![]() |
دایه |
|
گۆماندار ڕهنگه بتوانێ بڵێ |
سکالا هینده م سکالا کرد روو به ده رگه ی خوا دلی ئاسمانم هه موو رنی ئه سرینه کانم بوون به جوگه له ی چاوه روانی لاپه ره ی روژه کانی گشتی درین بو------؟ بو له م شاره دلره قه دا بو هه لپروکانی گولیک که س ناگری بو------؟ بو------؟ قاسم تاباک |
هۆنراوهی: مهولهوی |
هۆنراوهی: حهزرهتی نالی شهوی یهڵدایه، یا دهیجووره ئهمشهو که دیدهم دوور له تۆ بێ نووره ئهمشهو؟! دڵم وهک حاکمی مهعزووله، قوربان خهڵاتی وهسڵی تۆی مهنزووره ئهمشهو دڵیش مایل به دیدهی تۆیه، بۆیه له من وهحشی و رهمیده و دووره ئهمشهو که تۆی شای کهچ کولاهی دیده مهستان چ باکم قهیسهر و فهغفووره ئهمشهو؟! له خهو ههڵساوه، یا ئاڵۆزه چاوت؟ ههمیشه وایه، یا مهخمووره ئهمشهو؟ سوروشکم نهقشی چاوی تۆ دهکێشێ جێگهم سهر دارهکهی (مهنسور)ه ئهمشهو موسوڵمانان دهپرسن حاڵی "نالی" له کونجی بێ کهسی مههجووره ئهمشهو |
|
|
دوستان چند تا شعر بزارین من میخوام برم اجراشون کنم :cool:فقط خواهشا اینقدر تخصصی ننویسید نمیشه خوند:53:{داش مشتی}
|
دوست عزیز میشه بفرمائید برای چه منظوری و برای کی میخوای اجراکنی؟
شعر ؛ عاشقانه ؛ رزمی ؛ویا.....کدامش ؟ |
اکنون ساعت 10:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |