![]() |
اریانا نورو بهت پول ودم نورو...
بابا برات برنامه داشتیم کجا میخوای بری؟ دخترت تازه برگشته ... دلتنگ امروز انلاین شده بود .. خلوتتو شبا این بگذرون کسی نیست رو سر سایتم هستیو.... نه حالا ما جدی نمیگیریم ووو نرو .. اگه رفتی برات یادبود میگیریم ولی نورو ... |
دلتنگ جون حالا كه اومدي نذار اين بابات بره هرچند خيلي باباي بي وفاييه از من مي شنوي بهش اعتماد نكن :21:
|
سلام به همشهریهای گل گلاب
خاصین سلامتین چکار میکنین پارک کوهستان نرین خیلی هوا سرد شده اگه رفتین با ماشین دور بزنین جای مارو هم خالی کنین |
نقل قول:
گشت خاصین الحمدلله یعنی چی!!!_:2:من دلم خوش بود یه چیز کردی یاد گرفتم من کرمانشاه نیومدم.خیلی دوووووووووووووست دارم بیام.واسم دعا کنید یه سفر بیام._:2:_:2:_:2:_:2: |
نقل قول:
این ادمینو نمیشناسی؟ :p شیطونی میکنه {شیت شدن} بیا مینا جون قدمت رو چشم هر وقت خواستی بیای حتما خبرم کن خیلی خوشحال میشم ببینمت در خدمتیم:cool: |
سلام ادمين
ممنون از پيامتون . نمي دونم چرا مي خوام جواب بدم ارسال نمي شه پيغام ميده گيرنده پيدا نمي شود . لطفا راهنمايي كنيد . |
مخلص بچه ها هم هستیم فراوان.وقت کمه والا بیشتر میام..
هیوا کو /؟ ارایانا ؟ الهه؟ و بقیه ؟ فرگل خانم تو وقتی نامه ای داری دکمه پاسخو بزن کارت نباشه گیرنده ش رو دست نزن.. تو احتماالا میزنی ارسال نامه حدید بعد خودت دستی اسم رو وارد میکنی؟ نه یا نامه قبلی رو ریپلی گن یا روی اسم هر کی خواستی کلیک کن برو توی پروفایلش و ارسال نامه خصوصی رو بهش بزن.. اما محض احتیاط سری به اینجا بزنین Buddy / Ignore Lists ببینین نگنه اشتباهها کسی رو ایگنور کرده باشین... باران نصفه نیمه ی این یکی دو روزه چطور بود ؟ |
مرسي جناب ادمين از راهنمائيتون
با اومدن بارون امروز هوا خيلي عالي بود . ياد شمال افتادم . |
سلام بچه ها امروز هم هوا بارونیه خیلی عالیه نظر شما چیه؟
|
سلام سلام سلام بعد از ظهر بارونیتون بخیر :p
خیلی خوبه عالی بید :D من عاشق پاییزم :) شما چطور؟ :rolleyes: |
سلام وه گشتدان
رزيتا خانم! مادر زن كيلو چني؟ پياگه كردم نا سلامتي! افت ديري له مادر زن حساو بويمن... مشي كوروش ذاني، دل و دماغ ِ هاتن نياشتم. كرماشاه وارانه؟ خوش و حالتان ... |
برا هیوا گیان معلومه سی دییله ماهی صفت فره تماشا کی :d:24:
|
نه، چطور مگه؟
كارم وه كاري نيه! بقيه نيه سه يان! هانه كو؟ |
نیستن دیگه
هر وقت من هستم هیشکی نیست همش تقصیر این تاریه :D خدا کنم عینکت بشکنه تاری :p |
نقل قول:
من از همه دوستان عذر ميخوام الهي دوباره اخراج شي چند وقت نبودي آي راحت بودم:24: |
اینهمه هزینه میکنه هی میره مالزی هی میره مالزی
به جاش یه بار چشاتو لیزیک کن نمیمیری که:p |
ميدونم اخي پسوردت و ضعيف انتخاب كردي چون چشات خوب نميديد باشه عب نداره خودم رفتم مالزي يه دونه چينيشو برات ميخرم 123456:24::24::24::24::24::24:
|
نقل قول:
وقتی خریدی زود بزن رو اون یکی عینکت نخوری زمین اونوقت تو مالزی مثل چینی بندت بزنن برای بی کسم تاری :p |
نقل قول:
خوشكگه مظلومم:p |
حیف که تو پاتوق کاربران فعال حرفمو پس گرفتم گفتم لیزیک نکن
والا میگفتم خودت اول لیزیک بکن اگه خدای نکرده کور نشدی بعد من :21: |
نقل قول:
|
نقل قول:
منم دل رحمممممممممممم_:2: |
نقل قول:
|
نه به جاش یه عینک خوشگل بدون فرم میخرم :21:
|
نه حالا كه اينطور شد برات يه عينك تلسكوپي ميخرم:p:p:p:p:p:p:p:p
|
شرمنده پا برهنه پريدم وسط بحثتان!!!
بي زحمت ترمز دسيه گه ره بكشين... قرار اينجا جاي بحث و گفتگوي بچه هاي همشهري باشه نه جاي تيكه انداختن شما دو عزيز!!!!!!!! اي تذكرم براي بار آخر بود................:53: دفعه ي ديه ببينم بازم پريدين گژ هم، قيامتي به پا مكنم كه تر و خشك با هم بسوزن.:rolleyes: تاپيكاي ديه به ستان نيست؟ گير دادين به اينجا؟ بابا! زشته! غريبه ها مينه نمان و هزار تا حرف برامان در ميارن. مخواين بشم واسطه و حكم بينتان؟ |
خب هيوا راست ميگه شما كه تو تالار كاربران فعال با هم بحث ميكنيد ديگه چرا اينجا كرك و پر همو ميكنين ؟
|
لازم بود این برادرمون یه خورده ادب بشه:)
نیست من خواهر بزرگترم احساس مسئولیت میکنم :d |
اي خواهر بزرگ!
باشه ديه ادب شد! بسشه ديه ... خدا از بزرگي كم د نكنه........:41: |
فكر كنم اينقدر ادب شده كه ديگه سرو سراغش نيست . احتمالا بايد بريم بيمارستان ملاقاتش :p:21:
|
سلااااااااااااااااااااام
خوبيد اميدوارم خوش و خرم باشيد راستي كسي نظري در مورد فصل پائيز نداره يه خورده درباره خاطراتتون تو پائيز صحبت كنيد براكانم هيوا گيان تو نيش خاصي باز به مرام ايمه كه هر دف حال گشتتانه ميپرسم راس اوشن معرفت در گرانيست به هر كس ندهندش پر طاووس گران است به هر كس ندهندش ديه لازم نيست حال منه بپرسي چون او وقت ميدانم بري اين حرفام پرسيدي مشك باس خودش بو بيه نه بگن خوشبويه اي برا هيوا گيان تو نيش چودي كنار كوروش رفيقگت باز او اوايل يه حالي ازمان ميپرسيد و يادي از ما تو پستاش ميكرد ولي حالا چه اي داد و بيدا د از اي دنيا وفا نيره اااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااه فعلا باي منالين |
سلام
بر و بچ معني گيان چيه شما هي ميگين گيان گيان..آدم ياد ژيان ميفته ..بابا يه جوري بگيد من بدبختم بفهمم.. بتونم راهنماييتون كنم ..به راه راست هدايتتون كنم ..از اين منجلاب و مرداب جهل نجاتتون بدم.. چه قد هوا سرد شده..تهران 3 درجه زير صفر ..كرمونشاه دما چنده؟ بچه ها آنفلوآنزا اينجا غوغا كرده ..اونجا چطور؟ چطوري مهدي ..؟ |
آریانا چطور هنوز نفهمدی گیان یعنی چی
گیان همون جان هست مثل کوروش گیان :65: با من قهره؟ از انفلونزا نگید که بچه های مدرسه از 20 تا میبینی 10 تاشون غیبت دارن انفلونز نگرفت سرما خوردن:d من هم ایقذه میترسم _:2: |
نقل قول:
زیاد جدی نگیر چون واقعا ما هم درست و حسابی نفهمیدیم این تاری چی میگه؟ مگه نشنیدی ؟؟؟؟؟؟ تاری عاشق شده:21: |
بچه ها این آریانا رو اذیت نکنید ناسلامتی پدر معنوی سایته
تاری کی عاشق شدی ما نفهمیدم حداقل میگفتی زودتر کاراتو راستو ریست کنم شاید سر عقل بیای :21:{جشن پتو}حالا کی شیرینی میدی |
نقل قول:
ديده راسه گم سلام كره شرمنده تم روله براكم.ولا حق ديري،هر چي بيشي حقته. ملم له مو باريكتره. الان چه خاصي،خوشي؟ نقل قول:
كجاي تهران زير صفره؟ من كه احساس نكردم! خوبم، خودت چه ميكني؟ دستور پخت دانه كولانه مفيد بود؟:D نقل قول:
كي؟ تاري عاشق بيه؟ او خوش بخته كيه؟ چن نفر له دوسي لمان غايبن،كسي خوري نيري؟ |
به به چه خبر خوشي منم بهت تبريك ميگم تاري . خدا بخواد مي خواي سرو سامون بگيري بلكه يكي پيدا بشه يه كم جلوي اين شيطنتت رو بگيره . اگه اشتباه نكنم مي دونم كيه ؟ |
مثل اينكه ما فقط غريبه ايم؟
فرگل جان بيا به خودم بگو.قول ميدم بجز من و تو و دنيا كسي نفهمه. |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اين بنده خدا داره مي ترشه ديگه ...تاري مي خواي بيام خودم برات آستين بالا بزنم..به جان خودم آخر سر ميترشي گوشه خونه چطوري حامد؟ مهدي هيوا ؟؟ بچه ها من شنيدم در ساليان دور استان كرمان و كرمانشاه يكي بوده و در اثر گذر زمان با حركت گسل ها بين اين دو استان فاصله افتاده صحت داره؟؟؟؟؟ |
نه خير بچه جان صحت نداره شايدم صحت داشته باشه نه قربونت عاشقي از ما گذشت حالا وقت ديدن نوه و نتيجمه بابا
بابا برام شوكولات ميخري :d |
اکنون ساعت 03:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |