![]() |
تو می آمدی وبا باریدن ابر کرامتت یکباره وجودم را دریایی می کردی. ای کاش تو می آمدی تا گلها نفس تازه می کشیدند ودرختها روزی هزار بار سبز می شدند بگو مولاي من در كدامين سرزمين به دنبالت بگردم .تا به كي در بيابان وجودم از براي ديدار وصالت بدوم . به زودي او مي آيد تا تو خدايت را راحت تر صدا بزني واين جا ست كه انتظار مفهوم مي يابد پس العجل العجل العجل يا مولاي يا صاحب الزمان. |
دوست دارم كه يك شب جمعه صبح گردد به رسم خوش عهدي ناگهان بشنوم ز سمت حجاز نغمه دلكش انا المهدي در ميان كوچه و بازار بنگرم خلق را همه دلشاد خنده بر لب به يكدگر گويند: آمد آقاي ما مباركباد |
اى محبوب دلها! |
ای دل بشارت می دهم خوش روزگاری می رسد یا درد و غم طی می شود یا شهریاری می رسد ای منتظر غمگین مشو قدری تحمل بیشتر گردی به پا شد در افق گویی سواری می رسد ! « اللهم عجل لولیک الفرج » |
تقدیم به امام زمان مهدی موعود(عج) |
شب گر رخ مهتاب نبيند سخت است لب تشنه اگر آب نبيند سخت است ما نوكر و ارباب تويي مهدي (عج) جان نوكر رخ ارباب نبيند سخت است ما را كه به خدمتت رسيدن سخت است ديدن همه را تو را نديدن سخت است بار غم تو به جان كشيدن آسان از دشمن تو طعنه شنيدن سخت است "اللهم عجل لوليك الفرج" |
کعبه را با دل زيارت مي کنم |
سلام بر او كه هر شب چشمها و چشمهها داستانش را با مهتاب زمزمه مىكنند تا گوش صبحدم ماجرايش را بشنود و بامداد را با ياد او آغاز كند. |
درود بر تو اي حجت خدا در روي زمين |
ی سر چشمه ی محبت |
اکنون ساعت 12:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |