![]() |
1) اینتر تو خونه خودش هیچوقت تدافعی بازی نکرده و فلسفه 1-0 مربوط به بازی های خارج از خونشه
2) اینتر به فوتبال ایتالیا اعتبار بخشیده نه اینکه آبروشو برده باشه، یادمون نمیره که همه ایتالیا رو با دفاعش میشناسن، یوونتوس و همین میلان هم تیمایی دفاعی هستند 3) رئال وقتی 6تا گل خورد تحقیر شد ولی الان همه اینتر رو ستایش می کنند و مخالفت شما احتمالا به این خاطره که میلان این دو سه فصل هیچ افتخاری کسب نکرده و همواره مغلوب تیم همشهری بوده |
امید جان برو این فصل نتیجه های اینتر رو ببین بعد بیا بگو 1-0 نمی بره امید: رضاجون، به خرده کوچک تر بنویس، مطمئن باش دیده میشه ;) |
نه اصلا هم ننگ نیست، اگه یادت باشه ایتالیا در نیمه نهایی یورو 2000 در حالی که نیمه اول 10 نفره شده بود 120 دقیقیه دفاع کرد و آخرش هم تو ضربات پنالتی بازی رو برد |
می تونم اصل حرفتو قبول نداشته باشم دیگه؟
ایتالیا دفاع کرد قبول دارم توی اون بازی دفاع کرد ولی این باز اینتر که دیگه دفاع کردن نبود میلان دفاع هم می کنه ولی دفاعی بازی نمی کنه میلان یه تیم هجومی الان توی دوران افتشه ولی شما که یورو 2000 یادته بذار یه کم عقبتر بگردیم زمانی که فان باستن و گولیت و بقیه ی بازیکنان میلان بهترین بازیاروپا رو بازی می کردن زمانی که توی فینال اروپا تیم بارسای استثنایی شماره ی یکشون رو ب کرایف 4-0زدن یه کم جلوتر میایم زمانی که کاکا و شوچنکو و سیدورف و پیرلو و ... یه بازی هجومی و زیبا ارائه می دادن و همه ی تیمها رو از دم تیغ می گذروندن میلان هیچوقت تو هیچ بازی ای اینقدر با ذلت بازی نکرد مورینیو فوتبالشو نشون داده-فن گال هم نشون داده امیدوارم فوتبال واقعی و زیبا پیروز میدان شه نه فوتبال تدافعی و کثیف تنها تیمی که تو ایتالیا فک میکنم از هنر مادریش کاملا محرومه رم هست که اصلا دفاع بلد نیست میلان یه تیم هجومیه که خوبم دفاع میکنه بازم تاکید میکنم پر افتخارترین تیم 20 سال اخیر فوتبال جهانیم |
منم باز تاکید می کنم : دفاعی بازی کردن به هیچ وجه به معنای کثیف بازی کردن نیست...
|
حرفتو قبول دارم
آقا یونان اومد دفاعی بازی کرد و یورو رو برد خوب نبود ولی کثیف هم نبود کثیف زمانیه که بیای تو بازی سعی کنی با بازیکنای حریف جنگ روانی راه بندازی یه بازیکن رو بفرستی طرف ستاره ی حریف بره رو مغزی این فوتبال کثیف ادا در آوردناش کثیف شخصیتش کثیفه شخصیتی که میاد مثلا به کریس رونالدویی که من ازش خوشم هم نمیاد بدترین توهین هارو میکنه به رانیری به فرگوسن به ونگر به کارلتو به بنیتز و... بعد باز ای که اینتر کرد دفاعی نبود من اگه طرفدار بارسا بودم بازم به تیمم افتخار می کردم که تیمی در حد و اندازه های اینتر تو اون دور از لیگ قهرمانان 90 چند دقیقه 10 نفر رو ثابت تو هیجده قدمش می ذاره مطمئن باش اگه موتا اخراج نمی شد 11 تا تو هیجده قدم می ایستادن |
اینتر 2 - بایرن صفر؛نرآتزوری قهرمان اروپا شد اینتر در یک نمایش حسابگرانه با دو گل میلیتوبایرن را با دو گل شکست دادو سومین جام فصل را فتح کرد تمام:اینتر 2- بایرن صفر...اقای خاص قهرمان سال 2010 اروپا. |
|
به همه ی اینتریها تبریک میگم
ولی بازم طبق پیش بینی ها با بازی دفاعی اینتر شاهد بازی زیبایی نبودیم در ضمن فک کنم کامرون هم یه مدافع خوب واسه جام جهانی پیدا کرد و اونم ساموئل اتوئو هست |
نه اينتر هوشمندانه بازي كرد و برد، در ضمن اتوئو هم در پست هافبك دفاعي عالي بازي كرد
|
اکنون ساعت 09:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |