پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   جام ملتها (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=109)
-   -   ویژه نامه جام ملتهای آسیا 2011 - اخبار و حواشی جام ملت های اسیا 2011 (http://p30city.net/showthread.php?t=30175)

ابریشم 01-12-2011 09:56 PM

سرمربي عراق: ايران از فرصت‌هايش بهتر استفاده كرد

سرمربي تيم ملي عراق گفت: ايران از فرصت‌هايش به خوبي استفاده کرد و توانست هر دو گل را به يک شکل به ثمر برساند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027408.jpg

وولفگانک سيدکا پس از شکست 2 بر يک مقابل ايران اظهار داشت: بازي سختي بود اما مي‌توان گفت يکي از ديدارهاي هيجان‌انگيز جام بود. دو تيم درگيرانه بازي کردند اما با اين حال بازي خوبي به نمايش گذاشته شد.
سيدکا تأکيد کرد: بازي نزديکي انجام شد و با برگزاري آن مشخص شد قدرت تيم‌هاي ملي فوتبال ايران و عراق مساوي است.
وي افزود: ايران از فرصت‌هايش به خوبي استفاده کرده و توانست هر دو گل را به يک شکل به ثمر برساند. ايران بازي را خوب شروع کرده و خوب هم تمام کرد.

منصوريان:سيدكا مشاوراني مانند عمادرضا و كرار داشت

عليرضا منصوريان گفت: با توجه به بازي خوب و فيزيکي عراق تنها راه برد اين تيم همين بود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00001276.jpg
مربي تيم ملي فوتبال ايران پس از برد 2 بر يک مردانش برابر عراق در نخستين بازي دو تيم در گروه چهارم پانزدهمين دوره جام ملت‌هاي آسيا گفت: تنها راه برد عراق استفاده از همين شيوه‌اي بود که ما آن را در پيش گرفتيم. عراق خيلي خوب و فيزيکي بازي مي‌کرد. مربي آن‌ها شناخت بسيار خوبي از تيم ملي ايران داشت.

منصوريان که خودش يکي از بازيکنان تيم ملي ايران در سال 1996 بود ادامه داد: عماد رضا چند سال در فوتبال ايران بازي کرده است و تمامي اطلاعات خود را در اختيار کادر فني عراق قرار داده بود. جاسم کرار هم چنين وضعيتي داشت و من مي‌ديدم که در جريان بازي هم همين کار را مي‌کرد. حتي ديدم زماني که يکي از بازيکنان ما قصد ورود به بازي و جانشيني با بازيکن ديگر را داشت، مربي عراق به سمت کرار مي‌رفت و از او درباره آن بازيکن مي‌پرسيد.

او همچنين گفت: نبايد از اين برد بيش از اندازه مغرور شويم و نبايد فکر کنيم که با همين يک برد جام قهرماني را به دست آورده‌ايم. به ياد داريم که در سال 96 در بازي نخست برابر عراق شکست خورديم اما در پايان يکي از چهار تيم برتر رقابت‌ها بوديم. بايد نهايت استفاده را از اين پيروزي ببريم.

منصوريان در ادامه صحبت‌هايش درباره‌ي پيروزي بر عراق گفت: نبايد از اين يک برد بيش از اندازه خوشحال شويم. نهايت بهره‌اي که مي‌توانيم از اين بازي ببريم آن است که در بازي بعد برابر کره شمالي با روحيه‌اي مناسب‌تر به ميدان برويم و با شکست اين تيم کار صعودمان را قطعي کنيم. به اين ترتيب مي‌توانيم با ترکيبي دگرگون شده در آخرين بازي به ديدار امارات برويم و به بازيکنان پيش از حضور در دور بعد رقابت‌ها استراحت بدهيم. چرا که مي‌دانيم براي انجام بازي دور يک چهارم نهايي تنها دو روز فرصت براي آماده شدن داريم.

بازيکن سال‌هاي پيش استقلال تهران درباره حريف احتمالي ايران در جمع 8 تيم پاياني هم گفت: براي ما بازي با کره جنوبي و يا استراليا چندان تفاوتي ندارد. هر دو تيم بسيار خوب هستند. با اين حال به نظر خودم استراليا را کمي کند ديدم، بويژه در خط دفاعي بازيکنان استراليا به خاطر سن و سال‌شان اندکي کند به نظر آمدند. کره جنوبي در بازي نخست خود بسيار شاداب بازي کرد و بازيکنانش سر حال بودند. استراليا در بازي با هند هم به اين تيم ضعيف فرصت گلزني داد. اين تنها نظر خود من است و نظر ديگر اعضاي کادر فني نيست.

منصوريان گفت: خلعتبري يکي از بهترين فوتباليست‌هاي ماست. او در اين بازي هم فوق‌العاده بود، همين طور کريم انصاري فر. من به عنوان يک بازيکن باتجربه بايد تجربه خودم را در اختيار آن‌ها مي‌گذاشتم و پيش از ورودشان به ميدان به آن‌ها روحيه مي‌دادم. کريم انصاري فر بسيار پرروحيه بود و قبل از آنکه به ميدان برود به من گفت که مي‌خواهم بروم و گلزني کنم. اميدوارم که او در بازي بعد موفق به گلزني شود.

او در پايان درباره آسيب ديدگي شجاعي هم گفت: مسعود در جريان بازي دو، سه بار به شدت ضرب خورد و به گمانم به خاطر همان ضربه‌ها قند خونش پايين آمده باشد. به دکتر گفتم که پيش او برود تا مبادا از حال برود. شجاعي در اين بازي نهايت تلاش خود را کرد.

حسيني: حالا راحت‌تر به صعود فكر مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي ايران گفت: با 3 امتيازي كه در ديدار با عراق گرفتيم راحت‌تر به صعود به مرحله بعد فكر مي‌كنيم.

http://media.farsnews.com/Media/8910...2/A0982001.jpg

سيدجلال حسيني در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دوحه درباره برتري 2 بر يك برابر عراق گفت: بازي خوبي بود و مقابل تيمي فيزيكي و جنگنده كه سابقه قهرماني دوره قبل را هم داشت به برتري رسيديم.

وي با بيان اينكه 3 امتياز حياتي را به دست آورديم افزود: با اين 3 امتياز حالا راحت‌تر به صعود به مرحله بعد فكر مي‌كنيم.
حسيني گفت: شايد كمي به مشكلات خورديم اما براي بازي‌هاي بعدي آنها را جبران مي‌كنيم. هدف ما قهرماني است و مهم نيست كه در بازي‌هاي حذفي به چه تيمي برخورد كنيم.
مدافع ملي‌پوش ايران تصريح كرد: مهم پيروزي در مراحل حذفي مقابل حريفان است و نام حريف تفاوتي ندارد. ما نيز با تمام وجود نيز در اختيار تيم ملي هستيم.

ابریشم 01-12-2011 09:57 PM

مبعلي: بازي با عراق تمام شد، به كره‌شمالي فكر مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت: بازي برابر عراق تمام شده و بايد به مسابقات آينده فكر كنيم.

http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0981940.jpg

ايمان مبعلي در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه در خصوص بازي شب گذشته و برتري برابر عراق اظهار داشت: از پيروزي برابر قهرمان آسيا خوشحالم، اما اين بازي تمام شده و بايد خود را براي باري‌هاي آينده و مخصوصاً ديدار برابر كره‌شمالي آماده كنيم.

هافبك تيم ملي ادامه داد: در تمام بازي‌ها تلاش مي كنم در خدمت تيم ملي باشم و براي ايران گلزني كنم. با اين پيروزي انگيزه مضاعف گرفتيم و با اميد بيشتري به مسابقات خود ادامه خواهيم داد.
وي خاطرنشان كرد: در دوحه پيگير تمرينات استقلال هستم و از شرايط آنها در تركيه باخبرم.

ابریشم 01-12-2011 09:57 PM

حيدري: 50 درصد راه صعود را طي كرده‌ايم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي گفت: 50 درصد مسير موفقيت را طي كرديم.

http://media.farsnews.com/Media/8907...4/A0924540.jpg

خسرو حيدري در گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه در خصوص بازي شب گذشته و برتري برابر عراق اظهار داشت: بازي حساسي بود و تيم ملي توانست به خوبي از پس اين بازي حساس برآيد. خوب پرس كرديم و توانستيم به نحو احسن از موقعيت‌ها استفاده كنيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه چند درصد از راه صعود با پيروزي مقابل عراق طي شد گفت: 50 درصد مسير موفقيت را طي كرديم، البته بازي با كره شمالي هم ديدار مهمي در اين گروه محسوب مي‌شود.
حيدري با بيان اينكه همه بازيكنان زحمت خود را كشيدند؛ در مورد اينكه آيا با اين پيروزي ملي‌پوشان مغرور نشده‌اند؛ گفت: درست است كه از قديم تيم‌هاي ايران و عراق مشكلاتي را با هم داشته‌اند، اما بازي‌هايشان همواره جذاب و ديدني شده است و در مجموع برد شيريني براي تيم ملي به دست آمد.
وي تأكيد كرد: مي‌دانيم كه اول راه قرار داريم و بازي با كره شمالي هم بازي مهمي براي ما محسوب مي‌شود.
مدافع تيم ملي در مورد خوشحالي نيمكت نشينان پس از گل‌هاي ايران گفت: بازيكنان همدل هستند و قطبي بيشتر افرادي را به تيم ملي دعوت كرده است كه اگر روي نيمكت هم نشستند، مشكل‌ساز نباشند.

ابریشم 01-12-2011 09:58 PM

شجاعي: كدام قهر؛ اين حرف مسخره است

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي گفت: در پايان بازي برابر عراق قهر نكردم و با هماهنگي كادر فني به رختكن رفتم.

http://media.farsnews.com/Media/8906...0/A0910873.jpg

مسعود شجاعي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس به دوحه در خصوص پيروزي 2 بر يك ايران برابر عراق و شايعه قهرش پس از تعويض اظهار داشت: قهر نكردم و اين موضوع شايعه است. پيش از تعويض ضربه‌اي به من وارد شد كه تب و لرز گرفتم و طاقت نشستن روي نيمكت تيم ملي را نداشتم. رفتنم به رختكن با هماهنگي كادر فني بود و پس از پايان بازي بلافاصله به هتل رفتم و سرم زدم.

وي با بيان اينكه پيروزي برابر عراق برايم بسيار شيرين بود و آن را به خانواده جان‌باختگان سانحه هوايي تهران - اروميه تقديم مي‌كنم ادامه داد: فوتبال از سياست جدا است، اما ما از عراقي‌ها كينه‌اي به دل داشتيم كه موجب بالا رفتن حساسيت‌هاي اين بازي شده بود.
هافبك تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد: براي صعود به دور دوم بايد كره‌شمالي را شكست دهيم. برخلاف صحبت‌هايي كه انجام شده بازيكنان از اين پيروزي مغرور نشده، بلكه روحيه مضاعف گرفته‌اند، چون پيروزي در بازي نخست آن هم برابر مدافع عنوان قهرماني بسيار شيرين است.
شجاعي افزود: بازي اول بسيار مهم بود و با اين پيروزي روحيه گرفتيم و حريفان بايد براي پيروزي برابر ما به ميدان بياين كه اين موضوع باعث مي‌شود ما هم راحت‌تر بازي كنيم.
وي با بيان اينكه از بازي خودم در اين مسابقه راضي نيستم به فارس گفت: به بازي آينده مي‌رسم و امروز هم استراحت كردم، اما بازهم تاكيد مي‌كنم كه قهر نكردم و مسخره است كه چنين حرف‌هايي مطرح مي‌شود.

نصرتي: با كيفيت‌ترين تيم جام ملت‌ها هستيم

خبرگزاري فارس: مدافع تيم ملي گفت: ايران بدون شك با كيفيت‌ترين بازيكنان در بين تيم‌هاي جام ملت‌هاي آسيا را در اختيار دارد.
http://media.farsnews.com/Media/8906...0/A0910876.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، محمد نصرتي پس از تمرين امروز ملي‌پوشان در مورد ديدار ايران و عراق گفت: از لحاظ روحي و رواني در ابتداي بازي كمي دچار مشكل شديم، اما در ادامه به خودمان آمديم و گل اول را در بهترين زمان ممكن به ثمر رسانديم. اگر دقت مي‌كرديم مي‌توانستيم دو گل ديگر هم بزنيم.
وي ادامه داد: با 3 امتيازي كه كسب كرديم، بازي‌هاي بعدي برايمان راحت‌تر مي‌شود، چون در اين گروه ما امتيازات كامل را داريم و ساير تيم‌ها به همين دليل با استرس مقابل ايران حاضر خواهند شد.
نصرتي تأكيد كرد: مطمئن باشيد از لحاظ نفري هيچ تيمي مانند ايران نيست و تيم ملي با كيفيت‌ترين تيم جام ملت‌هاي آسيا به حساب مي‌آيد.
وي افزود: تمام بازي‌ها حساسيت خاص خود را دارند و مطمئن باشيد با پيروزي مقابل عراق به هيچ وجه مغرور نشديم.
مدافع تيم ملي در پاسخ به اين سؤال كه علاقه دارد تيم ملي در مرحله يك چهارم با كدام تيم روبرو شود؛ گفت: فرقي نمي‌كند با كره جنوبي بازي كنيم يا استراليا، چرا كه اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم، بايد هر تيمي را شكست دهيم.

باقري: هنوز صعودمان قطعي نشده است

خبرگزاري فارس: مشاور سرمربي تيم ملي با اشاره به پيروزي برابر عراق گفت: نبايد فراموش كنيم كه هنوز 2 ديدار ديگر باقي مانده و صعودمان قطعي نشده است.

http://media.farsnews.com/Media/8907...8/A0928376.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه، كريم باقري پس از تمرين امروز تيم ملي اظهار داشت: بازي حساسي برابر عراق داشتيم و توانستيم 3 امتياز مهم اين ديدار را كسب كنيم و براي صعود از اين مرحله اميدوار شويم.

وي ادامه داد: اين پيروزي شانس ما را براي صعود بيشتر كرد، اما نبايد فراموش كنيم كه هنوز 2 ديدار ديگر باقي مانده و صعودمان قطعي نشده است. بايد در برابر امارات و كره‌شمالي نيز به برتري دست يابيم.
باقري افزود: كره‌شمالي تيم سرسختي است و بازي دشواري برابر آنها خواهيم داشت اما اميدوارم برابر اين تيم نيز بتوانيم به برتري دست يابيم.
مشاور سرمربي تيم ملي خاطرنشان كرد: وضعيت بازيكنان بسيار خوب است و با برنامه‌ريزي و تمركز مي‌توانيم در برابر تيم كره‌شمالي هم پيروز شويم تا راه صعود به مرحله حذفي جام ملت‌هاي آسيا هموار شود.
وي با اشاره به تماشاي ديدار امارات و كره‌شمالي يادآور شد: امارات در ديدار روز گذشته بهتر بازي كرد، اما همان‌طور كه گفتم ما در برابر كره‌شمالي ديدار سختي خواهيم داشت و فكر كنم روز شنبه بازي حساسي را خواهيم داشت.

ابریشم 01-13-2011 01:00 PM

قطبي: قهرماني با ايران مهم‌تر از چهارمي با كره‌جنوبي در جام‌جهاني است

سرمربي تيم ملي فوتبال گفت: براي من قهرماني با ايران در آسيا لذت و اهميت بيشتري نسبت به کسب عنوان چهارمي با کره‌جنوبي در جام جهاني دارد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00000628.jpg
افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز تيم ملي فوتبال ايران، گفت: بازي خوبي مقابل عراق انجام داديم. عراق تيمي است که خصوصيات خاص خودش را دارد.
وي ادامه داد: کمي احساس بازيکنان ما بر منطق فوتبالي‌شان غلبه کرده بود، از همين‌ نظر هم کمي دچار مشکل شده بوديم. فکر مي‌کنم در ديدارهاي آينده نسبت به بازي مقابل عراق عملکرد بهتري داشته باشيم و اميدوارم مقابل امارات و کره شمالي هم موفق به کسب هر 3 امتياز شويم.
قطبي در خصوص اينکه قهرماني با ايران در جام ملت‌ها براي او مهم‌تر است يا کسب عنوان چهارمي با کره جنوبي در جام جهاني، تصريح کرد: بدون شک قهرماني با ايران لذت و اهميت بيشتري براي من دارد. چون خاطره خوش‌تري در ذهن من باقي مي‌گذارد. ايران کشور من است و هر کس آرزو دارد در تيم ملي کشورش موفق شود. اين مهم‌ترين آرزوي شخصي من در زندگي‌ام است.
وي در پاسخ به اين سوال که پارک ‌جي ‌سونگ گفته بود قطبي بازي خواني خوبي دارد، عنوان کرد: با پارک 5 سال در جام ملت‌ها و در جام جهاني کار کردم و شناخت خوبي نسبت به يکديگر داريم.
سرمربي تيم ملي گفت: براي ديدارهاي بعدي احتمال دارد تغييرات کوچکي در ترکيب اصلي دهيم تا بازي به بازي بهتر شويم و از بازيکنان بهتري براي پوشش نقاط ضعف‌مان استفاده کنيم. نمي‌توانم در بين 16 تيم حاضر تيم ضعيفي پيدا کنم. همه تيم‌ها با هدف هستند، اما مهم‌ترين هدفمان تمرکز روي پيروزي در مسابقات است.
وي در مورد ديدارهاي آينده تيم ملي در جام ملت‌ها، گفت: هر دو تيم ديگر گروه ما خوب هستند. به نظر من امارات در ديدار با کره شمالي بهتر بود. آنها از نظر بازي ترکيبي، به خصوص در خط حمله عملکرد بهتري داشتند و بازيکناني دارند که مي‌توانند براي ما دردسرساز شوند. با کره شمالي هم قبلا بازي کرديم، آنها در ساختار دفاعي منسجم هستند و موقعيت‌هاي کمي به مهاجمان حريف مي‌دهند و در ضدحملات نيز خطرناک ظاهر مي‌شوند.
قطبي در مورد تعويض خلعتبري و اينکه با حضور او تيم ملي روان‌تر بازي کرد، گفت: 23 بازيکن در اختيار داريم که همه مي‌توانند براي تيم ملي موثر باشند. وقتي احساس مي‌کنيم يک بازيکن مي‌تواند موثرتر از بقيه باشد از وي در ترکيب اصلي استفاده خواهيم کرد.
قطبي در پاسخ به اين سوال که آيا اصراري به استفاده از مسعود شجاعي در ترکيب تيم ملي داريد، عنوان کرد: اصرار به فرد خاصي نيست، اصرار من براي موفقيت تيم ملي ايران است.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که کفاشيان گفته بود اگر قطبي عملکرد خوبي در جام ملت‌ها داشته باشد قراردادمان را با وي تمديد مي‌کنيم، گفت: بهتر است در اين شرايط حرفي از قرارداد نزنيم و تمرکز اصلي ما روي جام ملت‌ها باشد. چون مهم‌ترين چيز همين است و بايد براي موفقيت تيم ملي تلاش کرد. من و بازيکنان مهم نيستيم؛ چيزي که مهم است ايران است.
وي در خصوص اينکه آيا پيروزي مقابل عراق شيرين‌ترين برد کارنامه افشين قطبي در تيم ملي ايران است، گفت: فکر کنم برد مهمي بود و حساس‌ترين مسابقه ما در مرحله گروهي محسوب مي‌شد، اما من اين‌طور قضاوت نمي‌کنم چون مهم‌ترين چيز براي موفقيت، کسب 3 امتياز بود که به آن رسيديم. در ديدارهاي آينده نيز همين هدف را دنبال خواهيم کرد.

ابریشم 01-13-2011 01:01 PM

همه اين عرب‌‌هاي ناكام!

خبرگزاري فارس: دور اول مرحله گروهي جام ملت‌هاي آسيا با ناكامي عرب‌ها به پايان رسيد.
http://media.farsnews.com/Media/8605...7/A0317396.jpg

به گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، عرب‌ها (كه نصف تيم‌هاي جام را تشكيل مي‌دهند) چند روز قبل از جام ملت‌هاي آسيا كري‌خواني را براي ساير تيم‌هاي ديگر حاضر در جام ملت‌هاي آسيا آغاز كرده بودند. اين تيم‌ها تا قبل از جام ملت‌ها در بازي‌هاي تداركاتي بعضا نتايج خوبي كسب كرده و به همين نتايج مي‌نازيدند، اما با برگزاري دور اول رقابت‌ها همه چيز رنگ باخت.

*تمام قهرمانان شكست خوردند

كويت در سال 1980، عربستان در سال‌هاي 1984، 1988 و 1996 و عراق تيم‌هاي عربي هستند كه در 14 دوره گذشته با قهرماني به كار خود پايان دادند. 5 عنوان قهرماني از 8 عنوان برگزار شده از سال 1980 به بعد، شرايط را براي ششمين قهرماني 8 تيم عربي حاضر در رقابت‌ها حداقل از لحاظ روحي و رواني مهيا كرده بود اما در همان دور اول هر 3 تيم قهرمان با شكست كار را به پايان رساندند.
عربستان در همان بازي اول با شكست مقابل سوريه، مربي پرتغالي‌اش را بركنار كرد تا ناصر الجوهر، آلترناتيو هميشگي مربيان عربستاني به سر كارش برگردد. بي شك شگفتي دور اول با اين نتيجه رقم خورد و شوك بزرگي را به شاهين‌هاي سبز وارد كرد. پرافتخارترين تيم آسيا به اين ترتيب در گام اول شكست را به چشم ديد.

در سوي ديگر كويت با 2 گل از چين مدعي شكست خورد تا گام اول آبي‌پوشان نيز در غياب بدرالمتاوا، بهترين بازيكن كويت متزلزل برداشته شود.

در حساس‌ترين بازي دور اول عراق، قهرمان آخر جام در حالي مقابل تيم ملي ايران صف‌آرايي كرد كه براي دفاع از عنوان قهرماني تمام ستاره‌هاي سال‌هاي اخيرش را به همراه داشت اما حضور ستارگان قديمي و جديد عراق هم مقابل ستاره‌هاي درخشان ايراني كاري جز سو سو زدن از دست‌شان برنيامده تا آخرين قهرمان در اولين بازي مقهور ايران شود.
به اين ترتيب 3 تيم ملي كشورهاي عربي كه سابقه قهرماني را در كارنامه دارند با شكست به كار خود پايان دادند تا علامت سؤالي بزرگ در مقابل نام اين تيم‌ها براي سرنوشت صعودشان نقش ببندد.

*متوقف كردن ژاپن، بهترين نتيجه عرب‌ها
از 8 تيم عرب حاضر در جام ملت‌هاي آسيا 5 شكست، 2 تساوي و يك پيروزي حاصل شد. تنها پيروزي اين مرحله نيز در حالي به دست آمد كه 2 تيم عربي سوريه و عربستان با هم پيكار كردند تا با پيروزي سوريه نخستين شگفتي جام هم رقم بخورد.

در گروه اول قطر، ميزبان پراميد رقابت‌ها مقابل ازبكستان قدرتمند شكست خورد. اين نتيجه در حالي به دست آمد كه شاگردان برونو متسو خوشحال و هيجان‌زده از ميزباني جام جهاني 2022 بازي احساسي را مقابل 37 هزار تماشاگر خودي به نمايش گذاشتند. به نظر مي‌رسد كه در پايان رقابت‌ها هيچ راهي جز خداحافظي متسو با شاگردانش باقي نماند.
اين مربي فرانسوي در صورتي كه امشب تيمش مقابل چين شكست بخورد، غزل خداحافظي را خوانده و بايد براي هميشه اين كشور حاشيه خليج فارس را ترك كند.

در گروه دوم 3 تيم عرب حضور دارند. نكته جالب در اين گروه، رقم خوردن بهترين نتيجه تيم‌هاي عرب با يك تساوي است. جايي كه اردني‌ها با توقف كردن سامورايي‌ها دست به كار بزرگي زدند تا زنگ خطر را براي قهرمان 2 دوره جام ملت‌هاي آسيا به صدا درآورند.
سوريه نيز با پيروزي مقابل عربستان به عنوان صدرنشين به كار خود در پايان روز اول مرحله گروهي پايان داد، اما با توجه به اينكه اين پيروزي در مقابل يك تيم عرب ديگر به دست آمد، نمي‌توان اين پيروزي را شاهكارهاي سوري‌ها به حساب آورد.

در گروه سوم تنها تيم عربي، بحرين است كه اين تيم هم طبق انتظار از كره جنوبي شكست خورد و در گروه چهارم نيز تنها امارات با يك بازي اميدوار كننده مقابل كره‌شمالي، توجهات را جلب كرد. اگر امارات كمي خوش شانس بود و مقابل تيمي جام جهاني ديده به پيروزي مي‌رسيد، شايد مي‌شد امروز اين تيم را موفق‌ترين كشور عربي در قطر معرفي كرد، اما اين اتفاق رخ نداد.

*عرب‌هاي قعرنشين
در گروه اول قطر و كويت با شرايط برابر قعرنشين هستند، در گروه دوم صدرنشيني سوريه بيشتر به حبابي توخالي مي‌ماند كه با يك اشاره ژاپن اين حباب مي‌تركد. ژاپني‌ها در اين گروه حريف قدري را نمي‌بينند و از حالا خواب صعود مي‌بينند. در اين گروه هم اردن و عربستان در قعر قرار دارند.
در گروه سوم بحرين به لطف تيمي غيرحرفه‌اي (هند) در مكان سوم قرار دارد و در گروه چهارم نيز امارات و عراق رتبه هاي سوم و چهارم را به خود اختصاص داده‌اند.

در سال 2007 عراق از گروه اول صعود كرد و عمان حذف شد، از گروه دوم امارات و قطر حرف شدند و از گروه چهارم بحرين نتوانست به مرحله دوم صعود كند تا تنها عربستان و عراق در بين 8 تيم برتر اين جام حاضر باشند.

*تمام نتايج تيم هاي عربي در روز اول مرحله گروهي:
قطر صفر - ازبكستان 2
كويت صفر - چين 2
ژاپن يك - اردن يك
عربستان يك - سوريه 2
كره جنوبي 2 - بحرين يك
كره شمالي صفر - امارات صفر
ايران 2 - عراق يك

*برنامه بازي‌هاي روز دوم مرحله گروهي تيم‌هاي عربي:
ازبكستان - كويت (16:45)
چين - قطر (19:45)
اردن - عربستان (16:45)
سوريه - ژاپن (19:45)
بحرين - هند (19:45)
امارات - عراق (19:45)

ابریشم 01-13-2011 01:02 PM

مياچ: ايران پتانسيل قهرماني در آسيا را دارد

عملكرد رضايي فوق‌العاده بود
مياچ: ايران پتانسيل قهرماني در آسيا را دارد

خبرگزاري فارس: مربي پرسپوليس گفت: تيم ملي فوتبال ايران پتانسيل قهرماني در آسيا را دارد.

http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0981802.jpg

ژلكو مياچ در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره پيروزي تيم ملي فوتبال ايران برابر عراق اظهار داشت: ايران بازي قابل قبولي برابر عراق باتجربه انجام داد. عراق داراي بازيكنان خوب و با كيفيتي است و اين شكست براي آنها بسيار تلخ بود.

وي افزود: تيم ايران در اين بازي بسيار خوب كار كرد و فوتبال منطقي و با دانشي را به نمايش گذاشت. تيم شما اگر دقت مي‌كرد شايد گل‌هاي بعدي را هم مي‌توانست به ثمر برساند.
مياچ ادامه داد:‌ اگر تيم ملي ايران همين طور ادامه دهد پتانسيل قهرماني در آسيا را دارد. البته تيم‌هاي ديگر مانند ژاپن،‌كره جنوبي، ‌استراليا و چين هستند كه بايد براي رقابت سخت با آنها ايراني‌ها آماده باشند.

وي كه زماني به عنوان دستيار ايويچ در تيم ملي ايران حضور داشت خاطرنشان كرد: ايران در نيمه اول كمي ناهماهنگ بود اما مرور زمان باعث شد بازيكنان باكيفيت شما به خود بيايند و فوتبالي رو به جلو را بازي كنند. در اين بازي غلامرضا رضايي بازيكن پرسپوليس بازي فوق‌العاده‌اي را به نمايش گذاشت و من هم به ايشان و هم به تيم ملي ايران تبريك مي‌گويم.

ابریشم 01-13-2011 01:03 PM

تاج: برد مقابل عراق زمينه خوشحالي مردم را فراهم كرد

خبرگزاري فارس: نايب رئيس اول فدراسيون فوتبال گفت: برد مقابل عراق با توجه به زمينه‌هاي قبلي زمينه خوشحالي مردم را فراهم كرد.
http://media.farsnews.com/Media/8809...0/A0780621.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي تاج در خصوص بازي دو تيم ملي ايران و عراق اظهار داشت: اين برد را تبريك مي گويم. از هر حيث تيم ملي بازي خوبي را به اجرا گذاشت و بعد از مدتي برد مقابل عراق با توجه به زمينه هاي قبلي زمينه خوشحالي مردم را فراهم كرد.

وي افزود: كادر و بازيكنان تيم ملي بايد تمام تلاش خود را براي رفع برخي نواقص در زمينه هاي مختلف به كار گيرند تا در ادامه راه دچار مشكل نشويم. هر چند در مقابل كره شمالي مشكل جدي تيم ملي را تهديد نمي كند و اين تيم را خواهيم برد.
نايب رئيس فدراسيون فوتبال در ادامه در خصوص برگزاري مجمع انتخاباتي رياست 7 هيات فوتبال استاني گفت:تا پايان سال ،7مجمع انتخاباتي رياست هيات فوتبال برگزار مي شود.تا كنون برگزاري مجمع رياست 5 استان گيلان،هرمزگان،سمنان،خوزست ان و اصفهان قطعي شده و دو استان آذربايجان غربي و اردبيل نيز در دست بررسي است.بر همين اساس افرادي كه شرايط حضور در انتخابات رياست هيات فوتبال استان مربوطه را دارند مي توانند اقدامات لازم را انجام داده و شاهد برگزاري مجمعي سالم با رقابت كانديداهاي مختلف باشيم.

ابریشم 01-13-2011 01:04 PM

كميته انضباطي درخصوص عراق، قطر و كره‌شمالي تصميم مي‌گيرد

سوزوكي: كميته انضباطي درخصوص عراق، قطر و كره‌شمالي تصميم مي‌گيرد

خبرگزاري فارس: مدير اجرايي جام ملت‌هاي آسيا 2011 قطر گفت: كميته انضباطي كنفدراسيون فوتبال آسيا درخصوص تخطي عراق، قطر و كره‌شمالي از قوانين جام ملت‌ها تصميم‌گيري خواهد كرد.

http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0981673.jpg

به گزارش فارس و به نقل از سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا، توكواكي سوزوكي اعلام كرد: كميته انضياطي كنفدراسيون فوتبال آسيا درخصوص تيم‌هاي قطر، عراق و كره‌شمالي به دليل نفرستادن بازيكن به كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي تصميم‌گيري خواهد كرد و توضيحات آنها را خواهد شنيد.

اين 3 تيم از قانون اين تورنمنت تخطي كردند و بازيكنان خود را به كنفرانس خبري پيش از بازي نفرستادند.
سوزوكي در مركز اصلي رسانه‌ها اظهار داشت: روال طبيعي ما اين است كه از آنها توضيح بخواهيم؛ شايد دليلي براي اين كار داشته باشند. پس از آن با گزارش‌هاي مسئول رسانه‌اي، نماينده مسابقه و ديگران اين مسئله را بررسي مي‌كنيم و سپس در كميته انضباطي در خصوص آن تصميم‌گيري خواهيم كرد.
وي ادامه داد: كميته انضباطي AFC تصميم خود را 14 يا 15 ژانويه (24 يا 25 دي‌ماه) اعلام خواهد كرد.
سوزوكي با بيان اهميت كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي گفت: ما قبل از بازي‌ها دستور تعامل رسانه‌ها كه يكي از دست‌اندركاران اين تورنمنت هستند را با تيم‌ها صادر كرديم و در كارگاه‌هاي زيادي اهميت تعامل با رسانه‌ها را به تيم‌ها توضيح داديم. تيم‌ها بايد خود را با قوانين تورنمنت هماهنگ كنند.
سوزوكي همچنين تأييد كرد كه در قوانين اين مسابقات چيزي بر عليه تحريم يا شركت بازيكنان در شبكه‌هاي رسانه‌اي اجتماعي وجود ندارد.
رئيس اجرايي تورنمنت با اشاره به چالش‌هاي دور اول مسابقات مرحله گروهي گفت: نكات مثبت بسيار زيادي وجود دارد كه روز به روز استاندارد رقابت‌ها را افزايش مي‌دهد و كيفيت بازي‌ها را بالا مي‌برد. نكات منفي هم وجود دارد اما به صورت جدي روي تورنمنت تأثير نگذاشته است.

ابریشم 01-13-2011 01:05 PM

معيني: ايران در جنگ واقعي و دربي آسيا پيروز شد

خبرگزاري فارس: رئيس سابق كميته جوانان فدراسيون فوتبال گفت: مسابقه ايران و عراق، جنگ واقعي در فوتبال آسيا بود كه در آن پيروز شديم.
http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0981955.jpg

مسعود معيني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص برتري 2 بر يك تيم ملي برابر عراق عنوان كرد: بازي سخت و پرهيجاني بود كه تا دقيقه 90 تيم پيروز ميدان مشخص نبود. بازي از حساسيت بالايي برخوردار بود و به دليل استرس زيادي كه بر آن حاكم بود مسئولان آسيايي بهترين گروه داوري را براي اين مسابقه انتخاب كرده بودند.
وي ادامه داد: تيم ايران استرس بيشتري داشت؛ چون عراق مدافع عنوان قهرماني بود. اين بازي دربي آسيا بود و تا هميشه در تاريخ خواهد ماند. قطبي تاكتيك عراق را به خوبي تشخيص داده بود. عراقي‌ها از دفاع بازي سازي مي‌كردند و به كمك نشاط اكرم توپ‌ها را به يونس محمود و عماد محمدرضا، مهاجمان خطرناك و آماده خود مي‌رساندند.
اين كارشناس با اشاره به حضور ايمان مبعلي در تركيب اصلي تيم ايران تاكيد كرد: حضور مبعلي نشان داد كه يكي از اهداف كادر فني گرفتن خطا در نزديكي محوطه جريمه است. در اين امر موفق بوديم و توانستيم 23 خطا از حريف بگيريم كه يكي از اين توپ‌ها سرانجام وارد دروازه عراق شد.

معيني گفت: نكونام تنها در كار دفاعي حضور داشت و در حمله كمتر شركت مي‌كرد. رضايي در خط مياني بازيكن پرتلاشي بود و معتقدم بهترين بازيكن ميدان بود، البته مبعلي و رحمتي هم آماده بودند و بازي خوبي از خود به نمايش گذاشتند.
رئيس سابق كميته جوانان فدراسيون فوتبال ايران اظهار داشت: موقعيت گل‌هاي دو تيم مساوي بود، اما خلاقيت بازيكنان ايران و قدرت تهاجمي و تمام كنندگي بازيكنان تيم كشورمان برتر از عراق بود.
وي با بيان اينكه مسابقه ايران و عراق، جنگ واقعي در فوتبال آسيا بود كه در آن ايران پيروز شد به فارس گفت: در ديدار اول پيروز شديم و فشارها كم شد. از اين به بعد بايد فكر اساسي براي بازي‌هاي آينده كنيم.
معيني اظهار داشت: مسعود شجاعي و جواد نكونام در اوساسونا و در سيستم آن تيم خوب بازي مي‌كنند، اما به علت اينكه در سيستم بازي تيم ايران هنوز به خوبي جا نيفتاده‌اند نمي‌توانند عملكرد فوق‌العاده‌اي داشته باشند.
اين كارشناس فوتبال ايران گفت: بازيكنان ايران هيشه در پايان بازي‌ها كم مي‌آوردند، اما در مسابقه برابر عراق تا دقيقه 93 خوب دويدند كه اين موضوع هم يكي از عوامل بسيار در پيروزي ايران بود. معتقدم با وجود اينكه مي‌توانيم در بازي برابر كره‌شمالي و امارات پيروز شويم، اما ملي‌پوشان ايران نبايد مغرور شوند.

ابریشم 01-13-2011 01:06 PM

شرفي: اين برد باعث غرور ملي شد

خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال گفت: پيروزي برابر عراق باعث غرور ملي شد.
http://media.farsnews.com/Media/8910...1/A0981925.jpg

اصغر شرفي در گفت‌وگو با فارس، در خصوص پيروزي 2 بر يك تيم ملي ايران برابر عراق در اولين ديدار جام ملت‌هاي آسيا عنوان كرد: بازي بسيار خوبي بود و اين پيروزي باعث غرور ملي شد. برابر تيم عراق حساسيت‌هاي خاصي وجود دارد و مقابل هر تيمي شكست بخوريم، بايد برابر آنها پيروز مي‌شديم.
وي ادامه داد: از لحاظ فيزيكي هر دو تيم يكسان بودند و نسبت به يكديگر شناخت كافي داشتند. مهم 3 امتياز بازي بود كه نصيب ايران شد.
بازيكن اسبق تيم ملي خاطرنشان كرد: تمام بازيكنان نمايش خوبي داشتند و با يكديگر در تمام نقاط زمين هماهنگي لازم را داشتند.
شرفي قضاوت درباره قهرماني تيم ملي ايران را زود دانست و افزود: بايد تلاش كنيم در دو ديدار آينده مرحله گروهي نيز بازي خوبي انجام دهيم. مي‌توانيم برابر كره‌شمالي به برتري دست يابيم و با تساوي مقابل امارات راه صعود به مرحله حذفي را هموار كنيم.

ابریشم 01-13-2011 01:06 PM

زرينچه: با تمركز تا فينال مي‌رويم

خبرگزاري فارس: مدافع سابق تيم ملي فوتبال ايران ‌گفت: با تمركز در ديدارهاي آينده مي‌توانيم تا فينال جام ملت‌هاي آسيا پيش‌روي مي‌كنيم.
http://media.farsnews.com/Media/8702...8/A0438412.jpg

جواد زرينچه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، در مورد بازي شب گذشته تيم‌هاي ملي فوتبال ملي ايران و عراق كه با پيروزي كشورمان همراه شد، گفت: با اينكه جو سنگيني بر ورزشگاه حاكم بود، توانستيم 3 امتياز شيرين مسابقه را به دست بياوريم.
وي با بيان اينكه براي ما مهم بود تا بازنده اين ديدار نباشيم، افزود: اين پيروزي مي‌تواند تيم ملي را در اين مسابقات به ادامه مسير اميدوار كند. بازيكنان در ديدار شب گذشته موفق عمل كردند و با توانايي ايمان مبعلي و كاشته او 3 امتياز حساسي را كسب كردند تا اميدوارانه پا به رقابت‌هاي بعدي بگذارند.
مدافع سابق تيم ملي در مورد بازي خط دفاع اين تيم ‌گفت: در مجموع مشكل خاصي نبود و تنها ضعف اين نقطه به احسان حاج‌صفي برمي‌گشت كه عراقي‌ها با توجه به جثه كوچك او قدرت هجومي‌شان را از اين سمت پايه‌ريزي مي‌كردند. ما حتي از اين ناحيه گل خورديم و بايد براي بازي‌هاي بعدي فكري به حال آن بكنيم.
زرينچه در مورد عدم حضور خسرو حيدري در اين ديدار يادآور شد: نمي‌توان به هر 18 بازيكن در يك مسابقه بازي داد، البته در راه پيروزي مقابل عراق تفكرات كادرفني نيز تعيين كننده بود.
وي در خصوص ادامه رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا و حضور ايران در اين رقابت‌ها اظهار داشت: با يك بازي نه قهرمان شديم و نه از دور مسابقات حذف. ملي‌پوشان بايد تمركز لازم را در همه ديدارهايشان داشته باشند و با اين تمركز تا فينال پيش روي كنند. آنها اگر كمي باهوش عمل كنند نيز مي‌توانند از فرصت‌هاي گلزني به مراتب بهتر استفاده كنند.

ابریشم 01-13-2011 01:07 PM

اميد عربستان نااميد مي‌شود؟

خبرگزاري فارس: روز دوم از مرحله گروهي جام ملت‌هاي آسيا در حالي امروز با برگزاري 2 ديدار از گروه دوم پيگيري مي‌شود كه معادلات در اين گروه پيچيده شده است.
http://media.farsnews.com/Media/8901...0/A0830867.jpg

به گزارش فارس، پس تساوي ژاپن با اردن و شكست ناباورانه عربستان، پرافتخارترين تيم قاره كهن در جام ملت‌هاي آسيا، مقابل سوريه معادلات پيش‌بيني شده در گروه دوم جام ملت‌ها به هم خورد. شكستي كه عرب‌ها طاقت نداشتند حتي تا صبح آن را تحمل كنند و همان شبانه سرمربي را كه با او راهي جام‌جهاني شده بودند بركنار كردند.

حالا نگاه‌ها به بازي‌هاي امروز است تا چهره مدعيان صعودكننده از اين گروه تا حد زيادي مشخص شود. جايي كه عربستان مقابل اردن صف‌آرايي مي‌كند و ژاپن به مصاف تنها تيم 3 امتيازي اين گروه يعني سوريه مي‌رود.

در نخستين ديدار تيم‌هاي عربستان و اردن از ساعت 16:45 در ورزشگاه الريان به مصاف هم مي‌روند. اين ديدار بيشتر براي عربستاني‌ها اهميت دارد چون نمي‌خواهند در دومين ديدار هم با دست خالي از زمين مسابقه خارج شوند. در صورتي كه آنها نتوانند از اين بازي امتياز لازم را كسب كنند، وداعي زودهنگام و تلخ با جام ملت‌ها خواهند داشت.

اردن در نخستين ديدار خود در حالي كه تا ثانيه‌هاي پاياني بازي با يك گل از حريف نامدار خود، ژاپن، پيش بود، دروازه‌اش را باز شده ديد تا روياهايش نقش بر آب شود و 2 تيم به تقسيم امتيازات قناعت كنند.

در ديدار دوم گروه دوم تيم‌هاي ملي ژاپن و سوريه از ساعت 19:45 در ورزشگاه قطر مقابل هم صف‌آرايي مي‌كنند.

اين بازي مي‌تواند با توجه به پيروزي سوريه در بازي قبلي مقابل عربستان به منزله حكم صعود آنها به مرحله بعد جام ملت‌‌هاي آسيا باشد. آنها در صورت پيروزي 6 امتيازي مي‌شوند و بدون هيچ حرف و حديثي صعود خواهند كرد. سوري‌ها اگر يك امتياز هم بگيرند مي‌توانند همچنان براي صعود اميدوار باشند چون يكي از بازي‌هاي سخت خود را در اين گروه مقابل عربستان با پيروزي پشت سر گذاشته‌اند.
در سوي ديگر نيز ژاپن كه مقابل اردن به شدت غافلگير شده بود، نمي‌خواهد بار ديگر امتياز از دست تا صعودش به ديدار آخر مقابل عربستان و اما و اگر كشيده شود.

ابریشم 01-13-2011 01:08 PM

دردسرهاي فغاني و پايكوبي قطري‌ها در ورزشگاه خليفه

خبرگزاري فارس: داور چهارم ديدار قطر و چين بارها براي آرام كردن نيمكت 2 تيم دچار دردسر شد.

گزارش خبرنگار اعزامي فارس از دوحه، عليرضا فغاني از ايران به عنوان داور چهارم مسابقه، بارها براي آرام كردن نيمكت 2 تيم دچار دردسر شد.

*كادرفني و برخي بازيكنان چين به نحوه قضاوت داور كره‌اي، كيم دونگ جين بعضاًَ اعتراض مي‌كردند.

*در بين 2 نيمه بازيكنان نيمكت‌نشين چين براي گرم كردن بدن‌هاي خود وارد زمين شدند، اما قطري‌ها همگي راهي رختكن شدند.

*30778 نفر، تعداد تماشاگران بازي بود كه به طور رسمي از سوي بلندگوي ورزشگاه اعلام شد.

*خارج از ورزشگاه و بر بلنداي برج كناري ورزشگاه، lcdهاي بزرگ وجود داشت و بازي براي كساني كه داخل ورزشگاه نبودند نيز بخش شد. Lcdهاي بيروني نظر خبرنگاران و عكاسان خارجي را به خود جلب كرده بود.

*ورزشگاه خليفه قبل از آنكه سوت پايان بازي زده شود، تقريباً خالي از تماشاگر شد، اما پايكوبي قطري‌هاي باقي مانده در ورزشگاه با پايان بازي نيز ادامه داشت.

*پرچم عربستان در ميان تماشاگران قطري وجود داشت.

*تماشاگران چيني خيلي زود ورزشگاه را ترك كردند.

*خبرنگاران چيني كه تكليف صعودشان به بازي آخر كشيده شد، ناراحتي و نگراني‌ خود را بابت اين موضوع نشان دادند.

*قطري‌ها با برچم و شال‌هايي كه در آن تصوير امير قطر حك شده بود، به ورزشگاه آمدند.

*در پايان بازي از بلندگوهاي ورزشگاه اعلام شد كه ديدار بعدي قطر مقابل كويت برگزار مي‌شود و آدرس خريد اينترنتي بليت اين ديدار از اسكوربرد و بلندگوهاي ورزشگاه مرتباً اعلام شد تا هوداران بليت بازي را راحت‌تر تهيه كنند.

ابریشم 01-13-2011 01:09 PM

اخبار گروه اول:قطر-كويت- چين -ازبكستان

ميزبان با برتري مقابل چين به صعود اميدوار شد

تيم ملي قطر مقابل چين به برتري 2 بر صفر رسيد تا به صعود از گروه اول اميدوار شود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009701.jpg
ديدار تيم‌هاي قطر و چين از گروه اول جام ملت‌هاي آسيا از ساعت 19:45 امشب به وقت ايران در ورزشگاه خليفه آغاز شد که در نهايت با پيروزي قطري‌ها با نتيجه 2 بر صفر همراه شد.
قطر در نيمه اول مزد بازي خوبش مقابل چين را با 2 گل زيبا در دقايق 27 و 45+1 توسط يوسف احمد گرفت. احمد گل اول تيمش را با شوتي روپا و ديدني به ثمر رساند.

در نيمه دوم موقعيت‌ها بين 2 تيم تقسيم شد و هر 2 تيم به يک ميزان به توپ و ميدان احاطه داشتند و در نهايت بازي با همان نتيجه 2 بر صفر به سود ميزبان به پايان رسيد.

قطر با اين پيروزي در دومين ديدارش در اين رقابت‌ها به 3 امتياز حساس رسيد تا ضمن مساوي شدن امتيازاتش با چين به صعود از گروه اول اميدوار شود.
چين در روز اول 2 بر صفر کويت را برده بود و قطر نيز 2 بر صفر از ازبکستان شکست خورده بود.

در ديدار اول اين گروه عصر امروز ازبکستان 2 بر يک کويت را شکست داد تا ضمن حذف کويت، شانس صعودش بيشتر از ساير تيم‌هاي اين گروه شود.
چين در روز پاياني گروه اول به مصاف کويت حذف شده مي‌رود و ازبکستان نيز در ديداري حساس با چين رو در رو مي‌شود.

قضاوت اين بازي به عهده کيم دونگ جين از کره جنوبي بود، ضمن اينکه عليرضا فغاني از کشورمان به عنوان داور چهارم مسابقه داوران بازي را همراهي کرد.

چینی‌ها در این بازی ضعیف‌تر از قطر نبودند، اما از فرصت های خود استفاده نکردند.
قطر می‌داند با برد مقابل کویت قعرنشین در روز یکشنبه به احتمال بسیار زیاد صعود می‌کند و چینی‌ها نیاز به برد با اختلاف دو گل مقابل ازبکستان دارند، یا باید منتظر لغزش قطر مقابل کویت بمانند.

ابریشم 01-13-2011 01:10 PM

يوسف احمد بهترين بازيكن ديدار قطر و چين شد

مهاجم تيم ملي قطر بهترين بازيکن ديدار مقابل چين شد.

يوسف احمد با 2 گل زيبايي که وارد دروزاه چين کرد، ضمن به برتري رساندن تيمش و کسب 3 امتياز بازي، به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد.
يوسف احمد با کسب عنوان بهترين بازيکن زمين، جايزه اين عنوان را در پايان بازي به خود اختصاص داد.
ديدار تيم‌هاي قطر و چين از گروه اول جام ملت‌هاي آسيا از ساعت 19:45 امشب به وقت ايران در ورزشگاه خليفه آغاز شد که در نهايت با پيروزي قطري‌ها با نتيجه 2 بر صفر همراه شد.

ابریشم 01-13-2011 01:10 PM

صعود ازبكستان با حذف كويت

تيم‌ ملي فوتبال ازبکستان با پيروزي برابر کويت علاوه بر صعود خود به مرحله بعد جام ملت‌هاي آسيا باعث حذف حريف عربي خود شد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027100.jpg

نخستين بازي از دور دوم مرحله گروهي جام ملت‌هاي آسيا بين تيم‌هاي ازبکستان و کويت از گروه اول رقابت‌ها در ورزشگاه 25 هزار نفري ثاني بن جاسم الغرافه و از ساعت 16:45 به وقت ايران آغاز شد که اين ديدار با نتيجه 2 بر يک به سود ازبک‌ها به پايان رسيد.
گل‌هاي ازبکستان را ماکسيم شاتس‌کيخ در دقيقه 41 از روي ضربه ايستگاهي و سرور جباروف در دقيقه 65 از روي شوت از راه دور از پشت محوطه جريمه به ثمر رساندند. تک گل کويت را هم بدرالموتاوا در دقيقه 49 از روي نقطه پنالتي وارد دروازه حريف کرد.
بدين ترتيب ازبکستان با اين پيروزي 6 امتيازي شد و صعود خود را به مرحله بعد قطعي کرد. اين تيم در نخستين بازي خود و در ديدار افتتاحيه 2 بر صفر قطر، ميزبان مسابقات را از پيش رو برداشته بود.
کويت نيز با اين شکست بدون امتياز باقي ماند تا نخستين تيم حذف شده از گردونه رقابت‌ها لقب بگيرد. اين تيم در اولين ديدار خود نيز با نتيجه 2 بر صفر بازي را به چين واگذار کرده بود.

ابریشم 01-13-2011 06:39 PM

قطر - چین ، به روایت تصویر

ابریشم 01-13-2011 06:41 PM

کره جنوبی - بحرین ، به روایت تصویر

ابریشم 01-13-2011 06:41 PM

ابریشم 01-13-2011 06:42 PM

ابریشم 01-13-2011 06:43 PM

عکسهایی از حواشی بازی ایران و عراق

ابریشم 01-13-2011 06:44 PM

ابریشم 01-13-2011 06:45 PM

ابریشم 01-13-2011 06:45 PM

ابریشم 01-13-2011 06:46 PM

ابریشم 01-13-2011 06:47 PM

ابریشم 01-13-2011 06:47 PM

ابریشم 01-13-2011 06:48 PM

ابریشم 01-13-2011 06:49 PM

ابریشم 01-15-2011 06:09 PM

نحوه تعیین جایگاه تیمها در مرحله گروهی

دوحه: در حالی که سرنوشت حداقل دو گروه کاملا مبهم به نظر می رسد، سایت ویژه جام ملتهای آسیا، نگاهی دارد به قوانین حاکم بر مرحله مقدماتی و نحوه صعود تیمها به مرحله یک چهارم نهایی.
در مسابقات مرحله گروهی، رده بندی تیمها به این ترتیب مشخص می شود:

الف) بیشترین امتیازات کسب شده در مسابقات انجام شده بین تیمهای مورد نظر
ب) تفاضل گل حاصل از مسابقات انجام شده بین تیمهای مورد نظر
ج) تعداد گلهای بیشتر به ثمر رسیده در دیدارهای بین تیمهای مورد نظر
د) تفاضل گل در کل مسابقات گروهی
ه) تعداد گلهای بیشتر به ثمر رسیده در همه مسابقات گروهی
و) ضربات پنالتی اگر دو تیم از همه نظر برابر باشند و با یکدیگر بازی داشته باشند
ز) امتیازات کمتر از نظر تعداد دریافت کارتهای زرد و قرمز در مسابقات گروهی
ح) قرعه کشی 1) بیشترین امتیازات کسب شده در کل مسابقات 2) اگر دو یا چند تیم از نظر معیار یاد شده برابر باشند، جایگاه آنها از روش زیر تعیین می شود:

ابریشم 01-15-2011 06:10 PM

عبداللطیف به رکورد دایی رسید

هم تیمی های اسماعیل عبداللطیف، مهاجم 24 ساله تیم ملی بحرین، بعد از به ثمر رساندن 4 گل در مسابقه ای که بحرین با نتیجه 5 بر 2 هند را شکست داد، از او تمجید کردند.

جیسی جان، مهاجم، و ابراهیم مشخاص، مدافع تیم بحرین، بعد از زدن گل توسط عبداللطیف در شادی او سهیم شدند. بحرین با این پیروزی امید های زیادی برای رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی دارد. در دیداری که در ورزشگاه السد برگزار می شد، عبداللطیف در نیمه اول 3 گل زد تا تیمش نیمه اول را با برتری 4 بر یک به پایان برساند. هند نیمه دوم را هجومی تر آغاز کرده بود که گل چهارم عبداللطیف و پنجم بحرین آب سردی بر پیکر آن ها بود. او با این گل در جدول بهترین گلزنان این مسابقات در صدر و بالاتر از کو جا چئول کره ای قرار گرفت. چئول در دیدار تیم کره مقابل استرالیا گل زد و 3 گله شد. بعد از بازی عبداللطیف برای تست دوپینگ رفت و نتوانست با رسانه ها مصاحبه ای داشته باشد، هم تیمی های او در صحبت با خبرنگاران از او تمجید کردند. پیش از این علی دایی در مسابقات جام ملت های آسیای سال 1996 در مرحله یک چهارم نهایی توانسته بود به کره جنوبی در یک نیمه از بازی 4 گل بزند و عبداللطیف دومین بازیکنی نام گرفت که رکورد 4 گل در یک بازی را در این مسابقات دارد.
ابراهیم مشخاص گفت: « ما در نیمه اول فوق العاده بودیم و با برتری مطلق به رختکن رفتیم. اما در نیمه دوم کمی سرد شدیم و آن ها توانستند گل دومشان را هم بزنند. با به ثمر رسیدن گل پنجم بازی توسط عبداللطیف خیالمان از بابت این بازی راحت شد و به فکر بازی با استرالیا افتادیم. برای ما این بازی، بازی خیلی سختی بود، مخصوصا وقتی گل اول آن ها زده شد. ما باید خوب بازی می کردیم چراکه در بازی قبلی خوب نبودیم. در نهایت نتیجه این بازی مهم ترین چیز بود، ما می دانیم که کره با استرالیا مساوی کرده و ما برای راه یابی به مرحله بعد باید استرالیا را شکست دهیم. چه خوب بازی کردیم و چه بد، ما به 3 امتیاز این بازی نیاز داشتیم. در حال حاضر استرالیا یکی از بزرگترین تیم های آسیا است، اما من فکر می کنم ما هم دست کمی از آن ها نداریم. ما سابقه خوبی در آسیا داریم و امروز هم بازی خوبی انجام دادیم».
آیش، بازیکن تیم بحرین با دریافت دو کارت زرد و اخراج از بازی، نمی تواند در بازی مقابل استرالیا حضور داشته باشد، جان می گوید: « برای تیم ما مشکل بزرگی است، اما امیدوارم که هر کسی که قرار است به جای او بازی کند بتواند برای تیم بجنگد تا ما بتوانیم امتیازات را بگیریم و به مرحله بعد برویم».
مشخاص هم معتقد است که تیم او در غیاب آیش می تواند مثل این بازی خوب باشد: « در حال حاضر تعداد غایبان ما در این مسابقات 6 تا 7 نفر است که به دلایلی مثل مصدومیت و از این قبیل مشکلات در تیم حضور ندارند. آیش یکی از بزرگترین بازیکنان تیم ماست، اما ما محمود عبدالرحمان را هم داریم. او اکنون نیمکت نشین است و سبک بازی اش شباهت زیادی به آیش دارد. به امید خدا او می تواند جای آیش را پر کند».

ابریشم 01-15-2011 06:10 PM

اتو فيستر:ايران و كره‌ فيناليست مي‌شوند

سرمربي اسبق تيم ملي عربستان گفت: فوتبال قابل پيش‌بيني نيست اما روي کاغذ مي‌توانم بنويسم که ايران و کره‌جنوبي فيناليست مي‌شوند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027402.jpg
اتو فيستردر مورد جام ملت هاي آسيا اظهار داشت: جام ملت هاي آسيا هميشه مهم و حساس بوده است. من تجربه حضور در اين تورنمنت با عربستان را داشته ام. شايد در دوحه شکل بازي ها فرق کرده باشد اما همه تيم ها به فکر پيروزي و کسب قهرماني هستند و مي خواهند با جام به کشورهاي خود بازگردند. هيجان در اين رقابت ها بالاست.
وي در مورد بازي ايران و عراق عنوان کرد: به نظر من تا اينجاي مسابقات فقط بازي ايران و عراق خوب و فني بود و ساير مسابقات هنوز چيز خاصي نداشته است. در اين مسابقه جدال فيزيکي و جسماني بالا بود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00027415.jpg
سرمربي اسبق تيم عربستان در ادامه گفت و گو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه گفت: نيمه اول بازي ايران و عراق تيم عراق در خلق موقعيت و سبک بازي بهتر بود اما در نيمه دوم شرايط عوض شد و ايران بهتر بازي کرد. گل دوم ايران را ديدم و لذت بردم چون عالي بود.
وي در مورد اينکه ايران در اين دوره از مسابقات چه نتيجه اي خواهد گرفت، اظهار داشت: ايران در هر مسابقه اي که شرکت کند هميشه جز بهترين و آماده ترين هاست و هميشه کانديداي قهرماني به شمار مي رود.
اين مربي تصريح کرد: در فوتبال چيزي قابل پيش بيني نيست. فکر مي کنم کره جنوبي رقيب جدي براي ايران است و روي کاغذ مي توانم بگويم که ايران و کره جنوبي فيناليست مي شوند. من از فوتبال ايران اطلاعات خوبي دارم حتي در يک مقطع از طريق يکي از دوستانم به من پيشنهاد شد براي سرمربيگري به استقلال بيايم.

فيستر در پاسخ به اين سوال که تجربه مربيگري در عربستان را دارد و فکر مي کند چرا عربستان در اين جام موفق نبود، گفت: نمي دانم اين چه عادت بدي است که سريع سرمربي در اين کشور تغيير پيدا مي کند. اين ايده و تفکر در عريستان وجود دارد که وقتي تيم فردا بازي دارد مربي بايد برنده مسابقه باشد اما در فوتبال برد و باخت و تساوي هست. بايد شکست را در فوتبال تحمل کرد. يک تيم هميشه نمي تواند پيروز باشد. در فوتبال يک روز مي بري و يک روز مي بازي اما اين طرز تفکر در عربستان وجود ندارد.

اکنون ساعت 09:33 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.