![]() |
مرسي از سنگر بان هميشگي آرياناي عزيز . به نظرت تنوع لازم نيست ؟
تا 15 دقيقه ديگه حاضرم وبعد خداحافظ تا چهارشنبه 7 صبح . |
نقل قول:
من واسه خودت گفتم اواتارت قشنگه فقط لباس دختر قيمتيه ..الان ميري توي آب خيسش ميكني از سكه ميندازيش:dحيفه... تا 15 دقيقه و 32 ثانيه ديگه هستم بعد ميرم ...اگه راهنمايي ميخواين يا سوالي داريد بي تغارف بكنين ازم |
معلومه كه تنوع فقط در بعضي چيزاي خاص لازمه . باشه به حرفت گوش ميدم و چند روزي نمي رم تو آب يه بعد اگه خيس شد و از شكل افتاد تنوعش ميدم . :21: |
خب ديگه من برم ..همتونو به خدا ميسپارم
|
سلام
عصرتون بخیر:53: |
سلام
شبتون بخیر:53: |
صبح بخیر پی سی سیتی:53:
|
رزیتا جون مگه کارو زندگی نداری عصر وشب وصبح ..:)
|
سلام دوستان
صبح همگي به خير |
سلام عزیزان ظهر همتون به خیر:53:
|
سلام وقت بخیر :53:
|
نقل قول:
شوخی میکنم سعی میکنم در طول روز یکی دوبار کوتاه بیام یه سری بزنم اما شبا آخر وقت که دیگه کاری ندارم:p بیشتر میام |
سلام به شما و پشتكارتون
آشپزي مطالب جديد و غيره................. |
سلام شب همگی بخیر:53:
|
سلام الوعده وفا .......... حاضـــــــــــــــر
|
سلام
حال شما؟ ماهم حاضريم |
سلام
You have to live moment to moment, you Have to live each moment as if it is the Last moment. So don’t waste it in Quarreling, in nagging or in fighting Perhaps you will not find the next Moment even for an apology |
سلام دوستان وقت به خیر
|
سلام شبتون بخیر:53:
|
سلام ظهر به خیر عزیزان:53:
|
سلام وقت همگی بخیر:53:
|
سلام ظهر بخیر:53:
|
سلااااام...
|
سلام شب همتون بخیر:53:
|
سلام
احوال دوستان؟:29: :53::53::53: |
هر ساعت که از سایت داری میری بگو و برو
داری میری خداحافظی یادت نره............
دوستان میتونید قبل از ترک سایت اینجا اعلام کنید که دارید میرید با تشکر:53: |
خوابهای خوش ببینید
با اجازه تون:53: |
خداحافظ رزیتا
الان که دیگه ناظر نیست می تونم تک و تنها هر کاری که میخوام بکنم:p;) |
سلام
رزیتا جون منظورت خداحافظی کلی از فروم هست یا اون ساعتی که میخواین از فروم موفقی برید؟ اگه منظور اولی هست که بهتره عنوان تاپیک عوض شه مثل یه همچین چیزی: تاپیک مخصوص خداحافظی کاربران از فروم اگه منظور دومی هست که همون تاپیک حضور و غیاب میشه عموما توش مینویسن بچه ها که دارن میرن فدات:53: |
سلاااااااااااام :d
new day جان اومدم احوال دوستان و بگم نبودی ;) چطوورید ؟ خوبید ؟ چه خبر ؟ از این ورا ... :d{شیت شدن} |
سلام به همگی:53:
|
سلام وقت بخیر
|
من حاضرم.........
|
مینا جون مرسی از توجهت:53:
منظورم دومیه اما معمولا وقتی تاپیک کی حاضره کی غایبه رو میبنیم و نام کاربری آخرین نفر که جلوشه میفهمیم که تازه اومده اما بعضی اوقات واسه خودم خیلی پیش اومده مثلا منتظر پاسخ یه کاربر میمونی یا اینکه بهش نامه میدی جواب دریافت نمیکنی بعدش متوجه میشی که رفته نمیشه که هر لحظه بیای صفحه اصلی و کاربران آنلاینو چک کنی به نظرم اینطوری بهتره حالا تا نظر دوستان چی باشه |
من از اين فروم خداحافظي ميكنم ...گفتم برام يه تاپيك بزنيد ..ازم درخواست بازگشت كنين .. ازم تشكر كنيد كه نكرديد...الانم ديگه دير شده..من رفتم كسي نياد دنبالما بگه برگرد ..من وقتي يه تصميم بگيرم ..ديگه همونه
|
نقل قول:
خدا وکیلی جناب اریانا بگو چی شده که داری میری؟دلیلت برای رفتن چیه که روت نمیشه بگی و داری بهانه میگیری؟ نکنه داری ازدواج میکنی .به سلامتی. و بعد مثل بعضی ها که ازدواج کردن و 3 ماه نیومدن فروم شما هم می خواهی نیای فروم یا شاید باز هم مثل بعضی ها که رفتن خارج و صداش را در نیاوردن!!!! شما هم داری به سلامتی میری خارج و چند وقتی نمیای فروم و یا در اخر نکنه مثل بعضی ها که همش درس و مشق دارن (الکی !!!به خیالشون ما بچه ایم و حرفشون را باور می کنیم.!!!!خودشون بهتر میدونند که منظورم به کیه!!!)شما هم درس و دانشگاه داری و میخواهی نیای فروم و داری بهانه میاری.اول دلیلت را بگو تا بعد منتت را بکشیم دیگه.!!! |
|
سلام شبتون بخیر:53:
|
خب من رفتم که برم بخوابم، فروما میسپارم به شما
|
سلام من بازم اومدم
|
اکنون ساعت 06:16 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |