![]() |
رزیتای عزیزم ممنونم ازت بوس :):53:
|
نجمه جون و رزیتای عزیز
ممنون عزیزان خیلی دوستتون دارم :53: |
کاربر خوبمون اقای
bigbang که البته اسمشون رو هم حتی نمیدونیم :) به خاطر حضور مداومشون در سایت و التزام خوبشون نسبت به رعایت درخواست ها و تذکرات مدیران و نیز ادبیات مناسبشون در هنگام مباحثه و اظهارنظرات مخالفشون در بحث های مطروحه در سایت به گروه کاربری فعال تغییر درجه پیدا کردند براشون ارزوی موفقیت میکنیم حضور بیشتر انعطاف و التزام بیشتر و همکاری سازنده رو از ایشون خواستاریم بیگ بنگ جان تبریک میگم و خسته نباشی کاربر بسیار خوبمون مهرگان خانم هم به خاطر فعالیت مفید و حضور مستمرشون در سایت و نیز ادبیات مناسب و حسن خلقشون و رابطه حسنه ای که با کاربران ارشد و مدیران سایت و التزام به رعایت بایدها و نباید ها داشتند کاربر فعال شدند مهرگان خانم خسته نباشی امیدوارم فعالتر و پویاتر در تمامی بخشهای سایت نه تنها کرمانشاه شاهد حضورت باشیم موفق باشی کاربر خوبمون مهبا خانم هم به خاطر حضور خوبشون در بخش کرمانشاه سایت و رعایت کامل ادب و حسن خلق در مکالماتشون با سایر اعضا محترم فعالیتشون در زمینه اشعار به سمت کاربر فعال نائل اومدند به مهبا خانم هم تبریک و عرض خسته نباشید میگم ما واقعا خوشحال هستیم که در سایتمون تعداد بسیار زیادی دوست بسیار با ادب و محترم داریم از سنین مختلف با کسب و کار و جنسیت های مختلف و این برای ما واقعا افتخار امیز هست که در مجموعه ی ما همیشه خوبان می آیند و جذب میشوند و می مانند و اگر احیانا هر از چند گاهی کاربرانی با سیگنال فکری مختلف به سایت اضافه میشوند یا تحت تاثیر جو خوب سایت دچار تغییر میشوند و یا خودشون این عدم همخوانی رو درک میکنند و مجموعه رو ترک میکنند از ماندگان و داشته هایمان واقعا راضی و خرسند هستیم و بهشون افتخار میکنیم . همگی موفق باشیم. |
اقای بیگ بنگ تبریک میگم:):53: مهرگان و مهبای عزیز خیلی خوشحال شدم...تبریک به این دوستهای نازنینم :53::53:{پپوله}{پپوله} http://www.jigers.com/images/en/flower/1.gif |
عزیزان |
bigbang ، مهرگان و مهبای عزیز...
تبریک فراوان بخاطر ارتقاء درجه ...امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید :):53: |
جناب bigbang
مهبای نازنین مهرگان عزیز تبریک میگم امیدوارم هر روز در تمام مراحل زندگی شاهد پیشرفت شما عزیزان باشیم موفق باشید |
bigbang ، مهرگان و مهبای عزیز بهتون تبریک میگم. ایشالله همشه موفق و موید باشید:53: |
من هم به این دوستان
bigbang ، مهرگان خانم و مهبا خانم تبریک میگم وامیدوارم شاهد ترقی بیشتر این عزیزان باشیم |
bigbang عزیز
مهرگان عزیز و مهبا گرامی به شما عزیزان تبریک عرض میکنم و امیدوارم حضور خوب شما رو در سایت بیشتر ببینیم:53: |
اکنون ساعت 10:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |