![]() |
خودمونيم ها! همه چي تو اين تاپيگ گفتيم غير از موسيقي متن!!!!
مديران محترم لطفا نام اين تاپيك را به (موسيقي متن سريال باران دروغ) تغيير دهيد. |
خودمونيم ها! همه چي تو اين تاپيگ گفتيم غير از موسيقي متن!!!!
مديران محترم لطفا نام اين تاپيك را به (موسيقي متن سريال باران دروغ) تغيير دهيد. |
اینجا افسانه ی افسونگره نه باران دروغ
|
نقل قول:
ولی انگار خیلیش حذف شد یا شایدم بعضی شبا که یه ساعت و ربع اینا میذاشت اینطوری شده حالا نمیدونم:cool: |
نقل قول:
1- افسانه افسونگر-صد و ده سي دي اورجينال - دوبله از جوانه پويا!! مدير دوبلاژ:منوچهر والي زاده! 2- بازي كامپيوتري نيرنگ هاي آري يانگ! با گرافيك عالي (در اين بازي شما در نقش پارك سون هيم! افسر پليس اداره پليس سئول بايد با افراد باند آري يانگ مبارزه كنيد تا او را بيابيد و به شوهر دزدي هاي او خاتمه دهيد! اين بازي با كشتن آريانگ به پايان مي رسد!!!!!!!!!!!!! 3- لباس آري يانگ! اصل كره ! فقط هر زيرپوش 43000 دلار! 4- كتاب آشپزي آري يانگ! دستور پخت غذاهايي كه آريانگ در فيلم مي پخت اين ها همه طنز بود! اميدوارم دلخور نشده باشي!فقط در حد شوخي بود |
سلام بچه ها من امروز عضو شدم. و به دنبال آهنگ تیتراژ این سریال ( افسانه افسونگر بودم) یه ساعته دارم این هشت صفحه رو میخونم، هر حرف بی ربطی توش بود . جز لینک دانلود آهنگ!!! پس کوشی این آهنگ......... ( اگه آهنگ اون صحنه ای که ماماجون میره اسکی و یه یانگ رو پیدا میکنه جلو آسانسور...... رو هم بزارین) خیلی خیلی ممنون میشم. |
نقل قول:
معروفترین آهنگ رو دانلود کردم ممنون اون آهنگی که میخواهم رو دارید؟؟؟ |
سلام، من تازه امروز عضو شدم.
چرا موقع دانلود ارور مي ده. لطفاً كمكم كنيد._:2:_:2:_:2: |
نقل قول:
با سلام به سایتی که هیچکس جواب آدمو نمیده خوش اومدین!!! {قیژه} اما در مورد اروری که دارید، باید خدمتتون عرض کنم که احتمالا" تاریخ اعتبار آپلود تمام شده. البته هیچ نگران نباشید. من تمام آهنگهای موجود در اینترنت را که به نحوی به نام سریال افسانه افسونگر بوده را دانلود کردم. ( به پست قبلی هم توجه کنید) اما هیچکدام موسیقی متن سریالی که ما از شبکه فارسی وان مشاهده کردیم نبود که نبود که نبود......_:2: شما اگه پیدا کردید. لطفا" به منم خبر بدین. |
نقل قول:
سلام ممنون که دوستمون رو راهنمایی کردین ولی خدمت شما عرض کنم که اصلا سایت هیچ گونه موسیقی برای دانلود قرار نمیده و سریال های فارسی خان هم تاپیک های مرتبطش کلی میشه و خیلی هاش پاک میشه ... درسته چند روزی دوستان کار داشتن و کم در سایت حضور داشتن ولی همیشه دوستان جوابگوی شما عزیزان هستند موفق باشید |
اکنون ساعت 06:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |