![]() |
همه مي پرسند « چرا شكسته دلت ؟ مثل آنكه تنهايي ؟ ... چقدر هم تنها !پاسخ يك دريا را در قطره نمي توان پيدا كرد ... و سخن هزاران سال را در لحظه نمي شود جستجو كرد .... حرفهاي ساده من چقدر در هزارتوي ذهن پيچيده مي شود ؟ مگر ساده تر از اين هم مي توان صحبت كرد ؟! من از قله نمي آيم ... دره هم جاي من نيست ... من شهسوار عشقم و عشق همراه باد هميشه فرار مي كند... جاده ترك برداشته است از استواري من ... من كوله بار خويش را بسته ام .
|
برف ها کم کم آب می شود شب ذره ذره آفتاب می شود دعایی هر کسی رفته رفته مستجاب می شود |
ای کاش فردا، فردا نبود.... :29:
_:2: |
ما ممكن است كه از گُلي دير ياد كنيم، اما محال است كه عطرش را از دل پاك كنيم ...
|
به دنبال کسی هستم که دستانش پر از امید
میان شهر چشمانش پر از عشق و صفا باشد به دنبال کسی هستم که در این وادی غربت میان این همه دوری برایم تکیه گاه باشد به دنبال کسی هستم که تقدیمش کنم دل را و او هم با نگاه من به خوبی آشنا باشد به دنبال کسی هستم که چون دریای بی پایان برایم بی کران باشد و آرام و نهان باشد به دنبال کسی هستم که مانند شقایق ها همیشه عاشق و شیدا و لیکن... |
دیشب خدا مهمانم بود شام آبگوشت بود نخورد پس از بقیه توقعی نیست
|
راستش دل تنگ من يه غم بزرگي داره خيلي سخته من تنهام دعا كنيد خدا كمكم كنه
|
هر چی می خواهد دل تنگت بگو:
من گشنمه!!!!!!!!!! |
تنها دل خوشیم اينه كه هستی، تا دوباره بیایی و مرا در بر خویش گیری
من مظلومم در نگاه غریبانه تو می خواهم خود را قربانی این عشق کنم می خواهم با یاد تو، تا به عرش بروم می دانم آسمان هم یک روز از شادی من و تو اشک شوق می ریزد می دانم دوستم داری می دانم برای به هم رسیدن آرام و قرار نداریم و این را هم می دانم که راه درازی در پیش داریم من جز تو کسی را ندارم و نمی خواهم داشته باشم و در خاطره ام تنها تو را می بینم، و ما ادامه می دهیم ... |
اهــــــل دل ای نازنین هــایم ســـلام |
اکنون ساعت 02:55 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |