![]() |
دوستان عزیز با اجازه همگی
اول این که فوتبال ایران(چه استقلال چه پرسپولیس )اصلا در حدی نیست که شما دارین اینجوری تعصبشو میکشین فوتبال فقط انگلیس بازی امشب رو دیدین(منچستر و آرسنال)سطح بازی رو حال کردی بازی به این مهمی 4 تا گل داشت حالا چهارشنبه میادو نتیجه استقلال پرسپولیسم میبینیم در کل تیم البته از نظر من فقط چلسی |
نقل قول:
امید چرا اینطوری میکنی؟ ایتالیا لاجوردیه نه آبی:21: داری با بوفن شوخی میکنیا...توتی هم نمیبخشتت. پرسپولیس اول...الان که تا حالا قرمزته بیشترین رای اورده |
استقلاله دو ستاره سروره پرسپوليسه بي ستاره
|
نقل قول:
اگه بخوایم ربطش بدیم من هرچی چکش تا به حال دیدم دسته ش قرمز بوده |
نقل قول:
:24::24::24: |
نقل قول:
ممنون رزیتا جان....شاد شدم این باشه برای دوستان آبی پوش |
به نظر من پیروزی میبره:d
آبی نوشتم امید جان خوشش بیاد;) |
نقل قول:
|
نقل قول:
من که اهل این قرطی بازی نیستم عزیزم اما آبی ها در هر صورت از لنگیا !!!!!!!!!! :21: میبازن حالا با یه درجه تخفیف سوراخ نمیشن:d قرمز نوشتم تا دیگه عصبانی نشی تقصیر خودته منو اغفال کردی آوردی این تاپیک خوب منم نظرمو دادم حالا فوتبال رو با چوب بازی میکنن یا توی آب؟:24::24: |
بچه ها اينقدر خودتونو اذيت نكنين و دلتونو از هم چركين نكنين مساوي ميشه محاله يكي ببره حالا ببينين . با سبز نوشتم تا هيچكدوم ناراحت نشين چون نه قرمزه نه آبي . |
اکنون ساعت 09:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |