتوربه قول دوستان
لیسانس it بقیشم private |
نام: آرش نام خانوادگی:*** روز و ماه و سال تولد: 1371/8/2 جنسیت: مذکر شهر و زادگاه: شمال کشور-تهران سطح تحصیلات: کلاس 11http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif شغل: :65: قد: 182 وزن: 86 رنگ چشم:تو مایه های سیاه رنگ مو: سیاه وضعیت فیزیک بدنی: آرنولد شواتزینگر و دیدی؟!من آرش شونمhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif عینکی هستم / نیستم!: خیـــــــــــر عینکنم کجا بود شنا بلدم / بلد نیستم!:بلتـــــــم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: تا حدودی!! وضعیت تآهل: یکم زود نیست؟!http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): اینو باید خودتون متوجه بشین(از پست اول کش رفتم) -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: قربونم برمhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif مهمترين چيزها در مورد من: با همه با محبت و دوستانه برخورد کنم(آره جون خودم راست میگمhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif) محسنات من: زیاده جا نمیشه بگم!! معایب من: حتی یدونه!!! اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : چیزی متوجه شدین به منم بگینhttp://www.pic4ever.com/images/Laie_13.gif پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ,غیبت,توهین,عربی,پی سی سیتی(فکر کنم بن شدم...البته شوخی میکنما!!) پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خانوادم با بقیه کنار میام پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: پرسپولیس,طرفداران پرسپولیس(جبران پست اول),دبیر تاریخم,شوخی بیجا,تحمیل عقاید پنج آرزوی مهم من: شخصیه!! علايق مهم من: فیلم,نت,بازی,کتاب مهارتهای من: یکم ساز میزدم ورزش هاي مورد علاقه من: پینگ پونگ,فوتبال کتابهاي مورد علاقه: بیشتر داستانی و کمی نجوم موسيقي هاي مورد علاقه من: تقریبا از همه صنف میپسندم سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پیانو بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: تقریبا از بیشتر کارهای سینمایی شهاب حسینی و رضا عطاران خوشم میاد بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: زیاد حضور ذهن ندارم ولی آخریاش و که دیدم و خوشم اومد Twilight و Prison Break بود! بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: مهران مدیری,عطاران,شهاب,حسینی,اکبرعبدی ,پرویز پرستویی و ... بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: تام کروز,Wentworth Miller کشورهای مورد علاقه من: ایــــــــــــــــران,فرانسه شهرهای ایرانی مورد علاقه من: همه شهر های گیلان جاهای دیگه زیاد نرفتم آشنایی ندارم! شهرهای جهانی مورد علاقه من: تورین,ونیز,پاریس غذاهاي مورد علاقه من: انواع گوشت قرمز رو میپسندیم!!مرغ هم همچنین!ولی غذای دریایی و اصلا...... وسایل نقلیه مورد علاقه من:درشکه گوشی موبایل مورد علاقه من: همین که دارم از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:0911 اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: *استقلال* طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:*استقلال* و *چل سی*از بارسلونا هم خوشم میاد و تیم ملی هم فرانسه اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:من در درس تاریخ زیاد قوی نیستمhttp://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: تهوع بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: بیشتر واسه سر زدن به فرومم و دوستانم میام اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: هی کمی!قابل عرض نیست تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: زیاد نیستن یعنی فقط با کورش جان یکم آشنایی دارم همین! نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: یادم نسیت ولی فکر کنم دنبال مطلبی بودم و... و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: انتظار داریم که به جوانان بیشتر بها بدن,امکانات فراهم کنن,حقوق بازنشسته ها رو بیشتر کنن و... :53:خیلی خوب بود...از کسی که این سوال ها رو طرح کرد خیلی ممنونم:53: |
آرش جان خوش اومدي اميدوارم اينجا بهت خوش بگذره
|
سلام به دوستان عزيزم من تينا هستم از تهران
ليسانس نرم افزار دارم بقيشممممممممممممم... باشه تو قسمتهاي بعد خوشحالم كه در كنار شما هستم |
دوستان گلم: Fetros* عزیز:) هدیه تهرانی;) علیپ فینگیلیش{پپوله} زهرا نمی دونم!:) رسول همشهری:D گلادیاتور :rolleyes:private آرش شواتزینگر:eek: تینا جون_چپله همگی خوش اومدین_باوش:53: |
تينا جون تو هم خوش اومدي موفق باشي عزيزم
|
همه دوستان خوش اومدن..اميدوارم از علم من نهايت استفادرو ببريد
|
|
اين موضوع كمي مشكوكه اريانا بابا بيا كارت دارم
|
به همه دوستان خوش آمد میگیم.
امیدوارم لحظات خوبی کنار هم داشته باشیم. از همه دوستان قدیمی هم کمال تشکر دارم. |
نام: امير
نام خانوادگی: فرهادي روز و ماه و سال تولد: 16/07/58 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات: مهندس صنايع شغل: مدير برنامه ريزي قد: 185 وزن: 80 رنگ چشم: فهميدين به خودمم بگين!!! رنگ مو: مشكي رنگ عشقه وضعیت فیزیک بدنی: ميگن خوش تيپم بدجوري.... عینکی هستم / نیستم!:اين چند تاس؟؟؟؟ شنا بلدم / بلد نیستم!:s.o.s رانندگی بلدم / بلد نیستم!: عاشق رانندگي وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):خوش خنده...خوش اخلاق -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: من و مي شه تو يه جمله وصف كرد مگه؟؟؟چكار مي كني؟ مهمترين چيزها در مورد من: عاشق سفر و ورزش محسنات من:زياده معایب من: چي؟؟؟!!!! اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :اخمووووووو پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: زرنگ بازي ، يخ بودن، دروغ ،ادعاي الكي ، بد اخلاقي پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: كار ، سفر ، ورزش ، خوانواده و دوباره سفر پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: وال.. چه عرض كنم پنج آرزوی مهم من: خصوصيه علايق مهم من: سفر ، ورزش و فيلم مهارتهای من: هر كاري بگي ازم بر مياد ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال ، كوه نوردي ، شنا کتابهاي مورد علاقه: خيلي نمي خونم موسيقي هاي مورد علاقه من:همه چي گوش مي دم...بي موزيك نه نمي تونم سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: پيانو و گيتار بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: آژانس شيشه اي بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: ميهن پرست (مل گيبسون ) و taken بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: پرويز پرستويي بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: رابرت دونيرو و مل گيبسون کشورهای مورد علاقه من:آمريكا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:زياده شهرهای جهانی مورد علاقه من:پاريس غذاهاي مورد علاقه من:قورمه سبزي وسایل نقلیه مورد علاقه من: bmw گوشی موبایل مورد علاقه من: n97 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول! اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: پرسپوليس طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: بارسلونا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:12 سال پيش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:يادم نيست بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اخبار اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هيچ كس رو نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: ويكتوريا و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: چه عجب تموم شد |
من کیم قایقی افتاده در وهم و سراب
من کیم نقش حبابی روی آب |
نام: ارزو
نام خانوادگی: فرهمند روز و ماه و سال تولد: 27/5/1353 جنسیت: خانم شهر و زادگاه: متولد اصفهان ساکن تهران سطح تحصیلات: دیپلم شغل: خانه دار قد: وزن: رنگ چشم: رنگ مو: وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!:هنوز نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:در حد رو آب موندن:p رانندگی بلدم / بلد نیستم!:پارک دوبل نباشه بلدم;) وضعیت تآهل:متاهل -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: غیر قابل تحمل مهمترين چيزها در مورد من: صداقت راس زندگیمه و خیلی رکم محسنات من:صداقت معایب من:خودخواهی_کم صبر بودن_رک بودن را هم خیلی ها عیب میدونن ولی خودم عقیده ندارم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :راست گویی پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:دروغ-دروغ-دروغ-مرموز بودن-سریش شدن- پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:خدا-عشق- دخترم- پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:همون دروغ و دروغگویی پنج آرزوی مهم من:خوشبختی دخترم -سلامتی و رفاه تمام عزیرانم خصوصا مادرم -ارامش کسی که دوستش دارم و این که بمونه برام_:2: علايق مهم من:اینترنت- شعر- موسیقی- مطالعه مهارتهای من:_____ ورزش هاي مورد علاقه من:شنا-بدمینتون کتابهاي مورد علاقه:شعر- رمان تاریخی- روانشناسی موسيقي هاي مورد علاقه من:قدیمی هایده گلپا ستار-پاپ هم بد نیست سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من:ویلون بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:میم مثل مادر بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:برباد رفته بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:پرویز پرستویی-فاطمه معتمد آریا-عزت الله انتظامی- بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:تیکلاس کیج- انجلینا جولی کشورهای مورد علاقه من:مصر به خاطر بناهای تاریخی شهرهای ایرانی مورد علاقه من:شیراز-اصفهان-رامسر شهرهای جهانی مورد علاقه من:مکه غذاهاي مورد علاقه من:فسنجون خونگی-جوجه کباب بیرون-فقط دریایی نباشه وسایل نقلیه مورد علاقه من:بنز-سانتافه گوشی موبایل مورد علاقه من:-نوکیا E75 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول-ایرانسل اعتباری اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:______ طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:______ اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:28 سالگی اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:فوق العاده جذاب بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:عضویت تو سایتهایی واسه شعر و عکس و مطالب آموزنده و گاها هم چت و دوست یابی مفید اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید:سایت کوچولو و همکلام و کلوب عضو هستم ولی فعالیت خاصی ندارم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هنوز هیچکس تازه واردم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:تو گوگل شعر سرچ می کردم بهش رسیدم و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:به نظر سایت خوبیه پس از خوندن نظرمو خواهم گفت فعلا زوده |
امیر آقا و آرزو خانم گل
به فروم خودتون خیلی خوش اومدین امیدوارم کنار هم لحظه های مفید و شادی رو بگذرونیم موفق باشید |
نقل قول:
بازم خوش آمد میگم شما هم همشهری و هم همسن من تقریبا هستین ایشالله به تموم آرزوهات برسی خدا دختر نازتو برات نگه داره اینجا فروم خوبیه نه اینکه خودم توش هستم به خاطر اینکه جو کلی اون مثل بقیه ی محیط نت نیست صداقت حرف اول رو میزنه همه با هم یه خانواده هستن علایقت هم شبیه منه;) امیدوارم اینجابهت خوش بگذره و یه عضو دائمی بشی فدات:53: |
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون از خوش آمد گوییت پروفایلتو خوندم به نظر تو بعضی چیزا تفاهم داریم خصوصا در بدو ورودم قبل از عضویت اولین چیزی که نسبت به شما توجهم را جلب کرد امضات بود پدرم تاج سرم بود و اون شعر قشنگی که زدی هر دوش حرف دلم بود و بعد هم نوشته های زیبات ازت ممنونم ظاهرا از اعضای فعال و محبوب فروم هستی از آشناییت خوشحالم و برات آرزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگیتو دارم شاد باشی :53: |
نقل قول:
بقیه لطف دارن من کیم؟ منم از اشنایی با تو خوشبختم گل نازم میبوسمت |
سلام فرشته هستم 23 ساله دانشجوي ارشد رشته ي فيزيولوژي گياهي |
نقل قول:
كوروش بيا برات عضو اوردم البته قبلا عضو بوده من خبر نداشتم:d خلاصه هواي همدم مارو داشته باشيد{پپوله} |
نقل قول:
سلام عزیزم خیلی خوش اومدی فرشته جان انگار داره هر روز فروم از نظر بار علمی و به خصوص رشته های مختلف زیست شناسی پر بار تر میشه ممنون میشم توی بخش دانشگاه فعالیت کنی از آشنایی با شما خوشبخت شدم:53: |
نام: محبت نام خانوادگی:اميد روز و ماه و سال تولد: 1369/3/1 جنسیت: شهر و زادگاه: تهران سطح تحصیلات:دانشجو شغل: دانشجو قد: 160 وزن: 55 رنگ چشم: عسلي رنگ مو: قهوه اي وضعیت فیزیک بدنی: عضلاني ورزش كاري عینکی هستم / نیستم!:نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):بايد بقيه نظر بدن -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):خوب
توصیف خودم در يک جمله: مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من:دير عصباني ميشم معایب من:زود دلگير ميشم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : سرحاليم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: عشق محبت وفا همدم اينترنت تلفنم پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ پنج آرزوی مهم من:مشهور شم علايق مهم من: بازيگر مهارتهای من: تو همه چي كم نميارم ورزش هاي مورد علاقه من:بدنسازي كاراته ايروبيك شنا وشو تيراندازي دو ميداني بسكتبال واليبال و............... کتابهاي مورد علاقه: رمان موسيقي هاي مورد علاقه من:كلاسيك سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: همهشون دوست دارم بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:همه شون بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:پدر خوانده طناب بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من:پاريس امريكا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:محمود اباد كلاردشت كرمان سنندج شهرهای جهانی مورد علاقه من:ويرجينيا تگزاس شيكاگو غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من:ماشين گوشی موبایل مورد علاقه من:نوكيا از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:ايرانسل اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:بايرمونيخ طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:تيم ملي اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:8 سال پيش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:نكردم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:درسي اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هيچ كس نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟اتفاقي: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: كمكم كنند در زمينه كاري ============================ کمی توسط ادمین ویرایش شد تا زیباتر بشه فونت و ... |
اول سلام
پس از پست دادن در موضوعات پیشنهادی جناب دانه کولا یا همان ادمین عزیز بالاخره رسیدیم سر معرفی روان هستم نزدیک سی سال عمرم رو دیگه ندارم فعلا هستم در ضمن مذکر هستم در ضمن مجردهستم و از وقتی ممیز شدم تصمیم گرفتم زن نگیرم ولی باید روی دخترای خانوم فکر کنم |
نام:سادات
نام خانوادگی: روز و ماه و سال تولد:19/6 جنسیت: مونث شهر و زادگاه: کاشان سطح تحصیلات:لیسانس شغل:کارمند قد:167 وزن: 58 رنگ چشم: مشکی رنگ مو: قهوه اي وضعیت فیزیک بدنی: مانکن عینکی هستم / نیستم!:نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم وضعیت تآهل:متاهل -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی):بايد بقيه نظر بدن -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ):خوب
توصیف خودم در يک جمله: ادمی هستم که دوست ندارم با توهین شخصیت ادما خدشه دار بشه مهمترين چيزها در مورد من: محسنات من:دروغ نمیگویم وحسادت نمیورزم معایب من:عجولم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :ادب پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: اذیت -مسخره کردن -وراجی-کلاس گذاشتن-دوبهم زنی پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: عشق -همسرم-پسرم-کتابام-عتیقه هام پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ پنج آرزوی مهم من:خونه داروماشین داربشم علايق مهم من: برق وکامپیوتر مهارتهای من: تو هی چي كم نميارم ورزش هاي مورد علاقه من:والیبال -شنا-هاپکیدو کتابهاي مورد علاقه: تاریخ موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گیتار بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:همشون بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: کشورهای مورد علاقه من:ایتالیا-مصر شهرهای ایرانی مورد علاقه من:کاشان-کرمانشاه-مشهد شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من: وسایل نقلیه مورد علاقه من:کمری گوشی موبایل مورد علاقه من:سونی تاشو از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:پیروزی طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:تیم ملی اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:چت مزخرفه بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:فکر میکنم اکثر بچه ها رو میشناسم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟اتفاقي و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:دوستانه رفتار کنند ومحیطی مثل چتروم نشه. |
همتون خوش اومدین.
امیدوارم همین طور که اینجا با هم دوست هستیم خارج از اینجا هم ،همدیگرو بشناسیم و با هم دوست باشیم.:53: |
به همه دوستان تازه وارد خوش آمد ميگم:p
|
من plant از تهران كارشناس مديريت
اگر تنها ترين تنها شوم بازم خداهست دكتر شريعتي |
سلام پلانت لطفا خودتون و بيشتر معرفي كنيد
بيشتر اشنا بشيم بفرماين چائي:21::21::21::21::21: |
دوستان به زودي در اين مكان خبر بسيار مهمي منتشر خواهد شد آمادگيهاي ذهني و روحي خود را تقويت كنيد .:p
|
سلام پلانت عزيز
خوش اومدي اميدوار اينجا محيطي باشه كه بهت خوش بگذره براي خير مقدم :53: |
نقل قول:
خوبی ؟ احتمالا باید خانوم باشی ممنون میشم خودتو بیشتر معرفی کنی انشالله عضو ثابت و فعال فروم خودت خواهی شد خوش آمدی گلم:53: |
با سلام من عبید از بندر عباس هستم امیدوارم بتوانم در این سایت موثر باشم.{پپوله}
|
خوش اومدي عبيد عزيز
اميدوار موفق باشي و بتونيم دوستان خوبي واسه هم باشيم . |
نقل قول:
سلام عبید عزیز خیلی خوش اومدی ما هم امیدواریم در کنار هم اوقات سالم و مفید و مفرحی داشته باشیم لطفا خودتو بیشتر معرفی کن ممنون و موفق باشی |
سلام
اسم من ملیکاست سن ..... شغل کارمند تحصیلات مهندس گیاه پزشکی و کارشناس مدیریت . . . |
اکنون ساعت 06:46 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |