![]() |
آی گفتی!
بدم میاد از ای سرمای خشک! |
منالیل کرماشانم نمیان تا دور هم گرم شیم.هاینه کورا؟ ای هاوار له دسدان
|
دیدی تن خدا!{قیژه}{قاط}
|
کرم کردی صبا.یواش ترک بقیژن
|
کره خو!_:2:
|
قیژ قیژو. منیش له خوسه قیژنم!{قیژه}
هاینه کورااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
بچه های عزیز بپایید پستهای کوتاه و تند تند و پشت سر هم نزنین
بگذارید فقط زمانی که حرف خاصی برای گفتن دارید پست ارسال کنید تمامی این قوانین پیشتر هم بوده و اجرا میشده ممنون میشم همراهی کنید. |
این روزها چقدر کلوپ منالیل کرماشان خلوته.
امتحانیل مگر تمام نیوه؟ بان تا شویل له دور یک بیومن. |
جاويدان بيا نگاه كو اگه پستي بود حرف بزن اگه نبود لطفا منتظر يه بحث باش مگه نيدوني بچه ها الان تو امتحاناتن،بخصوص دانشجو ها،ما هم تو كف كارنامه و نمرات از معلم ها،چيه اي؟ هي مياي پست ميزني آدم فكر ميكنه خبريه اما 3صفحه رو ميخوني همش نوشتي بياين بياين، چه خبره دوست عزيزم،قربانت برم! راستي ديروز آمدم اسلام آباد فاتحه، كنار مسجد جامعه كلوچه پزي خوشمزه اي بود! كلي ازش خريدم!باي رفيق
|
میگی چکار کنم هی میام و کسی نیست. منم خو حوصله و اینا ندارم هی وایسم مجبورم بگم بیاین. خدا بد نده فاتحه کی بود؟ دوباره مجبورم بگم : بان دی{قیژه}:24::cool:
|
دو تا جوان بون قرق شده بودن يكيشون(كربلاييه)فاميل خيلي دور ما بود،منتها دعوت كرده بودن ديگه،خدا بيامرزدش!
|
تازه وارد
سلام و گشت کردلکه
خاصین مه تازه واردم عاشق زوان کردی بوخشین شاید لهجم درس نوه آخه خیلی وقته له کرمانشاه دیر هسم بزرگ شده شیراز هسم دوس درم اصلم فراموش نیکم{شیت شدن} |
سلام عليكم
مث اينكه پاتوقمانم مث شهرمان يخ كرده ها؟;) آقا مه آمدم امتحانام تمام شد بياين ديگه ميدانم خو منتظر مه بودين:d علي آقا خيلي خوش آمدين:):53: |
علی آق خوش هاتی
آناهیتا گیان فقط اینجا نیس، خود شهرگمانم یخ کرده مه یکی که دل خودمم یخ کرده آ تن خدا ای هوا چیزه ای؟ حرف هم می زنی میشه ناشکری! بابا امسال فقط دو روز او اولا بارید دیه هیچ! آقا حالمان گرفته از همش بدتر که اینجا فقط مائیم ای همه کرمانشاهی اینجاس ما نیایم هیچکه دیه نمیاد حالا مه میگم همه جا یخ کرده بری اینه نه وژدانن؟ |
نامه عاشقانه
عکس نامه عاشقانه یک قصاب http://www.img.adana.ir/nf00053330-11.jpg ___________--________________________---_______________________ سلام بچه خوبین خوشین اناهیتا گیان خسته نباشی اقا علی خیلی خوش امدی مهرگان عزیزم غمت نبینم درس میشه باز مه بی خیال حضور غیاب شدم ببین دیه کسی میاد حاضرشه بزنه:mad: |
سلام و هاو استانییل عزیزم. منیش حاضری خوم کوتام!
نفر بعدیش بایدن حاضری بیدن! ایوه که تیین یه موضوع خاصیش پیشنهاد بین تا قسه بکیمن. |
سلام به همهههههههه منم امتحاناتم تمام شد برگشتم {شیت شدن}
يه 15 روزي پيشتونم {جشن پتو} |
خوش هاتیده داش.ای چن شووَ چنی سرده هوا.دی مردیمن له سرما.
شوکییلیش خو کور خوی تویدن بچوده دیشت. راسی نمریلدان بنیوسن ایرا. |
سلامي به گرمي ضد يخ :d
خدا بكاد گشتتان خاس و ساق سلامت بين:) پويا خسته نباشي خدا قوت روله آقا جاويدان خو خودت يه قسه اي بخه اي ناوه تا ايمش چشتي بوشيم روله گيان صبا كره غصه هواگه نخور خدا كريمه يكي از بچه ها ميگفت ايران واقعا كشوري چهار فصله منم گفتم كره چه ميگي هي كرماشا تو يه روز چهارتا فصله به چشم ميبينه مگه نه؟ آقا راسي رنگمان چني خوب شده ها مه هي اسمه خودمه ميبينم ذوق مكنم ;) ولي بچه ها به نظرتان اگه يه كم روشنتر بود بهتر نبود ها؟؟:d آقا جاويدان يه سوال شاآبادي ها به ماشين تصادفي چه ميگن؟يعني ماشيني كه تصادف كرده مچاله شده بشش ميگين چه؟;) بچه ها افسانه نيستش نميدانينان كجاس؟ |
و گیان خوشکه فره چشت ایوشن.مثلاً: قوپیای،کوتیای،شلپیای،لاس،تلیای ،داقان و(پوت و اسقاطی) و ...
آقا من یه موضوع ایوشم. چیونه در مورد ای همگه خواننده ی استانمانه قسیه بکیمن؟ ما شاالله خواننده ی وت و ویل ناو استانمان دی فره س!:d |
بَــــــــــــه بَــــــــــه!{جشن پتو}{شیت شدن}
شوالیه تاریکی! چطوری آقا؟ امتحانا چطور بود؟ ایشالا که خوب بوده!:) دلمان تنگ شده بود برات! بریچه 15 روز؟ برمیگردی؟ مگه اونجا اینترنت ندارین خو؟ آنا بقیه چطورن؟ آناهیتا دیدی ای مهرگان وقتی همه هسن نیسش وقتی هیچکه نیس هسش؟ مگه دسم بشش نرسه!آناهیتا گیان قشنگ بودی با ای رنگد قشنگ ترم شدی! مبارکه!:cool: آنا جاویدان گیان درباره عزیز ویسی بحرفیم چطوره؟:d ای اسم های ماشین تصادفی که گفتی قیامت بودن به قول خودم!:24: دمد گرم! به کسی نگین ها ولی از افسانه خانوم فقط اینه می دانم که الآن اینجاس!:d بقیدان چطورین یا بهترین؟:cool: |
نقل قول:
آناهیتا جان سلام و عرض ادب عزیزم .:) من هم هستم فعلا در گیر تحقیقات مدرسه ی دخترم هستم . کمتر وقت می کنم بیام نت ... راستی یه سوال ؟؟؟؟ می خواستم ببینم این طرح تحقیقاتی جابر بن حیان کرمانشاه یا شهر هایی که هستید و اطلاع دارید برگزار میشه :rolleyes:؟؟؟ خیلی کار وقت گیریه ...اگه هست شماها هم انجام دادید ؟؟؟ شماها ولی سعی می کنم از این به بعد بیشتر بیام .{پپوله} نقل قول:
بعدش هم تازه بحثم داشت گل می نداخت یعنی خواب از سرم پرید که همسر گرام لپ تاپ رو می خواد _:2: بره سایتش رو بروز کنه .. انگار به من نیومده ..آخه دارم ویندوز کامپیوتر روهم عوض می کنم .. پس به دلایلی فعلا بای... :rolleyes: |
در مورد عزیز سیول میحرفیم!
مشخصات: معلومه خو .له دیورو سیولیله هاوار کن! اهل جوانرویشه.فک بکم مالی دو طبقه له جوانرو داشتود.آخه میمزاگم یه بار چه سه مالی عزیز ویسی! الانیش خو ها کوردستان عراق(شاید سلیمانیه،هولیر و ...) و مسخره بازی بیوه خواننده! الانیش ارای مراسم شاید دو میلیون و بانیش بسینید |
اتفاقا جاویدان پارسال شنیدم برای یه عروسی 4 تومن گرفته بود
جالبه ها! ما صد سال درس می خوانیم یکی مث او یهو 4 تومن گیرش میاد! {قاط} آنا به کسی نگین ها ولی ای شوالیه تاریکی اینجاس، فقط پست نمیده که هیجان ماجرا حفظ بشه! باید بدیمش گیر خاله رزی! |
نقل قول:
امتحانا هم خوب بودن ;) منم دلم براتان تنگ شده بود {جشن پتو} اره ديگه برميگردم _:2: اينترنت هست درس نميزاره_:2::mad: ولي خوشحالم كه 15 روز هستم :) |
آقا به قول یکی دانشگاه همه چیزش خوبه به جز امتحانش!:d
آ ای چیزه ای تن خدا؟ هی بری استرس خوبه! آخرشم بخوای دُرُس نگاه بکنی به معنای واقعی سطح ادم با امتحانا مشخص نمیشه ولی خو دیه هی اینه که هس! ما که استعداد عزیز ویسیه نداریم! هی باید درس بخوانیم به جایی برسیم!:24::24::24::24::24: آنا سی کو ها! تا مه گفتم پست نمیده چه فوری! باشِد!باشِد! هی فقط مخاستی منه ضایع بکنی ها خودمانیم! {قاط}{B Adabi} |
نقل قول:
آقا مه از خواننده ها فقط خوشم از حمید حمیدی می آمد نه به خاطر صداش به خاطر شعراش یه خواننده دیگه هم هست که شعرای علی اشرف کرماشانی میخوانه اسمش یادم نیس فرانک خانوم یادته گفتم آهنگاشه مخوام گفتی بیا خانمان هم بشت بژی میدم هم برات آهنگ میذارم پس چه شد فرانک خانوم؟:d نقل قول:
مهرگان واقعا که از تو بعیده؟:d کره صبا چشات قشنگ میبینه ایشالله خودت قرمز بشی!:d:) نقل قول:
با خودم گفتم حتما کار داری وگرنه شما ماشالله همیشه هستی برعکس بعضی ها!! افسانه جان باور کن تا حالا اسم ای طرحه نشنیدم میشه بیشتر توضیح بدی؟ فرگل کجایی؟چرا نمیای تو پاتوق؟بیا ببین صنعتیه پاس کردم{جشن پتو} |
باشه آناهیتا گیان
حتما می زنم بشش خاک بره چشش! بعد خودم از دلش در میارم!:d آنا دیدین بفرید!{جشن پتو} هی اینکه هوا ابریه مه ایجوری-> {شیت شدن}شدم! دیه خوددان حساب بقیه اشه بکنین!;) حمید حمیدی نه تنها شعراش قشنگه، صدای منحصر به فردی هم داشت! خدا بیامرزش! |
منم با صبا جان موافقم.حمید حمیدی آخرت صدا بودش.فقط ارای مراسم فره جالب نیو.
خدا هاوار زانین من له کام خواننده فره خوشم تیدن؟!:d آیت احمد نژاد. هر روز آهنگاشو گوش میدم! ارای مراسم غوغا کیدن و مجلس گرم کنه. راسی ارای مراسم یک ملیون و هفتصد هزار سنیدن، که و نظر من زیاده.این قیمته له خو پرسیمه هاااا! چن باریش زنگ دامسه پی!:d |
جابر
نقل قول:
راستش من گاهی به طور مخفیانه میام اگه بحثی باشه شرکت می کنم اگه نه بی سرو صدا میرم .:d آناهیتا جان من فکر کردم کسی دوست نداره جواب سوال منو بده نگو هیچکی از این طرح خبر نداره ..:rolleyes: این طرح جابر بن حیان در مقطع ابتدایی برگزار شده برای بالا بردن سطح علمی دانش آموزان هست .هر کی هم نسبت به سنش تو این طرح شرکت کرده .. از درس علوم و جغرافی. ریاضی . ربوتیک . مشاغل . تاریخ . هنر .مخابرات. وخیلی چیزهای دیگه . هر چیزی که فکرش رو بکنی . در سطح استان هستش ..نمایشگاه هم تو مدرسه ی دخترم دایر شده حالا اگه دوست داشتید از نمایشگاه و طرح ها عکس می گیرم میذارم اینجا ببینید . :) |
آره افسانه جان ما که منطقه محرومیم. ممنونت میشیم که عکساشو بزاری اینجا
راسی چو بیو هاااااااااااااا.بحث اصلیمان ادامه نیایمن. در مورد خواننده های کوردی شارمان قسه بکیمن. راسی ایوشم له ناو خواننده های کوردی کرماشانی من ایوب قلعه رو از همه بیشتر دوس دارم.محسن لرستانیش دوس درم. خدا هاوار له دس خوم ارای فارسی و کوردی وتنمه! آخر یه لهجس من درم،گری فارسی تقنم گری کوردی.{قاط}:d |
نجات با این حرف زدنت یاد بچگیهام افتادم |
رزی اینا رو که گفتی سیر بهش خندیدم.منم یاد بچه گیام افتادم زمونی که تویه روستا زندگی میکردیم.
اون وقت ها ما گوسفند هم زیاد داشتیم،که یه شب دزد اومد و بیشترشون و خوبهاشونو برد،این خاطره هرگز یادم نمیره آخه یه دونه از گوسفندها رو من خیلی دوس داشتم که اونم دزدیدنش.وقتی بچه بودم و میرفتم پیش گوسفندا اون گوسفنده میامد پیشم و من یک ذوقی میکردم که نگو و نپرس!{جشن پتو} الان بیومه شوان!:d |
هي هووووووو اينجا يه برفي مياد كه نگين فره خوشه
صب ميريم بفر بازي با بچه ها جاتان حسابي خالي {جشن پتو} آقا مه اولين آهنگي كه از حميد حميدي شنيدم اي بود: زاني و كوره هاتمه و سر پته سي فاطمه خداييش همه آهنگاش خوب بود فريدون صديق هم صداش خوبه افسانه جان ما چون بچه دبستاني نداريم نشنيده بوديم :) بسيار هم مشتاقيم عكس هايي از نمايشگاه مدرسه دختر گلت رژينا رو هم ببينيم حتما بذار:53: آقا خداييش هي نيستين ها اي پوريا حقيقي او موقع كه امتحان داشت هي مي آمد الان امتحان نداره نمياد...دارم براش!! |
ای حمید حمیدی برادرش هم صداش خوبه اسمش نویده این آهنگ نویده خیلی دوس دارم:شمامه کیتو وره.همینم که نوشتم زیاده! اونم شاید اشتباه نوشته باشم آخه معلوم نی با چه زبونی میخونه.
منیش خو فره دوس ممو آیت درم! ای آهنگشم خاصه:وی شو وی شو وی شوِ خانم چیَسه هوشوِ ... آی له سمای دسمالان وای له رمای نوهالان ... |
سلام
خدا رحمتی بکی حمید حمیدی خوی شی آهنگگانی و لهجه کردی خس خونیاد کم معلوم بی چه اوشی. |
طرح علمی جابر بن حیان
سلام دوستان .:53:. این چند تا از عکس هاییه که گرفتم ...
در ضمن آناهیتا جان این طرح برای اول تا پنجم دبستان هستش ... http://upload.ninifa.com/images/31x4kxqo8ajs6tuh82w.jpg http://upload.ninifa.com/images/k802tw1xhkgbvnvl98s.jpg http://upload.ninifa.com/images/4j4u...wrz8q30t05.jpg http://upload.ninifa.com/images/jblw...3w5l3h2e0y.jpg http://upload.ninifa.com/images/0dtd...m8tw53m0c8.jpg http://upload.ninifa.com/images/8tg31xft90hbeihxp5.jpg |
ممنون افسانه جان. خیلی جالبه.
راسی داشتیم له خواننده یله بحث کردیم. راسی کسی مرحوم حسن کرمی ها یادی؟ |
ماشالله وي بركته{جشن پتو}
چني واران قشنگي مياد خدايه صد هزار مرتبه شكر ما تا آمدم خانه چل تا رودخانه گذراندم تا رسيدم لامصب اي پا قدم خو نيس مرسي افسانه جان نمايشگاه قشنگي برگزار كردن البته عكساشم ماشالله ماهره:):53: جاويدان والا م اسمشه شنيدم ولي صداشه نشنيدم آهنگاشه داري برامان بذاري برا خاصگمان؟ |
اکنون ساعت 07:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |