![]() |
الان این تایپیک رو دیدم یادم افتاد قبلا چندین بار میخواستم بیام بگم چی شد سر از اینجا درآوردم منتهی اصلا اصلا یادم نمی اومد الانم یادم نمیاد... |
دلیل
من داشتم دنبال یه اسم کوردی برای داداشم می گشتم که سر از این جا در آوردم ...
بعدش عین این غار نشین های باستان چشمم افتاد به مطالبی که به لهجه و زبان شیرین کوردی افتاد داشتم ذوق مرگ می شدم .. خلاصه خیلی خوشم اومد و فکر کردم خیلی خوبه عضو بشم و کلمه ها و گویش زیبای کوردی رو که خیلی ساله به دست فراموشی سپرده شده بود برام زنده و جان گرفتند .. . .و هم چنین صمیمیت و صفای دوستان منو بر آن داشت که بمونم {پپوله} عرض ارادت خدمت تمامی دوستان عزیز:53: |
استفاده ازمعلومات وتجارب دیگران وبالا بردن آموزه های عمومی وادبیاتی خودم
یافتن دوستان خوب و ازاین دست ......... |
من اولین بار به دنبال یک سرچ سر از این جا در اوردم و راستش اوایل ذوق داشتم که زودتر کابر فعال شم و واسه همون خیلی پست میدادم اما خوب متاسفانه همیهشه پستام اشکال داشت و یه مدتی کمی دلسرد شدم.بعدش بصورت مهمان میومدم اما دیدم عادت کردم به اینجا و شیفته اخلاق کاربرای فهیم اینجا مخصوصا اقای ادمین ,اقای انصاری و خانم معاون و دوستان عزیز دیگه شدم
مورد دیگه اینکه تو این سایت واقعا اختصاصی به هر مطلبی اشاره میشه و این که هر بخشی مدیری داره که واقعا اطلاعاتش با همون بخش مچ هستش خیلی عالیه و ادم رو سر ذوق میاره مثلا اقای مهدی خانم نجمه و مهرگان عزیز ........همه دوستان واقعا اطلاعاتشون خوبه اینم انگیزه من که الان خودمو جزوی از خانواده پی سی سیتی میدونم اگه قابل بدونند |
سلام |
سلام ، گلهای زیبای بهشتی :53: من تعریف این سایت عالی و همچنین شما عزیزان رو از اقا مهدی شنیدم و اینکه اینجا همه واقعا خوب و مهربونند ، بنابر این تصمیم گرفتم بیام و توی جمعتون باشم :53::cool: |
اولن : سلام :cool: |
یه مدت دلم میخواست با یکی مشاعره کنم! دیدم از اطرافیانم کسی حال و حوصله اینکار رو نداره... سرچ کردم رسیدم به این سایت و خیلی خیلی خیلی از این جا خوشم اومد
از مطالبش، مدیران و ناظران، ادمین، کاربرای عادی و فعال و درکل از همه چیز این سایت خوشم اومد... برخورد کوروش و بقیه دوستان مثل مینای گلم، آقای انصاری عزیز، کیانای نازنین و ... با من تازه وارد خیلی خیلی خوب بود و من جذبشون شدم یادش بخیر یه مدتی مجبور بودم تا ساعت 6 سرکار بمونم... عشقم این بود که بعد از ظهرها که سرم خلوت تر میشه زودی بیام اینجا... بعدها که ساعت کاریم کمتر و حجم کارم بیشتر شد، بازم نتونسم از اینجا دل بکنم حتی اگه فعالیتی هم ندارم ولی دوست دارم حتما باشم |
سرگرم شدن- پیدا کردن دوستانی خوب - مبادله اطلاعات
|
سلام دوستای خوبم
این سایتو اول از همه شکوفه جون به من معرفی کرد. وقتی واردش شدم به عنوان مهمان دیدم چه فضای گرمو دوستانه ای داره. بعدش عضو شدمو الآنم در خدمت شما هستم. شکوفه جونم این انگیزه رو در من ایجاد کرد و باعث شد که تو پیسی فعالیت کنم.:) |
اکنون ساعت 11:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |