![]() |
هر کجا هم رفتم ناز چشمان تو از خاطر من محو نشد
|
تو که رفتی چشمانم همیشه در حال بهانه گرفتن بود ، و دستهایم همیشه لرزان! تو که رفتی هیچ حسی در وجودم نبود ، ... فردا برای با تو بودن ... دیر میشود ...
|
چشم من ...بگو چی دیدی غصه خوردی
چیک و چیکه چندتا ناودون رو شمردی چشم من... تو و قاب ماه چند تا بغضی دیگه داد هرچی ابره درآوردی میدونی چند تا نمازت رو شکوندی چند تا ربنای نیمه کاره خوندی شونه های آسمون تر شده بس کن می بینی خدا رو تا گریه کشوندی |
حال ديگر چشماني ندارم كه نثارت كنم
فقط قلبي اكنده از درد برايم مانده كه ان هم از ان تو |
باچشات مي خندي اما تو دلت يه چيز ديگه س
بهم ميگي عزيزم حيف تو و دلت عزيز ديگه س پنهونش نکن مي فهمم،ميدونم که اشتباه نيست هرچي باشه اونو ميخواي عزيزم اين که گناه نيست اگه ميتونه غريبه تو رو خوشبخت کنه يارم دستتو خودم با شادي توي دست اون ميذارم ميگذرم از دلت اما اين تو خاطرت بمونه واسه يارت کم نذاري بي تو يارت نميتونه بهش نگو حتي که دستات يه روزي پناه من بود صورت ماه و قشنگت يه زموني ماه من بود من که عاشقم مي فهمم سخته اينها رو شنيدن سخته تو چشماي يار،عشقِ يه غريبه ديدن من که عاشقم مي فهمم چقدِ سخته نباشي مرگه واسش که ببينه با غريبه آشنا شي اگه ميتونه غريبه تو رو خوشبخت کنه يارم دستتو خودم با شادي توي دست اون ميذارم برو خوش باش نازنينم من خوشم به دلخوشي هام بگذر از شکستن من دستشو بگير تو دستات |
چون .........................................
|
باز هم ......................................
|
و چشمانم که همه صداقتم را نشان میدهد برای...
|
راه دل عشاق زد آن چشم خماری پیداست ازین شیوه که مستست شراب |
http://i19.tinypic.com/4y00cy0.png
دلم گرفته ای خدا دنیا برام یه زندونه ببین تو این دنیای تو کسی با من نمی مونه می خوام بگم خسته شدم از این همه غریبه ها چرا نمی شه من بیام پیشه تو ای خدا خدا |
| اکنون ساعت 04:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |