پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   پرسپولیس (آخرین اخبار و حواشی باشگاه پرسپولیس و هواداران پرسپولیسی) (http://p30city.net/showthread.php?t=834)

T I N A 05-15-2010 12:05 PM

خوردبین : با هواداران جشن قهرمانی می‌گیریم
اول فصل به پرسپولیس خوشبین نبودم / کرانچار در ارتباط با بازیکنان مشکل داشت

http://www.perspolisnews.com/images/...r/khordbin.jpgمرجع خبری پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در ابتدای فصل با اینکه بازیکنان خوبی به خدمت گرفته بودیم اما به حضور در فینال و یا قهرمانی جام حذفی خوشبین نبودم.

محمود خوردبین افزود: ما ابتدای فصل از نظر فنی مشکلات زیادی داشتیم و به همین خاطر امیدوار نبودم که بتوانیم در لیگ برتر موفق شویم و یا به فینال جام حذفی راه پیدا کنیم.

وی ادامه داد: کرانچار در برقراری ارتباط با بازیکنان مشکل داشت و به همین خاطر با اینکه بازیکنانی خوبی را به خدمت گرفته بودیم اما نتوانستیم شرایط خوبی داشته باشیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس ادامه داد:

با آمدن علی دایی شرایط فرق کرد و بازیکنان با روحیه و انگیزه بهتری بازیها و تمرینات را دنبال کردند و شرایطی را فراهم آوردند که حالا ما در آستانه قهرمانی جام حذفی هستیم.

خوردبین با ابراز امیدواری از اینکه پرسپولیس بتواند در بازی برگشت نیز برابر گسترش فولاد تبریز به پیروزی برسد خاطر نشان کرد: تیم تبریزی فوتبال خوب و قابل قبولی را به نمایش گذاشت و از بازیکنان باتجربه و بزرگی سود می برد.

وی افزود: با این حال شرایط بازی در تهران فرق دارد و ما تلاش می کنیم با حضور و حمایت تماشاگران‌مان به یک پیروزی دیگر دست پیدا کنیم و جام قهرمانی را بالای سر ببریم.

محمود خوربین در پایان گفت: با اینکه تیم ما در طول فصل نوسانات زیادی داشت اما همین که توانسته‌ایم به فینال جام حذفی راه پیدا کنیم باید از نتایج و عملکرد تیم راضی باشیم

T I N A 05-15-2010 12:06 PM

حسینی : شایعه است، با پرسپولیس امضاء نکرده ام

مرجع خبری پرسپولیس : تیتر دیروز صفحه اول روزنامه خبر ورزشی به این جمله اختصاص داشت که مدافع سپاهان با http://www.perspolisnews.com/images/...8/other3/4.jpgپرسپولیس قرارداد داخلی امضا کرد ! پیگیری مرجع خبری تماس با سید جلال حسینی بود . او گفت:

* از خبر مذاکره تان با پرسپولیس و امضاء قرار داد با این تیم برایمان بگویید؟
- به هیچ عنوان این خبر صحت ندارد چرا که من در این چند روز در شمال بودم و استراحت می کردم و نمی دانم چگونه این حرف ها مطرح شده است.

* یعنی هیچ گونه تماسی از سوی مسئولان پرسپولیس گرفته نشده است؟
- از طرف باشگاه پرسپولیس تماسی با من گرفته نشده و با توجه به این که هنوز رقابت های لیگ برتر به اتمام نرسیده انجام هرگونه مذاکره به دور از حرفه گری است. به همین دلیل عنوان می کنم که نه تنها با پرسپولیسی ها مذاکره نکردم، بلکه بحث امضاء قراردادم با سرخپوشان شایعه ای بیش نیست.

* اما به نظر می رسد که در فهرست مورد نظر علی دایی برای سال آینده قرار گرفته اید؟
- از این موضوع آگاهی ندارم اما اولویتم ماندن در سپاهان است. با سپاهان قهرمانی در رقابت های لیگ برتر را تجربه کردم و دوست دارم که قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا را هم با زردپوشان بدست آورم.

یک میلیون قبل از بازی سپاهان ، پژو 206 بعد از کسب جام
مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان پرسپولیس قبل از دیدار با سپاهان در سری رقابتهای لیگ برتر پاداش بازیکنان را پرداخت خواهند کرد.

پرسپولیس برای دیدار رفت فینال مقابل گسترش فولاد مبلغ یک میلیون تومان پاداش تعیین کرده بودند. با پیروزی این تیم مقابل گسترش فولاد مسئولان پرسپولیس اعلام کردند که این پاداشها را شب بازی با سپاهان در اردو پرداخت خواهند کرد تا بازیکنان با روحیه‌ای مضاعف به مصاف سپاهان بروند.

باشگاه پرسپولیس قصد دارد به بازیکنانی که در بازی برگشت مقابل گسترش فولاد در ترکیب قرار نمی‌گیرند و حتی در لیست 18 نفره نیستند هم پاداش پرداخت کند.

بعد از اینکه باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که اگر تیم به مقام قهرمانی در جام حذفی برسد نفری یک اتومبیل پژو 206 به بازیکنان تعلق خواهد گرفت امروز از سوی این باشگاه اعلام شد بازیکنانی که در بازی برگشت جزء ذخیره‌ها یا خارج از لیست هستند، پاداش جداگانه تعلق خواهد گرفت

محمد: می توانستیم گل های بیشتری به گسترش بزنیم
برخوردم با کمک داور عمدی نبود

مرجع خبری پرسپولیس : مدافع پرسپولیس گفت: نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد اما برخوردم با كمك داور بازی عمدی نبود.

علیرضا محمد در خصوص برتری یك بر صفر مقابل ‌گسترش فولاد تبریز عنوان كرد:‌ بازی سختی داشتیم اما پس از شكستی كه مقابل ابومسلم كسب كردیم و شوك جدیدی كه به ما وارد شد به نتیجه لازم رسیدیم.

وی افزود: گسترش فولاد تبریز با استفاده از هواداران خود حملاتی را روی دروازه ما خلق كرد اما ما نیز آنها را اذیت كردیم و می‌توانستیم با اختلاف بیشتری این تیم را در خانه خود شكست دهیم.

مدافع پرسپولیس در خصوص برخوردش با كمك داور بازی گفت:

نمی‌دانم در صحنه‌ای كه می‌خواستم حریف را رد كنم چه اتفاقی افتاد اما به هیچ عنوان برخوردم با كمك داور عمدی نبود. من از او عذرخواهی كردم و خدا را شكر كه كمك داور بازی آسیب ندید.

محمد درباره بی‌احترامی‌هایی كه به علی دایی شد، گفت: فقط باید این را بگویم كه امثال دایی اسطوره‌های ما هستند و بی‌احترامی به آنها بی‌احترامی به فوتبال است. امیدوارم دیگر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

T I N A 05-15-2010 12:07 PM

بادامکی: اگر آن تکه‌های بتن به سر کسی می‌خورد زنده نمی‌ماند
http://www.perspolisnews.com/images/...n/badamaki.jpgمرجع خبری پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیکنان گسترش به علت انگیزه بسیاری که داشتند خیلی دونده کار کردند اما خدا را شکر با بازی عاقلانه توانستیم آنها را مغلوب کنیم.

حسین بادامکی اظهارداشت: اگر پنالتی خلیلی خراب نمی‌شد حالا با خیال راحت به بازی برگشت فکر می‌کردیم اما همین که توانستیم در این دیدار پیروز شویم، به جشن قهرمانی فکر می‌کنیم.

وی در خصوص اتفاقات بازی گسترش فولاد و پرسپولیس اذعان داشت: از اتفاقاتی که در این بازی افتاد بسیار متعجب شدم. چنین کارهایی را حتی تیم تراکتورسازی در قبال ما انجام نداد و در این دیدار خیلی از سوی تماشاگران تبریزی اذیت شدیم. نمی‌دانیم آن سنگها را چطور به ورزشگاه آورده بودند و فقط به سمت ما تکه‌های بتنی پرتاب می‌کردند.

حتم بدانید اگر آن تکه‌های بتن به سر کسی اصابت می‌کرد زنده نمی‌ماند.

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس افزود: می‌خواهیم با روحیه‌ای خوب به بازی برگشت فکر کنیم. قطعا به پیروزی پرگل فکر می‌کنیم و می‌خواهیم در کنار هوادارانمان جشن قهرمانی بگیریم.

وی با اشاره به اینکه باوجود بازیهای خوبی که انجام داده اما امسال زیاد دیده نشده، گفت: متأسفانه امسال اینچنین بود اما من تمام تلاشم را می‌کنم تا وظایفی که مربیان از من خواستند را به نحو احسن انجام دهم.

بادامکی در پایان خاطرنشان ساخت: به هوادارانمان قول می‌دهم که پرسپولیس قهرمان جام حذفی خواهد شد و در آزادی جشن قهرمانی بگیریم.

T I N A 05-15-2010 12:09 PM

دایی: تنها به پرسپولیس و موفقیت‌اش فكر می‌كنم

http://fc-perspolis.com/uploads/posts/1273852838.jpg

تمرین روز گذشته سرخ‌پوشان بعد از پیروزی دیدار فینال در تبریز با شور نشاط خاصی در زمین شرکت واحد انجام شد. علی دایی نیز بازیکنان را در این تمرین همراهی می کرد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، در گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به سوالات ما پاسخ داد:

دل‌مان برای دیدن چنین جو با نشاطی كه امروز (پنجشنبه) در تمرینات دیدیم تنگ شده بود؛ به خصوص بعد از بازی برابر ابومسلم! این فضای شاد با یك قهرمانی تكمیل خواهد شد؟
به امید خدا همین طور خواهد شد. تمام این مسائل بستگی به شرایط بازیكنان‌مان دارد. اگر آنها خوب كار كنند به طور حتم تمرینات ما هم با نشاط‌تر هم می‌شود. متأسفانه بعد از بازی برابر ابومسلم چون نتیجه بدی گرفته بودیم، به خاطر همین كمی ساكت‌تر در تمرین حاضر می‌شدیم. امروز اما تمرین خوبی بود و ما ریكاوری داشتیم.

بنابراین پایان فصل خوبی در انتظار پرسپولیس خواهد بود؟
ما كار خودمان را انجام می‌دهیم. آخر فصل است و به امید خدا می‌رویم تا دو بازی باقیمانده را با پیروزی به پایان برسانیم تا فصل را به خوبی و خوشی به پایان برسانیم.

از جو و شرایط جانبی بازی صحبت می‌كنید؟
اول از همه باید خدا را شكر كنیم كه موفق شدیم یك بازی سخت را با پیروزی پشت سر بگذاریم. به نظر من این بازی از بازی برابر تراكتورسازی شرایط دشوارتری داشت. در آن بازی تنها تراكتورسازی بود كه تشویق شد، اما برابر فولادگستر با پرتاب سنگ و كلوخ و انواع كارها می‌خواستند بازی را خراب كنند و تیم ما را تحت فشار قرار دهند.

اما پرسپولیس توانست از زیر باران سنگ به یك پیروزی دلچسب برسد!
من متأسفم برای مسئولین برگزاری بازی كه اجازه دادند به راحتی یك نیمه بازیكنان پرسپولیس با ترس و لرز روی نیمكت بنشینند و یا درون زمین بازی كنند. واقعا شرایط اصلا مساعد نبود و من به بازیكنان‌ام كه در آن شرایط سخت یك بازی خوب و محكم به نمایش گذاشتند تبریك می‌‌گویم و اعتقاد دارم پیروزی در این دیدار كمترین حق ما بود كه به آن رسیدیم.

برابر تراكتورسازی این مردم (تبریزی‌ها) از شما تقدیر كردند، اما برابر فولادگستر به شما اهانت می‌كردند! علت این دوگانگی چه بود؟
شما نگاه به جو ورزشگاه نكنید كه به من می‌گفتند بی‌غیرت! شاید آن روز فوتبال دوستان تبریزی دوست داشتند من پرسپولیس را رها كرده و تیم را طوری ارنج می‌كردم كه فولادگستر پیروز می‌شد، چون از تبریز می‌آید. شاید آن موقع می‌شدم باغیرت! اما غیرت این بود كه من بالای سر پرسپولیس ایستادم و تا زمانی هم كه با این تیم قرارداد دارم با جان و دل به كارم ادامه خواهم داد و برای موفقیت پرسپولیس هر چه در توان دارم خواهم گذاشت.

خیلی از تلخی‌های حاشیه‌ای این بازی گفتیم و شنیدیم؛ حالا از شیرینی‌های این پیروزی دلچسب صحبت می‌كنید؟ برای سردست گرفتن جام قهرمانی چه كار اضافه‌ای باید انجام بدهید؟
پیش از این هم گفته‌ام كه ما 50 درصد راه رفته‌ایم و بازی سختی را در تهران پیش‌رو داریم. به هیچ عنوان حریف را دست كم نخواهیم گرفت و با تمام قدرت و توان می‌آییم كه به امید خدا تیم پیروز میدان باشیم و جام قهرمانی را با پیروزی بالای سر ببریم. این كوچك‌ترین پاداشی است كه پرسپولیس در این فصل می‌تواند بگیرد و كوچك‌ترین هدیه‌ای است كه پرسپولیس می‌تواند به هوادارانش بدهد و فصل را با یك پیروزی خوب و یك قهرمانی به پایان برساند.

سرمربی فولادگستر مدعی شده می‌توانستند پرسپولیس را شكست بدهند و برای بازگشت برنامه خواهند داشت!
من برای آقای كاظمی احترام خاصی قائل هستم، اما فكر كنم حتی اگر همان شرایط بازی در تبریز را به وجود بیاورند و با سنگ و كلوخ بیایند، با اختلاف یكی، دو گل بازنده خواهند بود، وگرنه از لحاظ كیفیت فوتبال پرسپولیس خیلی بالاتر از تیم فولادگستر خواهد بود. با این حال من منكر بازی خوب فولادگستر در تبریز نمی‌شوم. در آن شرایط چند موقعیت هم نصیب‌شان شد كه این موقعیت‌ها برای ما نیز پیش آمد. علیرضا محمد یك بار با دروازه‌بان حریف تك به تك شد؛ حمید علی‌عسگر تك به تك شد؛ پنالتی را گل نكردیم و چند ضربه سر خوب زدیم كه دروازه‌بان حریف توپ را دفع كرد

داوری بازی چطور بود؟
فكر می‌كنم در چند صحنه كه فولادی‌ها صاحب موقعیت شدند، كمك داور بازی اعلام آفساید نكرد و چند صحنه هم آقای افشاریان بی‌دلیل به بازیكنان من كارت نشان داد.

می‌توان به مورد ابراهیم شكوری اشاره كرد؟
زمانی كه بازیكن مصدوم می‌شود و به زمین می‌افتد چه باید كرد؟! ابراهیم شكوری بایدMRI بگیرد تا ببینیم در چه وضعیتی قرار دارد. در حالی كه او روی زمین افتاده بود، داور ادامه بازی داد و نشان داد اصلا به فكر سلامتی بازیكن نیست. اگر ابراهیم شكوری قصد اتلاف وقت داشت كه او را از زمین بیرون نمی‌آوردم. داور باید به این مسائل اهمیت بدهد. متأسفانه در بعضی از صحنه‌ها بطور كلی سوت‌ها به ضرر ما بود. 4 دقیقه نیمه اول وقت اضافه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد و نیمه دوم هم 5 دقیقه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد. انگار داور دوست نداشت سوت بزند.

قرار بود بازیكنان دو اخطاره در جام حذفی محروم شوند؛ اما شب قبل از بازی ناگهان قانون عوض می‌شود و به این ترتیب نفرات محروم حریف اجازه بازی می‌گیرند!
از روز اولی كه وارد جام حذفی شدیم به ما اعلام كردند بازیكنان 2 اخطاره از بازی بعد محروم خواهند شد. روز قبل از بازی هم لیست یك اخطاره‌هایمان را به ما دادند. حالا این لیست به چه درد من می‌خورد! من كاری به این مسائل ندارم، ما كار تمرینات‌مان را دنبال می‌كنیم و شما هستید كه باید این مسئله را پیگیری كنید كه چگونه می‌شود یك شبه قانون را عوض می‌كنند!

علی دایی به غیر از پیروزی به چیز دیگری فكر نمی‌كند! بازی آخر پرسپولیس در لیگ، تأثیری در جدول ندارد؛ اما شاید بتوان گفت تقابل سرمربیان سابق تیم ملی و همچنین سوپر جام باشگاه‌های ایران خواهد بود!
من اصلا به این مسائل فكر نمی‌كنم. فقط به تیم‌ام و موفقیت‌اش فكر می‌كنم و اینكه به امید خدا شرایط را ببینیم. خودم هم دوست دارم در زمین خودمان و برابر چشم تماشاگران‌مان پیش از بازی برگشت فینال جام حذفی یك پیروزی دیگر به دست بیاوریم و سعی كنیم روحیه بازیكنان‌مان را بالا ببریم.

T I N A 05-15-2010 04:19 PM

واقع‌بینی كاشانی
مرجع خبری پرسپولیس : پرسپولیس بازی رفت فینال جام حذفی را با پیروزی پشت سر گذاشت اما در این بازی تیم گسترش فولاد به هیچ وجه چهره یك تیم مغلوب را نداشت و به دفعات روی دروازه میهمان خود خطرناك ظاهر شد.

بعد از بازی علی دایی مدعی شد كه تیمش مستحق پیروزی بوده و نسبت به حریف خود منطقی‌تر بازی كرده است. دایی اشاره داشت كه به بازی زیبا امتیاز نمی‌دهند البته این ادعا كاملا درست بود ولی همیشه بازی زیبا از سوی یك تیم بدون گل نخواهد بود. بدون شك كادر فنی پرسپولیس فیلم بازی رفت را تا امروز دیده و حتما تا قبل از بازی برگشت آن را آنالیز خواهد كرد.

در واقع اگر فرصت‌های هر دو تیم گل می‌شد شاید نتیجه دیگری به‌دست می‌آمد و گسترش فولاد برای بازی برگشت خیالش راحت‌تر بود اما الان هم یك گل اصلا حاشیه امنیت مناسبی برای یك تیم نیست.

تیم فرهاد كاظمی نشان داد كه راه رسیدن به دروازه پرسپولیس را برخلاف ادعای دایی كه گفته راه نفوذ آنها را بسته بودیم خیلی خوب می‌داند. اما حبیب كاشانی با این مساله خیلی منطقی برخورد می‌كند.
او پس از پایان بازی در حالی كه طبیعی بود از برد تیمش رضایت داشته باشد مدعی شد كه گسترش‌فولاد فوتبال خوبی را ارائه داد. این واقع‌بینی از سوی كاشانی می‌تواند مسائل مختلفی را برای كادر فنی باز كند چرا كه ادعای او كاملا درست بود.
تیم تبریزی طوری بازی كرد كه نشان داد دست‌كم گرفتن آنها می‌تواند مشكلاتی را برای پرسپولیس در بازی برگشت ایجاد كند. پس شاید منطقی و البته واقع‌بینانه برخورد كردن با بازی رفت كمك بیشتری به این تیم خواهد كرد، مثل آنچه كاشانی پس از بازی به آن اشاره داشت

T I N A 05-15-2010 04:19 PM

گفت‌وگوی جداگانه‌ی حبیب كاشانی با باقری و دایی

مرجع خبری پرسپولیس : تیم فوتبال پرسپولیس صبح شنبه به مدت یك ساعت تمرین كرد و در پایان این تمرین سرپرست باشگاه به دیدار مربیان و بازیكنان این تیم آمد.

فوتبال پرسپولیس ظهر امروز به مدت یك ساعت در زمین مجموعه شركت واحد تمرین كرد. در این تمرین نسبتا سبك بازیكنانی چون كریم باقری، مجتبی زارع و سامان آقازمانی مدتی به طور اختصاصی به دور زمین دویدند و پس از آن زیر نظر پزشك تیم قرار گرفتند.

هادی نوروزی هم مدتی تمرین كرد و سپس به رختكن رفت. دروازه‌بان‌های پرسپولیس هم در تمرین‌های امروز حدود 20 دقیقه تمرین كردند و سپس به رختكن رفتند.

بازیكنان پرسپولیس در ابتدای این تمرین پس از گرم كردن بدن‌هایشان به انجام حركات كششی، پاسكاری‌های در حال حركت دو به دو و گروهی را انجام دادند و پس از آن تا پایان مدت تمرین به حفظ توپ و پرسینگ در قالب دو گروه پرداختند.

در پایان این تمرین حبیب كاشانی، سرپرست باشگاه پرسپولیس به همراه یكی از همكارانش در این باشگاه و مدیرمسوول روزنامه ورزشی گل به محل تمرین پرسپولیس آمد و مدت كمی با بازیكنان و مربیان این تیم به گفت‌وگو پرداخت. او به صورت اختصاصی با كریم باقری و سپس علی دایی هم صحبت كرد.

T I N A 05-15-2010 04:20 PM

کاشانی بزودی مدیرعامل پرسپولیس می شود
http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani3.jpgمرجع خبری پرسپولیس : همان طور كه از ماه‌ها پیش مشخص بود و به‌رغم تمام شایعات اخیر، پرسپولیس بدون معرفی هیات مدیره و با حضور حبیب كاشانی به عنوان سرپرست موقت فصل را به پایان می‌رساند.

در این میان به كرات گفته شد كه هیات مدیره آینده پرسپولیس هم با نظر حبیب كاشانی توسط رییس سازمان تربیت‌بدنی معرفی خواهد شد و صحبت‌های مختلف علی سعیدلو هم حكایت از همین مورد داشت و حالا با پایان یافتن فصل و در حالی كه همه هواداران این تیم در یك قدمی كسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا از طریق قهرمانی در جام حذفی، در انتظار یك تیم قدرتمند برای فصل بعد هستند، توقع این است كه علی سعیدلو هر چه زودتر به قول خود عمل كرده و در فضایی آرام هیات مدیره آینده پرسپولیس را انتخاب كند.

رسم معمول این است كه ابتدا اعضای هیات مدیره یك باشگاه منصوب می‌شوند و بعد از بین خود یا از بیرون هیات مدیره فردی را به عنوان مدیرعامل انتخاب می‌كنند.

درست مثل پنج سال پیش كه هیات مدیره متحول شده آن موقع پرسپولیس محمدحسن انصاری‌فرد را به عنوان مدیرعامل انتخاب كرد. انتخابی كه موجبات قهر محمد مایلی‌كهن و خروج او از هیات مدیره را فراهم كرد. این روال ظاهرا قرار است در مورد هیات مدیره آینده پرسپولیس هم اعمال شود ولی همان طور كه ذكر شد، ظاهر قضیه این است و در اصل مدیرعامل پرسپولیس از هم اكنون مشخص است.

طی روزهای گذشته با خبر شدیم كه حكم ماموریت حبیب كاشانی از وزارت آموزش و پرورش كه كاشانی استخدام رسمی آنجا محسوب می‌شود، برای سازمان تربیت‌بدنی صادر شده است. هر چند این خبر به صورت رسمی مورد تایید قرار نگرفته ولی یك منبع آگاه در سازمان تربیت‌بدنی به شرط عدم اعلام نام خود از چنین توافق و ماموریتی خبر می‌دهد و به این ترتیب هیچ گزینه‌ای جز مدیرعاملی پرسپولیس باقی نمی‌ماند مگر اینكه با توجه به این حكم ناگهان سازمان به صرافت استفاده از كاشانی در فدراسیون فوتبال بیفتد كه این دومی با توجه به پروسه پیچیده انتقال قدرت از كفاشیان به كاشانی و نظارت فیفا امری بسیار بعید به نظر می‌رسد.

در عین حال ظاهرا مدیرعاملی كاشانی نباید هیچ تضمینی داشته باشد ولی وقتی خود وی اعمال نظر مستقیم در انتخاب اعضای هیات مدیره باشگاه دارد و حكم ماموریت در سازمان هم از سوی وزارت آموزش و پرورش صادر شده دلیلی ندارد كه مدیرعامل آینده پرسپولیس كسی جز كاشانی باشد مگر اینكه حاج حبیب در یك نگاه كلان قصد داشته باشد تا ریاست مجمع باشگاه را از علی سعیدلو تحویل گرفته و نگاه و نظارت و اعمال نظر از بالا را در دستور كار خود قرار دهد كه البته این پروسه هم نیازی به حكم ماموریت ندارد و كاشانی می‌توانست درست مثل مسعود زریبافان در باشگاه استقلال به عنوان رییس مجمع (با تفویض اختیار از سوی رییس سازمان تربیت‌بدنی) مشغول به كار شود.

قرائن و شواهد حكایت از آن دارد كه بعد از بازی برگشت فینال جام حذفی پرسپولیس هم صاحب هیات مدیره و مدیرعامل خواهد شد و نام مدیرعاملش حبیب كاشانی است مگر اینكه یك نتیجه غیرمنتظره در این مسابقه رقم بخورد یا پرسپولیس به هر دلیل از حضور در لیگ قهرمانان آسیا بازبماند كه در آن صورت ممكن است تغییراتی در بازی قدرت ایجاد شود كه البته احتمال این مورد آخر هم بسیار ضعیف و نامحتمل به نظر می‌رسد.

T I N A 05-15-2010 04:20 PM

شایعات در بازار نقل و انتقالات

مرجع خبری پرسپولیس : در اخبار مربوط به پرسپولیس در صفحات روزنامه‌های ورزشی صبح پنج‌شنبه از جدی شدن مذاكرات و حتی عقد قرارداد داخلی یكی دو بازیكن صاحبنام با پرسپولیس اخباری به چشم می‌خورد.

یكی از این بازیكنان سیدجلال حسینی است كه هر سال بحث حضورش در پرسپولیس مطرح می‌شود اما سرانجام این انتقال صورت نمی‌گیرد. بعد از اینكه خبر عقد قرارداد داخلی سید جلال با پرسپولیس مطرح شد، این بازیكن دیروز موضوع فوق را تكذیب كرد و گفت: «من چند روز است شمال بودم و استراحت می‌كردم. نمی‌دانم این حرف‌ها چطور مطرح شده.

نفر بعدی محمد نوری هافبك میانی صبای قم است كه گفته می‌شود با مسوولان باشگاه پرسپولیس به توافقاتی دست یافته است.
نوری كه به غیر از پرسپولیس، پیش‌تر مورد توجه استقلال و سپاهان هم قرار گرفته، ضمن تكذیب مذاكره با هرباشگاهی می‌گوید: «در بازی آخر صبا سه اخطاره هستم و نمی‌توانم بازی كنم اما صبر می‌كنم این بازی هم بگذرد و رسما بازیكن آزاد اعلام شوم. در آن صورت است كه به گزینه‌های پیش رویم فكر می‌كنم و تیم بعدی‌ام را با در نظر گرفتن تمامی شرایط انتخاب خواهم كرد.» گفته می‌شود محمد نوری به خاطر ترافیك خط میانی استقلال، احتمالا یكی از دو تیم سپاهان یا پرسپولیس را انتخاب خواهد كرد اما از آنجایی كه پیشنهاد سپاهان حدود 100 میلیون بالاتر از پرسپولیس است و نوری پیش‌تر در سپاهان حضور موفقی داشته، شاید این هافبك خلاق هم از دست دایی بپرد.

نفر سومی كه دیروز نامش مطرح شد، اسماعیل فرهادی هافبك- مهاجم گلزن ذوب‌آهن است. گفته می‌شود فرهادی روز پنج‌شنبه برای امور شخصی به تهران آمده و در باشگاه پرسپولیس هم آفتابی شده است اما هنوز معلوم نیست آیا او با كاشانی به توافق رسیده یا نه. قبل از این سه نفر اخبار و شایعاتی مبنی بر مذاكره مسوولان باشگاه پرسپولیس با سید مهدی رحمتی و هادی عقیلی هم رسانه‌ای شده بود كه اگر هم صحت داشت تا حالا به نتیجه‌ای نینجامیده است.

T I N A 05-16-2010 07:35 AM

این بار نه شور دیدیم، نه شعور؛ بازی پرسپولیس زیر باران سنگ / سکوی سرخ ( گزارش تصویری از سنگ باران در تبریز)
این بار نه شور دیدیم، نه شعور؛ بازی پرسپولیس زیر باران سنگ / سکوی سرخ ( گزارش تصویری از سنگ باران در تبریز)

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

اسماعیل بیگی رئیس فعلی کانون مشوقان باشگاه پرسپولیس در وبلاگ سکوی سرخ علاوه بر انتشار تصاویری از دیدار پرسپولیس و فولادگستر تبریز، در مطلبی تحت عنوان این بار نه شور دیدیم، نه شعور، نوشت: ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز شبیه به یک کارگاه عمرانی است که حتی در داخل ورزشگاه هم پر از سنگ و مصالح مختلف است و گویا تا یک نفر در زیر باران این سنگ ها کشته نشود مسئولین قصد ندارند فکری به حال امنیت تیم های میهمان بکنند. این تصاویر که توسط دوربین موبایل یکی از دوستان در کنار زمین شکار شده گویای تیتری است که برای آن انتخاب کرده ام.

برگزاری جشن قهرمانی سپاهان میان سکوهای خالی!
تصمیم جالب لیدرهای پرسپولیس

http://www.perspolisnews.com/images/...other3/jam.jpgمرجع خبری پرسپولیس : با وجود اینکه پس از هفته سی و دوم و تساوی سپاهان مقابل ابومسلم در مشهد قهرمانی این تیم در لیگ برتر مسجل شد مسئولین سازمان لیگ اصرار دارند جشن قهرمانی آنها در مسابقه هفته پایانی و در تهران برگزار شود.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس این درحالی است که سپاهانی ها در مشهد جشن قهرمانی گرفته و هفته گذشته هم بازیکنان این تیم پس از پیروزی مقابل پیکان در ورزشگاه فولاد شهر جشن و پایکوبی قهرمانی به راه انداختند. اما سپاهانی ها که هنوز خاطره تلخ باخت در دقیقه 96 به پرسپولیس و از دست دادن قهرمانی لیگ هفتم را فراموش نکرده اند ، از فرصت پیش آمده استفاده کرده و تصمیم گرفتند در مقابل هواداران پرسپولیس جام قهرمانی لیگ نهم را بالای سر ببرند .

اما در این میان اتفاق جالبی رخ داده و لیدرهای باشگاه پرسپولیس طی یک حرکت ابتکاری تصمیم گرفته اند پس از پایان دقیقه 85 مسابقه ورزشگاه را خالی از تماشاگر کنند.

بر این اساس لیدرهای باشگاه تصمیم گرفته اند تمامی هواداران تیم را مجاب کنند که راس دقیقه ۸۵ سکوهای ورزشگاه را ترک کرده تا پس از حمایت از تیم پرسپولیس در طول مسابقه ، جشن قهرمانی تیم سپاهان را با کمترین بیننده ، و احتمالا در حضور 400-500 هوادار این تیم در ورزشگاه آزادی مواجه کنند.

دایی : اگر فولادگستر پیروز می‌شد، باغیرت می‌شدم!
http://www.perspolisnews.com/images/...orabi/daei.jpgمرجع خبری پرسپولیس : علی دایی گفت: پرسپولیس اگر باز هم با تیم گسترش فولاد با وجود پرتاب سنگ و كلوخ برخی تماشاگران و نامساعد بودن شرایط بازی كند می‌تواند این تیم را با اختلاف دو گل در تبریز شكست دهد.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره بازی مقابل تیم گسترش فولاد تبریز در مسابقه رفت فینال جام حذفی، اظهار كرد: اول از همه باید خدا را شكر كنیم كه موفق شدیم یك بازی سخت را با پیروزی پشت سر بگذاریم. به نظر من این بازی از بازی برابر تراكتورسازی شرایط دشوارتری داشت.

در آن بازی تنها تراكتورسازی بود كه تشویق شد، اما برابر فولادگستر با پرتاب سنگ و كلوخ و انواع كارها می‌خواستند بازی را خراب كنند و تیم ما را تحت فشار قرار دهند. متاسفم برای مسئولین برگزاری بازی كه اجازه دادند به راحتی یك نیمه بازیكنان پرسپولیس با ترس و لرز روی نیمكت بنشینند و یا درون زمین بازی كنند. واقعا شرایط اصلا مساعد نبود و من به بازیكنان‌ام كه در آن شرایط سخت یك بازی خوب و محكم به نمایش گذاشتند تبریك می‌گویم و اعتقاد دارم پیروزی در این دیدار كمترین حق ما بود كه به آن رسیدیم

وی درباره دوگانگی فضای استادیوم یادگارامام (ره) تبریز با دیدار با تیم تراكتورسازی، تصریح كرد: به جو ورزشگاه نگاه نكنید كه به من می‌گفتند بی‌غیرت! شاید آن روز فوتبال دوستان تبریزی دوست داشتند من پرسپولیس را رها كرده و تیم را طوری ارنج می‌كردم كه فولادگستر پیروز می‌شد. شاید آن موقع می‌شدم باغیرت! اما غیرت این بود كه من بالای سر پرسپولیس ایستادم و تا زمانی هم كه با این تیم قرارداد دارم با جان و دل به كارم ادامه خواهم داد و برای موفقیت پرسپولیس هر چه در توان دارم خواهم گذاشت.

دایی درباره شرایط پرسپولیس در بازی برگشت گفت: پیش از این هم گفته‌ام كه ما 50 درصد راه رفته‌ایم و بازی سختی را در تهران پیش‌رو داریم. به هیچ عنوان حریف را دست كم نخواهیم گرفت و با تمام قدرت و توان می‌آییم كه به امید خدا تیم پیروز میدان باشیم و جام قهرمانی را با پیروزی بالای سر ببریم. این كوچك‌ترین پاداشی است كه پرسپولیس در این فصل می‌تواند بگیرد و كوچك‌ترین هدیه‌ای است كه پرسپولیس می‌تواند به هوادارانش بدهد و فصل را با یك پیروزی خوب و یك قهرمانی به پایان برساند.

سرمربی پرسپولیس درباره اظهارات فرهاد كاظمی سرمربی تیم گسترش فولاد، گفت: برای كاظمی احترام خاصی قائل هستم، اما فكر كنم حتی اگر همان شرایط بازی در تبریز را به وجود بیاورند و با سنگ و كلوخ بیایند، با اختلاف یكی، دو گل بازنده خواهند بود، وگرنه از لحاظ كیفیت فوتبال پرسپولیس خیلی بالاتر از تیم فولادگستر خواهد بود. با این حال منكر بازی خوب فولادگستر در تبریز نمی‌شوم. در آن شرایط چند موقعیت هم نصیب‌شان شد كه این موقعیت‌ها برای ما نیز پیش آمد. علیرضا محمد یك بار با دروازه‌بان حریف تك به تك شد؛ حمید علی‌عسگر تك به تك شد؛ پنالتی را گل نكردیم و چند ضربه سر خوب زدیم كه دروازه‌بان حریف توپ را دفع كرد.

وی درباره داوری بازی با تیم گسترش، خاطرنشان كرد: فكر می‌كنم در چند صحنه كه فولادی‌ها صاحب موقعیت شدند، كمك داور بازی اعلام آفساید نكرد و چند صحنه هم آقای افشاریان بی‌دلیل به بازیكنان من كارت نشان داد. در حالی كه شكوری مصدوم شده و روی زمین افتاده بود، داور ادامه بازی داد و نشان داد اصلا به فكر سلامتی بازیكن نیست. اگر ابراهیم شكوری قصد اتلاف وقت داشت كه او را از زمین بیرون نمی‌آوردم. داور باید به این مسائل اهمیت بدهد. متأسفانه در بعضی از صحنه‌ها بطور كلی سوت‌ها به ضرر ما بود. 4 دقیقه نیمه اول وقت اضافه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد و نیمه دوم هم 5 دقیقه گرفت كه بیشتر از 5 دقیقه شد. انگار داور دوست نداشت سوت بزند.

وی ادامه داد: قرار بود بازیكنان دو اخطاره در جام حذفی محروم شوند؛ اما شب قبل از بازی ناگهان قانون عوض می‌شود و به این ترتیب نفرات محروم حریف اجازه بازی می‌گیرند! از روز اولی كه وارد جام حذفی شدیم به ما اعلام كردند بازیكنان 2 اخطاره از بازی بعد محروم خواهند شد. روز قبل از بازی هم لیست یك اخطاره‌هایمان را به ما دادند. حالا این لیست به چه درد من می‌خورد! من كاری به این مسائل ندارم، ما كار تمرینات‌مان را دنبال می‌كنیم و شما هستید كه باید این مسئله را پیگیری كنید كه چگونه می‌شود یك شبه قانون را عوض می‌كنند!

دایی درباره رویكرد پرسپولیس نسبت به بازی پایانی‌اش در لیگ مقابل سپاهان و تقابل مربیان سابق تیم ملی، گفت: اصلا به این مسائل فكر نمی‌كنم. فقط به تیم‌ام و موفقیت‌اش فكر می‌كنم و اینكه به امید خدا شرایط را ببینیم. خودم هم دوست دارم در زمین خودمان و برابر چشم تماشاگران‌مان پیش از بازی برگشت فینال جام حذفی یك پیروزی دیگر به دست بیاوریم و سعی كنیم روحیه بازیكنان‌مان را بالا ببریم.

T I N A 05-16-2010 07:36 AM

اعلام برنامه‌های ویژه فدراسیون در دیدار پرسپولیس - سپاهان
مرجع خبری پرسپولیس : فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر برای دیدار پایانی لیگ برتر و مراسم قهرمانی برنامه‌های ویژه ای دارند.

http://persepolise.persiangig.com/im...me/sepahan.pnghttp://perspolisnews.com/images/firs.../perspolis.png
با توجه به برگزاری دیدار حساس تیم‌های پرسپولیس و سپاهان در ورزشگاه آزادی و حضور پر شمار طرفداران دو تیم در ورزشگاه، فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برای هر چه بهتر برگزار شدن دیدار اختتامیه لیگ نهم و مراسم اهدای جام و مدالهای قهرمانی برنامه های ویژه‌ای خواهند داشت. به همین خاطر سکوی قهرمانی مناسبی طراحی و تشکیل سازه‌ای زیبا که بتواند در دید همگان باشد، آماده شده است.

قرار است برای خبرنگاران جایگاهی طراحی شود که سازه مربوط به خوبی در دیدشان برای پوشش دادن مراسم قرارگیرد. هم‌چنین برای حضور مقامات هم جایگاه ویژه‌ای در نظر گرفته شده است و با توجه به حضور مقامات بلند پایه سازمان تربیت بدنی، فدراسیون فوتبال، نمایندگان مجلس و نمایندگان هیات دولت و مدیران دو باشگاه بزرگ ایران یعنی سپاهان و پرسپولیس در این مراسم، برای هرچه با شکوه تر برگزار شدن مراسم جام قهرمانی جایگاه مناسبی طراحی شده است.

ضمن اینکه با آغاز مراسم اهدای جام، نورافشانی در مقیاس استیج و به احتمال فراوان در سراسر ورزشگاه آزادی به همراه کاغذ رنگی پاشی انجام خواهد شد. هم‌چنین با توجه به هفته میراث فرهنگی و گردشگری که از 28 فروردین تا 3 خرداد خواهد بود این هفته هم گرامی داشته خواهد شد.

پیش از آغاز بازی پرسپولیس و سپاهان از چهار پیشکسوت هم تجلیل به عمل خواهد آمد.تابش(پیشکسوت سپاهان) حجازی (پیشکسوت باشگاه استقلال)، همایون بهزادی و مرتضی احمدی (پیشکسوت پرسپولیس وهنرمند جاودانه تئاتر، سینما، رادیو و تلویزیون) از سوی فدراسیون و سازمان لیگ مورد تجلیل قرار خواهند گرفت.

T I N A 05-16-2010 07:36 AM

تمام اخبار پرسپولیس در چند خط
مرجع خبری پرسپولیس : مرور می کنیم تمام اخبار پرسپولیس را در 24 ساعت گذشته در چند خط:

* مقرر شده شب قبل از بازی پایانی لیگ برتر مقابل سپاهان، پاداش پیروزی مقابل گسترش فولاد كه یك میلیون http://www.perspolisnews.com/images/...er2/akhbar.jpgتومان است به بازیكنان پرسپولیس پرداخت شود.

* حبیب كاشانی روز پنج‌شنبه اعلام كرد درصورت قهرمانی پرسپولیس، به غیر از اهدای پژو 206 به بازیكنان اصلی، به بازیكنان ذخیره هم پاداش ویژه‌ای داده می شود. گفته می شود این پاداش یا 5 میلیون تومان پول است .

*با وجود آنكه قرار بود ابراهیم شكوری از زانوی مصدومش MRI بگیرد اما این اتفاق 2 روز عقب افتاد. با این حال پیش‌بینی دكتر زرینه از مصدومیت شكوری، پارگی مینیسك است كه شاید مدافع چپ قرمزها را یك ماه خانه‌نشین كند.

* گفته می‌شود روز دوشنبه كمیته انضباطی باشگاه برای شنیدن توضیحات علیرضا محمد درباره برخوردش با كمك‌داور بازی با گسترش فولاد تشكیل جلسه خواهد داد. جالب اینكه محمد در قبال این خبر با یك خنده واكنش نشان داده است.

*باشگاه ملوان با ارسال نامه‌ای به باشگاه پرسپولیس از درج اخبار مذاكره و عقد قرارداد داخلی با مهرداد اولادی ابراز ناراحتی كرده اما حبیب كاشانی هم در جواب این نامه هرگونه مذاكره و قرارداد داخلی با مهاجم ملوان را تكذیب كرده است.

*گفته می‌شود دایی از حركت محسن خلیلی برای زدن پنالتی شاكی است چرا كه پیش از بازی، تیاگو را به عنوان پنالتی‌زن اول تیم معرفی كرده بود. گفته می‌شود در تمرین بعدی، دایی با خلیلی در این‌باره صحبت می‌كند. با این وجود گفته می‌شود دایی ابتدا خلیلی و سپس تیاگو را به عنوان پنالتی‌زن‌های تیمش معرفی كرده است. جالب اینكه دایی در تمرین پنج‌شنبه هم هیچ صحبتی با خلیلی در این باره نكرده است.

*با وجود آنكه 5 بازیكن یك اخطاره پرسپولیس از گرفتن كارت زرد در بازی چهارشنبه نگران بودند اما سازمان لیگ اعلام كرد مثل بازی‌های لیگ برتر، در بازی‌های حذفی نیز بازیكن با دریافت سه كارت زرد محروم می شود. از این رو شاید بازی كردن دو بازیكن دو اخطاره حریف در دیدار عصر چهارشنبه زیاد هم عجیب نباشد.

*تیم جوانان پرسپولیس منتظر رأی كمیته انضباطی علیه اتحاد شمیران است كه متهم به استفاده از بازیكن صغر سنی شده. در این صورت جوانان پرسپولیس در پلی‌آف با استقلال تیم اول گروه دیگر روبرو خواهند شد.

*علی دایی گفت: پرسپولیس اگر باز هم با تیم گسترش فولاد با وجود پرتاب سنگ و كلوخ برخی تماشاگران و نامساعد بودن شرایط بازی كند می‌تواند این تیم را با اختلاف دو گل در تبریز شكست دهد

* فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برتر برای دیدار پایانی لیگ برتر و مراسم قهرمانی برنامه‌های ویژه ای دارند.

*در اخبار مربوط به پرسپولیس در صفحات روزنامه‌های ورزشی صبح پنج‌شنبه از جدی شدن مذاكرات و حتی عقد قرارداد داخلی یكی دو بازیكن صاحبنام با پرسپولیس اخباری به چشم می‌خورد.

*تیم فوتبال پرسپولیس صبح شنبه به مدت یك ساعت تمرین كرد و در پایان این تمرین سرپرست باشگاه به دیدار مربیان و بازیكنان این تیم آمد.

*مجتبى زارعى مهاجم پرسپولیس معتقد است كه بازیكنان این تیم در لیگ نهم حرفه اى هوادارانشان را خیلى اذیت كرده اند و با قهرمانى در جام حذفى باید از خجالت شرمندگى طرفداران پرسپولیسى درآیند.

Omid7 05-16-2010 08:28 PM

سرمربی سابق باز هم پنبه پروین را زد

سوبل در مصاحبه با بی بی سی از خاطراتش در ایران گفت

چهره اش چندان تغییر نکرده بود؛ راینر سوبل که بهانه ورودش به ایران سوغات علی پروین به جماعتی بود که او را خارجی ستیز می دانستند،چندی قبل پذیرای خبرنگار ایرانی بی بی سی فارسی بود تا برای برنامه ورزش7 پاسخگوی سوالات آنها باشد. مرد ژرمن اینک در لیگ آفریقای جنوبی فعالیت می کند و از سیما و زندگی اش روشن بود که دست کم وضعیتش از حضور در ایران بهتر است چون نه هنگام مصاحبه کسی از پشت جیب عقب شلوارش را می زد و نه دیلماج تحمیلی حر ف هایش را واژگون ترجمه می کرد!
راینر سوبل آلمانی در لا به لای مصاحبه 10 دقیقه ای خود به نکاتی اشاره کرد که تامل در مورد آن شاید نشان دهنده مسیر جدیدی برای مایی باشد که هنوز دلیل قانع کنندهای برای پسر فت فوتبال مان نیافته ایم. حرف های وی ، خالی از تملق و ریا و حتی غرض بود. او نه قصد بازگشت مجدد به کشور شمالی خلیج فارس را دارد و نه از جایی به او دستور دادند که علیه یا له فوتبال ایران چیزی را بگوید. سوبل پتانسیل فوتبال ایران را بالا دانست وحتی مدعی شد آنچه در ساق مردان اینجا دیده است کم از اروپایی ها ندارد. هواداران پرسپولیس را عاشقانی مشابه طرفداران شالکه توصیف کرد و حتی گفت آنها عاشقانه تیم شان را می پرستند.عدم امکانات توجیه ما برای عقب ماندگی مان است اما سوبل عقیده ای به این موضوع ندارد و می گوید که دلیل درجا زدن فوتبال ایران با آن پتانسیل قابل توجه و سرشار از انرژی نه فقر بازیکن است و نه کمبود امکانات بلکه آنجا فوتبال همیشه در خدمت فوتبال نیست. او با توجه به سابقه حضورش در ایران خیلی هوشمندانه فهمید که چگونه بعضی از مردان غیر فوتبالی ما از این صنعت به نفع خودشان بهره برداری می کنند و آنچه برای شان اهمیت دارد خوده فوتبال نیست بلکه رسیدن به هدفی است که دنبالش می کنند.
سر مربی سابق پرسپولیس که سال حضورش در ایران متقارن شد با اجرای طرح منشور اخلاقی توسط علیپور و شرکایش به نکته ای اشاره کرد که در لابه لای همه بحث های ما در عین اهمیت ،بی ارزش انگاشته می شد؛ وقتی فوتبالیستی با موهای بلند احساس بهتری دارد چرا ما اصرار می کنیم که باید او حتما موهایش را کوتاه کند.شما به دنبال چه هستید؟ فوتبالیستی که با موهای مورد دلخواهش با فکری باز در زمین مسابقه باشد و به کیفیت فوتبال کمک کند یا بازیکنی که موهایش را به اجبار کوتاه کرده اما ذهنی آماده برای ارائه توانایی هایش ندارد؟
سوبل به عنوان یک مرد از مکتبی که دیسیپلین و انضباط از ارکان اولیه اش است به کارگزاران فوتبال ما می فهماند لازم نیست بخاطر مسائل پیش پا افتاده از کیفیت فوتبال تان بکاهید. البته خدا را شکر که او دیگر در ایران نیست وگرنه فصل بعد باید در لیگ دسته یک فعالیت می کرد همانجایی که فیروز و فرهاد و میثاقیان تبعید شده بودند. البته علتش را در پایان می گویم.
چرا در پرسپولیس موفق نشد؟ پاسخ صریخ بود؛ در آنجا به راینر سوبل عقیده نداشتند همان ایجنتی که برای راضی کردن سوبل برای او از شگفتی های ایران و امن بودنش گفته بود از یاد برد که برای ایرانی ها (بغیر از داماد و پدر زن) از سابقه و وجه سوبل بین ژرمن ها بگوید. او در این باره گفت؛ تا قبل از حضور تیم ملی آلمان در ایران و در آغوش کشیدن من توسط کلیزمن و بیرهوف درانجا کسی مرا تحویل نمی گرفت اما به محض اینکه آنها دیدند سرمربی تیم ملی آلمان و بکن بائر با چه احترامی از من استقبال کردند از آن به بعد بود که نگاه ژورنالیست های ایرانی به من عوض شد سوبل حتی گفت از آن به بعد بود که پیروزی هایش در پرسپولیس شروع شد اما زمان برای بدست آوردن جام کافی نبود!
البته او قبل از پرداختن به این موضوع از داستان معروف آرش فرزین حرف زد همان دامادی که به دستور مستقیم پدر زن همه حرف های سوبل را معکوس ترجمه می کرد تا بازیکنان درون زمین عوض فرامین سر مربی به دستورات مدیر فنی توجه کنند. سوبل گفت من به بازیکنانم دستور حمله می دادم اما شاهد عقب کشیدن آنها بودم البته بازیکنانی مثل باقری زبان آلمانی می دانستند و به من گفتند مترجم شما چیزه دیگری به ما می گوید. او بیشتر از این به آرش فرزین و علی پروین نپرداخت و با گفتن همین جمله برای چندمین بار پنبه مردانی را زد که نگذاشتند این آلمانی که سوغات خود آنها برای پرسپولیس بود در ایران جامی را صید کند.
اما بخش پایانی حرف های او مربوط به تنها کلمه فارسی ای بود که با گذشت چند سال هنوز در ذهنش باقی مانده است. خبرنگار از او پرسید چه کلمه ای از زبان ما در یادت مانده که سوبل بی درنگ دستانش را بحالتی در آورد که گویی لیوانی در دست دارد سپس با خنده ای رندانه گفت؛ بسلامتی !

T I N A 05-18-2010 08:01 AM

خوردبین: پرسپولیس به هیچ بازیکنی 600 میلیون نخواهد داد
در واکنش به اظهارات زنیدپور
http://www.perspolisnews.com/images/...r/khordbin.jpgمرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: پرسپولیس با هیچ بازیکنی مذاکره نکرده و جذب بازیکنان جدید را به بعد از دیدار با گسترش فولاد تبریز موکول کرده ایم.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ محمود خوردبین در واکنش به صحبت های میلاد زنیدپور هافبک راه آهن که گفته بود «به پیشنهاد پرسپولیس افتخار می کنم اما ارزش من بیشتر از 600 میلیون تومان است» با خبرنگار ما دقایقی همکلام شد.

خوردبین در خصوص شایعاتی که در خصوص توافق این تیم با چند ملی پوش برای امضای قرارداد منتشر می شود گفت: تا کنون با هیچ بازیکنی مذاکره نکرده ایم و اخباری که در این خصوص در رسانه ها منتشر می شود کذب محض است.

خوردبین افزود: با تدبیر کادرفنی و حبیب کاشانی مذاکره با بازیکنان مورد نظر برای فصل آینده را به پس از دیدار با گسترش فولاد تبریز و قهرمانی در جام حذفی موکول کرده ایم.

خوردبین در واکنش به صحبت های میلاد زنیدپور نیز گفت: باشگاه پرسپولیس برای جذب بازیکنان جدید دستور العمل هایی دارد و به طور قطع ما برای هیچ بازیکنی 600 میلیون تومان پرداخت نخواهیم کرد.

سرپرست پرسپولیس در خاتمه یادآور شد: پوشیدن پیراهن پرسپولیس افتخار است و این پیراهن به افراد شان و شخصیت می دهد و نه افراد به پیراهن پرسپولیس.

باقری ها در تراکتور؛ پروین در استیل آذین
مرجع خبری پرسپولیس : با نزدیک شدن به آغاز فصل نقل و انتقالات تحرک تیم ها برای جذب نفرات جدید آغاز شده و بر این اساس پرسپولیسی هایی که در فصل جاری فرصتی برای عرض اندام نداشتند در تیررس سایر تیم ها قرار گرفته اند.

به گزارش اختصاصی مرجع خبری پرسپولیس؛ شنیده می شود نبی الله باقری ها مدافع نیمکت نشین پرسپولیس که پس از حضور علی دایی در این تیم فرصت چندانی برای بازی نیافته است قصد دارد برای فصل آینده به تیم سابق خود تراکتورسازی تبریز بپیوندد. باقری ها در فصل جاری علاوه بر نیمکت نشینی با مصدومیت های پیاپی نیز مواجه شد تا به جدایی از پرسپولیس بیشتر ترغیب شود. به نظر می رسد هواداران تبریزی هم از بازگشت این مدافع به این تیم استقبال خواهند کرد.

همچنین محمد پروین که در لیست بازیکنان پرسپولیس کمترین دقایق بازی را در پرونده دارد به احتمال فراوان بار دیگر پیراهن تیم متمول استیل آذین را بر تن خواهد کرد.

از گوشه و کنار خبر می رسد حضور محمد پروین در استیل آذین در راستای برنامه حسین هدایتی برای استفاده از علی پروین اسطوره باشگاه پرسپولیس در تشکیلات مدیریتی استیل آذین خواهد بود.

گفتنی است تا کنون اخبار فوق از سوی باشگاه پرسپولیس تایید یا تکذیب نشده است.

هوار محمد: در تبریز دایی را با خیار می‌زدند!
مرجع خبری پرسپولیس : برای حوارملامحمد این فصل آنطور كه انتظار داشتیم خوب تمام نشد، گرچه حوار در بین بازیكنان فعلی پرسپولیس چهره‌ای متفاوت محسوب می‌شود و هنوز از معدود بازیكنانی است كه می‌شود به او امیدوار بود .

-بازی برابر فولادگستر را چطور دیدی؟

خیلی بازی سختی بود، ولی خب خیلی مهم بود كه در زمین حریف با یك گل به پیروزی رسیدیم. موقعیت‌های http://www.perspolisnews.com/images/...ikon/havar.jpgخوبی داشتیم كه حتی یك پنالتی هم از دست دادیم. با این حال قسمت این است كه جام را با قدرت و در تهران بالای سر ببریم.

-چگونه توانستید پس از بازی ابومسلم و در یك فاصله كم به شرایط خوبی برسید و در تبریز به خوبی از پس میزبان برآیید؟

بازی برابر ابومسلم فكر كردیم بازی راحتی داریم و خیلی ریلكس به زمین رفتیم اما در جریان كار متوجه شدیم بازی طور دیگری است، بنابراین تجربه آن روز به ما كمك كرد كه بازی برابر فولادگستر را از همان دقیقه اول جدی بگیریم. پیش از بازی هم صحبت شده بود كه باید فینال را یك بازی در نظر بگیریم، درست مثل بازی برابر پتروشیمی!

-از رفتار هواداران حریف در سومین سفر اخیر پرسپولیس به تبریز متعجب نشدی؟
همه‌ آسیا علی دایی را به عنوان نماد فوتبال ایران می‌شناسند اما در تبریز او را با خیار می‌زدند. جالب است كه خارج از ایران همه به ایشان احترام می‌گذارند اما در تبریز هم به او فحاشی كردند و هم اشیاء مختلفی به سمتش پرتاب كردند.

-بازی برگشت از نظر تو یك بازی ساده خواهد بود؟
در فوتبال حرفه‌ای چنین صحبتی منطقی نیست اما می‌توانیم با بالا بردن تمركزمان در بازی برگشت با نتیجه خیلی بهتری به پیروزی برسیم.

-هواداران پرسپولیس در این یك فصل ارتباط خوبی با تو برقرار كردند و می‌خواهند بدانند آیا فصل آینده هم در تیم محبوبشان خواهی ماند یا خیر؟

خیلی خوشحالم كه در مجموعه‌ای حضور دارم كه مدیریت خوبی دارد و با مربیان و بازیكنان بزرگی هم‌تیمی‌بوده‌ام. به امید خدا در پرسپولیس خواهم ماند اما اجازه بدهید این دو بازی را هم برگزار كنیم و پس از آن بنشینیم و با باشگاه صحبت كنیم. مطمئن باشید كه اولین گزینه‌ام در ایران پرسپولیس خواهد بود.

-بازی برابر سپاهان را می‌توان سوپرلیگ باشگاه‌های ایران دانست؟

همه بازیكنان آماده هستند تا در این بازی به خوبی بدرخشند. مطمئن باشید هركس كه به زمین برود حساسیت خاص این بازی را درك كرده و برای كسب سه امتیاز به سود پرسپولیس تلاش خواهد كرد. شاید رتبه چهارم جدول را در اختیار داشته باشیم اما همه می‌دانیم كه این دیدار تا چه حد مهم است؛ بنابراین سعی می‌كنیم بهترین بازی‌مان را انجام دهیم تا لیگ را با پیروزی به پایان برسانیم

T I N A 05-18-2010 08:02 AM

گزارش ویژه روزنامه پیروزی در نقل و انتقالات
مرجع خبری پرسپولیس : نفراتی كه مدنظر دایی هستند شامل غلامرضا رضایی، محمد نوری، محمد خلعتبری، http://www.perspolisnews.com/images/...her3/piroo.jpgمیلاد زیندپور، آندو تیموریان، سیدجلال حسینی و دو، سه گزینه دیگر مثل ناصحی،‌ غلام‌نژاد، حسین كاظمی و اولادی هستند

حبیب كاشانی و علی دایی در حالی كه فینال جام حذفی را پیش رو دارند، به دنبال ساخت تیمی رویایی برای پرسپولیس هستند. تیمی كه از استخوان‌بندی نفرات مورد نظر دایی پیداست كه قرار است ضامن موفقیت این تیم در مسابقات مختلف داخلی و خارجی باشد.

ظاهراً‌ 9 بازیكن مورد نظر پرسپولیس هستند و دایی با اعتبار خود و با توجه به سابقه خوب كاشانی در پرداخت تعهدات مالی كاملا امیدوار است تا همه این ستاره‌ها را به جمع خود اضافه كند. نفراتی كه مدنظر دایی هستند شامل غلامرضا رضایی، محمد نوری، محمد خلعتبری، میلاد زیندپور، آندو تیموریان، سیدجلال حسینی و دو، سه گزینه دیگر مثل ناصحی،‌ غلام‌نژاد، حسین كاظمی و اولادی هستند.

غلام‌نژاد در لیست پرسپولیس نیست

هیچ مذاكره‌ای با مجید غلام‌نژاد صورت نگرفته است. اگر چه غلام‌نژاد به واسطه اعتقادی كه دایی در زمان سرمربیگری در تیم ملی و سایپا به او داشت، شخصا بسیار علاقه‌مند است كه به جمع سرخ‌پوشان ملحق شود، اما هنوز مذاكره‌ای از سوی باشگاه با او صورت نگرفته! البته تعدادی از نزدیكان دایی این بازیكن را مدنظر دارند، اما مصدومیت‌های سنگین و پیاپی او از یك طرف و حضور بازیكنی چون علیرضا محمد احتمال حضور این بازیكن را بسیار تقلیل داده است.

دانشجویی تنها شرط بازگشت اولادی

قضیه حضور اولادی در تمرین پرسپولیس آن هم با تاج گل به قضیه طلبش از پرسپولیس از زمان مدیریت‌های قبلی بود. كاشانی چون می‌خواست در آن روز به محل تمرین برود، او را كه به باشگاه آمده بود با خود به زمین شركت واحد برد. همین! هیچكس متوجه نیست كه این بازیكن سرباز است و هنوز 14 ماه دیگر از خدمت سربازی را پیش‌رو دارد. اگر چه اولادی در گفت‌وگو با كاشانی از او خواسته تا مشكل نظام وظیفه‌اش را حل كند، اما این اتفاق نمی‌افتد. اگر قبول ندارید مشكل از ما نیست! او حالا تنها به شرطی می‌تواند از ملوان جدا شود كه دانشجو شود و در پرسپولیس با دیگر تیم‌ها بازی كند.

حضور قطعی غلامرضا رضایی در پرسپولیس

كارش با پرسپولیس تمام شده و فصل آینده پیراهن پرسپولیس را به تن خواهد كرد. البته تا به این جای كار! او می‌خواست در نیم فصل به پرسپولیس بیاید. مذاكره هم كرد، اما لیست پرسپولیس پر بود. او هم در همان مذاكرات به كاشانی وعده داد كه از ابتدای لیگ دهم به پرسپولیس خواهد آمد. همه چیز مهیا است. هم كاشانی و دایی او را می‌خواهند، هم غلامرضا رضایی می‌خواهد سرخپوش شود. پس كار را تمام شده بدانید. اگر او به عنوان اولین خرید پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات راهی هیات فوتبال تهران شود.

نوری باید رضایت خانواده‌اش را جلب كند

مذاكرات به مراحل پایان خود رسیده و توافق كلی حاصل شده است. اگر اتفاق خاصی نیافتد، هافبك بازیساز صبای قم نیز فصل آینده پیراهن سرخ پرسپولیس را به تن خواهد كرد.فقط می‌ماند یك مشكل كه آن هم به نارضایتی خانواده محمد نوری مربوط می‌شود. دلیلش بر ما پوشیده است. اما به نظر می‌رسد خانواده محمد نوری چندان موافق حضور او در پرسپولیس نیستند. البته این مشكل تا حد زیادی مرتفع شده و با پا در میانی كاشانی به احتمال بسیار زیاد نوری هم در فصل نقل و انتقالات سرخپوش خواهد شد.

باشگاه پرسپولیس منتظر رقم مالی خلعتبری

مذاكراتی بصورت جسته و گریخته صورت گرفته اما هرگز مستقیم نبوده است. محمدرضا خلعتبری چند هفته قبل برای حضور در پرسپولیس رقم یك میلیارد تومان را پیشنهاد داده بود. اما مشكلات او با منصور ابراهیم‌زاده از یك سو و عدم توجه باشگاه به چنین رقمی باعث شد تا او كمی كوتاه بیاید.به نظر می‌رسد خلعتبری تمایل چندانی به ادامه همكاری با ابراهیم‌زاده ندارد. این را خود ابراهیم‌زاده نیز متوجه شده! از این‌رو این هافبك تكنیكی قرار است پس از پایان آخرین دیدار ذوب‌آهن مقابل ملوان سری هم به شورای شهر تهران بزند. گفتنی است كه خلعتبری از استیل‌آذین پیشنهاد 900 میلیون تومانی دارد.

رقم ناصحی بالا است

رضا ناصحی، مدافع – هافبك چپ پای ابومسلم كه با سقوط این تیم به لیگ پایین‌تر، یك بازیكن دسته یكی محسوب می‌شود، مذاكرات ابتدایی را با مسوولان باشگاه انجام داده است. البته از طریق مدیر برنامه‌هایش، خبرهای پشت‌پرده حاكی از رقم بالای پیشنهادی او دارد. رقمی حدود 350 میلیون تومان. باشگاه نیز با این رقم مخالفت كرده! قرار است ناصحی بعد از بررسی پیشنهاد رقم درخواستی باشگاه - 250 میلیون - نظر نهایی خود را تا اواخر هفته آینده اعلام كند.

زنیدپور نصف راه را آمده!

میلاد زنیدپور یكی از گزینه‌های اصلی لیست علی دایی است. حتی شنیده می‌شود او پس از حضور مدیر برنامه‌هایش در شورای شهر و گفت‌وگو با كاشانی، چند روز قبل هم در خارج از باشگاه و در حوالی میرداماد (نام محل نزد ما امانت است) با دایی گفت‌وگویی رو در رو داشته است. اما مصاحبه‌های اخیر او و اعلام رقم 600 تا 700 میلیونی برای حضور در پرسپولیس تا حدی كار را خراب كرده است.زنیدپور اگر می‌خواهد در پرسپولیس بازی كند باید سقف پیشنهادش را تا حدود 500 میلیون كاهش دهد وگرنه با مخالفت باشگاه روبه‌رو و مذاكراتش را با استقلال آغاز می‌كند!

گفتنی است كه او به موازات پرسپولیس با استقلال هم در حال مذاكره است.

سیدجلال بعد از بازی آخر جدی می‌شود

مدافعی كه چند سال پیش مورد نظر علی پروین قرار داشت بعد از 6 سال تأخیر، قرار است به پرسپولیس بیاید. البته مذاكرات در مرحله ابتدایی است. گویا مدیر برنامه‌های این بازیكن به كاشانی وعده داده كه او را به پرسپولیس می‌آورد. با رقمی مناسب، خود سید جلال فعلا مذاكره مستقیمی با حبیب كاشانی نداشته. قرار است مذاكرات مستقیم بعد از دیدار پرسپولیس و سپاهان صورت گیرد. هر چند كه احتمال حضور این مدافع در پرسپولیس بسیار ضعیف است.

آندو هم سرخپوش می‌شود

آندرانیك تیموریان در یك قدمی پرسپولیس است. هافبك دفاعی ملی‌پوش فوتبال ایران كه حال و روز خوبی در فوتبال جزیره ندارد، شخصا با علی دایی در خصوص حضور در پرسپولیس بصورت تلفنی صحبت كرده است. البته این گفت‌وگو مربوط به چند هفته قبل است و تیموریان نیز تمایلی به افشای آن ندارد. توافقات ابتدایی حاصل شده و آندو قرار است دو هفته بعد به صورت رو در رو با حاج حبیب و دایی صحبت كند.او را از همین حالا سرخپوش بدانید. مگر اینكه استیل‌آذینی‌ها باز هم تصمیم بگیرند، او را با رقمی عجیب و غریب جذب كرده و مانع از حضورش در پرسپولیس شوند.

T I N A 05-18-2010 08:02 AM

‌ضارب دایی دستگیر شد

http://www.ksabz.net/lotrafiles/Imag...albumthumbnail ضارب علی دایی سرمربی پرسپولیس دستگیر شد.
به گزارش گل ، و بنا به گفته یکی از مدیران پرسپولیس این فرد امروز با تلاش ماموران انتظامی استان آذربایجان شرقی دستگیر شده است.دایی در بازی فولادگستر مقابل پرسپولیس در انتهای مسابقه در شلوغی مورد حمله فردی با سوزن قرار گرفت که البته صدمه ای ندید.
بنا به گفته منابع خبری سایت گل این فرد تبریزی نیست و از استانهای نزدیک به تماشای این مسابقه آمده بوده است. از این ماجرا به خاطر حساسیتهای موجود خبر دیگری در دست نیست.

سایت گل

T I N A 05-18-2010 08:03 AM

پایکوبی بازیکنان سپاهان روی نام مقدس ائمه‌اطهار علیهم‌السلام!!

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام

سرمایه‌گذاری میلیاردی سپاهان بالاخره در این فصل جواب داد و زردپوشان اصفهانی در دو هفته مانده به پایان لیگ و برای دومین‌بار قهرمان لیگ برتر شدند.
پایگاه خبری رجانیوز در گزارشی نوشت:در پایان بازی تیم سپاهان مقابل پیکان یکی از چند جشن قهرمانی زردها در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد که طبق معمول با آشفتگی و حواشی زیادی همراه بود.از قهر هادی عقیلی بگیرید تا چندین ماجرای دیگر. بازیکنان سپاهان به محض پایان بازی به شادی بی‌حدوحصری پرداختند و با یک بنر بزرگ که از سوی باشگاه تهیه شده بود دور افتخار زدند بنری که روی آن لوگو زردپوشان و عباراتی نظیر ‌السلام‌علیک یا فاطمه‌زهرا و السلام‌علیک یا علی بن‌موسی‌الرضا به چشم می‌خورد. تا اینجای کار هیچ مشکلی در میان نبود. جشن فولادشهر برگزار شد ولی چاپ تصاویر آن از سوی خبرگزاری‌ها پرده از واقعیتی برداشت که تلخی آن تا مدت‌ها از کام ژنرال و باشگاه ظاهراً معتقد نخواهد رفت. بله آنهایی قهرمانی‌شان را از مدد حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا می‌دانستند بر روی نام مبارک آن حضرت و مادر بزرگوارش ایستادند و عکس یادگاری گرفتند تا در تاریخ ثبت شود.در عکس‌هایی که از جشن قهرمانی زردها منتشر شده این بی‌اعتنایی سهوی یا عمدی کاملاً پیداست. بازیکنانی که بی‌اعتنا و سرمست ایستاده و دراز کشیده روی نام متبرک ائمه قرار دارند و البته مسئولین باشگاه، جناب ساکت و بقیه دوستان لبخند برلب و با ذوق‌زدگی فقط به دوربین خیره شده‌اند تا خدایی نکرده عکسشان بد نیفتد.این بی‌اعتنایی آشکار به اسامی ائمه اطهار آن‌هم از طرف شاگردان کسی که تمام جملاتش را با درود بر امامان معصوم آغاز می‌کند و داعیه دینداری‌اش شهره فوتبال دوستان است، نه تنها پسندیده نیست بلکه بسیار زشت و قبیح است.البته می‌شود تصور کرد که قلعه‌نویی و مسئولان این تیم حرکت ناپسند بازیکنانش را به حواس‌پرتی و شور‌ و شوق قهرمانی‌شان ربط دهند، اما باز هم نمی‌توان این حرکت زردپوشان اصفهانی را با این دلایل توجیه کرد. چرا که قاعدتاً می‌بایست در بازی هفته پیش مقابل ابومسلم و مسجل شدن قهرمانی‌شان و شور و اشتیاق بازیکنانشان تخلیه شده باشد پس آوردن چنین دلایلی بی‌معنا خواهد بود. زردپوشان اصفهانی باید بدانند که هرگونه بی‌حرمتی به امامان و معصومین از سوی مردم قابل بخشش نیست و با هیچ دلیلی هم نمی‌توان آن را توجیه کرد پس بهتر است مسئولان باشگاه به اصلاح حرفه‌ای سپاهان از همین حالا به فکر عذرخواهی از افکار عمومی باشند و مطمئن باشند که حتی مردم معتقد اصفهان نیز حاضر نیستند اعتقاداتشان را به برگزاری یک جشن قهرمانی بفروشند.

T I N A 05-18-2010 08:03 AM

معمارزاده: رحمتی را پرسپولیسی بدانید , با این شرایط دیگر نمی‌مانم

http://www.pnn24.com/images/newspost.../memarzade.jpg

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: مهدی رحمتی را برای فصل آینده پرسپولیسی بدانید.

میثاق معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره نیمكت ‌نشینی و سایر مسائل مربوط به پرسپولیس صحبت‌های زیر را مطرح كرد:

PNN24 : خیلی‌ها می‌گویند چون سكوت كرده‌ای از نیمكت نشینی راضی هستی؟

هیچ بازیكنی از نیمكت نشینی راضی نیست. من هم از این قاعده مستثنی نیستم.

PNN24 : اما سكوت تو چیز دیگری را نشان می‌دهد؟

پول حرفه‌ای می‌گیریم كه بازی و رفتار حرفه‌ای داشته باشیم. متاسفانه مسائلی در فوتبال ما باب شده كه به هیچ وجه حرفه‌ای نیست. همه‌اش شده خط و خط بازی كه متاسفانه به گونه ای دیگری وانمود می‌شود؛ به طوری كه شنونده فكر می‌كند آدم‌هایی از فضا به مردم یاد می‌دهند علیه اینان حمله ور شوند. من با پرسپولیس قرارداد حرفه‌ای بسته‌ام و باید در اختیار این تیم باشم. طبیعی است از نیمكت نشینی راضی نیستم اما تابع تصمیمات علی دایی هستم. هر چند كه سخت است اما تاكنون پذیرفته‌ام.

PNN24 : بالاخره بازی نكردن معمارزاده بدون دلیل كه نیست؟

گفتم كه تصمیم كادر فنی تیم است. تا امروز هم از آنها این سؤال را نپرسیده‌ام كه چرا در تركیب قرار نمی‌گیرم. اگر دوست دارید شما این سؤال را بپرسید.

PNN24 : اگر نیمكت نشینی‌ات برای فصل بعد هم ادامه داشته باشد در پرسپولیس خواهی ماند؟

بعید می‌دانم كار به سال بعد كشیده شود. چند روز پیش كه با مهدی رحمتی صحبت می‌كردم گفت از پرسپولیس با او تماس گرفتند و با تمام پشنهاداتش موافقت كرده‌اند. بعد از مسئولان باشگاه پریسیدم تایید نكردند. آقای كاشانی گفت دروازه‌بان 900، 800 میلیونی می‌خواهیم چه كار.

PNN24 : شاید رحمتی شوخی كرده؟

مهدی قسم خورد كه با او تماس گرفته‌اند. حتی اسم تماس گیرنده را هم به من گفت. قرار شده بعد از بازی فردا مذاكره‌ نهایی انجام شود.

PNN24 : اما در این چند روزه صحبت از تمدید قرار داد تو با پرسپولیس بود؟

علی آقا چند بازی گفت برو باشگاه تمدید كن من هم اعلام آمادگی كردم اما خبری نشد. قبل از سفر به تبریز آقای كاشانی از من خواست قراردادم را تمدید كنم اما باز هم خبری نشد. هنوز كه متوجه منظورشان نشدم.

PNN24 : پس با این اوضاع از پرسپولیس جدا می‌شوی؟

وقتی با مهدی تمام كرده‌اند به نظر شما باید چكار كرد؟ خدا را شكر كه این جدایی بر خلاف میل باطنی من است. البته هنوز اتفاقی رخ نداده اما شواهد به گونه‌ای است كه تصور می‌شد. به تصمیم دایی و كاشانی احترام می‌گذارم. در حال حاضر مسئولیت پرسپولیس با آنهاست و من هم به عنوان یك بازیكن حرفه‌ای به تصمیمات آنها احترام می‌گذارم. همین كه مردم متوجه شوند میثاق خودش تصمیم به جدایی نگرفته برای من كافی است.

PNN24 : چه فرقی می‌كند مردم بدانند یا نه؟

تنها مزیتی كه دارد این است كه دیگر نمی‌توان به آنها گفت میثاق خودش تصمیم به جدایی گرفته یا به دنبال پول و مسائلی از این قبیل است. اگر به پول فكر می‌كردم فصل گذشته كه 2،3 برابر پولی كه از پرسپولیس گرفته‌ام را تیم‌های دیگر به من می دادند می‌رفتم. پرسپولیس رویای بچگی‌های من است.

PNN24 : كم كم جمع استقلالی‌ها در پرسپولیس بیشتر می‌شود. در این باره چه نظری داری؟

نظری ندارم. با وجود احترام زیادی كه برای تیم بزرگ استقلال و هواداران خوبش قائلم هیچ گاه به آن تیم فكر نكرده و نمی‌كنم. 3 سال است كه می‌گویم پرسپولیس را دوست دارم بعد چه طوری شود كه فكر استقلال به سرم بزند. به نظر شما می‌توان به راحتی به مردم دروغ گفت و یا هر روز رنگ عوض كرد.

PNN24 : از سپاهان فقط رحمتی به پرسپولیس می‌آید؟

زمزمه‌هایی مبنی بر حضور هادی عقیلی هم به گوش می‌رسد كه نمی‌دانم چقدر صحت دارد.

PNN24 : بازی با گسترش فولاد را چه طور می‌بینی؟

بازی رفت را كه برده‌ایم و قطعا در بازی برگشت هم پیروز می‌شویم. خوشحالی مردم بالاترین لذتی است كه انسان می‌تواند از زندگی ببرد. وقتی یك كارمند كه در چرخاندن زندگی‌اش هزار و یك مشكل دارد با پیروزی ما مدت‌ها خوشحال می‌شود به اعتقاد شما این لذت كمی است؟ به نظرم این كوچكترین كاری است كه می‌توان در جواب زحمات مردم انجام داد.

T I N A 05-18-2010 08:04 AM

اولادی: به خاطر علاقه به پرسپولیس حرفی از طلبم نزدم
نمی توانم به پرسپولیس بیایم

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال ملوان بندرانزلی گفت: برای دیدن بازیکنان پرسپولیس در محل تمرین این تیم حضور یافتم. خیلی دوست داشتم بازیکنان پرسپولیس و کاشانی را از نزدیک ببینم.

مهرداد اولادی اظهارداشت: اینکه می‌گویند با پرسپولیس قرارداد داخلی امضا کردم اصلا صحت ندارد. خیلی وقت بود می‌خواستم از نزدیک شاهد تمرینات تیم محبوبم باشم و با بازیکنان این تیم دیداری داشته باشم اما به علت حضور در امارات نمی‌توانستم در تمرینات پرسپولیس حاضر شوم.

وی ادامه داد: در مورد امضای قراردادم با پرسپولیس باید بگویم که به شخصه خیلی علاقه داشتم چنین اتفاقی بیفتد اما همه می‌دانند که به علت خدمت سربازی نمی‌توانستم به پرسپولیس بیایم. اگر مسأله خدمتم در میان نبود شاید حالا در اسپانیا یا آلمان یا حتی امارات بازی می‌کردم.

اولادی در خصوص گرفتن طلبش از پرسپولیس اذعان داشت: 3 سال پیش قراردادی 250 میلیون تومانی با پرسپولیس امضا کردم، زمانی که می‌خواستم به امارات بروم. مسئولان این تیم 50 میلیون از من قرض گرفتند که حتی رسیدش را دارم. حال با این تفاصیل آنها مبلغی نزدیک به 270 میلیون تومان باید به من پرداخت کنند. تا این لحظه در مورد طلبم سکوت کرده بودم زیرا پرسپولیس و شخص کاشانی آنقدر برایم مهم و با اهمیت هستند که نخواهم طلبم را مطبوعاتی کنم.

وی در پایان در خصوص بازی با ذوب‌آهن خاطرنشان ساخت: هر چه به پایان لیگ نزدیک می‌شویم تیمها با انگیزه بیشتری برای تثبیت موقعیتشان در بازیها حاضر می‌شوند. ذوب‌آهن از مربی با دانشی سود می برد اما ما در اصفهان تلاش می‌کنیم که برنده شویم.

T I N A 05-18-2010 08:04 AM

مذاکره آرفی و پرسپولیس برای تمدید قرارداد

مرجع خبری پرسپولیس : اشپیتیم آرفی از مسئولان باشگاه خواست تا هرچه زودتر وضعیت وی را برای فصل آینده مشخص کنند.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، آرفی از مسئولان پرسپولیس خواست تا هرچه زودتر وضعیت وی را برای حضور فصل آینده در این تیم مشخص کنند.

مسئولان هم به آرفی اعلام کردند که سقف قراردادهای فصل آینده 250 میلیون تومان است و اگر وی خواهان ماندن در پرسپولیس است باید به این رقم موافقت کند. آرفی هم از پرسپولیسی‌ها فرصت خواسته تا ظرف این هفته تصمیم نهایی‌اش را اعلام کند.

T I N A 05-18-2010 08:05 AM

موافقت سازمان لیگ با درخواست پرسپولیس و پاداش 400 هزار تومانی شکست سپاهان
سازمان لیگ موافقت کرد؛ 10 درصد ورزشگاه در اختیار تبریزی ها
مرجع خبری پرسپولیس : سازمان لیگ با درخواست پرسپولیسی‌ها مبنی بر اینکه در فینال جام حذفی فقط 10 درصد سکوهای ورزشگاه آزادی را به هواداران تبریزی اختصاص دهند، موافقت کرد.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، مسئولان پرسپولیس از سازمان لیگ درخواست کردند برای بازی با گسترش فولاد فقط 10 درصد از سکوهای ورزشگاه را به تبریزیها اختصاص دهند و این امر مورد موافقت مسئولان سازمان لیگ قرار گرفت و آنها اعلام کردند که فقط 10 درصد ورزشگاه به هواداران گسترش فولاد تعلق خواهد گرفت. باید منتظر ماند و دید واکنش مسئولین فوتبال تبریز در این مورد چه خواهد بود.

پاداش 400 هزار تومانی برای شکست سپاهان
مسئولان پرسپولیس پاداش پیروزی این تیم مقابل سپاهان را مبلغی حدود 400 هزار تومان تعیین کرده اند.

بازی پرسپولیس و سپاهان از حیث اینکه 2 سال پیش دچار حواشی بسیاری بود برای هر 2 تیم دارای اهمیت بسیاری است؛ بنابراین مسئولین پرسپولیس پس از برگزاری جلسه ای تصمیم گرفتند تا در صورت برد این تیم مقابل سپاهان به هرکدام از اعضای تیم مبلغ 400 هزار تومان پاداش پرداخت کنند.

مجتبی زارع: اگر مرا بخواهند تا ابد پرسپولیسی می مانم
مرجع خبری پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورتی که مرا بخواهند تا ابد پرسپولیسی می‌مانم.

مجتبی زارع در خصوص دیدار حساس 2 تیم پرسپولیس و سپاهان گفت: درست است که سپاهان قهرمان شده اما ما می‌خواهیم این تیم را در تهران شکست دهیم و رتبه چهارم لیگ را بدست آوریم.

وی ادامه داد: با شکست سپاهان تیم چهارم جدول خواهیم ماند و بعد از آن با پیروزی در فینال جام حذفی قهرمانی را به هوادارانمان هدیه خواهیم کرد.

زارع همچنین اظهارداشت: جا دارد قهرمانی سپاهانی‌ها را به آنها تبریک بگویم. بازیکنان این تیم جزو دوستان صمیمی من هستند و هرچند که به هیچ عنوان اهل کری‌خواندن نیستم اما جواب حریفان را در زمین می‌دهیم و با شکست سپاهان عنوان چهارمی‌مان را تثبیت خواهیم کرد.

هرچند که فوتبال قابل پیش‌بینی نیست اما تلاش می‌کنیم سپاهان را شکست دهیم.

زارع در پایان گفت: من یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم و در صورتی که مرا بخواهند تا ابد پرسپولیسی می‌مانم.

زنیدپور برای پرسپولیسی شدن 10 روز زمان خواست
http://www.perspolisnews.com/images/...her2/milad.jpgمرجع خبری پرسپولیس : میلاد زنیدپور از مسئولان پرسپولیس فرصتی 10 روزه خواسته تا نظر نهایی‌اش را در رابطه با پیشنهاد این تیم اعلام کند.

مدیر برنامه‌های میلاد زنیدپور روز گذشته در خصوص رفتن این بازیکن به پرسپولیس برای فصل آینده مذاکراتی را داشته است.
بر اساس این خبر در این جلسه مبلغ پیشنهادی به مدیر برنامه‌های زنیدپور که رقمی نزدیک به 500 میلیون تومان بوده اعلام می شود تا آنها روی این مسئله به خوبی فکر کنند. زنید پور و مدیر برنامه هایش از پرسپولیسی ها فرصتی 10 روز خواسته اند تا نظر نهایی‌اشان را در خصوص امضای قرارداد با این تیم اعلام کنند.

گفتنی است سرمربی پرسپولیس از مدتها قبل در خصوص حضور این بازیکن در پرسپولیس تصمیم گرفته بود.

T I N A 05-18-2010 08:06 AM

http://www.perspolisnews.com/images/tumb/88/dae4.jpg
دایی: با هیچ دروازه‌بانی برای حضور در پرسپولیس صحبت نكرده‌ام
مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص اظهارات میثاق معمارزاده گفت: تا کنون با هیچ دروازه بانی برای حضور در این تیم صحبت نکرده ام.

علی دایی درباره دیدار فردا برابر پرسپولیس عنوان كرد: متاسفانه چند مصدوم برای این بازی داریم. كریم باقری، هوار ملا محمد و آرفی تا این لحظه شرایط بازی برابر سپاهان را ندارند و امیدوام جایگزین آنها بتوانند جواب اعتماد كادر فنی را بدهند.
وی تاكید كرد: بازی مقابل سپاهان برای ما بسیار سخت است. این دیدار در شرایطی برگزار می‌شود كه تقریبا در جدول خیلی از موارد مشخص شده و شاید گفته شود ما انگیزه‌ زیادی نداریم اما در ورزشگاه آزادی برای گرفتن 3 امتیاز با یك بازی خوب و منطقی مقابل سپاهان قرار می‌گیریم تا بتوانیم جایگاه خود را در لیگ برتر محكم كنیم.

دایی اظهار داشت: تمركز اصلی پرسپولیس روی جام حذفی است. برای من گرفتن جام و رفتن به آسیا اهمیت زیادی دارد به همین دلیل به بازی برگشت مقابل گسترش فولاد نگاه ویژه‌ای داریم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص وضعیت كلی این تیم گفت: خوشبختانه پس از برد مقابل گسترش فولاد تبریز از اول هفته تمرینات خوبی را انجام دادیم و امیدوارم جواب این تمرینات را در بازی مقابل سپاهان و در بازی فینال جام حذفی ببینیم. اگر از اول هفته تمرینات ما را نگاه می‌كردید می‌دانستید كه انگیز بچه‌ها تا چه حد زیاد است. امیدوارم با یك برد شیرین مقابل تیم خوب سپاهان و مقابل گسترش فولاد به هدف خودمان در فصل جاری برسیم.

دایی در جواب این سؤال كه آیا تركیب شما برای بازی فردا مشخص است یا خیر گفت: متاسفانه یا خوشبختانه غیر از بازیكنان پرسپولیس بازیكنان دیگر نمی‌توانند به میدان بروند. من همیشه گفته‌ام بازیكنی كه خوب تمرین و خودش را به من ثابت كند درون زمین و در تركیب اصلی قرار می‌گیرد.

وی در پایان گفت‌وگو درباره مذاكرات با دروازه‌‌بان‌های ملی پوش برای فصل آینده گفت: فقط می‌گویم من با هیچ دروازه‌بانی تا این لحظه صحبت نكرده‌ام.

T I N A 05-18-2010 08:06 AM

علی پروین: در مورد هیئت مدیره پرسپولیس سوال نکنید
مرجع خبری پرسپولیس : علی پروین می گوید اطلاعاتش در مورد حضورش در پرسپولیس همان اندازه ای است که در مطبوعات خوانده است.

علی پروین که این روزها شایعه حضورش در هئیت مدیره باشگاه پرسپولیس شنیده می شود شب گذشته مراسمی را به مناسبت سالگرد شهادت حضرت زهرا(س) برگزار کرد.

در این مراسم که در منزل پروین برگزار شد خبری از پرسپولیسی ها نبود و سرشناس ترین چهره های ورزشی آنجا بازیکنان استیل آذین بودند که به همراه حسین هدایتی و حشمت مهاجرانی در این مراسم شرکت کرده بودند.

پروین در حاشیه این مراسم و پس از سوال خبرنگاران در خصوص حضورش در پرسپولیس گفت: «این چه حرفی است که می زنید؟ پرسپولیس را بی خیال. فعلا هیئت است و مراسم عزاداری»

پروین که هر سال این مراسم را برگزار می کند در پایان مراسم و وقتی جمع کمی خودمانی تر شد جواب خبرنگاران را داد و گفت«فعلا که خبری نیست. هر چه که من می دانم همانی است که در روزنامه ها چاپ می کنند. یک روز اسم پروین هست و روز دیگر نیست. کسی هم هنوز با من تماس نگرفته که خبری داشته باشم.فعلا که چیزی معلوم نیست»

T I N A 05-18-2010 08:07 AM

علیپور: معمارزاده باید حرف‌هایش را در كمیته انضباطی ثابت كند
باشگاه پرسپولیس به هیچ وجه با رحمتی مذاکره نکرده است

مرجع خبری پرسپولیس : سخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت: میثاق معمارزاده باید با مستندات حرف‌های خودش را در كمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ثابت كند.

عباس علیپور درباره مصاحبه امروز میثاق معمارزاده اظهار داشت: تا به امروز علی دایی هیچ‌گونه لیست مازاد و لیست بازیكنانی را كه باید برای فصل آینده در پرسپولیس جذب شوند به ما نداده است به همین دلیل مسئولان باشگاه نیز با هیچ فردی مخصوصا سید مهدی رحمتی وارد مذاكره نشده‌اند.

وی افزود: از صحبت‌های میثاق معمارزاده تعجب می‌كنم اما او بنا بر فوتبال حرفه‌ای ایران كه در قبال آن حقوق از ما دریافت می‌كند باید حرف‌های خودش را با مستندات در كمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس ثابت كند.

علیپور ادامه داد: باز هم تأكید می‌كنم به هیچ عنوان باشگاه پرسپولیس و كادر فنی‌اش با سید مهدی رحمتی وارد مذاكره نشده‌اند و من متاسفم كه این صحبت‌ها از سوی دروازه‌بان پرسپولیس رسانه‌ای شده است اگر واقعیت داشت مطمئن باشید از كسی ترسی نداشتیم و آن را به هواداران خودمان اعلام می‌كردیم.

T I N A 05-18-2010 11:15 AM

سرباز احمدی: این قهرمانی برای سپاهان چه ارزشی دارد؟
تمام عمر نفرین من و خانواده ام پشت سپاهان و هوادارانش خواهد بود

http://www.perspolisnews.com/images/...8/other3/q.jpgمرجع خبری پرسپولیس : سرباز فداکار نیروی انتظامی که در دیدار دو فصل پیش پرسپولیس و سپاهان بر اثر پرتاب نارنجک از سوی هواداران این تیم اصفهانی بینایی خود را از دست داد امروز برای پیروزی پرسپولیس دعا می کند.

* می دانی امروز قرار است چه اتفاقی بیفتد؟
_ نه مگر اتفاق خاصی قرار است رخ دهد؟

* امروز پرسپولیس و سپاهان یکبار دیگر به مصاف هم می روند.
- این اتفاق هیچ اهمیتی برای من ندارد. من هیچ وقت فوتبالی نبودم و پس از آن ماجرا هم از سپاهان و هوادارانش متنفر هستم.

* قهرمانی لیگ نهم هم به سپاهان رسید.
_ نمی دانم این قهرمانی برای آن ها چه ارزشی دارد! در حالی که تا ابد نفرین من و خانواده ام پشت این تیم و هوادارانش خواهد بود. آن ها چطور می توانند خوشحال باشند؟

* امروز مسابقه را تماشا می کنی؟
_ این چه سوالی است؟! چطور می توانم تماشا کنم. اما پای گیرنده می نشینم و برای پیروزی پرسپولیس دعا می کنم.

*بالاخره داماد شدی؟
_ نامزد دارم و مراسم ازدواج هم قرار است یکماه دیگر برپا شود.

*وضعیت خودت چطور است؟
_ هر روز کنج خانه می نشینم و به اتفاقاتی که افتاده فکر می کنم. به این ترتیب صبح را شب و شب را صبح می کنم

T I N A 05-19-2010 08:42 AM

آندو نمی آید؛ حسین کاظمی شاید در پرسپولیس
شایعات نقل و انتقالات و پیگیری مرجع خبری
مرجع خبری پرسپولیس : هر چقدر دایی و كاشانی تكرار كنند كه قراری بر تغییر چهره پرسپولیس نیست، باز نمی‌شود باور كرد كه این پرسپولیس، نمی‌خواهد پوست بیندازد و قهرمانی لیگ دهم را نخواهد.

اتفاقا همه تغییرها را خود دایی از باشگاه خواسته و فعلا فقط نمی‌خواهد آن را به زبان بیاورد وگرنه لیست مازادش را خیلی وقت است نوشته و درباره گزینه‌های تازه و هزینه‌های خریدشان هم، حتما همه جوره با حاج حبیب به توافق رسیده كه لیست خریدش را پر كرده از بازیكن‌های گرانقیمت و اسم و رسمدار؛ مثل مهدی رحمتی كه چند ماه است می‌شنویم قرار است سرخپوش شود و البته علی دایی به یكباره درباره‌اش تغییر عقیده داد.

سرمربی پرسپولیس دیگر این دروازه‌بان را نمی‌خواهد و درخواست‌اش برای آوردن گلر خارجی را نوشته و داده است به كاشانی. مثل رحمتی، مجید غلام‌نژاد هم برخلاف آنچه می‌شنیدیم هرگز جایی در اندیشه‌های دایی نداشته و اصلا معلوم نیست كه اسمش روی چه حسابی به میان آمده.

آندو را اما علی دایی به اصرار می‌خواهد و حتی واسطه‌هایی با او صحبت كرده‌اند اما تیموریان كه اتفاقا سابقه پوشیدن پیراهن استقلال را هم دارد، خیلی بعید است كه تصمیم بگیرد به ایران برگردد. در نهایت اگر او با فوتبال جزیره خداحافظی كرد و در اروپا هم نتوانست جایی دیگر برای خود بیابد، مقصدش بدون شك جایی جز لیگ امارات نیست.

درباره وحید هاشمیان كه دیگر گزینه پرسپولیس است اما همه چیز پشت پرده ابهام مسكوت مانده. در عوض غلامرضا رضایی كه حضور او در پرسپولیس به قول خودش در این دو سه ساله هر بار در آخرین لحظه منتفی شده، امروز بیش از همیشه به پرسپولیس نزدیك شده و همین كه خود او هم به اندازه سرمربی پرسپولیس به سرخپوش شدنش تمایل دارد، یعنی كه قرار است طلسم او و پرسپولیس بالاخره برای لیگ دهم شكسته شود.

سقف 400 میلیون تومانی قراردادهای پرسپولیس هم مانعی شده برای سرخپوش شدن محمدرضا خلعتبری. او كه تصمیمش را برای ترك ذوب‌آهن گرفته و پیشنهاد پرسپولیس را هم در دست دارد اما بدون شك وقتی بابت دو فصل بازی در ذوب‌آهن 800 میلیون گرفته حاضر نیست حالا با مبلغی مشابه به پرسپولیس بیاید، به ویژه كه استیل‌آذین قراردادی 900 میلیونی را برای یك سال به او پیشنهاد داده.

مشكل زنیدپور هم پول است و البته او 10 روز از پرسپولیس مهلت گرفته تا ببیند می‌تواند پیشنهاد مالی‌اش را حداقل تا 400 میلیون پایین بیاورد یا نه. برعكس محمد نوری كه حالا بر سر دو راهی پرسپولیس و سپاهان مانده و شاید اختلاف صد میلیون تومانی پیشنهاد دو باشگاه و سابقه خوبش در سپاهان، به جای پرسپولیس بار دیگر او را به اصفهان بكشاند. مهرداد اولادی هم فقط درصورتی می‌تواند دوباره پیراهن پرسپولیس را بر تن كند كه وعده حبیب كاشانی درباره گرفتن مجوز برای جذب بازیكن سرباز عملی شود.

جالب‌تر وقتی است كه در لیست خرید علی دایی، چشم‌مان به اسم حسین كاظمی می‌افتد؛ بازیكنی كه خیلی راحت تصمیم‌های عجیب می‌گیرد و بعید نیست كه مثل نیكبخت یكدفعه تصمیم بگیرد سرخپوش شود. به ویژه الان كه در استقلال مدام انگ كم‌كاری به او می‌زنند و كاظمی خوب می‌داند كه دایی چقدر به فوتبالش اعتقاد دارد. گذشته از همه این نام‌ها اما آنچه نگران‌كننده به نظر می‌رسد، تفاوت خواسته‌های علی دایی با نیازهای امروز پرسپولیس است.

حتی الان كه به آخر فصل رسیده‌ایم، دایی نمی‌داند كدام دو هافبك دفاعی را در سیستم 1-3-2-4 اش بگنجاند و آن وقت دست گذاشته روی اسم‌هایی كه حتی یك نفرشان این ویژگی را ندارد. از آن طرف هم بازیكنانی كه می‌توانند هافبك‌های دفاعی مورد اعتمادی باشند، بیشتر از چند روز دیگر میهمان پرسپولیس نیستند.

مثل سامان آقازمانی كه در تمام روزهای مربیگری دایی در پرسپولیس بیشتر از 18 دقیقه بازی نكرده و تیاگو كه بعید است ماندنی باشد. غیر از این دو، محمد پروین، مهدی شیری، میثم بائو، وسلی برزیلیا، اشپیتیم آرفی، نبی‌الله باقری‌ها و محمد منصوری هم جایی در تفكرات فنی دایی نداشته و قطعا از امروز هم نخواهند داشت.

میثاق معمارزاده را هم به این جمع اضافه كنید. او البته قراردادش رو به آخر است و پیشنهاد تمدید قرارداد را هم از باشگاه دریافت كرده اما آن طلب قدیمی و بعد هم ماندن علیرضا حقیقی، میثاق را به جدایی مصمم كرده و شاید آنطور كه سرمربی می‌خواهد، یك دروازه‌بان خارجی، جایش را در پرسپولیس بگیرد. اما باید دید برای قراردادهای دوساله بازیكنانی كه دایی نمی‌خواهدشان، باشگاه چه تصمیمی می‌گیرد و به جای امثال آندو و اولادی و شاید نوروزی، سرمربی روی كدام اسم‌ها انگشت می‌گذارد.

T I N A 05-19-2010 08:42 AM

حاشیه های مراسم عزاداری پروین؛ آدم معروف ها مهمان پروین
پروین به داداشی: ماشاالله چه برو بازویی!!
http://www.perspolisnews.com/images/...abi/parvin.jpgمرجع خبری پرسپولیس : مراسم عزاداری به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا (س) یكشنبه شب توسط علی پروین در مجموعه ورزشی سرخپوشان آریا در منطقه غرب تهران برگزار شد.

این مراسم كه با همت علی پروین و سعید پرورش (شریك پروین در مجموعه سرخپوشان آریا) برگزار شد. چهره‌های سرشناسی مثل حشمت مهاجرانی، حسن روشن، حسین هدایتی، احمدرضا عابدزاده، مجید فرخزادی، محمد نصیری، محمد فنایی، پژمان بازغی، محمد پروین، روحا... داداشی، سیاوش خیرابی و ... حاضر بودند.
این مراسم در حسینیه و مكان ورزشی مجموعه سرخپوشان آریا برگزار شد و با استقبال خوب مردم و اهالی غرب تهران روبه‌رو شد. بهرام شفیع، مجری برنامه ورزش و مردم كه غیر از این نمی‌توانست پروین را پیدا كند، همراه با تصویربردارش در این مراسم حاضر شد و توانست در فضای باز سالن از سلطان سرخ‌ها مصاحبه‌ای بگیرد. حشمت مهاجرانی و محمد فنایی كه همراه با یكدیگر راهی این مجلس شدند، با استقبال خوب پروین روبه‌رو شدند.

حضور پرسپولیس در مرحله فینال جام‌حذفی باعث شده تا علی پروین هم با دقت و وسواس خاصی در مورد حضور سرخ‌ها در فینال صحبت كند: «پرسپولیس در بازی رفت فقط یك گل زد و همین باعث شده تا هوادارها كمی نگران باشن. البته با تمام این حرف‌ها پرسپولیس برنده بازی رفت بوده و این خیلی مهم بوده ولی به هر حال پرسپولیس در بازی برگشت كار سختی داره.

روح ا...داداش قهرمان مسابقات قوی‌ترین مردان ایران از دیگر میهمانان پروین در مراسم سوگواری یكشنبه شب بود. پروین كه از دیدن هیكل و برو بازوی قرایی حسابی كیف كرده بود چند بار از او تعریف و تمجید كرد.

بحث بازگشت پروین به پرسپولیس پس از حضور مجید فرخزادی و حسین هدایتی بیش از پیش پررنگ شد. مردم و كسانی كه در این مراسم عزاداری حضور داشتند از این سه می‌خواستند تا به هیات مدیره پرسپولیس اضافه شوند و یك كادر مدیریتی قوی برای این باشگاه بزرگ بسازند.

صحبت‌های در گوشی فرخزادی و پروین باعث شد تا حرف و حدیث‌های فراوانی به وجود آید. بعضی‌ها بر این باور بودند كه فرخزادی حامل پیامی از سوی سعیدلو برای پروین است و قصد دارد تا با برگزاری جلسه‌ای میان رییس سازمان تربیت‌بدنی و پروین زمینه‌ساز بازگشت سلطان به تیم محبوبش باشد.

در پایان این مراسم علی پروین با چلوكباب سلطانی از عزاداران وهیات تالارداران تهران و شمیرانات (محبان آل یاسین «س») پذیرایی كرد كه البته صرف چلوكباب برای شام از سوی پروین قابل پیش‌بینی بود. یكی از دوستان علی پروین (مهدی عرب) می‌گفت اگر پروین می‌توانست در مراسم عزاداری هم به خلق ا... دل و جیگر می‌داد!

اظهار نظر جالب پروین: نباید تیزی بکنن تو پهلوی دایی!

فولادگستر چیزی برای از دست دادن نداره. من فرهاد كاظمی رو می‌شناسم. اون فقط برای برد به تهران می‌یاد و اگه این روحیه رو نداشت الان تیمش در فینال نبود. پرسپولیسی‌ها باید پرقدرت و با دقت بجنگنن و نتیجه بگیرن.»پروین نه تنها هیچ صحبتی در مورد بازی نكردن محمدش در پرسپولیس نمی‌كند، بلكه معتقد است كه باید به دایی فرصت داد:«اگه به دایی فرصت بدن، یكی از بهترین تیم‌های پرسپولیس رو در این سال‌های اخیر می‌سازه و می‌تونه ملت رو شاد كنه.

این خیلی بده كه بعضی‌ها با تیزی می‌زنن توی پك و پهلوی دایی! هر چی باشه اون یك اسطوره است و نباید باهاش این كارها رو بكنن. هواداران پرسپولیس این لیاقت رو دارند كه تیمشون جام بگیره و ان‌شاءا... كه در جام‌حذفی این اتفاق می‌افته. من حتی معتقدم كه اگر دایی زودتر به پرسپولیس می‌اومد، پرسپولیس در لیگ هم حرف‌های بیشتری برای گفتن داشت.»

T I N A 05-19-2010 08:43 AM

كاشانی: دایی فصل آینده هم سرمربی پرسپولیس است

حبیب كاشانی پس از تساوی یك بر یك پرسپولیس مقابل سپاهان اظهار داشت: هر دو تیم بازی خوبی انجام دادند و من باید این قهرمانی را به مردم اصفهان، مدیرعامل سپاهان و كادر فنی آن تبریك بگویم.

وی درباره علت حضور اندك تماشاگران پرسپولیس در این دیدار گفت: هواداران ما برای تماشای این مسابقه انگیزه‌ای نداشتند چون تأثیری در شرایط تیم نداشت اما در جام حذفی اطمینان دارم 120 هزار تماشاگر به ورزشگاه می‌آیند تا با قهرمانی بار دیگر تیمشان راهی آسیا شود.

سرپرست باشگاه پرسپولیس به شرایط دایی در جمع سرخ‌پوشان اشاره كرد و گفت: علی دایی تا پایان سال آینده به عنوان سرمربی در این تیم حضور خواهد داشت. ما در خدمت این سرمربی هستیم چون می‌خواهیم سال آینده در آسیا به عنوان یك مدعی وارد لیگ قهرمانان شویم. امیدوارم همگان شاهد این موفقیت باشیم.

كاشانی درباره ناراحتی امیر قلعه‌نویی در این مسابقه خاطرنشان كرد: سرمربی سپاهان از اینكه تعدادی از تماشاگران علیه وی شعار داده بودند گلایه داشت كه البته آن كسانی كه شعار دادند فقط هواداران پرسپولیس نبودند و تعدادی دیگری نیز حضور داشتند. به همین دلیل من از امیر قلعه‌نویی دلجویی كردم

T I N A 05-19-2010 08:45 AM

هدایتی: پرداخت200 میلیون تومان به معمارزاده صحت ندارد

12
اندا
مدت‌هاست كه شایعه حضور میثاق معمارزاده در استیل آذین شنیده می‌شود و حتی گفته شده كه این دروازه‌بان به عنوان بیعانه حضور در استیل آذین یك چك 200 میلیون تومانی از حسین هدایتی دریافت كرده است.
میثاق كه امسال به مجرد حضور دایی در جمع قرمزها جایگاه خود را در این باشگاه از دست داد از ناراضیان فعلی محسوب می‌شود و بدون تردید در فصل آینده در پرسپولیس حضور نخواهد داشت. این بازیكن كه در مصاحبه‌ای اعلام كرده بود رحمتی به پرسپولیس پیوسته است، شب گذشته هم مورد انتقاد حبیب كاشانی مدیرعامل پرسپولیس قرار گرفت.
اما در حالی كه گفته می‌شد حسین هدایتی رضایت این بازیكن را برای فصل آینده به دست آورده مالك باشگاه استیل آذین پرداخت پول به معمارزاده را به طور كامل تكذیب كرده است. او گفت:«میثاق بازیكن پرسپولیس است و صحیح نیست كه از این كارها انجام بشود چرا كه پرسپولیس تیم هم خانواده ماست و ما هرگز پیش از فصل نقل و انتقالات با كسی وارد مذاكره نخواهیم شد.»

T I N A 05-19-2010 08:46 AM

وار عذرخواهی كرد و برگشت!

حوارملامحمد بازیكن پرسپولیس كه دیشب به دلیل آنچه كه تمارض تشخیص داده شده بود. مورد غضب علی دایی قرار گرفت، ظهر امروز در تماسی با علی دایی از كار خود ابراز ندامت كرد.
حوار كه با موبایل محمدرضا مولایی بدنساز تیم تماس گرفته بود، از وی خواست تا تلفن را به دایی بدهد كه در نهایت با این شیوه موفق شد با سرمربی پرسپولیس گفت‌وگو كند. حوار به دایی گفت كه مصدومیتش حقیقت داشته اما دایی این توجیح را از وی نپذیرفت و گفت كه با توجه به غیبت وی در بازی رفت این‌بار هم غیبتش مشكوك است و بنابراین حرفش پذیرفتنی نیست.
با این حال اصرار حوار به دایی برای حضور در جمع بازیكنان باعث شد تا دایی مجوز حضور در هتل را بدهد كه حوار بعد از مراجعه به هتل با بازیكنان به ورزشگاه آزادی رفته و در حال حاضر نیز در ورزشگاه آزادی نظاره‌گر مسابقه پرسپولیس و سپاهان است كه با یك گل به سود قرمزها جریان دارد.

T I N A 05-19-2010 11:03 AM

مرجع خبری پرسپولیس : ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.

روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده).

در حالی که تعداد زیادی از اهالی ورزش، هنر و چهره های سرشناس در مجالس عزاداری که این روزها برگزارمی شد حضور داشتند، سر پروین مثل همیشه شلوغ بود و او به اندازه همه آدم معروفها عکس یادگاری انداخت و مورد محبت مردم قرار گرفت.

*هنوز هم از همه محبوب تر هستید و دورتان حسابی شلوغ است.
این حرفها چیه؟ ما هر چی داریم از مردمه ... حالا هم لطف می کنند و ان شاءا... که بتونیم در خدمت این مردم باشیم.

*بیشتر صحبت هایی که می شود، در مورد بازگشت شما به پرسپولیس است. با توجه به صحبت های مردم، باز هم نمی خواهید به پرسپولیس برگردید؟
حرفی می زنید که اصلاً درست نیست. شما می گین نمی خوای برگردی پرسپولیس ... فردا همه می گن پروین نخواست برگرده. این طوری نیست. من همیشه گفتم که پرسپولیس توی خون منه و همیشه گفتم که حاضرم با جون و دل برای پرسپولیس کار کنم. اما طوری رفتار می شه که بهتره آدم نباشه و حرفی نزنه!

*اما همه دوست دارند بدانند که چرا پروین از پرسپولیس دور است.
دلیلش روشنه... هرکسی یه نگاهی به این اتفاقات بندازه می فهمه که چرا پروین و امثال پروین از پرسپولیس دور هستن. پرسپولیس مال آقایون... مال اونهایی که با اسم پرسپولیس حال می کنند و دنبال چیزهای دیگه هستن. صدبار نوشتن... همه هم می دونن که علی پروین تونسته پرسپولیس رو پشت صندوق عقب یه پیکان جمع کنه. نمی گم الان هم شرایط همون طوریه، ولی حداقل اینکه همه می دونن پرسپولیس چطور به اینجا رسیده و چه کسی از اصل و ریشه پرسپولیسیه و این تیم رو دوست داره.

*قرار بود با سعیدلو جلسه ای داشته باشید و صحبت کنین!
ما شاء ا... سر آقای سعیدلو خیلی شلوغه... بهتره ایشون به کارهاش برسه! تازه اگر هم کاری داشته باشه ما حاضریم کمکش کنیم.

*این جواب سؤال ما نبود!
گفتم که سر ایشان شلوغه... ما هم هستیم. دیگه هم حرفی ندارم. 10 بار جلسه گذاشتیم و صحبت کردیم، ولی اتفاقی نیفتاد. اگر قرار بود طوری بشه حتماً توی این مدت می شد. الان هم دیگر در این مورد چیزی نپرس چون راجع به اون حرف نمی زنم.

*روابط شما با هدایتی خیلی حسنه شده... شما به ویلای او می روید... او به مراسم عزاداری شما می آید و حتی شایعه شده که جلساتی را هم در مورد فوتبال و مسایل ورزشی داشته اید.
روابط ما با آقای هدایتی از اول هم حسنه بود. ایشان بچه محل ماست. مگه جرمه که بریم هیأت! هدایتی هیأت داشت، ما رفتیم. حالا هم ما هیأت داریم و ایشون اومده.(خنده) ما هر جا باشیم با هدایتی هستیم. برای ما کار کردن مهمه، استیل آذین هم مال خودمونه و هیچ بعید نیست که با هدایتی همین استیل آذین رو دست بگیریم.

*پس تکلیف پرسپولیس چه می شود؟
ان شاء ا... شرایط طوری می شه که با هم به پرسپولیس هم می رویم. من می گم وقتی یه آدمی پیدا شده که هم پرسپولیسیه و هم پول می ده و سرمایه گذاری می کنه، چرا باید پرسپولیس چنین حال و روزی داشته باشد. 10 تا هیأت مدیره هم عوض بشه، مهم نیست. مهم اینه که پول برسه و تیم نجات پیدا کنه. هیأت مدیره بدون پول و قدرت به چه دردی می خوره؟ این طوری هر کسی می تونه بیاد توی هیأت مدیره. البته من می دونم که سعیدلو آدم دلسوزیه و ان شاء ا... می تونه پرسپولیس رو درست کنه.

*شایعه دوپینگ محمد چه بود؟
نمی دونم چرا بعضی ها این قدر دوست دارن این بچه رو اذیت کنن. بازی کنه می گن با سفارش من بوده. بیرون هم باشه یا چوب ما رو خورده و یا اینکه براش حرف در می یارن. ممد ما اصلاً تست دوپینگ نداده بود، چه برسه به اینکه بخواد دوپینگی باشه. از این کارها هم بکنه با من طرفه و خودش می دونه چی می شه. البته وقتی این خبر چاپ شد، ما عصبانی شدیم و یقه این بچه رو گرفتیم. اصلاً نپرسیدیم چی شده و الکی بهش توپیدیم... اما بعد فهمیدم که چرت و پرت نوشتن. البته چند بار زنگ زدم و سراغشون رو گرفتم، ولی...

*چرا به محمد میدان نمی دهند؟
چه می دونم... از خودشون بپرس!

*راستی از ناصرخان خبر دارید؟ شنیدید که برای بازی فینال جام حذفی به تبریز رفت؟
خبر که دارم... تلفنی با هم در تماس هستیم. چند روز پیش یه کم حال ندار بود، جیگرم سوخت. دست این باشگاهی که حجازی رو دعوت کرده تبریز هم درد نکنه، ولی ای کاش این آقایون کمی زودتر به فکر این چیزها می افتادن. حالا که حجازی مریض شده و حال نداره همه دنبال حجازی هستن، ولی تا وقتی که رو پا بود، کسی حالش رو نمی پرسید اما تا این اتفاق برای ناصرخان افتاد همه حجازی دوست شدن.

*استیل آذین رو توی لیگ نهم چطور دیدید؟
به نظر من استیل آذین امسال تیم خوبی بود. تیمی که اولین سال حضورش توی لیگ برتر بوده، خوب نتیجه گرفته البته استیل آذین یکسری امتیازهای خانگی رو به راحتی از دست داد، ولی با همه این حرفها من فکر می کنم که اگر به این تیم خوب برسن، سال دیگه هم عملکرد خوبی داشته باشه.

*عملکرد استیلی را در این مدت چطور ارزیابی کردید؟
من با خود حمید هم صحبت کردم و بهش گفتم که خوب نتیجه گرفته. حمید توی این مدت خیلی زحمت کشید و من مطمئن هستم که حمید یکی از بهترین مربیان ایران می شه. البته افشین هم بچه خوبیه و امیدوارم که موفق باشه. با تمام این حرفها استیل آذین چه توی لیگ و چه توی جام حذفی خوب بود، ولی به نتیجه دلخواه نرسید. اما من مطمئن هستم که اگر این تیم تقویت بشه، سال دیگه خیلی بهتر می شه.

T I N A 05-19-2010 01:07 PM

رحمتی: معمارزاده حق نداشت حرف‌های خصوصی من را رسانه‌ای كند
در نیمه دوم گلی كه نوروزی زد ما را غافلگیر كرد اما خوشبختانه موفق شدیم آن را جبران كنیم تا قهرمانی ما با یك روز تلخ تمام نشود. با این حال چون تكلیف قهرمانی مشخص بود از حساسیت بازی كم شده بود.
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../57773_445.jpgدروازه‌بان تیم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: از معمارزاده بسیار دلخور هستم چرا كه او حق نداشت حرف‌های خصوصی من را رسانه‌ای كند.

سید مهدی رحمتی در گفت و گو با فارس درباره دیدار با پرسپولیس خاطرنشان كرد: در نیمه اول بازی خوبی انجام دادیم. در نیمه دوم گلی كه نوروزی زد ما را غافلگیر كرد اما خوشبختانه موفق شدیم آن را جبران كنیم تا قهرمانی ما با یك روز تلخ تمام نشود. با این حال چون تكلیف قهرمانی مشخص بود از حساسیت بازی كم شده بود.

وی درباره اظهارات معمارزاده گفت: از معمارزاده بسیار دلخور هستم چون او حق نداشت حرف های خصوصی من را رسانه ای كند. من به معمارزاده گفتم فقط دوست دارم فوتبالم را در تهران ادامه دهم كه حرف بدی نبود. البته این صحبت من با معمارزاده حدود یك ماه پیش اتفاق افتاد و ربطی به امروز و دیروز ندارد.

رحمتی درباره تیم آینده اش تاكید كرد: فعلا می خواهم مدتی استراحت كنم و سپس تكلیفم روشن خواهد شد.

T I N A 05-19-2010 01:08 PM

پس از جام حذفی تصمیم‌ می‌گیرم
حبیب كاشانی:
دایی سرمربی پرسپولیس می‌ماند
سرویس: ورزشی - فوتبال
1389/02/29
05-19-2010
12:05:44
8902-17807: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال

سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: از عملكرد علی دایی راضی هستیم و می‌خواهیم او سرمربی فصل آینده تیم پرسپولیس باشد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،حبیب كاشانی، پس از بازی‌های تیم‌های فوتبال پرسپولیس و سپاهان اصفهان اظهار كرد: هر دو تیم فوتبال زیبایی را شاهد بودند و فكر می‌كنم تماشاگرانی كه برای دیدن این مسابقه به استادیوم آمده بودند لذت كافی را بردند، شاید افسوسش برای آنهایی ماند كه به استادیوم نیامدند. جای تقدیر و تشكر دارد كه تماشاچیان زیادی از تیم سپاهان برای دیدن این مسابقه از اصفهان به تهران آمده‌اند و در پایان بازی هم شاهد مراسم جشن قهرمانی تیم‌شان بودند.

وی افزود: پرسپولیس در این مسابقه فوتبال خوبی را به نمایش گذاشت. این بازی در آستانه‌ی دیدار برگشت فینال جام حذفی مقابل تیم گسترش فولاد تبریز می‌توانست بسیار سازنده باشد. پرسپولیس در این مسابقه مستحق برد بود اما متاسفانه فرصت‌های ما یكی پس از دیگری از دست رفت. ضمن این كه گل دوم ما سالم بود، به هر حال كارشناسان داوری می توانند در این زمینه قضاوت دقیق‌تری داشته باشند.

كاشانی گفت: به سپاهان برای كسب این قهرمانی تبریك می‌گویم، به خصوص در بازی های خانگی‌شان در لیگ امسال امتیازات زیادی را جمع كرده اند و پیش از پایان رقابت‌ها توانستند به عنوان قهرمانی برسند. ما هم به هواداران پرسپولیس قول می‌دهیم كه سوم خرداد ان‌شاءالله با پیروزی بر تیم گسترش فولاد تبریز جشن قهرمانی در جام حذفی را هر چه باشكوه‌تر بگیریم.

وی درباره‌ی آینده‌ی كاری‌اش در باشگاه پرسپولیس و نیز انتخاب سرمربی فصل آینده گفت: پس از پایان جام حذفی در این باره بررسی‌های لازم را انجام داده و تصمیم‌گیری می‌كنم و همه چیز در آن زمان از سوی سازمان تربیت بدنی مشخص خواهد شد. ضمن این كه ما از عملكرد علی دایی در این مدت حتی پیش از گرفتن جشن قهرمانی در جام حذفی راضی هستیم و می‌خواهیم كه او سرمربی فصل بعدی پرسپولیس باشد.
به گزارش ایسنا، در شرایطی كه در جریان برگزاری بازی برخی از هواداران پرسپولیس شعارهایی را علیه سپاهان، مسوولان و مربیان این تیم سر داده‌اند در پایان مسابقه حبیب كاشانی دست محمدرضا ساكت مدیرعامل باشگاه سپاهان را گرفت و به سمت هواداران پرسپولیس برد و از آنها خواست تا او را تشویق كنند.

اکنون ساعت 10:14 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.