![]() |
چرا عاقلان را نصیحت کنیم |
باز باران بارید خیس شد خاطره ها مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی و تمام دلت از غصه دنیا خالی |
این شعر را برای تو می گویم |
چه ساده بودم
آن هنگام كه می پنداشتم تركیدن بادكنك آبی من، ناگوارترین حادثه ی عالم است! |
شاید در مسیر رسیدن ما به هم درخت سیبی کاشته شده که از ترس آن به هم نمی رسیم. |
به راستی چقدرسخت است خندان نگه داشتن لب ها درزمان گریستن قلب ها وتظاهربه خوشحالی دراوج غمگینی وچه دشواروطاقت فرساست گذراندن روزهایی تنهایی و بی یاوری درحالی که تظاهرمی کنی هیچ چیز برایت اهمیت ندارد اما چه شیرین است درخاموشی وتنهایی به حال خود گریستن وبازهم نفرین به تو ای سرنوشت! |
اگه عاشقی، سعی کن به عشقت برسی چون وقتی بره دیگه رفته. اگه عاشق نیستی پس تلاش نکن که طعمش رو بچشی. |
مثل کبریت کشیدن در باد دیدنت دشوار است
من که به معجزه عشق ایمان دارم می کشم آخرین دانه کبریت را هر چه بادا باد..... . |
در عشق که به پای من نمیرسی! |
شعرهايم ترانه نيست |
|
|
|
|
|
ماهی کوچکی بودم سنگی یه روز راهمو بست، پناه من یه برکه بود اونم یه روز از غم من دلش شکست. |
|
|
|
نمی دانم چرا امشب واژه هایم خیس شده اند مثل آسمانی که امشب می بارد.... و اینک باران بر لبه ی پنجره ی احساسم می نشیند و چشمانم را نوازش می دهد تا شاید از لحظه های دلتنگی گذر کن http://sokotearefaneh.persiangig.com/loo3-2.gif |
آواز عاشـقانه ی مـا در در گــلو شـکست حق با سکوت بود، صدا در گــلو شـکست دیـگـــر دلــم هـوای ســرودن نـمــی کنـد تـنها بـهـانـه ی دل مــا در گـلـو شـکسـت سـربسته مانـد بـغـض گره خـورده در دلم آن گریه های عقده گشا در گـلو شکست ای داد، کــس بــه داغ دل بـــاغ، دل نـــداد ای وای، هـای هـای عـزا در گلو شکست آن روزهــا ی خــوب که دیدیـم، خــواب بـود خـــوابم پــریـد و خاطره ها در گلو شکست بـــادا مـباد گــشــت و مــبـادا بــه بـاد رفـت آیـــــا ز یــاد رفــت و چــرا در گلـو شکـست فرصــت گــذشــت و حـرف دلم ناتمام مـاند نـــفـرین و آفــریــن و دعــا در گلـو شکست تــــا آمــدم کـــه بــا تــــو خداحافظی کنــم بــغــضـم امان نداد و خدا ... در گلو شکست |
وقتی می خندی همه با تو می خندند اما وقتی که گریه می کنی این بار همه به تو می خندند |
لحظه ای بنشین نگاهم کن نگردان روی نچرخان چشم نخواهم ریخت حتی قطره ای هم اشک نرنج از گرمی احساس ببین ... بنگر وجودم عشق نگاهم رنگ صدایم نرم و دستانم ... دلم سنگ صبور درد فقط بنشین ... نگاهم کن بهشت اینجاست درون من |
نقل قول:
منم گفتم بهشت رو با تو تجربه خواهم کرد ولی افسوس که بهشت رو تنهایی باید تجربه کنی |
زان یار دلنوازم شکریست با شکایت گر نکته دان عشقی بشنو تو این حکایت رندان تشنه لب را آبی نمی دهد کس گویی ولی شناسان رفتند از این ولایت در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت چشمت به غمزه ما را خون خورد و می پسندی جانا روا نباشد خونریز را حمایت در این شب سیاهم گم گشت راه مقصود از گوشه ای برون آی ای کوکب هدایت از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زنهار از این بیابان وین راه بی نهایت ای آفتاب خوبان می جوشد اندرونم یک ساعتم بگنجان در سایه عنایت |
دلخوشم با غزلي تازه . همينم كافيست |
کوک دلت را، به دست هر تازه کار ِ مدعی نسپار؛ تا فردا به بد آوازگی، شهره ی خیال ها نشوی.. ... |
|
|
|
مرد و زن جواني سوار بر موتور در دل شب مي راندند .آن ها عاشقانه ... يكديگر را دوست داشتند |
اگر می خواهید خدا را بشناسید و درک کنید باید بیشتر و بیشتر عاشق شوید.عشق کلید شناخت اوست. جی پی واسوانی |
|
به چشمی اعتماد کن که به جای صورت به سیرت تو مینگرد... به دلی دل بسپار که بسیار جای خالی برایت داشته باشد... و دستی را بپذیر که باز شدن را بهتر از مشت شدن بلد باشد... |
دلم تنگ است این شبها یقین دارم که می دانی |
:53:اي واي بر اسيري كز ياد رفته باشد:53: :53:در دام مانده باشد صياد رفته باشد:53: آه از دمي كه تنها با داغ او چو لاله:53: :53:درخون نشسته باشد ، چون باد رفته باشد:53: :53:از آه دردناكي سازم خبر دلت را:53: :53:روزي كه كوه صبرم برباد رفته باشد:53: :53:آواز تيشه امشب از بيستون نيايد:53: :53:گويا به خواب شيرين فرهاد رفته باشد:53: :53:شادم كه از رقيبان دامن كشان گذشتي:53: :53:گو مشت خاك ماهم برباد رفته باشد:53: |
عکس تو، رو طاقچه ی قلب منه / بهترین خاطره ی عمر منه |
|
كسي هرگز نميداند چه سازي ميزند فردا چه ميداني تو از ديروز چه ميدانم من از فردا همين يك لحظه را درياب كه فردا ميشوي تنها |
|
اکنون ساعت 08:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |