![]() |
|
|
|
|
|
بـــێـوهفا نیـــم... |
|
دڵ مــــــهگـــــۆڕه !!!!!! |
بــــــــــۆ جــــــــــێــــــــــــــم دێــــــــــڵـــــــــــــی
ئهی تۆ نهت وت من سوێند ئهخۆم قهت باسی دابران ناکهم ئهی تۆ نهت وت لهتــۆ بهدوربم تۆ چيت بوێ ههروا ئهکهم ئهتۆ نهت وت عهڵقهم ناوێ من زێروگهوههر چی لێ بکهم چـــونکه تۆ چـــاوهرێم ئهکهی تـــۆ به لهشـــــوکردن ئهکهم ههر خۆت وتت زۆر تامهزرۆم تـۆ بههاوسهر دياری ئهکهم ئهم ههموو وهعدو بهڵێنهت بهرهو کوێ چووه ئێسته چی بکهم ئهزيزم بۆجی جێت هێشتم کام غوربهتی پهشيمانی قورگی گرتوی ئهی نـــازانی تهنيــاو وێڵـــم لهجێی من کێ دهسـتی گــــرتوی خــــوات لهگهڵ بێ ســـهلامهتی عهشــــقی من نــــاتگــــــاتێ دڵـــــم نايه دوعــــات لی بکهم چيت پێ خۆشه خـــــــوا بتداتێ تــــــۆ دڵی لاويمت شــــــکان نهت هێشت بتکهم به هـــاوسهرم بهڵام کـــــاتێ که من مـــردم تــــۆ دانيشـــــــه لای ســــــــهرم چونکه کــــاتێ لــێم ئهپرســـن کــــردهوهی دنيـــــات چی بووه ئهڵــێم کهســێکــم ههڵــبژارد عشــــــقی من تـهنيـــــا ئهو بووه ئهگهر وتيــــان چی پی ئهڵێی تـۆڵهت چهيه بۆ داوين جـــــــار منيش ئهڵــــێم خۆشــــم ئهوێت گهردنی ئــــازابێ سهد جــــار بــــاگۆرهکهم ههڵـــداتهوه لاشـــهکهم بــا بهدهم بـــاوه بهو جۆرهش لێی زوير نابم سهرفٿرازی بێ لهلای خواوه کفٿنهکهم پـــاک و بێگهرده وهک پۆشــــاکێ بــــا لهلای بێ نهوهک لهچلهی زستـــانـــا خوادنهکــرده ســهرمـــای بێ دلێرمحمد |
مانگ دهدروشێتهوه... |
اکنون ساعت 02:32 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |