![]() |
مسلمانان مراوقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود به گردابی چو می افتادم از غم به تدبیرش امید ساحلی بود دلی هم درد ویاری مصلحت بین که استظهار هر اهل دلی بود زمن ضایع شد اندر کوی جانان چه دامن گیر یارب منزلی بود هنر بی عیب حرمان نیست لکن زمن محروم تر کی سائلی بود براین جان پریشان رحمت آرید که وقتی کاردانی کاملی بود مرا تا عشق تعلیم سخن کرد حدیثم نکته ی هرمحفلی بود مگو دیگر که حافظ نکته دان است که ما دیدیم و محکم جاهای بود |
وقتی دلی برای دلی تنگ می شود انگار پای عقربه ها لنگ می شود! تکراریند پنجره ها و ستاره ها خورشید بی درخشش و گل، سنگ می شود پیغام آشنا که ندارند بلبلان هر ساز و هر ترانه بد آهنگ می شود احساس می کنی که زمین بی قواره است! انگار هر وجب دو سه فرسنگ می شود! باران بدون عاطفه خشکی می آورد رنگین کمان یخ زده بی رنگ می شود هر کس به جز عزیز دلت یک غریبه است وقتی دلت برای دلی تنگ می شود!!! نغمه مستشار نظامی |
دلا از دست تنهایی به جونم ز آه و ناله خود در فغونم همه گویند فلانی ناله کم کن تو آیی در خیالم چون ننالم |
روزها مهتاب را در آسمان گم کرده ام چاه تاریک است و من هم ریسمان گم کرده ام سخت پیدا می شود سوزن درون کاهدان من دلم را در میان دلبران گم کرده ام آنچنان سر گرم کار خویش بودم کاقبت گرگ ها دور من اما من شبان گم کرده ام آه ، در صحرای مالامال از بی راهه ها رد پا بسیار و گویا کاروان گم کرده ام ما فقط صرف تدارک بوده ایم اما چه سود ؟ در میان میزبانان میهمان گم کرده ام ! هر چه پیدا می کنم جز حسرت و اندوه نیست مثل طفلی مادرم را ناگهان گم کرده ام ! |
پير در صدر و ميکشان گردش
پارهاي مست و پارهاي مدهوش سينه بيکينه و درون صافي همه را از عنايت ازليدل پر از گفتگو و لب خاموش چشم حقبين و گوش راز نيوش |
اگر عمیقتر نفس بکشی مرا به درون خویش میبری و اگر نفست را باز دهی به ابرها میسپاریام آنقدر سبکم که با قاصدکی به آسمان می شوم و با قطره بارانی بر بام تو برمی گردم |
من دوست دار روی خوش و موی دل کشم مدهوش چشم مست و می صاف بی غشم |
یکی میپرسداندوه توازچیست سبب سازسکوت مبهمت کیست؟ برایش صادقانه مینویسم برای انکه بایدباشدونیست!!!!!!!!! |
سـکـــــــه ی زنـدگـیم
شـیـــــــر نـدارد امــــــــا هـمـیـن خـطـی کـه مـــــــرا بـه تــــــو وصـــــــــــــــــل نـگـه مـی دارد را بسیـــــار دوســـــــت مـی دارمـــ .. |
من خاکی که از این در نتوانم برخاست
از کجا بوسه زنم بر لب آن قصر بلند |
اکنون ساعت 08:40 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |